romy_sznajder 26.04.05, 22:11 a w necie te programy jakies niezachęcające. jest coś do oglądania dziś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:12 jasne!!! Własnie gra AC MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:13 aż włączyłam. ale mam taki humorrrr, że mnie roznosi z lekka i mecz sie mało nadaje:( Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:15 popatrz jak chlopaki wygladaja to ci sie poprawi. numero uno - Paolo Maldini. no i Milan wygrywa co tez nie jest bez znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:16 Nioma, Maldini byl moim faworytem jakies, kurna, 8 lat temu. Potem mnie przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:17 Chłopaki jak wyglądają! Ja się czuję jak ostatni kaszalot, a chłopaków mam oglądać. Coby się zdołowac do końca. Piłkę bym pokopała. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:20 No Romy, ale chiba Cie nazwisko zobowiazuje, nie? Ze o imieniu nie wspomne. Ty NIE MOZESZ, z natury rzeczy wygladac jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:22 ciąży mi ten obowiązek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:12 no co Ty??!! w tv najczęsiej nic nie ma :)) a jak jest to w okolicach północy :)) nie ma czego żałować, jak to mówią, IMHO, czy jakoś tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:14 a co będzie w okolicach północy? ja ostatnio rzadko oglądam telewizję, wszystkiego dowiaduję sie z forum, nawet zdarza mi się Faktów nie obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:17 22.45 TV2 Szósty stopień oddalenia. Oglądnij, jutro pogadamy. Sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:19 o, widzisz. znasz? nie chowasz urazy, mam nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:22 A w życiu. Będę się mniej odzywać, po prostu. Ale czasami muszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:18 Moze "Szosty stopien oddalenia" na Dwojce Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:20 romy>>> faceci to sie nadaja zeby ich w kiblu spuscic, moj dzisiaj na dzien dobry obdarzyl mnie wiazanka niecenzuralna bo lewa noga wstal. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:23 mniemam, że dostał za swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:20 aż poszukam jakiejś gazety. wygląda na to, że to jakis dobry film, a mógł mnie ominąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:19 nie mam pojęcia co dziś w okolicach północy :( zaraz i tak idę spać wiem tylko, że ilekroć czytam program tv to jedyne inetresujące filmy są po o tej porze w dzień powszedni i dlatego tak rzadko oglądam tv Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Szosty stopien oddalenia 26.04.05, 22:23 Czarnoskóry Paul podstępem wkracza w życie małżeństwa Kittredgesów, bogatych nowojorczyków mieszkających przy prestiżowej Piątej Alei. Podaje się za syna aktora Sidneya Poitier i szkolnego kolegę ich dzieci. Kittredgesowie przyjmują go pod dach, ofiarując posiłek i nocleg. Gdy rankiem zastają Paula w łóżku z młodym mężczyzną, oburzeni, przepędzają obu, sprawdzając, czy nic nie zginęło z mieszkania. Kilka dni później spotykają przyjaciół: Kitty i Larkina. Oni także poznali Paula, w podobnych okolicznościach ulegając jego urokowi. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Szosty stopien oddalenia 26.04.05, 22:25 Znam!!! Rewelacja! Dzięki, dzięki. No proszę, ominęłoby mnie, na bank. Dzięki. Nie wywdzięcze się do nie wiadomo kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:28 oglądam teraz thiller "Bezsenność" z Al Pacino , film rewelka , Romy na tvp 2 o 22,45 będzie " Szosty zmysł oddalenia " Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:32 Właśnie! Znam to, to jest mistrzostwo świata. Słuchajcie: bardzo dziękuję. To jest jakiś cholerny dowód na istnienie boga, że Was spytałam. Idę szybko do wanny [jest 2:0!!!!], a potem film! Juhuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 22:40 romy_sznajder napisała: > Właśnie! Znam to, to jest mistrzostwo świata. Słuchajcie: bardzo dziękuję. > To jest jakiś cholerny dowód na istnienie boga, że Was spytałam. Blogoslawione to forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: zgubiłam program tivi, 26.04.05, 23:30 ten programik tv wygląda dobrze, sporo stacji, opisy www.telemagazyn.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 27.04.05, 00:43 fajny! opisy są. słuchajcie, o ile przeczytacie... może poprosić Zgredka, żeby zrobił linka do programu tivi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: zgubiłam program tivi, 27.04.05, 00:57 ano , Romy ma dobrego pomysła z tym linkiem , ja już zaczynam prosić : Zgredku ! rzuć linkę nam z programem , plisssssss Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: zgubiłam program tivi, 27.04.05, 01:06 jutro poprosimy, mailem, albo wątkiem. W końcu to forum tivizyjne. Odpowiedz Link Zgłoś