Gość: xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:45 Niech się wykrwawię, niech mnie piorun roztrzaska, niech mnie zeżre krokodyl, niech ogłuchnę i oślepnę, niech stanę się żebrakiem, jeśli oszukam lub opuszczę żonę. Obowiązuje w Tanzanii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crimen Re: Przysięga Ślubna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 16:49 Ty lepiej napisz co przysięga żona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przysięga Ślubna IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 16:50 chryste panie, jakie to szczescie ze ani nikt mnie, ani ja nikomu nic nie pzysiegalam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Przysięga Ślubna 27.06.02, 16:51 przysięgać to jedno......wypełnic to całkiem co innego......;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przysięga Ślubna IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 16:53 ale z mordy cholewy tez nie powinno sie robic. dlatego ja ograniczam sie do slubow cywilnych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Przysięga Ślubna 27.06.02, 16:57 a co to za różnica?......osoba ta sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przysięga Ślubna IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 16:59 na cywilach sie przysiega dozgonnosci bez wzgledu na wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Przysięga Ślubna 27.06.02, 17:06 a czy miejsce jest tak naprawde ważne?.....mozesz czytać poezje na kiblu i czuć każde słowo jak i recytować na apelu i nie czuć nic...miejsce nie ma znaczenia....słowa bez uczucia to tylko słowa....jakie piękne by nie były....bosh co ja tak w poważną nute.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Przysięga Ślubna IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:07 no wlasnie! co ty tu tak na powazna nute! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Przysięga Ślubna 27.06.02, 17:09 zmieniam uwaga: mimimimimimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:59 Jeśli żona poświadczy, że wynikło ono z powodu uprawiania z nią sexu. Honorowane w Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:00 o o o, to by mnie interesowalo! wypierdalam zatem do grecji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:03 poświadczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:04 jasne! mezus by wreszcie zaczal z domu pracowac:))) i nie byloby gadki, ze musi do centali, bo sie zawali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:06 znalazłby inną wymówkę, harpio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:08 ta... ostatnio mu sie samochod zepsul 500m od domu... biedak nie mial jak dojechac i musial zostac w chalupce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:05 Tylko kochanie nie prowadź tam samochodu w bikini, bo zabiorą Ci prawo jazdy! takie prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:06 dobrze kochanie! nie bede! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:08 ale jazda! już się ugryzłem w język! się łatwo zapomnieć, że to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no to... Usprawiedliwienie spóźnieniania do pracy: IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 17:09 to chodz na icka - dola dzis mam skurwysynkiego, a ty mi nastroj poprawiasz skarbie:))) Odpowiedz Link Zgłoś