Dodaj do ulubionych

Lato idzie a ja mimo 40-chy

04.04.05, 20:17
nie umiem pływać. No przecież nie wskoczę do morza z deską albo kołem.
Obserwuj wątek
    • emko13 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:19
      Nie pękaj, rzuć się na fale i płyń, płyń...
      • filipendula Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:21
        "wypłyń na głębie" :D
      • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:26
        Próbowałem i fajnie było, tyle że to morze inne było.
        • filipendula Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:28
          ja tam dziś widziałąm nad mozre pana, było około 50, nagusieński do morza
          wchodził... ale chyba nie pływał :)
          • emko13 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:30
            gdańszczanka się odezwała i Katowicom żal teraz.
        • emko13 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:29
          ale jakie inne?
    • trzpiot_1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:26
      A co mają powiedzieć siedemdziesięciolatkowie?
      • emko13 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:27
        A co mogą,jak mogą?
        • trzpiot_1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:30
          A jak nie mogą? To sobie mogą... nogi pomoczyć. I to właśnie robią :)
      • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:30
        Otóż to. W zeszłym roku widziałem (panienka to to nie była) w okolicach 70 i śmigała żabką (no przecież nie powiem "jak stara"). Nie dobijaj mnie.
        • emko13 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:31
          Stary,40 lat przed tobą cały świat. ha ha ha
        • trzpiot_1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:54
          Ty się na niepanienki nie oglądaj, tylko sobie pomyśl, ile innych rzeczy
          potrafisz robić :)
          Zresztą, na naukę nigdy nie jest za późno, ot istnieją po to choćby
          Uniwersytety 3 wieku ;)
          • emko13 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:57
            A tam Uniwersytet mu proponujesz.Pływać każdy może...
            • trzpiot_1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:04
              No! Sama pieskiem pływałam mając zaledwie 5 lat. Umiałam też po warszawsku-
              brzuchem po piasku :)
        • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 20:58
          Atrix!
          Gdzie Twoje poczucie humoru?
          Śmigała "ropuchą"!!!!!!!!!
          • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:00
            zegor napisał:

> Atrix!
            > Gdzie Twoje poczucie humoru?
            No przecież pisałem, że padło.

• emko13 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:01
              spróbu je eregować.
              • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:16
                Jego się ni d erygować. Padła cholera, wsiąkła w podłoge i cześć. A lato tuż tuż.
            • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:02
              Trzpiotek znalazła kawałek i na drugi dzień było jak nowe....
              • trzpiot_1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:06
                A teraz, jak znajduję plamę na sukience, to wycinam - i nie widać :)
                • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:07
                  Wiesz....chciałbym Cię widzieć..w tej sukience..
                  • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:14
                    Was na chwilę samych zostawić.
                    • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:19
                      Nie przejmuj się,Trzpiot też zniknął..
                      • trzpiot_1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:27
                        Jak się ma same dziury w sukience, to co chcesz, żeby było widać?
                        • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:34
                          No....całą,piękną resztę.....
                          • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:39
                            Ale po co sukienka do wody?
                            • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:40
                              Do konkursu"Miss dziurawej,mokrej sukienki"
                              • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:43

Więcej ma być dziurek czy sukienki (do tego konkursu)? Tak z ciekawości czystej.
                                • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:45
                                  Jak dla mnie to dziurek....
                                  • trzpiot_1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 05.04.05, 19:19
                                    W zasadzie... po co wam te dziurki, jak nie ma kandydatek do konkursu?
    • niby_fajnie Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:16
      ja też nie umiem pływać i skakać na spadochronie też i jakoś z tego powodu nie
      cierpię :)
      • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:19
        No przecież ja nie płaczę, chciałbym popływać a tu nic. Jak siekiera, a co gorsza nie ma widoków.
        • niby_fajnie Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:24
          :) a na nartach pewnie jeździsz
          • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:27
            Głupio przyznać ale też nie :(
            • trzpiot_1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:28
              Ja też nie :)) Dodatkowa okazja, żeby nie połamać sobie nóg ;)
              • niby_fajnie Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:32
                no to przyznam się - ja juz kilkanaście lat nie jeździłam i mnie jakoś nie
                ciągnie - a w góry jeżdżę latem, żeby nie robić pretekstu do jazdy :))) alem cwana!
                • atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 21:37
                  Nooo
                  • niby_fajnie Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 22:01
                    ale sygnaturkę masz fajną :)

dobranoc :)

• atrix1 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 04.04.05, 22:09
                      Dobranoc ;)
    • wietka Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:25
      • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:27
        To jest pytanie rodem z kozetki ;)
        • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:29
          :))
          wiem, ale pytam, bom ciekawa :)
          • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:31
            A co w tym ciekawego, skoro odpowiedź może być tylko TAK lub NIE? Można to
            zawczasu zinterpretować :)
            • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:35
              podobno freudowska interpretacja zdezaktualizowała się ;)
              a pytam, bo nie lubie sama pływać( nawet we śnie)...
              • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:39
                O, a ja znalazłam , że pływać we śnie oznacza, że pisane Ci jest życie bez
                trosk i zmartwień :)
                • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:40
                  i to jest właściwa interpretacja snów o pływaniu :))
                  a masz coś o fruwaniu?
                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:43
                    Uwaga, wklejam:
                    Latać w powietrzu - miłe przeżycie;
                    spaść - nieprzyjemności;
                    na skrzydłach - szczęście;
                    przelatywać nad czymś - pragnienie ucieczki od własnych ziemskich problemów.

Wygląda, że dobrze byłoby mieć skrzydła.
                    • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:48
                      ja tam fruwam żabką...bez skrzydeł...
                      ale miłe przeżycia to też coś! :)
                      • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 19:49
                        chyba zainwestuję w sennik!
                        • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:01
                          Opłaca Ci się? Hmmm, pamiętam średnio jeden sen na kwartał, inne uciekają mi z
                          pamięci jak tylko otworzę oczy.
                          • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:07
                            ja miewam wiele kolorowych snów, z ciekawą fabułą, niektóre się powtarzają...
                            interesuje mnie ich interptretacja...naprawdę
                            • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:10
                              Wyobrażam sobie, tylko że samemu interpretować jest bardzo trudno. Specjalista
                              jakiś by się przydał.
                              • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:26
                                a wiesz, ze chętnie bym skorzystala z usług takowego :)
                            • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:11
                              "Sny kolorowe...podaruj swoje sny..."
                        • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:03
                          A co to jest jak sni się
                          rower z kijkiem z tyłu za siodełkiem?
                          • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:04
                            to sen o treściach silnie erotycznych ;))
                            • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:07
                              to znaczy,że kijek symbol falliczny?
                          • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:07
                            To znaczy, że szybko zawrzesz związek małżeński i ....będziesz latał za żona
                            jak kot z pęcherzem, albo ona za Tobą ;)
                            • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:09
                              u...czuję się silnie...przestraszony tym tłumaczeniem
                              • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:11
                                E tam, na szczęście na tłumaczeniu snów znam się tak, jak atrix na pływaniu,
                                więc spoko.
                                • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:12
                                  Dzięki...ulżyło mi...
                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:14
                                    to może i humor Ci się uniósł?
                                    • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:17
                                      Mój humor?
                                      On się cały czas unosi
                                      jak dziurawe koło ratunkowe....
                                      • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:20
                                        Im więcej dziur w kole, tym więcej może być potencjalnych uratowanych :)
                                        • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:21
                                          Uratowanych....od mojej osoby? Oj......!
                                          • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:24
                                            Ha! To symptomatyczne, jak zawsze tłumaczysz wszystko na swoją niekorzyść. Znów
                                            będę się musiała tłumaczyć?
                                            • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:26
                                              No nie....
                                              Przecież jesteś moją "starą znajomą"
                                              • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:29
                                                O, nie wiedziałam. To informacja z pierwszej ręki, czy nabyta okazyjnie?
                                                • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:31
                                                  Nie jesteś moją znajomą?
                                                  a,to przepraszam Panią....
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:33
                                                    Masz ci los!
                                                    Znamy się tylko z forumowania, a jedno o drugim nic nie wie... :)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:35
                                                    No właśnie,o tym pisałem...
                                                    znamy się od dawna...no,kilka dni
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:38
                                                    Nooo.... :)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:38
                                                    Nie napiszę "jak łyse konie"
                                                    bo Wietka podłapie i wyśmieje......
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:38
                                                    jak Trzpiotek stara, to co o mnie powiesz? przestarzała...do lamusa...:(
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:39
                                                    Proszę mnie nie łapać za te,no...słowa
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:40
                                                    a za cóż innego mozna w necie jak nie za słowa? ;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:40
                                                    Co Ty! Im starsza znajoma, tym lepsza.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:42
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Co Ty! Im starsza znajoma, tym lepsza.
                                                    aaa, jak wino?
                                                    Zegor - koneser :))
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:45
                                                    Popatrz, jak się długo delektuje :)
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:46
                                                    posmakowało mu :)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:47
                                                    Powiedziałbym,że mi się wiesza....
                                                    ale znów mnie wyśmiejecie
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:46
                                                    Co wy mi tu obie wciskacie za kit? pytam grzecznie...
                                                    Jaki koneser,żadnej....nie próbowałem....
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:48
                                                    wirtualnie smakujesz...;)
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:49
                                                    lepszy rydz, niż nic ;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:50
                                                    W życiu nie widziałam rydza :(
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:51
                                                    Widziałem,rudy.....ale nie kasztanowy
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:59
                                                    szukajcie, a znajdziecie! :)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:01
                                                    Wziąłem sobie...za punkt honoru...
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:50
                                                    Real mógłby mnie przerosnąć....
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:51
                                                    do odważnych świat należy! :)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:54

jestem jak najbardziej za.
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:54
                                                    Ten nie zna życia,kto nie służył w Marynarce
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:57
                                                    oo, Atrix to mnie rozumie! :)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:01
                                                    wietka napisała:

> oo, Atrix to mnie rozumie! :)

Było nie było czterdziecha
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:57
                                                    Ja byłem w orkiestrze (dętej) i czyba dlatego życia nie znam.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:01
                                                    pa pa pa, pa ra pa pa pa pa ra!
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:03
                                                    Bo się balkon zarwie....
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:06
                                                    Cucić będziesz kogo zechcesz!
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:07

To była babcia a dziadek na puzonie. Ja miałem lżejsze życie - werbel a w knajpie perkusja. Tam znzlazłem babcię moich wnuków, których zresztą nie mam.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:07
                                                    "ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała..." :))
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:10
                                                    A potem była pompa ;)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:14
                                                    ......
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:15
                                                    i znów wracamy do punktu wyjscia - czyli wody :))
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:18
                                                    Pompa? Raczej nie.
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:20
                                                    Rozumiem, lekkie zraszanie.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:23
                                                    gwoli ścisłości - skrapianie :)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:24
                                                    Tak trochę , żeby roślinka nie uwiędła była.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:26
                                                    a ja myślałam, coby babcię ocucić...
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:27
                                                    Padła,niech leży...w spokoju
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:29
                                                    No tak, dobry humor gwarantem długowieczności!
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:32
                                                    Ale mi...po nosie...
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:31
                                                    Baby są bardzo żywotne
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:34
                                                    Baby? drożdzowe padają po 3 dniach, a piaskowe jeszcze szybciej...
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:35
                                                    I nie trzeba ich cucić.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:36
                                                    ale zwilżyć można ;)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:38

W zasadzie dobra baba powinna być wilgotna... jednak wolna wola. Można zwilżyć.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:40
                                                    ja w babach nie gustuję, nie znam się na ich zwilżaniu :)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:42
                                                    Atrix ma rację-wilgotne najlepsze
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:43
                                                    Może sękacz jest bardziej w Twoim typie?
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:35
                                                    I już wiemy,kto lubi słodkości....
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:37

I kto nie lubi matmy.
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:39
                                                    a kto lubi matmę?
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:41
                                                    A kto słodkości? To można przy pomocy rach. prawdopodobieństwa wyliczyć jednak
                                                    bardziej optuję w kierunku fizyki.
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:45
                                                    Będziemy rozprawiać o kwantach?
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:47

o doświadczeniach ze słodkościami. (Chyba, że wolisz o teorii światów równoległych)
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:50
                                                    nie męczcie się!
                                                    powiem wam wszystko: nie lubię matmy, fizyki i chemii, a lubię za to
                                                    słodkości :)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:52
                                                    Własnego wyrobu?
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:54
                                                    też! mniam :)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:55
                                                    "W rękach rośnie".....
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:57
                                                    Sękacz
      • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:12
        Pewnie
        • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:14
          Atrix...niedobrze....
          Możesz się obudzić....w kałuży...
        • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:14
          no to teraz mnie ulżyło :))
          • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:16
            to było do Atrix
            • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:22
              Ulżyło Ci,że Atrix w kałuży....?
              • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:27
                ze nie pływam sama!
                • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:30
                  Wietka, nie pogrążaj się ;)
                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:33
                    ale ja nie nurkuję :)
                    zawsze na powierzchni sie utrzymuję :)
                    • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:45
                      Masz jakąś fajną wyporność :)
                      • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:50
                        a mam ;))
                    • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:15

A ja bym zanurkował. Choć dobrze jest nie stracić gruntu ;)
              • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:30

bardzo przepraszam, najpierw uniwersytet trzeciego wieku a teraz moczenie nocne! Ludzie to dopiero 40 lat ;)
                • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:32
                  No, to znaczy, że jeszcze wiele innych rzeczy też przed Toba ;))
                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:35
                    np. łysienie ;)
                    • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:36
                      WRRRRRRRRRRRRR...!!!!!!
                      • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:39
                        Hmm... to chyba znaczy, że Zegor ma bujne włosy.
                      • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:39
                        ale to tez do Atrix było :))
                        • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:40
                          Wietka, wpędzasz mnie w kłopoty!
                          • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:45
                            ja tylko szczera taka jestem...co w myśli, to na języku...:))
                            • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:47
                              Przez tę Twoja szczerość, muszę się tłumaczyć często i gęsto! ;)
                              • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:54
                                a tam, zaraz tłumaczyć...
                                chyba, ze coś masz na sumieniu...?
                                • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:56
                                  Ma,wycięła dziury w sukience...wczoraj
                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:04
                                    zależy w jakim celu wycięła i w którym miejscu ;)
                                    • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:05
                                      Nie pokazała a byłem bbbardzo zainteresowany
                                      • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:09
                                        Mogę powiększyć zbiór dziur na sukience, będzie Ci wtedy łatwiej ogarnąć je
                                        wzrokiem ;)
                                        • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:10
                                          Jestem krótkowidzem
                                          • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:12
                                            Cholera!
                                            Jesteś w lepszej sytuacji!
                                            Jak nie dotkniesz,nie uwierzysz....
                                          • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:13
                                            To bez znaczenia, bo dziur i tak nie widać ;)
                                          • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:13
                                            ha, Trzpiocie, oni chcieliby sprawdzać dziury za pomocą wszystkich zmysłów!
                                            • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:15
                                              to one nie wyszłyby z tego cało... chyba :)
                                            • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:15
                                              A kto powtarzał-tylko empiria?
                                              • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:17
                                                Nic takiego sobie nie przypominam. Bo ja w ogóle małomówna jestem.
                                                • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:19
                                                  To było do pani W...
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:22
                                                    O, to znakomicie się składa, że jednak mam dobrą pamięć :)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:23
                                                    Młodość...i tyle...
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:25
                                                    Ćwiczenia! Tylko trening mnie ratuje.
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:26
                                                    Rezultaty są....widoczne...
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:27
                                                    z pewnością duzo krzyżówek rozwiązuje - to dobre na pamięć,
                                                    tak twierdzi moja 80 - letnia ciocia:)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:30
                                                    Ciocia-80.....
                                                    no to Ty pewnie koło 55-babciu....
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:35
                                                    bingo! syneczku :)
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:36
                                                    UUUUfffffff.....
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:27
                                                    no to chyba nie była aluzja ;)
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:29
                                                    przyznaję, tak mówiłam, ale to nie było moje...zerżnęłam z L. :)
                                        • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:10
                                          Znam siebie i boję się....
                                          mogę oczopląsu dostać....
                                          • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:14
                                            no, i juz się jąkasz...(patrz wyzej)
                                      • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:10
                                        a to niedobry Trzpiot!
                                        a na mnie narzeka!
                                        • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:11

Wytnij sobie też dziury w sukience. A co.
                                          • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:17
                                            w nocnej koszulce wytnę...a co!
                                            • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:20

I dobrze. Zostaw tylko trochę sukienki. To dobrze wpływa.
                                        • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:12
                                          Bo...Ty masz wyporność, a ja nie ;)
                                          • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:19
                                            nie mów...też masz :)
                                            • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:20
                                              Ale nie wszystkie mnie wypierają ;)
                                              • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:22

Zostawmy Archimedesa. Może Pitagoras?
                                                • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:27
                                                  Wszystko, byle nie chemia.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:32
                                                    brrr matematyka, brrr
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:34
                                                    Wietko, to przecież królowa nauk!
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:38

ja tam za demokracją jestem :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:42
                                                    Dyplom sryplom ;)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:46
                                                    Ja tak Pitagorasa ruszyłem, żeby nie lać wody. On jest od trójkątów.
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:47
                                                    No nie zapominaj o mnie...przejdz na kwadraty...
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:48
                                                    Kwadraty są za mało skomplikowane, chyba, żeby je rozważać trójkątnie wzdłuż
                                                    przekątnej.
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:50
                                                    Wszystko...jest skomplikowane,kwadraty też
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:49
                                                    A potem zaczniemy potęgować.
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:48
                                                    exactly ! ;)
                                                  • wietka Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:52
                                                    zle się wpisało :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:57
                                                    To na czym komu stanęło, bo już się pogubiłam.
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:59
                                                    trochę się wstydzę :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 22:00
                                                    Przecież nie o to pytam :)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 22:01
                                                    No to ok.
                                                  • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 22:02
                                                    Ja też"taki zagubiony"
                                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 22:03
                                                    Sami rozbitkowie, jak pragnę zdrowia :)
                                                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 22:03
                                                    Trza nam jeszcze kogoś bo c2 nie wyjdzie.
                        • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:50
                          W nosie owszem
                    • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:41
                      Są kobiety potrafiące docenić walory wieku nadmłodzieńczego. Ot Co :)
                • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:32
                  Atrix,pomocy.....Gdzie łazisz,potrzebna równowaga sił!!!!
                • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:34
                  Chłopie,jak ja bym chciał mieć tyle......
                  • atrix1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 20:38
                    Nie bój nic nadciągam.
                    • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:36
                      Znaczy, dryfujesz w balii?
                      • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:39
                        Nawet w cebrzyku,ale na zawołanie !
                        • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:43
                          Zegor, spójrz no mi prosto w oczy.
                          • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:45
                            Patrzę....
                            • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:46
                              Co widzisz?
                              • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:47
                                Dwoistości same: dwie źrenice, dwie tęczówki...
                                • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:49
                                  Tutaj jestem " JEDEN "...naprawdę...
                                  • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:53
                                    No to mi ulżyło...
                            • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:49
                              I tez cos widzisz?
                              • zegor Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 21:53
                                Myślę,że widziałem kogoś z Pszczyny,ale pewności nie mam...
                                • trzpiot_1 Re: Atrix, a miewasz sny o pływaniu? 05.04.05, 22:02
                                  No to ja tym bardziej...
                      • grzes32 Re: a ja:) 05.04.05, 21:42
                        A Ja mam 32latka potrafię pływać ale za to śpiewam kiepsko...no ale "śpiewać
                        każdy może..."..wiec pływać też:))Najważniejszy jest talent.. ten ukryty:))
                        Życze przemiełego późnego wieczoru -WSZYSTKIM.
                        grześ
                        • trzpiot_1 Re: a ja:) 05.04.05, 21:46
                          marzę sobie, żeby jakiś ukryty talent jeszcze ze mnie wypłynął :)
                          • wietka Re: a ja:) 05.04.05, 21:53
                            haftowanie?
                            • atrix1 Re: a ja:) 05.04.05, 21:55

To bardzo proste.
                            • wietka A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 21:55
                              • atrix1 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 21:56
                                Dobranoc ;)
                              • zegor Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 21:56
                                o,jak przykro...
                              • wietka Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 21:56
                                uciekło mi...
                                dobrej nocy wszystkim:)
                                • atrix1 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 21:58

Co Ci uciekło?? Taka szkoda ;)
                                • trzpiot_1 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 21:59
                                  Miłych snów o pływaniu :)
                                • grzes32 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 22:03
                                  Dobrze,że nie odpłynęło albo nie zasnęło:))
                                  • atrix1 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 22:04
                                    To Ty miałeś dziś urodziny?
                                    • grzes32 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 22:07
                                      Ja to miałem kilka dni temu, poproszę o zyczenia.:)
                                      • zegor Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 22:08
                                        Wszystkiego najlepszego...i trafiłem:Pszczyna?
                                        • grzes32 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 22:10
                                          Tychy:))Pszczyna lubie bardzo:)
                                          DZIĘKUJE
                                      • atrix1 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 22:13
                                        Powodzenia w nauce śpiewu. (Ciekawe kto prędzej-ja pływać czy Ty śpiewać).
                                        Wszystkiego naj.
                                        • grzes32 Re: A ja to muszę się pożegnać... 05.04.05, 22:15
                                          Damy radę nie pękaj:)) Zaspiewam Ci pieśń młodych wioslarzy:))
                                          DZIĘKUJE
                            • trzpiot_1 Re: a ja:) 05.04.05, 21:56
                              Łee, wtedy życia by mi nie starczyło, żeby wystawę haftów wyrychtować :)
                              • grzes32 Re: a ja:) 05.04.05, 22:02
                                Ja to np: odkryłem w sobie ostatnim czasy..talenta pedagogiczne i to własnie
                                jako instruktor pływania... musiałem wykazać duużo cierpliwości i hartu ducha,
                                gdyż Ona miała 23 lata...i była trudnym uczniem..no ale warto było, obecnie
                                radzi sobie świetnie:))odpłyneła w inną stronę:)). Chyba zostanę kuźnią młodych
                                talentów:)))
                                • zegor Re: a ja:) 05.04.05, 22:04
                                  Odpłynęła....od Ciebie?
                                  • grzes32 Re: a ja:) 05.04.05, 22:05
                                    Raczej wrzuciła wsteczny i wróciła do Ukochanego:))
                                • trzpiot_1 Re: a ja:) 05.04.05, 22:05
                                  Szkoda, że tylko młodych, bo tu się objawił jeden talentdo wykucia, ale
                                  bardziej dojrzały jakby :)
                                  • atrix1 Re: a ja:) 05.04.05, 22:06

jakby. ;)
                                  • grzes32 Re: a ja:) 05.04.05, 22:06
                                    Na naukę nigdy nie jest za późno:))chcociaż z wiekiem coraz trudniej ...o
                                    nauczyciela:))
                                    • atrix1 Re: a ja:) 05.04.05, 22:07

Miałem nauczycielkę.Też zrezygnowała.
                                      • grzes32 Re: a ja:) 05.04.05, 22:08
                                        Może kurs korespondencyjny?:)))
                                      • trzpiot_1 Re: a ja:) 05.04.05, 22:09
                                        Widać nie miała powołania do nauczania pływania.
                                        • grzes32 Re: a ja:) 05.04.05, 22:11
                                          MOże to wyssała z mlekiem matki:))
                                          • zegor Re: a ja:) 05.04.05, 22:13
                                            Mnie to już nikt uczyć nie chce...
                                            pewnie jestem nie "reformowalny".....
                                            • trzpiot_1 Re: a ja:) 05.04.05, 22:15
                                              Nic nie mówiłeś, że chcesz pobierac nauki :)
                                              • atrix1 Re: a ja:) 05.04.05, 22:16
                                                A coś słyszałem, że kobiety to 6 zmysł mają
                                                • grzes32 Re: a ja:) 05.04.05, 22:16
                                                  To tylko legenda:))
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:) 05.04.05, 22:18
                                                    Bez legendy nie byłoby wiadomo, jak mapę odczytać :P
                                                  • grzes32 Re: a ja:) 05.04.05, 22:19
                                                    no własnie i nie wadomo byłoby gdzie znadują sie góreczki, dolinki:))
                                                    RACJA!!!
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:) 05.04.05, 22:21
                                                    Wtedy dopiero trzeba by było zdać się na intuicję :)
                                              • zegor Re: a ja:) 05.04.05, 22:17
                                                No,może jeszcze bym się czegoś w życiu nauczył..
                                              • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:18
                                                Może kurs dla zawansowanych ?Pamiętaj o obuwiu zmiennym i drugim sniadaniu..no
                                                i nie rozmawiaj na lekacjach:))
                                                • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:19
                                                  A rączki do tyłu,
                                                  czy siedzieć na łapkach?
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:22
                                                    Raczki to na kołderkę:))
                                                • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:19
                                                  Myślę, że Zegor jest bardziej ambitny :)
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:20
                                                    Uderzyła w ...czułą strunę
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:21
                                                    Czy to ma być nauka grania ???
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:23
                                                    Jeżeli to na harfie,brońboże flet....
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:26
                                                    Zegor..no coz wychodzi na to ze jestes Zegor Muzykant:))
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:23
                                                    Właśnie, wysondujmy może zdolności instrumentalne kandydata :)
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:24
                                                    Umie,umie,umie------na nerwach....
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:26
                                                    To są raczej dość powszechne zdolności, a nam tu chodzi o takie bardziej
                                                    wysublimowane.
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:20
                                                    Zatem może awansem do drugeij klasy??
                                                    Jak myślisz Profesorze Trzpiot?
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:22
                                                    Nie wiem, dopiero zaznajamiam sie z uczniem :)
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:24
                                                    Może wezwać Zegora do tablicy , zobaczymy co potrafi:))
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:27
                                                    Dzieci....nie byłoby wam wstyd,mnie,starego,do tablicy....
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:27
                                                    Nie zapomnij o dzienniczku ucznia:)))
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:29
                                                    Fakt,pamięć już nie ta...i tu Trzpiotek może dać kilka lekcji...
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:32
                                                    Czyżbyś miał na mysli korepetycje???
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:43
                                                    Oj, to ja sie nie nadaję. Jeszcze nikogo niczego nie nauczyłam, kiedy mi na tym
                                                    zależało.
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:45
                                                    Jestem w tym wypadku gotowy podjąć"rekawicę"
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:28
                                                    Nie bój się, będziemy sie usmiechać :))
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:29
                                                    Przepytamy z całosci materiału..ale za to bez stresowo:))
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:30
                                                    A potem...ZAMIENIMY SIĘ MIEJSCAMI..!!!!!
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:31
                                                    Wyciągniemy całą ukrytą wiedzę.
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:32
                                                    Bez taryfy ulgowej i żadnej litosci:))
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:33
                                                    Nie zastraszaj Zegora, bo ucieknie zanim zdążymy się uśmiechnąć zachęcająco i
                                                    zadać pierwsze pomocnicze pytania :)
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:35
                                                    Bedą potrzebne pomoce naukowe:)
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:36
                                                    To nie nauka.....to molestowanie...
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:37
                                                    Bez takich bo bedzmy musieli Cie skarcić:))
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:38
                                                    a to już...mobing!!!!!!!!!
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:39
                                                    Ośla ławka czy kąt??:))a może linijką po łapach:?))
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:40
                                                    "Szklanką"...
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:42
                                                    Chętnie sie napije:)
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:32
                                                    To już...perwersja...
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:34
                                                    Nauka wymaga poświeceń:))
                                                  • atrix1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:23

Czyli powrót do słodkości.
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:25
                                                    Słodkości będa w nagrodę za postępy w nauce.
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:27
                                                    Lody?:)))
                                                  • atrix1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:27
                                                    Poczekałabyś aż cieplej będzie.
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:28
                                                    Jakoś nie potrafie sobie odmówić tej przyjemnosci nawet w zimie:)))
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:34
                                                    Przychylam się do opini Grzesia, na lody zawsze jest dobry czas.
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:35
                                                    Bardzo sie ciesz Trzpiotku że mówimy jednym głosem:))
                                                  • zegor Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:36
                                                    Tylko nie zachrypnij...
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:39
                                                    Lody w zimie hartują gardełko.
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:40
                                                    I porawiają samopoczucie:))
                                                  • atrix1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:40
                                                    Cieplej do nauki pływania. A potem nagroda.
                                                  • atrix1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:42

drogie dziatki, zmykam. Starość maswoje prawa. Dobranoc ;)
                                                    - -
                                                    "Cokolwiek powiesz może być wykorzystane przeciw tobie"
                                                  • trzpiot_1 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:44
                                                    Ja też się potelepię za Twoim przykładem :)
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:48
                                                    Młodośc też ma swoje prawa:)
                                                    Dobranoc Trzpiotku
                                                  • grzes32 Re: a ja:)zegor 05.04.05, 22:48
                                                    Wodnych snów.:)
    • kotek_mru Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 05.04.05, 22:42
      bosze...alescie sie rozwineli;DDDDDD
      witam gaduły i znikam...ide lulu:)
      pa!pa!
      • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 05.04.05, 22:43
        No,wiesz!!!!!!
        • kotek_mru Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 05.04.05, 22:45
          jestem beeee..to juz wiem,ale mam problemy ze spioszkiem ktory mnie ciagnie do
          łozeczka;DDDDD
      • grzes32 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 05.04.05, 22:44
        A Ja???
        • kotek_mru Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 05.04.05, 22:46
          no dobra...buziaczki dwa:)**
          • zegor Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 05.04.05, 22:47
            Miłych,Kocich......!
          • grzes32 Re: Lato idzie a ja mimo 40-chy 05.04.05, 22:47
            Jak zwykle skąpa:( A Ja szaleje z tęskonty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka