Dodaj do ulubionych

Nagi tors Chochoła Pavulona

11.04.05, 21:23
Robią z niego jakiegoś donżuanowego ruchacza.

Ludzie! Przecież laski, które on wyrywa na jedną noc, to normalnie kurwy są,
nie laski. Takiej dziewczyny, co to poleci na chłopa po godzinie znajomości,
to bym się nawet brzydzić dotknął.

Stały związek ze św. Teresą mu nie wystarczył, oj...
Obserwuj wątek
    • feber Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 21:33
      P.Lepkowskiej chyba tutaj zabraklo realizmu troche
    • wieslawa-siemiankowska Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 21:34
      Pani Ilonce to zawsze brakuje realizmu.
      • around_the_sun Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 22:01
        Ale jaki początek odcinka był erotisk, ta kończyna i koszulka. Wysilili się.
        • jaginger Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 22:11
          no jaka szkoda,że nie widziałam;))
        • mallina Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 22:25
          dzis to sama "golizna"
          wpierw nieznajoma w barlogu Pavulona
          potemPapuga w koronkowej koszulinie
          no i Owad w szlafroczku -i wedle sugestii Rydza- bez majtek
          :-))
          och no i golizna Pavulona!
    • domcia81 Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 22:15
      oj niestety...

zalozenie pani ilonki jest z gory: kazda osoba w ktorej plynie chociaz ciut
      mostowiakowej krwi to bozyszcze ... chociaz w zdunskich malo mostowiakowej
      krwi.. ale widac to po babsience.. a moze to ten dar grabiny??
    • aankaa Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 22:27
      Xero mają ok 20 lat, golą się raz na kilka dni, torsy mają gołe jak kilkuletnia
      panna nogi
    • jj_krewetka Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 22:30

eee no czasem wystarczy mrugniecie, ale rzeczywiście taka co poszła z chochołem
      to musiała być zdesperowana, pewnie jakś raszpla pijana
      -----------------------------------------------------
      Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych
      ludzi
      Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez
      dolinę ciemności
      • piotr7777 Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 23:02
        No ale w Chochołach (jak się ich nazywa) nie ma ani kropli krwi Mostowiaków.
        • domcia81 Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 23:06
          moze wystarczy nosic to nazwisko ( marysia) i wyssac to potem z matczynym
          mlekiem...

chociaz to pewnie basienki krew... tylko nie wiem jak ona miala z panienska...
    • doktor_kidler Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 23:25
      Ja też się dziwię, czemu wszystkie na niego lecą. Jak muchy do ... gówna.
      Dzisiaj natomiast trche wkurzylo mnie to polsko-rosyjskie pojednanie, jakos tak
      szybko sie pogodzili, tylko patrzec jak padną sobie w ramiona... Ten romans mi
      sie zdecydowanie nie komponuje... Rozwód rozwodem, ale eurowizja przeciez
      czeka! To juz chyba za jakiś miesiąc...
      • doktor_kidler Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 23:31
        Ale ta scena z nakryciem Owada przez Pawła to była strasznie przerysowana...
        Akurat w tym momencie musial wejsc na klatke... Tych zbiegów okolicznosci za
        duzo juz sie robi. Kinga przylapala Piotrka na pocalunku od Oli. Poniedzialek
        slyszal, co Norbert mowi do papugi o dziecku. No ludzie, przeciez tu sie
        wszyscy bez przerwy sledzą, nakrywają na goracych uczynkach... Nawet Lucek
        rozpoczął śledztwo... Najpierw Papuga, potem Norbert (ich rozmowy nie pokazali,
        na jego miejscu na wstępie zapytałbym 'jak wyście to zrobili?!'). Zeby bylo
        poprawnie, powinien jeszcze pojsc do Tulipana, żeby miec pełny pogląd.
        • xemxija Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 23:39
          No a jeszcze zauwazylam, ze po wszystkich komentarzach na forum dotyczacych
          wygladu pani Muchy, teraz jakos ciagle ja eksponuja polgola, jakby udowodnic
          chcieli, zesmy slepi sa i klamce czy jak. Znaczy, nie wiem kto to wymyslil, to
          latanie po chalupie w neglizu, ale zaiste jakby troche lepiej wygladala z
          nogami na wierzchu niz w spodniach;)
          • feber Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 07:55
            fakt, spodnie wiazane w pasie i obcisla bluzeczka Owadowi nie sluza
            zdecydowanie
        • mallina Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 11.04.05, 23:40
          a najciekawsze jest to, ze nikt na siebie "nie wpada"
          powinni sie czasem mijac na klatkach schodowych, w bramach itp

nawet Norbi tym wozkiem smiga jak blyskawica..
          • piotr7777 Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 08:27
            Dwa pytania
            1. Po co właściwie Lucjan poszedł do Norberta skoro nawet nie pokazali ich
            rozmowy?
            2. Czy Rafał zapłacił rachunek za Martę?
    • lezka_z_posen Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 09:28
      a nie wydwało się Wam,jak zrobili zbliżenie na barłóg w pakamerze,ze w
      piernatach owad leży??bo ja się musiałam przyglądać,czy to aby nie ona.to jest
      dowód na to,że pavulon owada kocha-podobną bzyknął;)
      • feber Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 09:33
        wpadnie w ciag i bedzie byzkal wszystkie owadopodobne w stolicy :)
        • lezka_z_posen Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 09:40
          i oczywiście tradycyjnie,chochoł zaraz po wyjściu z wyra,założył spodnie,fuj!i
          czy on nadal się kąpie w umywalce??czy coś się poprawiło w kwestiii sanitarnej?
          • mallina Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 09:42
            on sie umyl pewnie zaraz po stosunku seksualnym;-)
            wiec zakladajac spodnie teoretycznie byl czysty..
          • pomme Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 09:57
            wiesz co, on czysty czy brudny... bzykanie z takim zakraja na pedofilię,
            przecież to nierozwiniety dzieciak... mleko ma pod nosem
            ja to nawet po ostrej imprezce mogłabym co najwyżej na niego wyrzygać:-)
            aż mdłości dostałam:-)
            • lezka_z_posen Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:02
              i kiedy on wyrwał tego towara??trochę przerwy było w nadawaniu MjM,ale z tego
              co pamiętam,to ostatnio pavulon spał nawalony na stoliku w Oazie.wtedy dał
              jeszcze radę zaciągnąć pannę do służbówki;)?
              • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:20
                nieeee, to nie było chyba wtedy... chociaż.. też trochę się pogubiłem przez ten
                tydzień przerwy..
                BTW - laska, która daje swoje klejnoty w posiadanie takiego 'towara' jak
                Chochoł Pavulon, faktycznie musi być nie lada desperatką, albo jakąś kobitką,
                która przygotowuje się do kolejnej edycji FEAR FACTOR i chce koniecznie ją
                wygrać w przedbiegach...
                Podobieństwo do Owada było spore, bo ja też na początku myślałem, że to
                Ms.Thalia jest!!!
                • humprey_bogart Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:24
                  ....a ja nie oglądałam, kupowałam glazurę i terrakotę....wrzućcie więcej
                  info...plis.
                  • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:25
                    nudne było strasznie - jak dla mnie.
                    Nic godnego uwagi się w sumie nie wydarzyło - oprócz tego torsu a'la Adonis,
                    który na początku odcinka prezentował Chochoł z pakamery...
                    • humprey_bogart Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:34
                      z postów skapnełam się, że:
                      1. Pavulon zaciągnął panne do wyra - podobną ciut do Ms Thalia
                      2. Marta niebawem dołączy do Renias
                      3. Nożycoręka zaczyna nieść dobro i pomoc niczym Luz Maryja
                      4. Sasza cmoknął Owada - ciekawi mnie tylko jak (namiętnie czy nie)
                      Pytanie;
                      1. co u Chochoła Piotrka
                      2. jak się ma Topielica
                      3. co u Rekina parkietu - Rydża

To jak pomożecie vonsiku???
                      • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:40
                        1. Piotruś odwiedził brachola w OAZIE, ale rozmowa się nie kleiła, bo Adonis
                        był w traumie po tym jak zobaczył Ms Thalia w uścisku z Saszą (przypadkowo
                        oczywiście...), tak więc zmył się z OAZY zostawiając za sobą smród wczorajszego
                        potu i na Łowickiej już wypytywał - niczym Błochowiak Niemczyckiego - Ms Thalia
                        o to, czy nie wie co jest grane...
                        2. Topielica to Papuga??? Jeżeli tak to chrząkała i gryzła wary. Poza tym w
                        swoim pęthałsie przyjęła Lucka i coś tam jeszcze... nie sledziłem jej wątku
                        dokładnie.. aha, z Tulipanem się spotkała, a on przyszedł tak jak ona chciała i
                        zamówił coś dziwnego w naziwe do picia (nie alkohol)
                        3. Rydż nadal podchody pod Ms Thalię robił i lekko sprośny nawet był (gdyby to
                        Bombelosowa widziała to trzepot sarnich rzęs murowany na maxa)
                        • lezka_z_posen Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:44
                          topielica=papuga:))
                          ale dałes do pieca;)
                          • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:47
                            lezka_z_posen napisała:

> topielica=papuga:))
                            > ale dałes do pieca;)

no a kto to jest??? Renia-Zombie??
                            :)
                        • moniq_c Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:46
                          stary palmę dałeś jak na wielbiciela MJM !!!
                          topielica to wypisz wymaluj Ola wyblakła przecież - a wiem :)
                          • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:47
                            palma to stoi sobie przy Nowym Świecie nieopodal ;)
                            zarobiony jestem, nie kontakcę dobrze...
                            ;)
                            • moniq_c Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:53
                              dobra dobra - już ja wiem skąd Ty nie kontakcys :)
                              plamę miało być - i proszę się już nie czepiać :)
                        • around_the_sun Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:47
                          Topielica to Ola z sądu, Piotrusiowa koleżaneczka co im się zwaliła jako
                          lokatorka ku "zadowoleniu" BB. Wczoraj jej nie pokazywali.
                        • humprey_bogart Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:59
                          Topielica - tu chodziło mi o tą bladą Ollę
                      • martuha Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:43
                        ze tez nikt nie jest ciekawy co sie dzieje z tante wanda. eryka juz urodzila,
                        czy nie?
                        • wieslawa-siemiankowska Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 10:55
                          Oj tam gustu nie macie, ja bym się tam chochołowi oddała ale tylko temu z Oazy,
                          drugi mnie nie kręci. I chyba wolałabym się pobzykać w nieco lepszym entourage
                          niż pakamera. A ta panna co tam lezała w betach to w pierwszej chwili
                          myślałam,że to Kinga Rusin zona Lisa rólkę dostała:)))
                          • feber Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:00
                            Tulipan zamowil duze latte
                            a Owad podobno majtek nie mial tylko sam szlafrok
                            • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:02
                              feber napisała:

> Tulipan zamowil duze latte
                              > a Owad podobno majtek nie mial tylko sam szlafrok

ja zawsze zamawiam kappe'
                              a faktycznie Adonis Chochoł z tym zxakładaniem sztanów zaraz po wyjściu z wyra
                              po bzykanku jest obleśny... ://
                              • wieslawa-siemiankowska Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:04
                                Gianni a co miał robić ? Lecieć i fiutka płukać w umywalce ;))
                                • lezka_z_posen Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:06
                                  wieslawa-siemiankowska napisała:

> Gianni a co miał robić ? Lecieć i fiutka płukać w umywalce ;))

tak.niech odkręci i wypłucze;)
                                  • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:07
                                    mógł go chociaż do kega wsadzić i opłukać chmielem ;)
                              • feber Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:05
                                gianni_vonsacze napisał:

> ja zawsze zamawiam kappe'
                                > a faktycznie Adonis Chochoł z tym zxakładaniem sztanów zaraz po wyjściu z
                                wyra
                                > po bzykanku jest obleśny... ://

moze tak robia prawdziwi mezczyzni, tj. prawdziwi bzykacze, a my o tym nie
                                wiemy?
                                • lezka_z_posen Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:07
                                  feber napisała:

> gianni_vonsacze napisał:
                                  >
                                  > > ja zawsze zamawiam kappe'
                                  > > a faktycznie Adonis Chochoł z tym zxakładaniem sztanów zaraz po wyjściu z
                                  >
                                  > wyra
                                  > > po bzykanku jest obleśny... ://
                                  >
                                  >
                                  > moze tak robia prawdziwi mezczyzni, tj. prawdziwi bzykacze, a my o tym nie
                                  > wiemy?

jeszcze ćmika powinien zajarć,jak rasowy bzykacz;)
                              • lezka_z_posen Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:05
                                te pory na pewno już sa takie sztywne od brudu,że przy wyrze nie leżą,tylko
                                stoją;)
                              • humprey_bogart Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:08
                                nie wiem tylko co starszniejsze, widok przyrodzenia Chochoła, zakładam, że nie
                                czystego czy te jego gacie. Chyba bym nie przeżyła widoku, kiedy on z łapą na
                                wiadomym miejscu, błyskając gołym tyłkiem wycofuje się z pakamery w kierunku
                                bliżej nieokreślonej toalety....
                                • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:11
                                  powinien mieć jeszcze jakąś kozacką dziarę - najlepiej jedną na podbrzuszu a
                                  drugą na ramieniu, albo coś a'la Clooney w 'Od zmierzchu do świtu' :)
                                  • pomme Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 12.04.05, 11:21
                                    dla mnie to on ma dziare między nogami - zamiast klejnotów
    • mantha Re: jedno pytanie mam: 12.04.05, 11:29
      Prosze, wyjasnijcie mi jedno - nie ogladalam, ale akurat ten moment widzialam -
      za co Maryja dziekowala kilkakrotnie w ciagu jednej minuty mamie Ewuni???? i
      czy maryja zajmuje sie jeszcze dzieckiem depresyjnej Reni???
      • piotr7777 Re: jedno pytanie mam: 12.04.05, 16:46
        > Prosze, wyjasnijcie mi jedno - nie ogladalam, ale akurat ten moment
        widzialam -
        >
        > za co Maryja dziekowala kilkakrotnie w ciagu jednej minuty mamie Ewuni???? i
        Chyba za to, że Janina pomogła Bojącemu Się Widoku Krwi Pacejentowi Przychodni
        Doktora Kotowicza (pewnie tak się nędzie nazywała rola w dziale płac) dojść do
        siebie.
        • around_the_sun Re: jedno pytanie mam: 12.04.05, 16:49
          Proponuję wątek "Pan z poczekalni"
    • ariwederczi Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 13.04.05, 13:52
      Jakby tego jeszcze było mało, w zapowiedzi najbliższego odcinka
      (poniedziałkowego) pokazali scenę, w której Piotruś leży w łóżku z Kingunią i
      też obnaża swój megamęski tors... :/
      • gianni_vonsacze Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 13.04.05, 13:55
        ale, ale... kiedyś, gdy Pavulon budził się obok Teresy, od której śledziem
        jedzie z pyska, to pokazali bardzo seksy scenę, kiedy to widoczne były
        wszystkim kłaki pod pachami naszego Adonisa ://// Masakra!!
        A w tym odcinku, o którym piszemy, Pavlo zakładając tiszert pokazał, że kłaki
        pod pachami ma wygolone jednak.. jakiś krok w stronę higieny jednak zrobił ;)
        • ariwederczi Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 13.04.05, 14:50
          No nie wiem, Gianni. Ja tam kłaki dostrzegłem.

Inna sprawa, że laska, która spała w jego pakamerze, miała SZEŚĆ palców u
          nogi!!!
      • jaginger Re: Nagi tors Chochoła Pavulona 13.04.05, 13:56
        Za jakie grzechy karze nas Łepkowska do spółki z reżyserką?
        Całe szczęście, że ktoś wymyślił pilota!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka