wieslawa-siemiankowska 31.03.05, 21:03 Kochane pomóżcie głupiej Wiesi, która umówiła się w jakiejś knajpie u Włocha na Kabatach przy jakimś rynku i za cholerę nie wie gdzie to jest. Jak tam trafić od Kenu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modotv Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:06 Wieśka, a co to za prywata?? Mnie moja połowica dziś wystawiła w koncertowy sposób, więc jestem ciety!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:09 A co to zapytać się nie wolno ?? Co się przejmujesz połowicą, teraz takie czasy,że laski same się pchają facetom w łapy, więc niech nie podskakuje ;)) Masz forda Pumę, przystojny jesteś to zaraz sobie inną znajdziesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:13 A to Warszawy nie znasz?? A połowicą to jednak... ekhm... troche się przejmuje, bo mnie wzięło strasznie. Eh, ta wiosna.......:] Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:15 Oj Modo, no Kabat nie znam dobrze,jeszcze mi gościu opowiada o jakimś rynku a jedyny rynek w Warszawie jaki znam to rynek na Starówce , a debil jeden sam nie umiał wytłumaczyć. A połowicą się nie przejmuj ! No to co gdzie jest rynek na Kabatach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:25 u Włocha to właśnie potoczna nazwa Antich Caffe.ja wolę wprawdzie Lu cafe, vis a vis,które się otworzyło niedawmo.a forumowicz_pospolity dobrzev radzi,bo ja za chiny nie umiem tłumaczyć:)punkt charakterysyczny-fontanna,knajpki saą w pobliżu:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:15 może to to jak tak to wykręć i spytaj jak dojechać:) chefmoz.org/Poland/MA/Warsaw/Antich_Caffe1040506216.html Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:31 u chiary76 w sygnaturze jest link do forum kabaty moczydło. coś tam czytałam, mało tego, byłam kiedyś u tego Włocha, ale mnie zawieźli i przywieźli, nie umiem opowiedzieć jak dojechać. Na tamtym forum spróbuj. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:44 Nie ma to jak Kraków, wszystko albo na Kazimierzu albo na Rynku <LOL> Warszawka PŁONIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:49 No i każdy każdego spotyka na rynku czy na Kazimierzu , nawet z kochankiem nie ma się jak zakamuflować ;)) Normalnie grajdołek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:54 No to akurat racja... Mozna bez problemu się natknąć na kogoś niepowołanego. Ale są sposoby na to;) Poza tym nie trzeba byc specjalnie bystrym, żeby wiedzieć kto gdzie chodzi. A clubbing i tak juz passe! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 31.03.05, 21:42 No to chyba kojarzę, przy stacji Kabaty w lewo a potem w prawo ? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Wiesiu 31.03.05, 21:48 już Wiesz? Słuchaj a może tak. Jak będziesz na Wąwozowej, to naprzeciw TESCO, ale nie po tej samej stronie, co sklep, tylko po przeciwnej, po lewej stronie jest wielka brama kamienna prowadząca na osiedle Kabaty i tam jest rynek. Knajpka będzie po prawej, pierwsza, jaką zobaczysz. Czy to w ogóle ma sens, co mówię?? Bo sama się zaputałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Wiesiu 31.03.05, 21:50 Brykę jest tam gdzie zaparkować ?? Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wiesiu 31.03.05, 21:52 Wieśka, nie wiesz, że w McDrivie się umówiłaś?? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wiesiu 31.03.05, 21:55 Ble,ble,ble, jeszcze nie :P Chyba zaraz odpale Pume i śmigne do kumpla, nie będe czekał!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Wiesiu 31.03.05, 21:57 Lepiej weź taryfę, przecież przy herbacie nie będziecie siedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wiesiu 31.03.05, 21:58 Ma sie układy z panami policjantami:] POza tym kto powiedział, że będziemy wóde walic od razu. Są jeszcze inne "rozrywki" A ty nie powinnaś sie zbierać?? 22 już:] Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wiesiu 31.03.05, 22:02 Dobra, mała nadinterpretacja:] WYdawało mi się, że przeczytałem że dziś sie umówiłaś <Lol> To miłego wieczoru, lece bo chce a czekać nie lubie:] Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Wiesiu 31.03.05, 21:52 przy samej knajpie nie, musiałabyś bardziej znać te okolice, żeby pokombinować moim zdaniem. Ja bym zostawiła wzdłuż Wąwozowej. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Wiesiu, sprawdź pocztę 31.03.05, 22:10 wysłałam Ci mapę informacyjną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Chiara odpisałam ( nt) 31.03.05, 22:32 o laboga Wiesiu tyś taka aktywna dzisiaj, że chyba na dopingu lecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blanca MONOLOG URSYNOWSKI 01.04.05, 08:32 Widzę,że wiesława vel modotv ucięła sobie wieczorem uroczą pogawędkę sama ze sobą.Musiało jej się znowu bardzo nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: MONOLOG URSYNOWSKI 01.04.05, 08:34 <lol> Paloma, wpadaj do mnie i wyczyść mi klawiature bo zaplułem ją śniadaniem po tym co przeczytałem:] Wieśka, nie wiem, ale my chyba powinniśmy sie chajtnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MONOLOG URSYNOWSKI 01.04.05, 11:04 Modo jak najbardziej jestem za ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: gorzko! gorzko! 01.04.05, 12:16 Hehe, zaraz ktoś napisze, że Wieśka to blachara i leci na Pume<lol> Wieśka, to trzeba ustawilić datę, zaprosić gwiazdy i bruksy poinformować:] Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: gorzko! gorzko! 01.04.05, 12:55 Aa tam Puma, ja więcej wniosę w posagu ;)) z bruksów na ślubie chcę Vivę i Galę, aha uroczystość koniecznie w Wawce- bo fotoreporterzy nie dojadą i zaproszonym przez nas gwiazdom będzie daleko. Z Krakówka chcę mieć Drzyzgę, Dymną i Peszka- Modo zadbaj o to. Odpowiedz Link Zgłoś
sam.o.brona Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 01.04.05, 12:37 nie ma to jak warszawiak z dziada-pradziada. doskonale znający miasto. smutne Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Koleżanki z Kabat czy Ursynowa pomóżcie ( OT) 01.04.05, 12:53 Spoko, Lepperowa ,swojej rodzinnej Koziej Wólki też nie znam i poruszam się po niej z planem w ręku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś