malinka48 07.04.05, 22:17 to boicie się ludzi,wolicie życ w świecie ułudy,necie:))I wasza broszka:))a jednak lubię Was:))kimkolwiek jestescie i zawsze chetnie pogadam,cmoooooookkkkk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: Tak naprawdę.... 07.04.05, 22:24 spadaj ciebie nie lubię,bo plotkujesz Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Tak naprawdę.... 07.04.05, 22:22 O czym pogadasz? O fajfusach? ;-}} >na skrzyzowaniach życia nie ma drogowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Tak naprawdę.... 07.04.05, 22:28 oj Malinko a co sie tak zloscisz malenka ,pisac kazdy moze co chce i jak Zoska nie wycina to jest oki ,prawda Zosienka .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Tak naprawdę.... 07.04.05, 22:29 To kup sobie lupę, albo mikroskop!!! Bo teraz to tylko ta wielkośc ;-}}} >Na skrzyżowaniach życia nie ma drogowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski spiłaś sie i tyle 07.04.05, 22:28 a jednak popaprańcy co mówią ze alkohol szkodzi mają racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: spiłaś sie i tyle 07.04.05, 22:33 widocznie ma zly dzionek osobiscie nie pochwalam tego ale jak lubi to jej sprawa ,moze potrzebuje pomocy i kogos bliskiego .pomozemy Malince ? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: spiłaś sie i tyle 07.04.05, 22:35 co spojrzałeś sie w lusterko??????/ Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: spiłaś sie i tyle 07.04.05, 22:37 nie wszystkie lustra już popękały :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: spiłaś sie i tyle 07.04.05, 22:42 dobrze jak umiesz sie śmiać,ze swoich dowcipow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niby_fajnie jak zwykle fajnie 07.04.05, 22:48 witaj Malinka - naprawdę fajnie się to wszystko czyta - niby ten sam język, ale nie za bardzo rozmówcy wiedzą o czym sie mówi :)))) a mówić żeby mówić - to tak wychodzi. Malinka - podgryzać moze każdy jeśli tak naprawdę nie potrafi ugryźć - jakos trudna to sztuka ugryzienia Ciebie. pozdrowienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: spiłaś sie i tyle 07.04.05, 22:46 alberciku:)0mam nadzieje,że jesteś na tyle do przodu,że nie bierzesz do siebie,kretyńskich odpowiedzi do siebie:))Jak widzisz kupa szmelcu,czyli odrzutu jest tutaj :))i wnerwiaja się jak gadam co chę,albo to na co mam ochotę:)).Z Toba pogadam na tlenie:))Kocham Cię> Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: spiłaś sie i tyle 07.04.05, 22:54 takie wyznania publicznie wprawiaja mnie w zaklopotanie co do tlenu to wlasnie mi go potrzeba ,no to pojechalas ostro tak tez lubie .wiadomosc na poczcie do odebrania Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Tak naprawdę.... 08.04.05, 01:24 malinko,to nie strach przed ludzmi tylko ich nadmiar na codzien;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Tak naprawdę.... 09.04.05, 13:21 w sklepie nie pracuję,więc nie wiem co to znaczy nadmiar ludzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś