dzidzia_bojowa Re: Welcome to Cicely, Alaska 18.05.05, 13:30 właśnie dowiedziałam się,że muszę pilnie zgłosić się służbowo i w związku z tym nie obejrzę dzisiaj. Niech ktoś coś napisze, pliiiiiss Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Welcome to Cicely, Alaska 20.05.05, 18:01 Wklejam za programem tv: W trakcie lotu w maszynie Maggie psuje się silnik. O'Connel jest zmuszona do awaryjnego lądowania. Dziewczyna musi szybko nauczyć podróżującego z nią Joela, jak się poruszać i co jeść. Fleischman ją zaskakuje, gdy dzięki wiedzy z dziedziny chirurgii naprawia samolot. W tym czasie do Cicely przyjeżdża Cyndy Rincon, najlepsza przyjaciółka Shelly. Obie mają tego samego męża – Wayne'a. Cyndy chce, by Shelly rozwiodła się z nim. Urażona Tambo początkowo odmawia, ale wkrótce się zgadza. Żąda, by rozwodu udzielił jej Chris Stevens. Dialogi odcinka: Joel: Pomyślałem, ze nasza przygoda mogłaby mieć romantyczne zakończenie.. Maggie: Tylko w twoich snach Fleischman, tylko w twoich snach! Joel: Mozesz mnie zjeść, jak umrę. Maggie: Ok! Joel: Poczekaj, nie gódź się tak szybko. Mam nadzieję, że poczekasz aż wyzionę ducha, zanim mnie oprawisz! Joel: Gdzie idziesz? (do Maggie, która się na niego wkurzyła i poszła na polowanie z bronią). Wezmą nas za ekologów z patykiem w reku! Maggie: Kto?!!! Joel: Nie wiem, rasiści, dzikie zwierzęta... Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Welcome to Cicely, Alaska 25.05.05, 19:37 Podbijam:) Bo się zagubiło! Zapomnieliście o Fleischmanie?? ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani czy mi sie wydaje 09.06.05, 01:49 czy sie pogubiła kolejność odcinków? wczoraj adam był szfem kuchni, a dzis holling przyjął go dopiero do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: czy mi sie wydaje 09.06.05, 09:57 w dodatku ślicznie ostrzyżony ostatnio Chris wczoraj znów z długimi kłakami biegał :) ale za tą piżamkę w której tańczył to ja go normalnie KOCHAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: czy mi sie wydaje 13.06.05, 20:54 Cze łosie Temat zdycha więc podbijam, bo liczę, że ktoś ogląda ;) Bez bicia przyznaje, że nie oglądam z powodu braku czasu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: czy mi sie wydaje 13.06.05, 23:09 Niestety, Kazzol, mam podobnie - gdy mi się uda obejrzeć jeden odcinek w tygodniu, to jestem bardzo szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: czy mi sie wydaje 14.06.05, 02:01 co za dużo to niezdrowo - jakby NE był raz w tygodniu byłoby lepiej. szczerze mówiąc czasem wolę rower niż któryś odcinek, albo zaczynam oglądać i czymś się zajmuję. dziś był odcinek z przeszłości - czyli historia miasta opowiedziana przez naocznego świadka, pana liczącego sobie 108 lat;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: czy mi sie wydaje 14.06.05, 10:44 Ja nastawiłam sprzęt nagrywający i obejrzę hurtowo jak będzie jesień... Nareszcie robi się ciepło:D Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: czy mi sie wydaje 14.06.05, 11:20 a ja już wpadłam w uzależnienie i każdy sobie nagrywam i oglądam jak tylko truchcikiem przylecę do domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Welcome to Cicely, Alaska 22.08.05, 21:26 ktos oglada jeszcze i moze opowiedziec? poznajecie? www.cbs.com/primetime/numb3rs/ Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Welcome to Cicely, Alaska 22.08.05, 22:51 dwa, trzy razy w tygodniu udaje mi się obejrzeć. Jeżeli się nie mylę, to jesteśmy koło 90, więc zbliża się wielkimi krokami moment, w którym Joel odhcodzi. Tu jest ciekawy opis tego odcinka ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20799&w=16946699 Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Welcome to Cicely, Alaska 23.08.05, 11:19 Nie ogląda tylko nagrywa:)) Tylko jak ja to potem obejrzę??Będę musiała oddać sprzęt:) Na axn leci jakiś serial z Robem Morrow... Odpowiedz Link Zgłoś