Dodaj do ulubionych

o kobietach

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 01:02
zaczne krociutko dzisiaj, jutro dokoncze...zauwazam tu trend ktory polega na
mowieniu ze prawdziwych mezczyzn juz nie ma :) idziecie na latwizne, drogie
Panie ;) a gdybym ja powiedzial ze prawdziwych kobiet juz nie ma? jaka by byla
wasza reakcja? :) i jeszcze jedna prowokacyjna teza: wiekszosc - okolo 99.9%
kobiet - zwraca PRZEDE WSZYSTKIM uwage na wyglad :)
Adas
p.s.zeby uprzedzic: nie uwazam sie za "bestie", swoja milosc znalazlem :)
p.s.2 buziaczki dla wszystkich pan
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: o kobietach 30.06.02, 01:25
      no jasne, jasne...
      z tego wynika ze tylko 0.01% kobiet woli facetow brzydszych od diabla.......
      • Gość: mina Re: o kobietach IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 02:17
        co ten pacjent wygaduje? jaki wyglad? ja zwracam uwage tylko i wylacznie na
        szmal!
        • Gość: Crimen Re: o kobietach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 02:39
          Minusia, nie narzekaj.Chociaż jeden traktuje poważnie to co mówicie:)))
    • Gość: mario2 Re: o kobietach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 08:39
      Prawdziwe kobiety zwracaja uwage przede wszystkim na rozmiar kutasa. To forum
      nie rozni sie zasadniczo od statystyk. Im wieksza laga, tym wiekszym uczuciem
      palaja panie.
      • Gość: Crimen Re: o kobietach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 17:10
        Zagadką wciąż pozostaje sposób określania przez nie rozmiaru w sieci:)))
    • Gość: Pom Re: o kobietach IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 10:13
      Jak to nie ma prawdziwych mężczyzn?? Robią teraz ich z plastiku?? Bo wersja z
      wczesnych lat gierkowskich jest jak najbardziej ekologiczna!!
      • Gość: maryjo2 Re: o kobietach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 10:28
        A jak sie taki plastikowy zużyje, to fru go do specjalnego pojemnika, żeby
        środowiska nie zaśmiecał :)
        • Gość: iwusia Re: o kobietach IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 10:30
          do ponownego przerobienia...i będzie facet z odzysku :))))))
      • Gość: men_ Re: o kobietach IP: *.dialup.supermedia.pl 30.06.02, 10:30
        z kompletem bateryjek DURACEL, hę ?:)

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Jak to nie ma prawdziwych mężczyzn?? Robią teraz ich z plastiku?? Bo wersja z
        > wczesnych lat gierkowskich jest jak najbardziej ekologiczna!!

• Gość: iwusia Re: o kobietach IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 10:34
          ja mam o napędzie jądrowym :))))))
          • Gość: men_ Re: o kobietach IP: *.dialup.supermedia.pl 30.06.02, 10:36
            a nie obawiasz się skażenia iluśtammiesięcznego ?:)))
            • Gość: iwusia Re: o kobietach IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 10:37
              reaktory są odpowiednio zabezpieczone...więc i obaw nie mam :))))))
              • Gość: men_ Re: o kobietach IP: *.dialup.supermedia.pl 30.06.02, 10:39
                Szczelna powłoka na rdzeń reaktora, hę ?:)
                • Gość: iwusia Re: o kobietach IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 10:41
                  raczej reaktory macierzyste:))
                  • Gość: maryjo2 Re: o kobietach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 10:43
                    Bardzo slusznie. Rdzeń często przepuszcza :)
                    • Gość: iwusia Re: o kobietach IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 10:46
                      lata praktyki i doświadczenia he he he he......bez niekonktrolowanych awarii
                      reaktorów he he he he
                      • Gość: Crimen Re: o kobietach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 17:12
                        No proszę.A ktoś ostatnio szydził z moich marzen o pilocie:)))
                        • Gość: mina Re: o kobietach IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 17:39
                          facet na pilota??? a bedzie mial funkcje "podawanie kawy rano"
                          i "prasowanie"??? jak tak, to kupuje!!!
                          • onlyania Re: o kobietach 30.06.02, 17:49
                            i obowiazkowo z obcja : "won do budy i mnie nie draznij..."
                            • Gość: Crimen Re: o kobietach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 18:33
                              Teściowa, Ty strasznie rozbestwiona jesteś.I potem trudno się dziwić że jaka
                              matka taka córka.
                              • men_ Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż 30.06.02, 18:40
                                po ludzku tankuje, a nie chodzi nonstop na haju, jak córeczka :))
                                • Gość: mina Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 18:47
                                  e! od mojej corki wara! za mojej mlodosci po prostu nie bylo narkotykow w
                                  szkolach:)))
                                  • men_ Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż 30.06.02, 18:54
                                    podobno Wy, starsi, cos tam robiliście z butaprenem czy innym czyms do
                                    klejenia, a fe !:)

Ja wolałem klasyczne alpagi !:)
                                    • Gość: Crimen Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 18:58
                                      Menik Ty wiesz co dobre:)A czy to w ogóle jej córeczka?Chodzą słuchy że to
                                      dziecko Chmielu i Marychy.
                                    • Gość: Crimen Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 18:59
                                      Menik, było jeszcze ixi na gorącą blachę:)))
                                      • hoop1 Re: a czy menik........... 30.06.02, 19:06
                                        zamiast chlac nieklasyczne trunki moglby nam wszystkim zdac relacje z
                                        popoludnia z uneczka,
                                        bardzo nas to wszystkich interesuje.....
                                        • onlyania Re: a czy menik........... 30.06.02, 19:07
                                          to oczywiscie bylam ja, ale pod innym nickiem, dla jasnoci.....
                                          • men_ Re: Only, Jak dorośniesz i będziesz 30.06.02, 19:19
                                            duża, to nie będziesz takich głupich pytań zadawać !
                                            :)
                                            onlyania napisał(a):

> to oczywiscie bylam ja, ale pod innym nickiem, dla jasnoci.....

• onlyania Re: Only, Jak dorośniesz i będziesz 30.06.02, 19:21
                                              to z checi nauki takie glupie pytania zadaje, bo co???
                                              czekam na lekcje pokazowa na forum: jak to sie robi....men i una w akcji...
                                              • men_ Re: Only, Jak dorośniesz i będziesz 30.06.02, 19:30
                                                aleś Ty leniwa ! Zawsze będziesz tylko kopiowała innych ?
                                                • onlyania Re: Only, Jak dorośniesz i będziesz 30.06.02, 19:32
                                                  ja sie wciaz ucze i wybieram najlepszych nauczycieli.....
                                                  • onlyania Re: Only, Jak dorośniesz i będziesz 30.06.02, 19:36
                                                    a pozatym men, ja to pokazywalam jak bylam mala a teraz sie wstydze....

a ty men to pokazujesz bo masz pewnie za malego, no i nie wstydzisz sie, co????
                                                  • men_ Re: Only, Jak dorośniesz i będziesz 30.06.02, 19:42
                                                    Widze Only, że szukasz malego chlopczyka do zabawy - zasmucę Ciebie, pomyliłas
                                                    adres !:(
                                                  • onlyania Re: fak 30.06.02, 19:50
                                                    jestem rzecz jasna zdruzgotana....
                                                  • men_ Re: fak 30.06.02, 19:56
                                                    no widzisz, miłego dnia i wieczorka w poszukiwaniach zyczę ...
                                                  • onlyania Re: fak 30.06.02, 19:58
                                                    fak, fak...
                                          • Gość: mina Re: a czy menik........... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 19:24
                                            ja juz jestem tak stara, ze butapren pamtam tylko u gowniarzy, jak ja juz
                                            bylam dorosla panienka
                                            • men_ Cholera jasna, Minusia, a na 30.06.02, 19:25
                                              na zdjęciu wyglądałas taka młodziutka - to mi chyba kit wćiskały te babole !:))

Gość portalu: mina napisał(a):

> ja juz jestem tak stara, ze butapren pamtam tylko u gowniarzy, jak ja juz
                                              > bylam dorosla panienka

• men_ Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż 30.06.02, 19:13
                                        Nooooooo, ale ja wolałem J-33, kordiałki (rumowy, waniliowy, truskawkowy - mniam,
                                        mniam) itede ..:)

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Menik, było jeszcze ixi na gorącą blachę:)))

• Gość: Crimen Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 19:18
                                          Masz rację Menik że z "Patykiem" nic się równać nie może, aczkolwiek były
                                          jeszcze inne zacne marki:Kwiat Jabłoni, Leliwa, Harnaś i wiele, wiele innych:)))
                                          • men_ Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż 30.06.02, 19:20
                                            No były, ale to w większości regionalne - gdzie sie pojechało na obóz na
                                            wakacje to inne nazwy, ale smakowały zawsze tak samo dobrze, O !:)
                                            • Gość: Crimen Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 19:26
                                              To fakt.Niewątpliwie ich cechą wspólną było to że smakowały jednakowo przy
                                              piciu i rzyganiu:)))
                                              • men_ Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż 30.06.02, 19:43
                                                Ale wczesniej jaki odlot był i ile mozna było tego kupic w roku szkolnym za
                                                stypendium :)
                                                • Gość: Crimen Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.06.02, 19:47
                                                  Nawet nie wspominaj.To se ne wrati:(
                                                  • men_ Re: Qwa, faktycznie nie wróci :(( 30.06.02, 19:59
                                                    Tyle teraz normalnej gorzały w sklepach ..:)

p.s.: a najzabawniejsze, jak te alpagi chlało sie za stypendium nagrodowe !:)

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Nawet nie wspominaj.To se ne wrati:(

• Gość: mina Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 19:55
                                                a wiecie ze ja w zyciu jabola nie pilam?
                                                • onlyania Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż 30.06.02, 19:58
                                                  a zaluj matka, spojrz na menika, ile mu to uroku dodalo.....
                                                  • Gość: mina Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 20:00
                                                    nie pierdol corka, jabcoki wciaz w sprzedazy
                                                  • onlyania Re: Crimen, nie pitol, matka chociaż 30.06.02, 20:01
                                                    he he he, moze lepiej niech menik juz tych jaboli nie chla bo sie przeurokuje,
                                                    he he he........
                                                  • men_ Only, Tobie mala kobietko w niektórych 30.06.02, 20:03
                                                    poradnikach specjaliści radza pic co innego na urodę, he, he, he

onlyania napisał(a):

> he he he, moze lepiej niech menik juz tych jaboli nie chla bo sie przeurokuje,
                                                    > he he he........

• onlyania Re: Only, Tobie mala kobietko w niektórych 30.06.02, 20:04
                                                    he he he, smieszne jak cholera, ulachalam sie ze hej.....
                                                • men_ Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.02, 19:59
                                                  To Ty nie znasz zycia !:)))

Gość portalu: mina napisał(a):

> a wiecie ze ja w zyciu jabola nie pilam?

• Gość: mina Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 20:06
                                                    no i chuj - nie znam - dlatego tak mlodo wygladam:)))
                                                  • men_ Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.02, 20:14
                                                    Oqwa mć, nie denerwuj sie juz - żartowałem z tym wiekiem, nie wszyscy widzieli
                                                    to zdjęcie !:)
                                                  • Gość: mina Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 20:15
                                                    mi tam jeden chuj - wygladam tak samo od 14 roku zycia:)))
                                                  • men_ Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.02, 20:17
                                                    juz przestań gadać o tym "mi tam jeden .." - wiem, że jesteś wierna
                                                    jedynemu ..:)
                                                  • Gość: mina Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 20:36
                                                    zawsze mezowi. tylko numeracja sie zmienia lub zona tego meza:)))
                                                  • Gość: xp Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 20:43
                                                    nic nic
                                                  • Gość: mina Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 20:46
                                                    ach iks, nie psuj mi pr!
                                                  • Gość: xp Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 20:51
                                                    SWOT narzuca więcej materiałów POS!
                                                  • Gość: mina Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 20:57
                                                    pierdole swot, wymyslilam strategie niezalezna od warunkow!
                                                  • Gość: xp Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 20:58
                                                    but w drzwi?
                                                  • Gość: mina Re: MInaaaaaaaaaaaa, nie żartuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 21:08
                                                    nie, bosa stope. nikt nie bedzie mial sumienia jej przyciac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka