Gość: toja IP: *.library.uu.nl 20.03.01, 11:43 szukam dziewczyny na namietny seks-prosze tylko o powazne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alma Re: dziewczyna na seks IP: *.dialup.medianet.pl 20.03.01, 13:21 jak tylko na sex to proponuje agencje towarzyska, a w ogole to jakie masz parametry, bo nie wiem, czy w ogole chce mi sie wyjsc z lozka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: dziewczyna na seks IP: *.utr.casema.net 20.03.01, 14:17 mysle ze parametry mam przecietne,ale na szczescie fantazja i zwinnosc sa wazniejszea jesli nie chce wychodzic sie Tobie z lozka to ja moge przyjsc do ciebie,a pozatym nie szukam dziewczyny tylko na seks,to mialo byc tylko chaslo ktore zacheci kogos do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: dziewczyna na seks IP: *.dialup.medianet.pl 20.03.01, 15:24 chaslo czy haslo? mam nadzieje ze jestes pelnoletni. ale twoja zekoma zwinnosc w sexie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: dziewczyna na seks IP: *.utr.casema.net 20.03.01, 15:35 masz racje haslo - bardzo przepraszam za ten blad,a jesli chodzi o zwinnosc to mam nadzieje ze nie jest ona zekoma ale uprzedzajac nastepne pytanie to nie ja jestem tym ktory powinien zwinnosc oceniac.jesli chodzi o pelnoletnosc to jestem pelnoletni od 3lat.a co z twojm wiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: dziewczyna na seks IP: *.dialup.medianet.pl 20.03.01, 16:24 trafiles na staruszke, starsza o dekade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: dziewczyna na seks IP: *.utr.casema.net 20.03.01, 20:56 wcale mi to nie przezskadza ,a po drugie 31lat to nie staruszka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazka Re: dziewczyna na seks IP: 10.10.41.* 21.03.01, 14:57 czytam to z ciekawośći i nie szukam dziewczyny tylko na sex (choć sex bardzo oki) ale: 1. błąd ortograficzny kolegi jest wynikiem niedouczenia, a nie pomyłki, gdyż pisząć chasło, a nie hasło musiał użyc dodatkowego znaku, tego nie robi sie bezmyślnie 2. jeśłi alma jest chętna przezwyciężyc swoją chęć wyjąścia z łóżka i spotkania, to ja reflektuję 3. 31 to dobry wiek na zjedzenie obiadu i sex, ale jeśli obiad i sex mialyby także byc dobre to polecam nie małolata, ale siebie 4. jeste kapke satrszy od almy (jeśli ma 31) 5. sex uprawia sie głową, a nie zwinnością, no i trzeba mieć przyrząd - najlepiej grubszy, dłuższy i twardszy niż parówka cielęca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: dziewczyna na seks IP: *.rdc1.on.home.com 22.03.01, 18:19 BRAVO ZARAZKA-A MOZE SEX ORIENYALNY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazka Re: dziewczyna na seks IP: 10.10.41.* 23.03.01, 11:08 Tym razem Marku popełniłeś faktycznie błąd tzw. czeski, czyli zamiast t nacisnąłes y na klawiaturze, sąsiadują ze sobą; powiadasz orientalny? a wiesz ty o czym w ogóle mówisz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini do "zarazka" IP: *.proxy.aol.com 15.04.01, 01:42 hej, jestes: zarazka czy tez zarazek? wolalabym abys byl zarazek, hahaha Skoro takie oferty skladasz, to moze i ja skorzystam? mam 30lat i bardzo potrzebujaca! narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodek Re: dziewczyna na seks IP: 192.168.229.* / 195.136.48.* 11.04.01, 12:17 Gość portalu: alma napisał(a): > chaslo czy haslo? mam nadzieje ze jestes pelnoletni. ale twoja zekoma zwinnosc > w sexie podoba mi sie zekoma czy rzekoma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fallus Re: dziewczyna na seks IP: *.horsens.dk 11.04.01, 12:39 oni wszyscy mieli chyba bardzo stromo pod gorke do szkoly a tak na marginesie: seks uprawia sie fallusem a glowe jest do myslenia nie do seksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek Re: dziewczyna na seks IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 00:54 Gość portalu: fallus napisał(a): > oni wszyscy mieli chyba bardzo stromo pod gorke do szkoly > a tak na marginesie: seks uprawia sie fallusem a glowe jest do myslenia nie do > seksu Ale wy wszyscy jesteście pojebani Sex uprawia się wyprostowanym fifolkiem przy pomocy pochwy , na której jest narośnęta kobieta. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś