Dodaj do ulubionych

SZWEDES reklamuje jogurt

14.04.05, 16:47
moze juz o tym było, jeśli tak to przepraszam.
kolejna tragiczna reklama z polska gwiazda: zero pomysłu, tragiczne miny.
Pazura, Chajzer(chejzer??) szwedes, kto nastepny..??
ja rozumiem, ze dla kasy można wiele, ale bez przesady...
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 16:49
      a czy jest to jogurt przeczyszczajacy,jak w przypadku reklamy z Monią z NW:)??
      pasowalby do Szwedesa.niestety,nie mialam szczęścia zobaczyć jeszcze tego
      arcydzieła;)
      • gocha221 Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 16:54
        przeczyszcza to mnie na widok tego całego Szwedesa!!!
        Jogurt się zwie Owocella, o przeczyszcaniu mowy nie ma:-)
        tak się zastanawiam, co z niego za gwiazda. Ja go kojarzę z głupiego filmu
        (młode wilki), durnego serialu i tyle!!
        czy on w ogóle jeszcze gdzies grał??
        a laska w reklamie na jego widok dostaje prawie orgazmu: "pan szwedes!!!!!"
        • lilith76 Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 16:57
          no jak to - toż to rozgwiazda "Ciao Darwin"!!!!!! (piiiiiiisk)
        • lezka_z_posen Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 16:57
          można go zobaczyć w Teatzre Komedia-miałam tę nieprzyjemność chyba ze 3 razy;)
          pewnie na tę reklamę sie załapał na fali popularności hiciora "ciao darwin";)
          • gocha221 Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 16:59
            tego całego Ciao darwin nie widziałam ani razu, ale z tego co piszecie to chyba
            jakas mega głupota.
            a i jeszce widziałam jeden odcinek teleturnieju z nim, cos a'la Czar par, tyle,
            że z narzeczonymi. Tez durne:-)
            Tej owocelli nie zjem, chocby za darmo dawali:-))
            • lezka_z_posen Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 17:00
              Sedes to jest pupil Waltera,dlatego obstawia wszelkie show na TVN.nawet Na
              Wspólną się wkręcił.
    • domcia81 Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 16:59
      kto jeszcze?

beatka (co jej nie moge ogladac ani tym bardziej sluchac) i rodowicz w lodach
      koral:///
      • gocha221 Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 17:01
        i Olbrychski w jednej reklamie z Rodowicz, własnie lodów. Tez reklama poniżej
        poziomu.
        • domcia81 Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 17:02
          o wlasnie olbrychski - bez komentarze te reklamy
          • around_the_sun Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 17:29
            Teraz w Koralowych lodach robi Arka Noego.
            Patrzyłam nawet czy gdzieś tam zza dzieciaków Maryla z Danielem nie wyskoczą.
          • invicta1 Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 17:49
            nie no to muszę Wam opowiedzieć:
            w "przekroju" na ostatniej stronie była rysunkowa parodia tych lodów z Danielem
            Azjanabitymnapalotworemodbytniczym ; wygladało to tak: włączone TV, baba i dziad
            oglądają tę reklamę, w której Daniel wyje "mi to NAPRAWDĘ smakuje" i dymek od
            faceta tej treści:"patrz Hela, następny aktor się sqrwił", a Hela"ale jemu to
            NAPRAWDĘ smakuje":)
            lejemy z moim M do dziś, a rysunek ma z 1,5 roku:)
            • paula245 Re: SZWEDES reklamuje jogurt 14.04.05, 19:16
              O ranyy,dobrze ze to od Was sie tego dowiaduje,gdybym bez przygotowania
              zobaczyła tą reklame mogłoby się to zle skonczyć :D
              • gianni_vonsacze Re: SZWEDES reklamuje jogurt 15.04.05, 09:12
                Kurcze - tej reklamy z Sedesem jeszcze nie widziałem - dzisiaj się zaczaję,
                muszę to zobaczyć!!!
                Natomiast jest nowa wersja Vizira z Zygą - tym razem Zyga robi tam za kasjera w
                ALBERCIE i zachwala z kasy proszek :) Też mocne. I też pewnie na fali
                popularności nowego teleturnieju Zygi - Na zawsze razem - rzecz o teściowych i
                zięciach - polecam!!! Bardzo mocne wrażenie robi ten program, naprawdę extra
                strong!!!
                • lezka_z_posen Re: SZWEDES reklamuje jogurt 15.04.05, 09:14
                  Zyga i Sedes to teraz najwięksi szołmeni,nie dziw,ze reklama się o nich
                  upomniała;)a w tej kasie ma zyga taki firmowy,albertowy uniform??:)
                  • gianni_vonsacze Re: SZWEDES reklamuje jogurt 15.04.05, 09:17
                    Zyga na kasie jest w swoim trejdi stylu niestety - tzn koszulka polo chyba i
                    więcej żelu na kłakach od Toledo chyba!!! Ale Zyga jeszcze ujdzie - ja go
                    lubię - kojarzy mi się z wakacjami zawsze - lato z radiem, te sprawy...
                    Natomiast Sedes to mógły przecież idealnie sanitarkę reklamować - nazwisko ma
                    jak ulał pasujące do tego działu...
                    • lezka_z_posen Re: SZWEDES reklamuje jogurt 15.04.05, 09:20
                      w tej reklamie z tą bakterią a la człenk sedes by się dobrze komponował;)
                      • gianni_vonsacze Re: SZWEDES reklamuje jogurt 15.04.05, 09:21
                        lezka_z_posen napisała:

> w tej reklamie z tą bakterią a la człenk sedes by się dobrze komponował;)

Domestos???
                        • lezka_z_posen Re: SZWEDES reklamuje jogurt 15.04.05, 09:21
                          gianni_vonsacze napisał:

> lezka_z_posen napisała:
                          >
                          > > w tej reklamie z tą bakterią a la człenk sedes by się dobrze komponował;)
                          >
                          > Domestos???

nie,Sedestos;)
                          >
                • invicta1 a psycholog 15.04.05, 09:23
                  a psychologa w programie widzieliście, tego fantomasa łysego?
                  • gianni_vonsacze Re: a psycholog 15.04.05, 09:25
                    widzieliście! po co on tam jest??? to chyba jakaś lanserka, bo inaczej nie
                    potrafię sobie tego wytłumaczyć..
                    ostatnio chciałem wybiec z pokoju, jak w tym teleturnieju Zygi, uczestnicy
                    przedstwiali swoje wersje piosenek varius manx - moc!
                    • invicta1 Re: a psycholog 15.04.05, 09:29
                      taaa Wojtek zawsze lubił być w centrum...
                      ja słyszałam piosenki "Łez"-masakra, stare baby z motylami na głowach wyjące z
                      koleżkami w wieku disco, no i te podrygi-joł!
                    • gocha221 Klara z MjM tez reklamuje 15.04.05, 15:26
                      widziałam z nią reklamę farby do wnętrz.
                      na 99% ona, nasza Gejsza.
                      Ale włosy chyba obcieła.
                      aha! nie maluje pokoju w kwiaty wiśni, jestem zawiedziona:-(
                      • lezka_z_posen Re: Klara z MjM tez reklamuje 15.04.05, 15:27
                        też gejszę widziałam,jak się rozsiadała na jakiejś kanapie-pewnie własnie w tej
                        reklamie farby:)
                        • gocha221 Re: Klara z MjM tez reklamuje 15.04.05, 15:39
                          chyba jest tam faktycznie kanapa. A Klara niech się nie rozsiada tylko pędzi
                          sake:-)) jeśli sake się pędzi, zupełnie się na Japonii nie znam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka