Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu

28.04.05, 15:53
Witam
Chciałbym poznać miłą kobietą na wspólny wylot do Egiptu. Miejsca
zarezerwowane na lipiec.
Obserwuj wątek
    • tutanhamon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 28.04.05, 16:05
      a szczepienia?
    • raginiera Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 28.04.05, 16:06
      Ile masz lat?
      • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 29.04.05, 07:58
        Cześć 33 lata.
    • tamya Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 28.04.05, 16:07
      A czy jesteś z Warszawy? I kiedy dokłądnie w lipcu? Hurghada, Sharm czy Synaj?
      Tydzień czy dwa?
    • tutanhamon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 28.04.05, 16:27
      BEZPIECZEŃSTWO W KRAJU . Sytuacja w Iraku i generalnie niestabilne
      uwarunkowania procesu bliskowschodniego wywierają pośrednio negatywny wpływ na
      bezpieczeństwo całego regionu, w tym i Egiptu. Wszystkie wycieczki autokarowe w
      czasie podróży po Egipcie eskortowane są przez policję, a utrzymywanie przez
      władze szczególnych środków ostrożności jest następstwem zamachów
      terrorystycznych, jakie miały miejsce w latach 90. Mimo iż ostatni z nich
      zdarzył się w 1997 r. w Luksorze (zginęło wówczas 58 turystów), to jednak nie
      można stwierdzić z całą pewnością, że zagrożenie to zostało całkowicie
      wyeliminowane. Nie ma szczególnych zagrożeń przestępczością, jednak w ostatnich
      latach znacznie wzrosła ilość kradzieży kieszonkowych, coraz częściej także
      odnotowywane są zuchwałe napady rabunkowe w dzielnicach biedoty i slumsów. Za
      przestępstwa wymierzane są surowe kary (dotyczy to także obcokrajowców),
      najczęściej w trybie doraźnym, na podstawie regulacji obowiązującego w Egipcie
      od 1981 roku stanu wyjątkowego.

RELIGIA, OBYCZAJE . W Egipcie nie występują szczególne rygory obyczajowe.
      Należy jednak zwrócić uwagę na ubiór. Noszenie poza miejscami turystycznymi
      krótkich spódnic, szortów i strojów plażowych jest uznawane za niestosowne. Nie
      wolno fotografować obiektów wojskowych, rezydencji dostojników państwowych, a
      także mostów i portów.

PRZYDATNE INFORMACJE .
      Dla turystów klimat Egiptu może być uciążliwy. W lecie temperatury dochodzą do
      55 ° C w cieniu. Duża różnica temperatur między dniem a nocą oraz klimatyzacja
      w hotelach i autobusach są częstą przyczyną przeziębień. Należy unikać kąpania
      się w kanałach i jeziorach.
      Urzędowo dniami wolnymi od pracy są piątek i sobota, chociaż obecność w ARE 12-
      milionowej mniejszości chrześcijańskiej sprawia, że również w niedzielę mogą
      być trudności z załatwieniem spraw w urzędach, zwłaszcza lokalnych. W niepełnym
      wymiarze urzędy pracują też w okresie ramadanu. Natomiast sklepy są czynne 7
      dni w tygodniu, a wiele z nich, szczególnie w Kairze i Aleksandrii, przez całą
      dobę.
      • raginiera Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 28.04.05, 20:07
        Tutanhamonie! Mam wrażenie, że boisz się klątwy, którą sam rzuciłeś na innych.
        Albo sam masz ochote na ten wyjazd i próbujesz odstraszyć innych.
        Ja się nie boję.
    • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 29.04.05, 07:57
      Co do Hotelu to jest Naama Bay ***** w Sharm El Sheik. Termin od 20 lipca. Dwa
      tygodnie. Wylot z Katowic.
      • szamanica Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 29.04.05, 08:04
        ciekawe :)
      • michalina811 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 29.04.05, 21:24
        ale nie napisałes najwazniejszego-ile kosztuje taka przyjemnosc:-)
        i chyba jakies wymagania wobec potencjalnej osoby towrzyszacej:-)
        • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 08:18
          Kochana Michalinko sama wiesz że cięzko powiedzieć czy też jednoznacznie
          okreslić wymagania... samo życie weryfikuje takie sytuacje... a kocha się nie
          za coś tylko pomimo wszystko!!!
    • gadzia25 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 29.04.05, 18:42
      cze ja jestem chentna Egipt to bardzo kuszaca propozycja
    • pusi06 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 29.04.05, 22:47
      jedżcie z nim, a potem opowiedzcie, jak bylo, i czy jest z nim coś nie tak,
      skoro musi tu szukać, a może brak mu czasu, hihihi, a może i na tym zarobi
    • raginiera Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 29.04.05, 22:51
      Hm.Czemu milczysz Panie Andkawon? Mam nadzieje, że nie odwołałeś wyjazdu z
      powodu gróźb Tutanhamona.
    • raginiera Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 02.05.05, 21:33
      no to już wszystko wiem!
      Andkawon jedzie z Tutanhamonem.
      Bawcie się dobrze chłopaki.
    • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 08:15
      Witam!!
      Oj przepraszam za te parę dni zwłoki jednak "każdemu" się należał dłuuuugi
      weekend.
      Więc czekam na pytania, bo widze że takowe powoli się pojawiają.
      Pozdrawiam
      • szamanica Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 10:02
        No to mów jakie sa warunki :)
        • madziapoznan Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 13:25
          i przyznaj dlaczego w ogóle szukasz towarzyszki podróży, a nie zabierzesz jakąś
          kobietę ze swojego otoczenia?
          • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 15:16
            Cześć Madziu !! mam się mówisz przyznać jednak nie mam do czego (dlaczego
            kobiety zaraz szukają pewnego rodzaju męskiego podstępu)nie nic tutaj takiego z
            mojej strony nie ma ... :-) mam nadzieję że Cię tym nie rozczarowałem.
            Proponujesz kobietę ze swojego otoczenia ... to też jest pewnego rodzaju
            rozwiązanie... jednak lubię miłe niespodzianki, ekscytującą niepewność uruku
            kobiety (przepraszam za określenie), ... chodzi o miłe wspólne spędzenie urlopu
            bez żadnych podtekstów, choć z drugiej strony nie wykluczam niczego - wszystko
            zdarzyć się może. Co do mnie tzn. mojej osoby, nie wiem czy mogę tak powiedzieć
            ale chyba z moim wyglądem nie jest tak źle ...a wręcz przeciwnie :-). Zapewne
            dużym udogodnieniem przed wspólnym wyjazdem byłoby poznanie się chociaż ze
            zdjęcia albo na kawie, czy też miły wyjazd weekendowy.
            Buziaczki
            • madziapoznan Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 16:40
              :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              lubię ludzi o takim jak twoje nastawieniu :)))
              może mejl?
              • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.05.05, 08:10
                a e-mail proszę nie mam nic do ukrycia ... a napewno można więcej zobaczyć
                andkawon@poczta.onet.pl
                • madziapoznan Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.05.05, 10:41
                  ;)
        • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 15:22
          Cześć Magdziu ... nie ma żadnych warunków !!! hi hi hi skłamałem no może jeden
          w końcu dwie osoby mają ze sobą spedzić troszkę czasu muszą sobie odpowiadać
          chociaż wizualnie (fizycznie), aby się siebie wzajemnie nie wstydzić na plaży
          hi hi hi. A nie wspomnę już o miłych wspólnych chwilach o zachodzie słońca nad
          morzem... miła kolacja w restauracji przy świecach, która może przenieść... :-)
          Coś w rodzaju randki w ciemno!! jednak z wcześniejszym poznaniem się.
          Jeśli masz ochotę podaj e-maila, aby się poznać.
          • szamanica Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.05.05, 08:40
            wysłałam Ci maila.
    • kalina42 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 15:36
      pytanie:masz na imię Andrzej?
      • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 15:52
        Artur ale forum Andrzeja jest, a z kim mam przyjemność przekażę i pozdrowię go
        ale od kogo?
        • raginiera Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 16:03
          A kto odbiera pocztę - Andrzej czy Artur?
        • kalina42 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 16:14
          jesteś blondynem o niebieskich oczach?
          • raginiera Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 16:20
            mam nadzieje, że nie...;)
            • kalina42 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 04.05.05, 16:22
              a ja poczekam na odpowiedź,żeby niczego nie sugerować...
              • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.05.05, 08:08
                Cześć hmmm muszę Cię rozczarować nie jestem blondynem z niebieskimi oczami...
                raczej ciemnym szatynem o piwnych oczach ....a co do wzrostu to 180 cm.
                • raginiera Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.05.05, 10:19
                  bosko
                • kalina42 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.05.05, 11:34
                  Andrzej będący blondynem z niebieskimi oczyma jest przeze mnie wykluczany-nadal
                  zbyt żywe wspomnienia.Cieszę się,że nim nie jesteś ;).Gdyby już doszło do
                  romantycznej kolacji i...posunęlibyśmy się dalej,to:jaki preferujesz seks,do
                  czego jesteś w stanie się posunąć,czego nie lubisz,a za czym przepadasz?
    • kalina42 ponieważ długo trzeba czekać na odpowiedź 04.05.05, 16:37
      kolejne pytanie,tym razem o wzrost?
      czy na co dzień też każesz na Siebie czekać? ;)
      • andkawon Re: ponieważ długo trzeba czekać na odpowiedź 09.05.05, 11:29
        Cześć pisałem wcześniej że 180 cm
        • raginiera Re: ponieważ długo trzeba czekać na odpowiedź 09.05.05, 12:19
          A kiedy odpowiesz na mój mejl?
        • kalina42 Re: ponieważ długo trzeba czekać na odpowiedź 09.05.05, 12:20
          odnieś się do :05.05.2005 Kalina42 i witaj ponownie :)
          • andkawon Re: ponieważ długo trzeba czekać na odpowiedź 09.05.05, 12:38
            Mogę to zrobić tylko e-mailowo
            • kalina42 Re: ponieważ długo trzeba czekać na odpowiedź 09.05.05, 12:59
              a zatem czekam...
              • andkawon Re: ponieważ długo trzeba czekać na odpowiedź 09.05.05, 14:35
                To podaj go
                • kalina42 Re: ponieważ długo trzeba czekać na odpowiedź 10.05.05, 08:08
                  dopisz po prostu gazeta.pl
    • tajemniczalwica Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 09.05.05, 19:52
      Witam!
      Czy oferta aktualna czy juz moze nie? Z pewna doza niesmialosci pragne zapytac
      czy mam jeszcze szanse czy juz raczej nie? Juz wybrane preferencje dotyczace
      potencjalnej kandydatki? Jak tak-coz trudno.
      • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 10.05.05, 15:58
        Cześć nie ma wyborów kobiet, tak więc jak najbardziej wspólny wyjazd aktualny
    • tatoo Ale w lipcu bedzie tam za goraco !!! 10.05.05, 13:17
    • kocjak Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 11.05.05, 19:18
      Ja co prawda jadę na Rodos w sierpniu,ale plany zawsze można zmienić:)))
      • norm.alka Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 11.05.05, 21:57
        A czy przyjaciółka może być o tych głupich piętnaście latek starsza?
        • muneca_brava Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 12.05.05, 16:34
          a może młodsza o tych głupich 15?? Jeśli tak to jadę :)

ps. znam język arabski ;)
        • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 13.05.05, 12:15
          Witaj
          Oczywiście że tak, ale prosze odpisz na e-maila.
          • ktosiek28 A Ja też szukam drugiej osoby na wyjazd do Egiptu 13.05.05, 20:55
            Poszukuje drugiej osoby (kobiety) która jak ja nie ma z kim lecieć do Egiptu,
            bo nie uśmiecha mi się przepłacać prawie 1/3 ceny tytułem dopłaty do jedynki.
            Ja planuję urlop czerwiec/lipiec ale wszystko jest do uzgodnienia. Napewno
            pojawią się pytania o moją osobę więc odpowiadam na te podstawowe: mam 28 lat
            no w sumie w październiku wybije 29 :), jestem z Olsztyna, co do reszty,
            odpowiem jak zapytacie. Pozdrowionka
            • andkawon Re: A Ja też szukam drugiej osoby na wyjazd do E 14.06.05, 09:28
              Cześć i jak Ci poszło poszukiwanie??
    • maxnl Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 13.05.05, 20:57
      blachar na wyjazd to tu u nas pod dostatkiem stary i nie musisz nawet sciemniac
      ze niby przyjaciolki szukasZ:)))
    • miszelka1 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 13.05.05, 21:02
      A czy w ofercie jest przewidziany bilet powrotny?! ;P
      • andrzejandrzej Wymiękam 14.05.05, 17:02
        Widzę, że tanich i bez honoru i ambicji dziewuch nie brakuje. Szkoda tylko, że
        tych porządnych jest ciągły deficyt:-(
        • mlesniewska Re: Wymiękam 01.07.05, 14:34
          (haha_heheh_hihi)mp.3 ;) tyle mojego komentarza;)
      • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 18.05.05, 11:07
        Nie no proszę przestań w obie strony jest bilet... z miłym pobytem na miejscu
        ma się rozumieć.
        • warszawianka23 Kiepskie rezultaty... 18.05.05, 22:17
          Cos kiepsko idą Ci te poszukiwania, ja na taką wycieczkę z nieznajomym bym się
          niezdecydowała pomimo, ze nie byłam jeszcze w Egipcie, jest to jednak ryzyko,
          szczególnie dla porządnej dziewczyny.

Ps. Ale życze powodzenia w poszukiwniach.
          • andkawon Re: Kiepskie rezultaty... 30.05.05, 15:11
            Witaj
            a dlaczego zakładasz, ze ktoś kto szuka bratniej miłej duszy na wspólny wyjazd
            zaraz musi mieć złe zamiary wobec kobiety.
            • madziapoznan Re: Kiepskie rezultaty... 30.05.05, 15:42
              przecież to oczywiste. dajesz najlepszy przykład
              • andkawon Re: Kiepskie rezultaty... 31.05.05, 15:51
                ???
              • andkawon Re: Kiepskie rezultaty... 31.05.05, 15:59
                Krzywd i zła ...co za słowa ??!! i dlaczego tak okrutnie mnie traktujesz? skoro
                nawet nie mieliśmy przyjemności przy kawie uściąść... no cóż kobiety ... je
                kochac nalezy i przebaczać... :-)
                • madziapoznan Re: Kiepskie rezultaty... 31.05.05, 16:35
                  a czy pan drogi panie wie, co to takiego sygnaturka?? :)
                  a przy kawie zapewne (ja się o to postaram) usiąść okazji mieć nie będziemy.
            • zyletaaaaa Re: Kiepskie rezultaty... 31.05.05, 10:10
              a ja z Toba chetnie popisze...
              odezwij sie:queendoris@wp.pl
              buziale
              doris
              • marcepanna Re: Kiepskie rezultaty... 31.05.05, 19:46
                racja doris!
                facet mily, placi , co za problem?
                egipt warto zwiedzic
                sprawdz dobrze swoj bagaz, czy z czyms dodatkowym w walizce nie bedziesz wracac
                a poza tym wszystko ok
                • andkawon Re: Kiepskie rezultaty... 01.06.05, 08:11
                  czy otrzymam odpowiedź na jedno zasadnicze pytanie... dlaczego kobiety są takie
                  zawistne wobec siebie? dlaczego kobieta kobieci uwielbia "dogryźć", jeśli to
                  nie ja zostałam wybrana czy też jeśli nie ja mam okazję poznać kogoś miłego...
                  ale to problem kobiet...
                  Ciekawe dlaczego to nigdy nie widzą same u siebie ...czy nie jest tak często że
                  krytykująca inną kobietę kobieta nie pracuje z mężczyną, nie mieszka z tym
                  mężczyzną czy nie ma przyjaciół wśród mężczyzn, czy nie ma brata który (cóż za
                  zbieg okoliczności) równie jest mężczyzną.
                  Czy z tymi mężczyznami znałaś się od razu? czy męża nie poznawałaś sama? chyba
                  że ktoś ci pomógł hi hi hi bo sama sobie odradzałaś tak jak to teraz starasz
                  sie zrobić i być "dobrą" przyjaciółką dla nieznajomej hi hi hi.
                  Kobiety, kobiety, kobiety...
                  • 2jack Re: Kiepskie rezultaty... 01.06.05, 09:46
                    Nie rozumiem czemu ludzie sie czepiaja ( wtykaj nos)tematu.
                    -Czlowiek chce pojechac na urlop w towarzystwie milszym ( w teorii :) od faceta
                    ktorego biuro przydzieli do pokoju , ktory moze byc super gosciem , ale moze
                    tez chlac piwo od rana do nocy i dyskutowac wylacznie wydazenia w lidze
                    pilkarskiej.Ludzi spotyka sie codziennie- niektorych chcialo by sie poznac
                    lepiej lecz ulotnosc chwili najczesciej uniemozliwia to.Tydzien w atmoswerze
                    urlopowej moze byc dobra okazja , ale nie droga bez wyjcia ( w koncu to nie
                    bezludna wyspa)
                    Powodzenia wam zycze w znalezieniu sie na wzajem , moze na dluzszy czas ? :))
                    • _lafirynda Re: Kiepskie rezultaty... 01.06.05, 10:14
                      no wlasnie ja tak napisalam
                      facet mily , placi a egipt to fajna sprawa
                      dlaczego nie?

nie mialam nic zlego na mysli, wrecz przeciwnie , trzymam kciuki, razem z
                      jackiem
                      • 2jack Re: Kiepskie rezultaty... 01.06.05, 10:31
                        nie mialem zamiaru kopiowac , po wrostu nie zauwazylem postu :)
                  • mlesniewska Re: Kiepskie rezultaty... 14.06.05, 10:15
                    z zazdrości????
                    takie już są i odpowiedzi lepiej nie szukaj, bo pewnie nie znajdziesz ;)
                    MarzENKAgg5475121
                  • apsara1 Re: Kiepskie rezultaty... 14.06.05, 12:31
                    Czesc,

do Egiptu to już raczej nie pojedziemy razem, ale chetnie nawiazalabym kontakt
                    (jesli oczywiscie w Egipcie nie spotkasz wspanialej Kleopatry). Poprostu sama
                    jestem singielkiem i zero perspektyw na wyjazd wakacyjny. Wszystkie pokoje sa
                    min. 2-osobowe. To juz jakas granda, spisek i zmowa.
                    A co do kobiet, to chyba lepiej zbytnio sie nie zastanawiac. Bardzo trudno je
                    zrozumiec, to fakt, ale faceci tez nie sa tak "schematyczni", jak im sie
                    wydaje. Trzeba zaakceptowac, ze dla niektorych zawisc, zazdrosc itp. cechy sa
                    podstawa jestestwa, NIESTETY. Trzeba sie pilnowac, ze do nich nie trafic.
                    pozdrawiam
                    apsara1@gazeta.pl
                    • piotr_321 Re: Kiepskie rezultaty... 14.06.05, 17:16
                      Wszyscy od razu rozwarzaja najgorsze przypadki, przeciez zawsze sie
                      mozna spotkac wczesniej :) Ze mna to zadna by nie pojechala :)
                      • troijnis Re: Kiepskie rezultaty... 01.07.05, 09:32
                        ja bym z piotrem pojechała ;-)
                      • troijnis Re: Kiepskie rezultaty... 01.07.05, 09:32
                        ja bym z piotrem pojechała ;-)
                        • piotr_321 Re: Kiepskie rezultaty... 01.07.05, 09:59
                          Udal Ci sie ten zart miesiaca ;)
    • landrynka8 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 14.06.05, 17:34
      fajnie. Tylko kto zdrowy na umyśle zgodzi się na to?
      • nikita371 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 15.06.05, 16:10
        wszystko ok, tylko dlaczego panienka po krótkiej wymianie zdań, omawiając
        ewentualne spotkanie pyta jaki rodzaj seksu lubi, a ja lecę do egiptu z moją
        ukochaną połówką,jeszcze w czerwcu,cudownie....
        • landrynka8 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 15.06.05, 16:36
          przecież to żart.
    • samotna73 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 03.07.05, 14:23
      szkoda, że ludzie lubią takie żarty.................. dobrze sie przy nich
      bawią kosztem innych.
      Ja wylatuję na Synaj do Sharm al Shaikh 30 sierpnia z wszystkimi kosztami
      singielki. Szkoda tylko, że na bezdurno dopłacam tyle kasy dla BP.
      Ale przynajmniej jestem chroniona przed takimi idiotami .
      Pozdrawiam
      • frustro Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 03.07.05, 15:11
        samotna73 napisała:

> szkoda, że ludzie lubią takie żarty.................. dobrze sie przy nich
        > bawią kosztem innych.
        > Ja wylatuję na Synaj do Sharm al Shaikh 30 sierpnia z wszystkimi kosztami
        > singielki. Szkoda tylko, że na bezdurno dopłacam tyle kasy dla BP.
        > Ale przynajmniej jestem chroniona przed takimi idiotami .
        > Pozdrawiam
        na słabościach innych można zarobić. dzięki za inspirację
        • samotna73 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 03.07.05, 15:30
          powodzenia, obyś nigdy nie był/była w takiej sytuacji :))
          • frustro Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 03.07.05, 15:57
            no właśnie nad tym pracuję by stać mnie było na taki luksus
            • samotna73 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 03.07.05, 16:08
              frustro napisał:

> no właśnie nad tym pracuję by stać mnie było na taki luksus

luksus wyjazdu????????? to banalnie proste
              • frustro Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 03.07.05, 23:59
                poradź coś zatem
                • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.07.05, 09:32
                  co można poradzić na samotność... hmmm albo więcej otwarcia na ludzi i
                  mężczyzn. A już napewno nie upatrywać w każdej propozycji podstępu i
                  oszustwa... z drugiej strony widzę że są tutaj osoby wyrzekające się seksu
                  (jakież ich życie musi być nudne bez niego), tylko im można.... :-) Ale
                  wracając do doradzenia: jeśli będziesz się obawiała każdej nowej znajomości,
                  bycia otwartą na ludzi - jesteś pogrzebana. Najśmiszniejsze jest to, że Polki
                  uważają innych facetów z południowych krajów za bardzo seksownych (bo je
                  zaczepiają proponują seks i mówią dla większości kobiet sloganami
                  niezrozumiałymi, ale są ok. bo oni są cudzoziemcami), natomiast jeśli facet
                  czysty Polak to zrobi ....wow.......jest uważany za świnię, natręta i
                  zboczonego samca). Bądź odważna i uwierz w siebie ... abyś nie byłą
                  zaszufladkowana i szczęśliwa. Nie daj się innym kobietom, które uwarzają że
                  mają cudowne życie, bo im się udalo poznać jednego faceta urodziły dziecko i
                  teraz sidzą całe życie na pisakownicy z dzieckiem, i czują się w życiu
                  spełnione. Życzę Ci z całego serca powodzenia i umiejętności uwodzenia.
                  • p.olenka Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.07.05, 14:14
                    I jak? Znalazłeś już współtowarzyszkę podróży?
                    • samotna73 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.07.05, 17:31
                      doskonałe pytanie??? gratuluję riposty :)))
                      • piotr_321 Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 05.07.05, 17:42
                        Skoro tu jest, to pewnie nie wie ktora wybrac ;)
                    • andkawon Re: Szukam przyjaciółki na wyjazd do Egiptu 06.07.05, 08:07
                      Tak znalazłem ... nie mówię że towarzyszkę podróży... być może towarzyszkę życia
    • stelvio01 Do singielek chcących wyjechać na wakacje 06.07.05, 00:22
      jadę z dziewczyna i jej kolezanka - możecie się z nami zabrać i będzie fajnie.
      Nie musicie jecjhać z jakims zdesperowanym łowcą. Teramin urlopu VIII .
      pozdrawiam. Bartek-29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka