holka1 19.04.05, 21:10 Zauważyliście jakie owad ma jedynki Piękne zblizenie było w kulisach mjm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varna77 Re: Zęby Owada 20.04.05, 23:34 holka1 napisała: > Zauważyliście jakie owad ma jedynki > Piękne zblizenie było w kulisach mjm Panna Mucha mogłaby udać się z wizytą do ortodonty a nie straszyć swoim uzębienieniem . Jej jedynki wyglądają jak wycyckany skrzywiony lizak !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Zęby Owada 20.04.05, 23:43 Drogie Panie, miejcie Boga w sercu - jeszcze jeden podobny wątek w ciągu jednego dnia i biedne Muszysko się nam ze zgryzoty obwiesi! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Zęby Owada 21.04.05, 08:09 ale obiektywnie trzeba stwierdzic ze Owad buzie ma ladna i zupelnie sympatyczna. troszke wloski by mogla zmienic, bo to nic trudnego. z talia niestety nic nie zrobi, a na ortodonte moze jej szkoda kasy? do zebow owadzich zreszta sie nie bede przyczepiac bo ja jako dziecie tez nie nosilam aparaciku i teraz idealem ortodontycznym tez nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Zęby Owada 21.04.05, 08:11 > ale obiektywnie trzeba stwierdzic ze Owad buzie ma ladna i zupelnie dla mnie nie jest ładna. Ma urodę przekupy peruwiańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Zęby Owada 21.04.05, 08:42 ostro? nie sądzę. starałam się precyzyjnie określić jak kojarzy mi się typ urody Owada. ostro, nioma, to masz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=21913348&a=21913348 Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Zęby Owada 21.04.05, 08:50 esmeraldo> to moje ostro nie bylo z nagana czy z przekasem. nigdy sie nie spotkalam z okresleniem peruwianska przekupka. Tylko tyle. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Zęby Owada 21.04.05, 09:02 aha :). bo już się bałam, że się na forum świętsi od papieża robimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Zęby Owada 21.04.05, 09:16 esmeraldo miła> kazdy może byc swietszy ale na pewno nie ja! PS czy wam tez sie tak strasznie dzisiejszy poranek dłuży??? Odpowiedz Link Zgłoś
kazia9 Re: Zęby Owada 21.04.05, 09:05 Powiedziałabym, że jej twarz kojarzy mi sie nieodparcie z lalką Heluni Stawskiej, ale "peruwiańska przekupa" hihihi to dopiero smakowite. Chyba, że z grzywką, tak jest do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Zęby Owada 21.04.05, 09:51 Nie oglądałam tego zacnego programu w całości bo śledziłam z zacięciem (o ile to mozliwe) NW. Natomiast kiedy w wolnych chwilach przełączałam sobie to powalał mnie ten nieustanny wyszczerz Owada, ona po prostu co ją ta kamera dosięgła to wiecznie się szczerzyła. A jak śpiewał jej mąż zza Buga to już wogóle... Wyglądała jakby go miała zaraz pożreć jak ta nie przymierzając roslinka co Muchi pożera, wyleciało mi ze łba jak się nazywa. Nie dziwię się, że Powiatowy ma kompletny odpał ostatnio jak ona się tak do niego od rana szczerzy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Zęby Owada są niewiarygodnie białe 21.04.05, 10:25 ... podobają mi się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: a od kiedy to owady maja zeby????? /nt 21.04.05, 11:04 czapiacie się owadzich siekaczy...a mnie uderza w niej jej wysokie czoło...ona ma jak coś na kształ wiecznego guza na czole...czy nikt tego nie widzi????bo mój mąż dostaje kolki jak widzi owadzie czoło....i ja tyż:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: a od kiedy to owady maja zeby????? /nt 21.04.05, 11:16 mój chłop stwierdzil ze Owad wyglada staro i sie zdziwil jak mu powiedzialam ze to mloda laska. w sumie pasuje do powiatowego, on tez ma cos z czolem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: a od kiedy to owady maja zeby????? /nt 21.04.05, 11:18 po pierwsze primo - Owady-muchy nie mają zębów , mogą miec najwyżej kujkę lub tzw. lizawkę, co obstawiacie ? po drugie primo - jak Owad ma nie miec wytrzeszczu oczu jak ma ich mniej wiecej 10 tys na jednej połowie? wy byście dali radę kontrolować ? po trzecie primo włosy - Owady mają włoski, pojedyńcze ,np na odnózach , dajmy już spokój, nech je sobie pielęgnuje jak chce Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: a od kiedy to owady maja zeby????? /nt 21.04.05, 12:37 kurcze, jakos nigdy na owadowe zęby uwagi nie zwróciłam, chyba ten brak tali mi je przysłonil. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: a od kiedy to owady maja zeby????? /nt 21.04.05, 12:41 to duze ma te faldki jak do twarzy siegaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina inna opinia 21.04.05, 14:51 przyznam szczerze, ze mnie jej jedynki nie przeszkadzaja a nawet uwazam ze usmiech ma ladny a nawet nowa fryzura bardzo jest twarzowa a ta nieszczesna talia? no coz, panna Mucha troche sama nas na nie uczulila;-))) faktem jest, ze te serialowe role bardzo aktorsko cofaja.. i faktycznie Anna Mucha gra tam "trzema minami" - w dodatku jak dla mnie za czesto krzyczy;-) ale i tak jej aktorstwo to mistrzostwo w porownaniu z...wiadomo kim;-))))))))))) wczoraj na Jedynce byl film w ktorym grala Dominika Ostalowska i wcale nie byla tam "papuzia".. mysle sobie, ze ci serialowi aktorzy to w filmach wlasnie graja a taki serial troche obnaza ich rzeczywisty charakter hehe nie jest to optymistyczne, co nie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: inna opinia 21.04.05, 16:45 ja tez wczoraj z przyjemnoscią obejrzałam film z Ostałowską ale w serialu jej nie trawie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: inna opinia 21.04.05, 22:23 tak naprawde to szkoda, ze za niedlugo aktorka Ostalowska bedzie dla nas jedynie Papuga... Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: inna opinia 21.04.05, 22:26 Dla niektórych już jest:(...a szkoda,bo to dobra aktorka Odpowiedz Link Zgłoś