gianni_vonsacze 26.04.05, 08:28 Proponuję by dzisiaj od rana do 15 się mantrować, bo to chyba dżezi-si-trejdi jest teraz... hammmmmmmmm hammmmmmmmm hammmmmmmmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:31 ja to nawet do 16 bardzo chetnie hammmmmmmhammmmmmmmmhammmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:32 głeboki wdech, spokojny wydech hhhmmmmmmhmmmmmmmmmmm wdech, wydech................ uspakaja ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:34 ja już siedzę od 6 w pozycji lotosu.... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:36 ale wycisz się proszę (+ trzepot sarnich rzęs) hammmmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:38 emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmemmmmmmmmmmmmmmmmammmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:42 A tak serio - to Ilona chyba miała cienkie dni skrobiąc te scenariusze, bo ostatnio odcinki są cienkie czwartkowe 'Na Wspólnej' (wtajemniczeni będą kąsać o co kąsam) :) Przyczepiać się znowu możemy do paru rzeczy (od razu zastrzegam, że z rana nie cytam pozostałych wątów, więc jakbym się dublował to 'no sorrrryy' - a'la Ciura Porsze Ewelina) Słownictwo luzackie studjentów na Łowickiej - nigdy do nikogo nie powiedziałem 'krętacz/krętacze' tak jak Big Bombelos wczoraj do Rydża. Nie wspominam już o Chochole, który wraca na łono Bombelosowej i na wieści swojej połowicy odpowiada takimi oto słowy: 'ale numer... to byłaby afera' (w kontekście 'Paris Paris'). Kuźwa, stajla mają boskiego !!!! Rozumiem, że zdrętwiał mu kark, ale żeby od karku rzucało się na mózg??? O mantrze już wspomniałem w tytule wątku - masakra!!!! :// No i Rydż Red Dress do Owada - który chyba puszap XXXLL miał na swoich woreczkach sutkowych - 'umyj rączki' - to by dowodziło, że na Łowickiej są fanami Ryśku... I no sorrrryyy - znowu Ciurą polecę - czy ktoś widział gdzieś majty za 340 PLN???? No, chyba, że to slipy od Vonsaczego miały być... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:48 jednym słowem, serial jest nieżyciowy, nierealistyczny, coraz bardziej nudny a przez to dla nas atrakcyjny, no nie? A zauważyłeś ,że Papug do swoich antyków powiedział,że jesteście cool? Wujek Sam go tego nauczył? Wkurza mnie ten smark do bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:54 zapomniałam dodać,że tylko czekałam jak Papug zapyta Papugę: kto cię teraz stuka? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 08:55 dla mnie serial jest już tak flakowaty i bez ikry,że nawet przestał mnie śmieszyć-normalnie nie daję rady ogladać,jak widze przez 3/4 odcinka renasa snującego się ze zmianami opadowymi na pysku.ewidentnie ilona ma kryzys weny,moze się ocknie,bo inaczej cińko widze słupki oglądalności.a kulisy wczoraj były??-bo na ćmika poszłam na balkon zaraz po napisach i jak wróciłam,to juz były wiktory.a ćmika jednego wyjarałam,więc nie kąsam jak to się stało;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 09:12 lezka_z_posen napisała: > jak wróciłam,to juz były wiktory.a ćmika jednego wyjarałam,więc nie kąsam jak to się stało;) są dwie wersje: albo wypaliłaś COŚ zupełnie innego niż myślisz albo Ci mąż na jedynkę przełączył - i stąd te Wiktory :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 09:13 Mąż by się nigdy nie odważył przełączyć mi kulisów;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 09:17 to to mamy odpowiedź :))))) to na ile Ci się film urwał??? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 09:18 no mówię przecież-na jednego ćmika;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 09:19 ale CO w nim było????? może on tylko wyglądał tak niewinnie :)albo był w wersji XXXXL :) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 09:45 om ja tez niestety nie wydzierzam ostatnio, ale balem sie przyznac bo to nie dzezi- trejdi. ani hipi ale jak juz sama lezka sie przyznaje to tez se wierzgne i nie bede plitiklikorekt zaden watek nie trzyma napiecia niestety, ilona chyba siedzi na forum zamiast pisac Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:19 a mi sie wlasnie wydaje, ze brakuje jej naszego forum i dlatego loty obnizyla moze ona nie wie, ze TU jestesmy?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:25 Dymek mógł być jak najbardziej normalny.Reklam pomiędzy ładują tyle,że człek głupieje i zapomina na co czekał.Skutek-kulisy nie obejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:27 jaginger napisała: > Dymek mógł być jak najbardziej normalny.Reklam pomiędzy ładują tyle,że człek > głupieje i zapomina na co czekał.Skutek-kulisy nie obejrzane. to mnie uspokoiłaś,bo już chciałam z reklamacją tych mentol wołgów lecieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:28 w kulisach były kulisy POZNAJMY SIĘ, czyli jeszcze raz dane nam było zobaczyć CARO DANCE BRADERS w układzie tanecznym rodem z koncertów BOYS... Poza tym jeszcze Bombelosowa się lansowała, ale mi Dwójka śniezy jak antenę odkladam na Wspólną i dokładnie nie kąsam o co jej chodziło.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:31 Bombelos taką lanserkę odstawia,że ostatnio jak w skelpie przyuważyłam czekoladę Bąbolada,to Bombelos przeczytałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:33 lezka_z_posen napisała: > Bombelos taką lanserkę odstawia,że ostatnio jak w skelpie przyuważyłam > czekoladę Bąbolada,to Bombelos przeczytałam;) hehehehe! czekolada Bąbolada.. Ja ostatnio jak wino Columbus kupowałem to też Bombelos przeczytałem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 12:06 HA! :-D )))) BĄBOLADA!!!! ja !! to fajne jest!! "..ja już nieeeee chcę bąbolaaaady chcę by miiiiłość dał mi ktoooś..." hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:58 coś tam Kinia pitoliła że jej zapamiętanie układu tanecznego w jednym miejscu nie szło ale jej nie słuchałam zbyt uważnie bo za chwilę pokazali pląsającą w tiulach Muchę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:31 Parę razy mi się przydarzyło,mimo że na dymka nie chodzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: hammmmmmmmhammmmmmhammmmmmmmmm 26.04.05, 10:18 lezka_z_posen napisała: > renasa snującego się ze zmianami opadowymi na pysku. zmiany opadowe - niezle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Rysiek :P 26.04.05, 19:12 gianni napisał: No i Rydż Red Dress do Owada - który chyba puszap XXXLL miał na swoich woreczkach sutkowych - 'umyj rączki' - to by dowodziło, że na Łowickiej są fanami Ryśku... dokładnie!! :) pierwsze co mi do glowy przyszlo po uslyszeniu tego textu to Rysiek i jego "dzieci! umyjcie rączki!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Rysiek :P 26.04.05, 21:30 Bylam w wielu studenckich mieszkaniach, nawet swoim Dlaczego na Łowickiej: 1) nigdy nie ma syfu?? 2) nikt nie kurzy bez opamiętania?? 3) nie mogłam się nadziwić, bo u mnie z rana była kawa, czasem jeszcze papierosek i won na uczelnie, żadne tam omlety - dupety, jeszcze jedzone sztućcami!!! 4) jak już wpadną goście, to używają ładnych słów i nie kombinują jak zdobyć coś do żarcia?? 5) nikt nie skacze o 19 do pobliskiego wódkowego?? 6) nigdy, ale to nigdy nie oglądają nic razem w telewizorze łojąc piwo?? 7) nie łażą po klubach studenckich, kinach itp, tylko siadają razem i jedzą kolację? 8) NIkt, ale to nikt, nie przeklina??? Jak to, ja się pytam??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Rysiek :P 26.04.05, 21:38 No jak to jak? Przecie to studenci psychologii. Plus Chochoł. :) A sprząta Swietłana. Odpowiedz Link Zgłoś