Dodaj do ulubionych

Zakochana kobieta...

26.04.05, 10:14
Zakochana kobieta przyciąga większą uwagę.

Prawda czy fałsz ?? Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • wojciasf prawdopodobnie prawda.... 27.04.05, 20:15
      Prawdopodobnie moze przyciagac wieksza uwage. Pewnie wiecej dba o sibie, stara
      sie byc bardziej atrakcyjna szczególnie dla osoby w ktorej jest zakochana.
      Zakochanie tez zmienia ja od wewnatrz, jej sposób patrzenia na świat, myślenie
      i tez moze przycigac uwage.
      Tak ze wydaje ze raczej prawda.

p.s. chyba inaczej jesli jest nieszczesliwie zakochana... wtedy to moze byc
      ciut inaczej
      • linea21 prawdopodobnie prawda.... 28.04.05, 09:27
        Ja bym powiedziała, że nie prawdopodobnie tylko napewno. To co piszesz się
        zgadza. Zakochana osoba wytwarza wokół siebie aure króra przyciąga. Przypadki
        gdzie najpierw ktoś jest długo sam( traci juz prawie nadzieje, że nikogo nie
        znajdzie) a potem się zakochuje są częste. Nagle ta własnie zakochana osoba
        widzi ile osób jest nią zainteresowanych. Wydaje mi się ze to działa jak lep na
        muchy.
        • armitage3 Re: prawdopodobnie prawda.... 28.04.05, 10:16
          Moje nie na muchy, ale na mężczyzn. ;}

John
          • armitage3 Re: prawdopodobnie prawda.... 28.04.05, 10:18
            No i może nie lep, tylko świetlówka owadobójcza. no może nie
            owadobójcza.......... ;}

John
            • linea21 Re: prawdopodobnie prawda.... 28.04.05, 17:02
              Wszystko jedno jak to nazwiesz. Jedno jest pewne .... to działa :))
    • danway1 Re: Zakochana kobieta... 04.05.05, 14:28
      Jak najbardziej, zakochana kobieta działa przyciągająco. Nie wiem, czemu tak się
      dzieje, ale to działa, chociaż nie zawsze. Bo ja to mówią, wyjątek potwierdza
      regułę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka