forumowicz_pospolity 24.04.05, 11:45 ciekawi mnie czy zmogła podstępnego półpaśca i jak się miewa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: Czy leci z nami agata_christie?? 24.04.05, 12:56 hmmm a może on gdzieś na oddziale z jakąś siostrą basen - i trzeba ją ratować? reanimować? no. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Czy leci z nami agata_christie?? 24.04.05, 21:19 Będzie żyła... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Czy leci z nami agata_christie?? 24.04.05, 21:20 Masz jakiś kontakt? Bo faktycznie, można się zaniepokoić. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Czy leci z nami agata_christie?? 24.04.05, 21:24 Też bym chciała wiedzieć, w końcu to zapalenie zakończeń nerwowych i może być dokuczliwe jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Czy leci z nami agata_christie?? 24.04.05, 21:24 zaciukala gadzine i teraz go cwiartuje w pocie czola to i czasu nie ma (polpasca znaczy) Ja nie wiem czemu ale mi sie ten polpasiec zawsze z jakims wezem kojarzy, ze ma CIALO i to cialo jest podlugowate, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Czy leci z nami agata_christie?? 24.04.05, 21:29 W każdym razie jak masz kontakt to proszę pozdrów serdecznie rekonwalescentkę i niech tu szybciutko wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 12:48 Żyję ale trochę mnie skubie, więc nie chcę marudzić. Co drugi dzień czytam hurtem a w mniędzyczasie się nad sobą użalam. Podobno myszy odizolowane od kumpli wyzdychały szybciej niż kopane prądem. Się wzruszyłam. Mam dla kogo żyć. Moja egzystencja nabrała znowu sensu. Pozdrawiam serdecznie Agata Christie Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 12:50 trzymaj się Agatko dzielnie!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 13:11 tak jest - trzymaj się i nie daj się temu półpaścu:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 13:22 no proszę..A MUCHA NAS NIE KUCHA!!! ? słaliśmy do ciebie odsiecz..ja w postaci Czerwonego Kapturka ( z lekarstwami w koszyczku) ale Roman Gie..uznał bajkę za niemoralną( że niby o kapurkach antykonc.) no i po drodze złapałem wilka.... także sorry ale.... he, he .."padłbym na kolana ale..." Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 13:31 A to nie wiedziałam, Kaptur Nie dotarł, przeoczyłam w boleściach!!!!!! Utopiłabym gada w kabernesawinią ale się chyba gryzie z ibupromem i jeszcze zejdę na ament. Sąsiedzi mnie znajdą za dwa tygodnie albo tydzień (w zależności od temperatury powietrza) bo rodzina mnie opuściła z powodu siostry która jest w ciąży i nie chce mieć potomka o ośmiu rączkach z powodu wirusa, którego bym mogła na nią nadmuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 13:54 już powinien minąć okres inkubacji. czyli nie zarażasz. zachodzę jednak w głowę, jak od półpaśca może wyrosnąć osiem rączek. i w których miejscach korpusika? bogini kali, takie coś? ja tam umiałabym zagospodarować osiem rączek. dwiema pisac na klawiaturze, trzecią trzymać słuchawkę tel., czwartą drapać półpaśca, piątą i szóstą zapalac papierosa, siódmą głaskać kota, ósmą trzymać w gotowości. A jak z nózkami? Na ile nóżek oszacowała wirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 13:59 a jakbyś jeszcze dwie miała, to mogłabyś glove na drutach udziać, na ten przykład :)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:27 > a jakbyś jeszcze dwie miała, to mogłabyś glove na drutach udziać, na ten > przykład :)) wystarczy! ósma jest w zapasie, a ta, co zapaliła papierosa już jest wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Drzejms, 25.04.05, 13:42 przyznaj się: wychlałeś winko po drodze i zabłądziłes w lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Drzejms, 25.04.05, 13:44 ...jestem jako ta otwarta księga... skąd wy mnie tak dobrze znacie? to chyba po tym Dniu Świra... Adaś Miauuuuczyński to moje alter ego przecież Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 13:58 Odnalazłąm wątek "ekspedycja ratunkowa". Jestem oszołomiona. Wcześniej przeglądałam tylko z grubsza wszystko i mi się zdawało, że to o jakimś pewno nowym reality i tylko się zdołuję, że ludzie to mają barwne życie pełne ekscytujących przygód gdy inni ludzie machają im tyko łapką z balkonu. Matko. Serce rośnie. Idę zrobić sobie mocną kawę. Ja tu bąkłam tylko kilka razy po dwa zdania. Ale wy Wy to jesteście. Frendziarze. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:00 gaduły raczej...żeby nie powiedzieć pleeeciugi!! ach zeby nam za te gadanie płacili... od słowa.. np. 10 zł...ach rozmarzyłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:02 mnnie by 10 od posta wystarczyło. zachłanna nie jezdem. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:04 korzystajac z okazji informuje ze moja bytnosc na forum i w sieci sie konczy z przyczyn ode mnie niezaleznych.firma mi sie zamyka,w domu neta nie ma jak podlaczyc...bede tesknic. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:08 jaktotakto??????????? trzeba blukonekt sobie kupić..co ty? tiwi nie oglądasz? ale masz juz jakąś nową robótkę "na oku"?...moze będzie InterneT? bożżżżżżż..kiepsko masz...tak? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:12 eee,ja sie nie lamie.trzeba optymista byc! blue connect to lekka lipa,parametry kiepskie w porownaniu do ceny,juz sprawdzalam ;) robotki nie mam,tzn wlasciwie to mysle wystartowac ze swoim byznesem, ;) a neta trza bedzie jakos wykombinowac,uschne bez forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:18 :)) a ja właśnie poleciałam sprawdzać łots ebałt blue connect... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:11 my tez bedziemy tesknic....ale przeciez my tu bedziemy, wiec jak tylko trafisz na jakikolwiek komputer podlaczony do sieci to dawaj znac jak zyjesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: JESTEŚCIE KOCHANI 25.04.05, 14:17 Albo skontaktuj się z Anką Muchą, ona jest na bieżąco to Ci zreferuje. Odpowiedz Link Zgłoś