Dodaj do ulubionych

KASZPIROWSKI DO MARIO

IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:04
Adin, dwa, tri...
Mario....
siadasz w wygodnym fotelu.....
czetyre, piat...
jest Ci miło i doooooobrze...
szest, siem.....
jesteś wyluzowany...
wosiem, diewat...
baaaaaaardzo wyluzowany....
diesat......
myślisz tylko o jednym.....
adinatcat, dwienatcat....
o jednym, o jednym...
jak najszybciej odpisać mi na maila!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: KASZPIROWSKI DO MARIO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:26
      Ty uwazaj bo zamiast sklonic do pisania ululasz Mario!!:)
      • Gość: jasmina Re: KASZPIROWSKI DO MARIO IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:28
        Znam kilka innych sztuczek pokrewnych z ululaniem.
        Na pewno by polubił.
    • Gość: mario 2 Re: KASZPIROWSKI DO MARIO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:59
      postanowilem zamilknac
      • mario2 Re: KASZPIROWSKI DO MARIO 06.09.01, 01:27
        sprostownie: dupku- nigdy nie pisze pod ksywa "gosc portalu"- tym bardziej nie
        z Wa-wy!
        • Gość: jasmina Re: pytanie do mario IP: 194.181.38.* 06.09.01, 12:09
          mario, kotku
          kogo nazywasz dupkiem? mnie, koleżankę czy
          kaszpirowskiego? Nastukałeś się czy zawsze jesteś taki
          uroczy??? :-)))
          • mario2 Re: pytanie do mario 06.09.01, 12:27
            Jasminko- wpis powyzej : "gosc portalu" - nie pochodzi odemnie! ja pisuje
            zawsze zalogowany
            • Gość: jasmina Re: przepraszam :-))) IP: 194.181.38.* 06.09.01, 12:36
              Mogłam się domyślić, sorry....
              • Gość: Hanys Re: przepraszam :-))) IP: *.lit.hamburg.de 06.09.01, 12:40
                Szanowna Jasmino!
                Znam Mario troche dluzej, dlatego sadze, iz nie powinnas tego osobnika
                przepraszac... Jego pogardliwe traktowanie kobiet jest bowiem uwaznym
                czytelnikom tego forum az nadto dobrze znane... Pozdrawiam
                • Gość: jasmina Re: przepraszam :-))) IP: 194.181.38.* 06.09.01, 13:09
                  Drogi Hanysie!

To była taka zmyłka! Jak Mario uwierzy, że jestem
                  uosobieniem dobroci i spokoju, to dopiero dam mu
                  popalić...:-)))
                  Łącząca was uczucie jest wprost porażające... Jestem
                  pełna podziwu hehehehe....
                  • mario2 Re: przepraszam :-))) 06.09.01, 15:13
                    Czy ty sugerujesz Jasmino ze...............???????

I nie musze uwierzyc, ze jestem lagodny, bo ja to wiem!
                    • Gość: jasmina Re: przepraszam :-))) IP: 194.181.38.* 06.09.01, 15:15
                      Że co?????
                      • mario2 Re: przepraszam :-))) 06.09.01, 18:42
                        Wlasnie nie wiem co?. Oswiec mnie - prosze!
                        • jasmina_tdi Re: przepraszam :-))) 06.09.01, 19:42
                          Już..... Włączyłam światło! Lepiej? :-)))
                          • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 20:58
                            Moge pozyczyc Ci Jasmino kaganek oswiaty :))
                            • Gość: jasmina Re: przepraszam :-))) IP: 194.181.38.* 06.09.01, 20:59
                              Z jednego już korzystam - słono mnie kosztuje. Nie
                              wspominając o pocie spływającym z czoła....
                              • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 21:05
                                Znam ten bol.Wlasnie robie podyplomowke !!!:((((( Zmadrzec to tam nie
                                zmadrzalam ale ile szmalu to ze mnie juz wyssalo!!!!
                                • mario2 Re: przepraszam :-))) 06.09.01, 22:06
                                  O wielkie oswiecone kobiety oswiecenia. Trza Wam bylo rownouprawnienia? A tak
                                  bylo fajnie...
                                  • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 22:31
                                    Jak komu ,jak komu! Maz -pan i wladca ,puszczajacy sie z tancerkami na boku a
                                    zona potulna siedzi w domku...
                                    • mario2 Re: przepraszam :-))) 06.09.01, 23:23
                                      Smutno mi Samanto, ze masz takie doswiadczenia!!! Ja nie znam tancerek!!!
                                      Ale przyznysz, ze na feminizmie najbardziej kobiety stracily?
                                      • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:27
                                        Jakie tam przykre? W poprzednim wcieleniu bylam tancerka! A w tym ,jeszcze sie
                                        taki chlop nie urodzil co by mi fiknal! Ja szybko sie potrafie pakowac:))
                                        • mario2 Re: przepraszam :-))) 06.09.01, 23:55
                                          to masz szczescie. Zawsze uda Ci sie uciec, gdy zona zbyt wczesnie z delegacji
                                          wroci
                                          • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:58
                                            mario2 napisał(a):

> to masz szczescie. Zawsze uda Ci sie uciec, gdy zona zbyt wczesnie z delegacji
                                            > wroci
                                            Co Ty mowisz? Pijesz juz z Crimenem beze mnie??????????????Zona?????????????

• mario2 Re: przepraszam :-))) 07.09.01, 00:37
                                              Pije- ale rozumuje- Jestes u kogos- zona wraca z delegacji- a Ty fru.......
                                              Szybkosc pakowania sie ma wtedy decydujace znaczenie!!!
                                              • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:33
                                                Ciekawe skad tak dobrze znasz te przypadki???;)
                                                • mario2 Re: przepraszam :-))) 07.09.01, 16:08
                                                  To tylko kwestia doboru lektur.... A sam tego nie praktykuje, bo sie e szafie
                                                  nie mieszcze
                                                  • Gość: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 07.09.01, 16:26
                                                    Jasminka wita Mario w ten piękny i słoneczny dzień!
                                                    Którą nogą wstaliśmy dziś z łóżka??? Hmmmm????
                                                  • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 17:27
                                                    mario2 napisał(a):

> To tylko kwestia doboru lektur.... A sam tego nie praktykuje, bo sie e szafie
                                                    > nie mieszcze
                                                    ***to ciekawe,mowiles ze drobnka z Ciebie?:)

• mario2 Re: przepraszam :-))) 07.09.01, 17:55
                                                    to zalezy od szaf. Niestety zawsze na komody natrafialem
                                                  • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 18:36
                                                    mario2 napisał(a):

> to zalezy od szaf. Niestety zawsze na komody natrafialem
                                                    ***Karzel????????????????Do szuflady sie miescisz??????????Kto podsadza Cie do
                                                    komputera?

• mario2 Re: przepraszam :-))) 07.09.01, 21:17
                                                    a go..... prawda.... mnasz maila to zobacz
                                                  • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 21:21
                                                    mario2 napisał(a):

> a go..... prawda.... mnasz maila to zobacz
                                                    My to tak telepatycznie juz laczymy sie chyba:)))Se pojde,a juzci!!!

• Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 21:29
                                                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > a go..... prawda.... mnasz maila to zobacz
                                                    > My to tak telepatycznie juz laczymy sie chyba:)))Se pojde,a juzci!!!

Chyba mnie oglupiles...jakiego maila?Nic nie mam!
                                                    >

• mario2 Re: przepraszam :-))) 08.09.01, 11:17
                                                    ????? to do kogo wysylalem?????? Na pewno do Ciebie!!!!!!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:34
                                                    mario2 napisał(a):

> ????? to do kogo wysylalem?????? Na pewno do Ciebie!!!!!!!!
                                                    *** ???????????nie wiem !Bardzo sie ktos zdziwi?:)

• mario2 Re: przepraszam :-))) 08.09.01, 14:15
                                                    Juz poprawka poszla- ale niestety, to nie to co orginal :o(((
                                                  • jasmina_tdi Re: przepraszam :-))) 08.09.01, 19:45
                                                    Mario!!!!!!!!!!! Ale wpadka hehehee.... tak to jest jak sie nie uzywa cytatow!
                                                  • mario2 Re: przepraszam :-))) 09.09.01, 01:47
                                                    specjalista od cytytow jest Kol. Hanys nie ja!

poza tym uwazam, ze <<<<<Mackie powinien opuscic to Forum
                                                  • jasmina_tdi Re: przepraszam :-))) 09.09.01, 13:28
                                                    Mario! Nie nerwujsia! Życie jest takie piękne....
                                                    Bierz przykład Z Hanysa, bo my wezmiemy się za niego :-))))

mario2 napisał(a):

> specjalista od cytytow jest Kol. Hanys nie ja!
                                                    >
                                                    >
                                                    > poza tym uwazam, ze <<<<<Mackie powinien opuscic to Forum

• mario2 Re: przepraszam :-))) 09.09.01, 17:31
                                                    Ja sie nie nerwuje. Nie mam ku temu najmniejszych powodow!
                                                    A zycie rzeczywiscie jest piekne. Szkoda tylko ze takie nudne
                                                  • jasmina_tdi Re: przepraszam :-))) 10.09.01, 09:58
                                                    Tylko w wyłącznie od Ciebie zależy czy będzie ono nudne.
                                                    Może warto cieszyć się tym co ma się w zasięgu ręki...
                                                    Gwiazdkę z nieba zawsze może Ci ktoś dać :-))))

mario2 napisał(a):

> Ja sie nie nerwuje. Nie mam ku temu najmniejszych powodow!
                                                    > A zycie rzeczywiscie jest piekne. Szkoda tylko ze takie nudne

• mario2 Re: przepraszam :-))) 10.09.01, 19:23
                                                    A co jest w zasiegu reki. oprocz ludzkiej zawisci, nietolerancji, glupoty,
                                                    hedonizmu, i wielu podobnych, a brzydkich rzeczy? Patrzac na ten swiat powoli
                                                    chce mi sie rzygac. Perfidia, matka losow, usawila wszystkich w jednym szeregu,
                                                    nazywajac ich przewrotnie- homo sapiens! A kto tak naprawde na to miano
                                                    zasluguje?
                                                  • Gość: jasmina Re: przepraszam :-))) IP: 194.181.38.* 10.09.01, 19:44
                                                    Kto zasługuje na to miano?
                                                    Odpowiedź jest prosta: Ty, ja, mackie, wszystkie zakały,
                                                    wszystkie antyzakały..............
                                                    Nie pozwolę, abyś myślał w ten sposób!
                                                    Nie pozwolam, aby chciało Ci się rzygać!
                                                    Ja również jestem częścią tego świata: czy jak widzisz
                                                    mojego maila, to też chce Ci się rzygać? Czy jak widzisz
                                                    bliskie Ci osoby, a jesteś wściekły, to też ogarnia Cię
                                                    złość?
                                                    Nie generalizuj! W złości możesz rzucić słowa, których nie
                                                    da się naprawić.
                                                    I wogóle zabraniam Ci myśleć w taki sposób....
                                                    I wogóle nie wiem co napisać......
                                                    Ale zrobiło mi się smutno.

mario2 napisał(a):

> A co jest w zasiegu reki. oprocz ludzkiej zawisci, nietolerancji, glupoty,
                                                    > hedonizmu, i wielu podobnych, a brzydkich rzeczy? Patrzac na ten swiat powoli
                                                    > chce mi sie rzygac. Perfidia, matka losow, usawila wszystkich w jednym szeregu,
                                                    >
                                                    > nazywajac ich przewrotnie- homo sapiens! A kto tak naprawde na to miano
                                                    > zasluguje?

• Gość: samanta1 Re: przepraszam :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:21
                                                    w tym cala trudnosc by ich rozpoznac nie narazajac sie w swych poszukiwaniach
                                                    na smiesznosc, kpine, ironie ,agresje .Roznie to bywa ,czesto sie obrywa po
                                                    nosie ...c,est la vie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka