mnietka.kokietka 29.04.05, 13:39 ktoś ogląda? właśnie trafiłam:) nie zła obsada i fajne teksty! na luzie:) no i scenografia akuratna na polisz realia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: bulionerzy 29.04.05, 14:52 ogląda..ogląda!!!! kagżeby inaczej!!! normalnie dżizas... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: bulionerzy 29.04.05, 14:57 dobra rzecz,śmieszna, da się oglądać bez zażenowania Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: bulionerzy 29.04.05, 23:06 tożto moja reflekszjon dokładnie... coś widać że siem rusza na publicznej. osobiście jak narazie nie mam serialowi nic do zarzucenia. zajebiście podoba mi się rodzeństwo - chlopak ma nie złe texty a jego siostra co drugie słowo dodaje po angielsku eheheheh:) fajnie to im, jak narazie wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: bulionerzy 30.04.05, 12:03 Jakoś od niedawna oglądam ten serial. Najlepsza jest Sylwia z tymi jej angielskimi słowkami które wtrąca gdzie się tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: bulionerzy 30.04.05, 12:54 ja też najbardziej Sylwię lubię :) swoją drogą fajny serialik :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś