Dodaj do ulubionych

Przysięga Ślubna

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:45
Niech się wykrwawię, niech mnie piorun roztrzaska,
niech mnie zeżre krokodyl, niech ogłuchnę i oślepnę,
niech stanę się żebrakiem, jeśli oszukam lub opuszczę żonę.

Obowiązuje w Tanzanii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: Przysięga Ślubna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 16:49
      Ty lepiej napisz co przysięga żona.
    • Gość: mina Re: Przysięga Ślubna IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 16:50
      chryste panie, jakie to szczescie ze ani nikt mnie, ani ja nikomu nic nie
      pzysiegalam!
      • iwusia Re: Przysięga Ślubna 27.06.02, 16:51
        przysięgać to jedno......wypełnic to całkiem co innego......;D
        • Gość: mina Re: Przysięga Ślubna IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 16:53
          ale z mordy cholewy tez nie powinno sie robic. dlatego ja ograniczam sie do
          slubow cywilnych:)))
          • iwusia Re: Przysięga Ślubna 27.06.02, 16:57
            a co to za różnica?......osoba ta sama...
            • Gość: mina Re: Przysięga Ślubna IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 16:59
              na cywilach sie przysiega dozgonnosci bez wzgledu na wszystko!
              • iwusia Re: Przysięga Ślubna 27.06.02, 17:06
                a czy miejsce jest tak naprawde ważne?.....mozesz czytać poezje na kiblu i czuć
                każde słowo jak i recytować na apelu i nie czuć nic...miejsce nie ma
                znaczenia....słowa bez uczucia to tylko słowa....jakie piękne by nie
                były....bosh co ja tak w poważną nute.....:)))))
                • Gość: mina Re: Przysięga Ślubna IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:07
                  no wlasnie! co ty tu tak na powazna nute!
                  • iwusia Re: Przysięga Ślubna 27.06.02, 17:09
                    zmieniam uwaga: mimimimimimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......:)))))))
        • Gość: xp no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:59
          Jeśli żona poświadczy, że wynikło
          ono z powodu uprawiania z nią sexu.

Honorowane w Grecji.
          • Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:00
            o o o, to by mnie interesowalo! wypierdalam zatem do grecji!
            • Gość: xp Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:03
              poświadczać?
              • Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:04
                jasne! mezus by wreszcie zaczal z domu pracowac:))) i nie byloby gadki, ze
                musi do centali, bo sie zawali!
                • Gość: xp Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:06
                  znalazłby inną wymówkę, harpio!
                  • Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:08
                    ta... ostatnio mu sie samochod zepsul 500m od domu... biedak nie mial jak
                    dojechac i musial zostac w chalupce:)))
              • Gość: xp Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:05
                Tylko kochanie nie prowadź
                tam samochodu w bikini,
                bo zabiorą Ci prawo jazdy!
                takie prawo :)
                • Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:06
                  dobrze kochanie! nie bede!
                  • Gość: xp Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:08
                    ale jazda! już się ugryzłem w język!
                    się łatwo zapomnieć, że to forum :)
                    • Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:09
                      to chodz na icka - dola dzis mam skurwysynkiego, a ty mi nastroj poprawiasz
                      skarbie:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka