Dodaj do ulubionych

Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT)

31.03.05, 21:03
Kochane pomóżcie głupiej Wiesi, która umówiła się w jakiejś knajpie u Włocha
na Kabatach przy jakimś rynku i za cholerę nie wie gdzie to jest. Jak tam
trafić od Kenu ?
Obserwuj wątek
    • modotv Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:06
      Wieśka, a co to za prywata?? Mnie moja połowica dziś wystawiła w koncertowy
      sposób, więc jestem ciety!!
      • wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:09
        A co to zapytać się nie wolno ?? Co się przejmujesz połowicą, teraz takie
        czasy,że laski same się pchają facetom w łapy, więc niech nie podskakuje ;))
        Masz forda Pumę, przystojny jesteś to zaraz sobie inną znajdziesz ;))
        • modotv Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:13
          A to Warszawy nie znasz?? A połowicą to jednak... ekhm... troche się przejmuje,
          bo mnie wzięło strasznie. Eh, ta wiosna.......:]
          • wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:15
            Oj Modo, no Kabat nie znam dobrze,jeszcze mi gościu opowiada o jakimś rynku a
            jedyny rynek w Warszawie jaki znam to rynek na Starówce , a debil jeden sam nie
            umiał wytłumaczyć. A połowicą się nie przejmuj !
            No to co gdzie jest rynek na Kabatach ??
            • lezka_z_posen Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:25
              u Włocha to właśnie potoczna nazwa Antich Caffe.ja wolę wprawdzie Lu cafe, vis
              a vis,które się otworzyło niedawmo.a forumowicz_pospolity dobrzev radzi,bo ja
              za chiny nie umiem tłumaczyć:)punkt charakterysyczny-fontanna,knajpki saą w
              pobliżu:)
    • forumowicz_pospolity Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:15
      może to to
      jak tak to wykręć i spytaj jak dojechać:)
      chefmoz.org/Poland/MA/Warsaw/Antich_Caffe1040506216.html
    • romy_sznajder Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:31
      u chiary76 w sygnaturze jest link do forum kabaty moczydło. coś tam
      czytałam, mało tego, byłam kiedyś u tego Włocha, ale mnie zawieźli i
      przywieźli, nie umiem opowiedzieć jak dojechać. Na tamtym forum spróbuj.
      Powodzenia:)
      • modotv Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:44
        Nie ma to jak Kraków, wszystko albo na Kazimierzu albo na Rynku <LOL> Warszawka
        PŁONIE!!
        • wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:49
          No i każdy każdego spotyka na rynku czy na Kazimierzu , nawet z kochankiem nie
          ma się jak zakamuflować ;)) Normalnie grajdołek i tyle.
          • modotv Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:54
            No to akurat racja... Mozna bez problemu się natknąć na kogoś niepowołanego. Ale
            są sposoby na to;) Poza tym nie trzeba byc specjalnie bystrym, żeby wiedzieć kto
            gdzie chodzi. A clubbing i tak juz passe!
    • wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:42
      No to chyba kojarzę, przy stacji Kabaty w lewo a potem w prawo ?
      • chiara76 Wiesiu 31.03.05, 21:48
        już Wiesz? Słuchaj a może tak. Jak będziesz na Wąwozowej, to naprzeciw TESCO,
        ale nie po tej samej stronie, co sklep, tylko po przeciwnej, po lewej stronie
        jest wielka brama kamienna prowadząca na osiedle Kabaty i tam jest rynek.
        Knajpka będzie po prawej, pierwsza, jaką zobaczysz. Czy to w ogóle ma sens, co
        mówię?? Bo sama się zaputałam.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Wiesiu 31.03.05, 21:50
          Brykę jest tam gdzie zaparkować ??
          • modotv Re: Wiesiu 31.03.05, 21:52
            Wieśka, nie wiesz, że w McDrivie się umówiłaś?? <lol>
            • wieslawa-siemiankowska Re: Wiesiu 31.03.05, 21:53
              Modo, narzeczona wróciła ?
              • modotv Re: Wiesiu 31.03.05, 21:55
                Ble,ble,ble, jeszcze nie :P Chyba zaraz odpale Pume i śmigne do kumpla, nie będe
                czekał!!
                • wieslawa-siemiankowska Re: Wiesiu 31.03.05, 21:57
                  Lepiej weź taryfę, przecież przy herbacie nie będziecie siedzieć :))
                  • modotv Re: Wiesiu 31.03.05, 21:58
                    Ma sie układy z panami policjantami:] POza tym kto powiedział, że będziemy wóde
                    walic od razu. Są jeszcze inne "rozrywki" A ty nie powinnaś sie zbierać?? 22 już:]
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Wiesiu 31.03.05, 22:01
                      A dokąd mam się zbierać ?
                      • modotv Re: Wiesiu 31.03.05, 22:02
                        Dobra, mała nadinterpretacja:] WYdawało mi się, że przeczytałem że dziś sie
                        umówiłaś <Lol> To miłego wieczoru, lece bo chce a czekać nie lubie:]
          • chiara76 Re: Wiesiu 31.03.05, 21:52
            przy samej knajpie nie, musiałabyś bardziej znać te okolice, żeby pokombinować
            moim zdaniem. Ja bym zostawiła wzdłuż Wąwozowej.
    • chiara76 Wiesiu, sprawdź pocztę 31.03.05, 22:10
      wysłałam Ci mapę informacyjną:))
      • wieslawa-siemiankowska Re: Chiara odpisałam ( nt) 31.03.05, 22:28

• sikor_ka Re: Chiara odpisałam ( nt) 31.03.05, 22:32
          o laboga Wiesiu tyś taka aktywna dzisiaj,
          że chyba na dopingu lecisz.
    • paloma_blanca MONOLOG URSYNOWSKI 01.04.05, 08:32
      Widzę,że wiesława vel modotv ucięła sobie wieczorem uroczą pogawędkę sama ze
      sobą.Musiało jej się znowu bardzo nudzić.
      • modotv Re: MONOLOG URSYNOWSKI 01.04.05, 08:34
        <lol> Paloma, wpadaj do mnie i wyczyść mi klawiature bo zaplułem ją śniadaniem
        po tym co przeczytałem:] Wieśka, nie wiem, ale my chyba powinniśmy sie chajtnąć:)
        • wieslawa-siemiankowska Re: MONOLOG URSYNOWSKI 01.04.05, 11:04
          Modo jak najbardziej jestem za ;))
          • oleena gorzko! gorzko! 01.04.05, 11:09
            no to mamy pierwszy ślub na forum :DDDDD
            • modotv Re: gorzko! gorzko! 01.04.05, 12:16
              Hehe, zaraz ktoś napisze, że Wieśka to blachara i leci na Pume<lol> Wieśka, to
              trzeba ustawilić datę, zaprosić gwiazdy i bruksy poinformować:]
              • wieslawa-siemiankowska Re: gorzko! gorzko! 01.04.05, 12:55
                Aa tam Puma, ja więcej wniosę w posagu ;)) z bruksów na ślubie chcę Vivę i
                Galę, aha uroczystość koniecznie w Wawce- bo fotoreporterzy nie dojadą i
                zaproszonym przez nas gwiazdom będzie daleko. Z Krakówka chcę mieć Drzyzgę,
                Dymną i Peszka- Modo zadbaj o to.
    • sam.o.brona Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 01.04.05, 12:37
      nie ma to jak warszawiak z dziada-pradziada. doskonale znający miasto.
      smutne
      • wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 01.04.05, 12:53
        Spoko, Lepperowa ,swojej rodzinnej Koziej Wólki też nie znam i poruszam się po
        niej z planem w ręku ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka