Dodaj do ulubionych

CV cenzora

09.04.05, 17:59
Zosia - Samosia
Jest taka Zosia,
Nazwano ją Zosia-Samosia,
Bo wszystko "Sama! Sama! Sama!"
Ważna mi dama!
Wszystko sama lepiej wie,
wszystko sama robić chce,
Dla niej szkoła, książka, mama
nic nie znaczą - wszystko sama!
Zjadła wszystkie rozumy,
Więc co jej po rozumie?
Uczyć się nie chce - bo po co,
Gdy sama wszystko umie?
A jak zapytać Zosi:
- Ile jest dwa i dwa?
- Osiem!
- A kto był Kopernik?
- Król!
- A co nam Śląsk daje?
- Sól!
- A gdzie leży Kraków?
- Nad Wartą!
- A uczyć się warto?
- Nie warto!
Bo ja sama wszystko wiem
i śniadanie sama zjem,
I samochód sama zrobię
I z wszystkim poradzę sobie!
Kto by się tam uczył, pytał,
Dowiadywał się i czytał,
Kto by sobie głowę łamał,
Kiedy mogę sama, sama!
- Toś ty taka mądra dama?
A kto głupi jest!
- Ja sama
Obserwuj wątek
    • majeczka84 :)))) 09.04.05, 19:45
      :)))
      • schizoo Re: :)))) 09.04.05, 23:06
        majeczka84 napisała:

> :)))

zgadza się,wszyscy mają polewke;)))
        • serduszkopoprostu Re: :)))) 10.04.05, 00:06
          ładne CV napisane, talent jakis poetycki wyjątkowy!
          • zosia.samoosia Re: :)))) 10.04.05, 10:13
            talent wyjatkowy Juliana Tuwima !!!

nastepny watek gdzie nie bedzie podane "zrodlo" lub "autor" dziela leci z FT,
            takie sa zasady na wszystkich forach, na tym rowniez
            • schizoo Re: :)))) 10.04.05, 10:25
              zosia.samoosia napisał:

> talent wyjatkowy Juliana Tuwima !!!
              >
              > nastepny watek gdzie nie bedzie podane "zrodlo" lub "autor" dziela leci z FT,
              > takie sa zasady na wszystkich forach, na tym rowniez

czyj to jest tekst,mogły mieć wątpliwości tylko takie nieuki jak ty !!!
              p.s. ciekawe "erudyto" jak będziesz sprawdzał:"...gdzie nie bedzie
              podane "zrodlo" lub "autor" ..."
            • kotek_sru Re: coraz pikniej zocha, coraz lepiej............, 10.04.05, 15:17
              chcesz otwartej wojny ?

p.s.: ale do tego trzeba byc chłopem, a nie babą, trzeba nosić spodnie, a nie
              chować się pod kiecką tebe :))

zosia.samoosia napisał:

> talent wyjatkowy Juliana Tuwima !!!
              >
              > nastepny watek gdzie nie bedzie podane "zrodlo" lub "autor" dziela leci z FT,
              > takie sa zasady na wszystkich forach, na tym rowniez
            • 0nly Re: :)))) 10.04.05, 17:33
              no to trzeba bedzie troche watkow orlowskiej na wierzch powyciagac, i trzymajac
              cie za slowo liczyc ze je pousuwasz.....
              • schizoo [...] 10.04.05, 21:20
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • kotek_sru ale zośce totalnie 10.04.05, 22:00
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • zosia.samoosia Re: ale zośce totalnie 10.04.05, 22:06
                    skargi sklada sie mailem: forum.abuse@gazeta.pl.
                    • kotek_sru Re: tylko tak się tobie wydaje:)), 10.04.05, 22:18
                      że wszyscy słuchają pana T. - a to tylko wy jemu służycie jak wierne ......

My mamy zawsze wybór - wy nie macie.
                      • zosia.samoosia Re: tylko tak się tobie wydaje:)), 10.04.05, 22:19
                        jak zawsze wszystko wiesz najlepiej, nie wypada wiec z takim "medrcem"
                        dyskutowac, dobranoc
                        • kotek_sru Re: nie wszystko wiem, 10.04.05, 22:23
                          ale nie trzęsę się ze strachu, że pan.T zabierze mi jedyny atrybut władzy,
                          choćby internetowej :)

p.s.: a ty w ogóle potrafisz dyskutować ? Przecież i tak wytniesz to, co nie po
                          twojej myśli - a chyba myślsz jeszcze czasami ?:)
                        • 0nly Re: tylko tak się tobie wydaje:)), 10.04.05, 22:24
                          ooo, nazwanie zoske pajacem podlega wycieciu, bo obraza sie wladze???
                          a gdzie jest w regulaminie napisane ze "nie bedziesz admina forum swego nazywal
                          pajacem nad pajacami"??????
                          • kotek_sru Re: he, he - nie zdążyłem przeczytać, 10.04.05, 22:26
                            "kto godzi w aesa, ten godzi w gazetę" ?:)
                            • 0nly Re: he, he - nie zdążyłem przeczytać, 10.04.05, 22:39
                              zaraz zoska sie pewnie tez zamachnie na tego co na gorze w prawej stronie
                              gazety sie znajduje....jak usuwac pajace to moze tak wszystkie na raz????
                              • leziox Re: he, he - nie zdążyłem przeczytać, 10.04.05, 23:56
                                Załosny zocha przemówił znowu,nawycinał,pouczył,żeby mu się ludzie nie
                                buntowali,bo on,wielki dyktator forum znowu zaprowadzi porządek.Człowieku-o ile
                                tak cię można jeszcze nazwać-jak długo będziesz się tu jeszcze ośmieszał?Zostaw
                                to wszystko i idź na łączkę,gdzie twoje miejsce.Ty już wiesz dlaczego.Naprawdę
                                chce mi się na widok twojego nicka już rzygać,ale przychodzę tu jeszcze z
                                przyzwyczajenia,czekając na dzień,aż wylecisz stąd z hukiem.Bo chyba nie
                                myślisz,że jeszcze długo ludzie będą znosić twoją impertynencję,brak
                                polotu,ignorancję i wtrącanie się we wpisy,w których nie ma nic do wtrącenia.
                                Zero ambicji,zero honoru-ot,klasyczne zero fizyczne.To właśnie ty,zocha,czyli
                                facet bez jaj.
                                • kotek_sru Re: na to nie pomogą żadne maści........, 12.04.05, 18:06
                                  kompleksow się nie wybiera, tylko lapie jak syfa - prawda zocha ?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka