mnietka.kokietka 22.04.05, 14:55 macie już? bo u mnie jezd. w prawem dolnym rogu widnieje słowo 'test' i ciekawe co dalej hmm..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: TE FAŁ PE qltura... 22.04.05, 14:57 weśme ne denerfuj!!!! nie mam ani kabla ani talerza.... żadnej kultury, żadnej..ino myszy..sikorki...i kocie wycie za szybą.... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: TE FAŁ PE qltura... 22.04.05, 15:01 narazie nic nie miskujesz. ino jakies stare filmiki minaturkowe studia semafor o zlej pogodzie do muzyki szopena. takie arty farty. no i pisze 'startujemy za 2 dni'. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: TE FAŁ PE qltura... 22.04.05, 15:18 drzejms-buond, łączę się w bólu - mam taką samą sytuację. może sobie sama kanał kultura w domu zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: TE FAŁ PE qltura... 22.04.05, 15:02 tu jest ramówka www.filmweb.pl/Ram%F3wka,TVP,Kultura,,2005-04-13,,news,News,id=21347 Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: TE FAŁ PE qltura... 22.04.05, 15:05 aha i jescze taki stajlowy ppt zrobili: tvp.pl/include/docs/2004/10/29/kultura.ppt Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: TE FAŁ PE qltura... 22.04.05, 15:20 U mnie odliczanie, piszą, że jeszcze 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: TE FAŁ PE qltura... 22.04.05, 15:28 no co wy on ma byc tylko przez kabel? eeeeeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: TE FAŁ PE qltura... 24.04.05, 11:44 już za chwileczke, już za momenicik:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: TE FAŁ PE qltura... 25.04.05, 14:24 u mnie też na kablu nie ma:/ Za to w prezencie moja kochana kablówka dała mi kanał "Moja telewizja" zamiast TV Espaniola :/ Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: TE FAŁ PE qltura... 25.04.05, 14:30 No ja mam,ale uczciwie przyznaję,że nie chciało mi się ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: TE FAŁ PE qltura... 25.04.05, 14:38 Wczoraj na otwarcie świetny koncert dała Kapela ze wsi Warszawa. Musiałem go słuchać w radiowej 2, bo ten badziew UPC woli puścić jakieś gówniane tele5 zamiast Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: K.. 25.04.05, 14:40 Strzała kazzol - pozwolę się Cię poinformować, że już w czwartek namierzyłem plakat z Endrju surfującym na rekinie - od czwartku mam już obczajone trzy przystanki z Endrju i szukam kolejnych.. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: K.. 25.04.05, 14:46 Witam! Moje gratulacje stary.Wiedziałem, że to musi być masówka ;) Ja już nie szukam, bo Endrju jest na całej mej porannej trasie. Każdy przystanek ma obstawiony.Idę i tylko podśmiechujki pod nosem robię ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Endrju... 25.04.05, 14:51 Szkoda tylko, że poprzestali na małych powierzchniach - marzą mi się jakieś spoty w TV, w porach największej oglądalności. Albo podstawki pod browar, z których spoglądałby Endrju, ewentualnie papeteria z Endrju zerkającym z rogu kartki... BTW - szukałem jakiegoś kozacko-lanserskiego zdjęcia Endrju w necie, ale niestety nic nie znalazłem. Przyjdzie się zaczaić na ten plakacik z przystanku.. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Endrju... 25.04.05, 14:59 gianni_vonsacze napisał: > Szkoda tylko, że poprzestali na małych powierzchniach - marzą mi się jakieś > spoty w TV, w porach największej oglądalności. Albo podstawki pod browar, z > których spoglądałby Endrju, ewentualnie papeteria z Endrju zerkającym z rogu > kartki... > BTW - szukałem jakiegoś kozacko-lanserskiego zdjęcia Endrju w necie, ale > niestety nic nie znalazłem. Przyjdzie się zaczaić na ten plakacik z przystanku. Ja też bym sie przyczaił, ale trza by było szybe tłuc hehehe ;) No ewentualne załatwić klucz. Ja bym chciał zobaczyć Endrjusa na Zieleniaku w Gdańsku.Teraz tam na duuużym banerze wisi Jarul czy inny murzyński raper.A efekt jest niezły, bo to chyba na 14 piętrze wisi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Endrju... 25.04.05, 16:14 a nie fifticent? i am what i am-no nie? ryj tak zblizony, ze widać rozszerzone pory Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Endrju... 25.04.05, 16:32 invicta1 napisała: > a nie fifticent? > i am what i am-no nie? ryj tak zblizony, ze widać rozszerzone pory Możliwe. Tylu ich jest, że ja tam ich nie rozróżniam. ;D (Aszer, Jarul, Fifticent itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Endrju... 25.04.05, 16:36 Na bank fifticent:)Lepszy on z porami na twarzy niż swego czasu jakiś koślawy kandydat na prezydenta Gdańska... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: TE FAŁ PE qltura... 25.04.05, 14:41 Na Kapelę chwilę popatrzyłam.Zniesmaczyła mnie ta drętwa publika. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: TE FAŁ PE qltura... 25.04.05, 14:53 LICZĘ NA WAS!!!!!!!!!!!!! forum.tvp.pl/forum/viewtopic.php?t=455 dla tych co nie mają wizjiii...ni foniii... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: TE FAŁ PE qltura... 25.04.05, 16:11 no heh, narazie w miare kulwturalnie i szpokojnie. muszo sie rozkrencić chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś