bm_ka 03.05.05, 20:41 Patrzcie jaka zjadliwa i bezczelna Santa Maryja! Biedny Santana, kretyńsko się zakochał czy co? On lekarz, przystojny mężczyzna, na młodsze dżagi mógłby się skusić .. a on? Znosi humory podstarzałej pielęgniarki .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiodorop Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 20:43 jak to dobrze że w końcu ktoś tu jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 20:46 bezczelna i do tego jak ślepiami przebiegle przewracała. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 20:55 fiodorop napisała: > jak to dobrze że w końcu ktoś tu jest:) Zrobiło mi się ciepło na serduszku kiedy mnie tak miło przywitałaś! Witaj, fiodorop. :-)) bm_ka Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 20:59 mam nadzieje że już jutro chyba będą wszyscy w komplecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:07 fiodorop napisała: > mam nadzieje że już jutro chyba będą wszyscy w komplecie:) Też na to liczę! :-) Uwielbiam ludzi z tego forum, bez wyjątku! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 20:58 A Janina jak o się zadba, to całkiem niezła babeczka się z niej robi... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:01 ogolnie dzisiejszy odcinek to nuuuuuuuuuuuuuuuuuda. Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 20:59 Ja w pewnym momencie wyszłam na chwilę z pokoju i chyba mnie coś ominęło - skąd Janinka wytrzasnęła kieckę? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:04 Przecież Kotowicz kiedy już wręczył premię Santamaryji kazał prosić Janinę. Pewnie też dostała kopertę i kupiła kieckę. Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:06 Aaa! To tej Janiny nie usłyszałam! Dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:05 ale jak zaczes zapiep...ł głową w blat to pięknie mu się nalakierowana grzywa rozsypała czyli nie tak całkiem chyba nuda? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:06 Kupiła na wyprzedaży. Nie było to pokazane wprost, ale chyba dostała jakąś premię od Janusza, bo poprosił ją do siebie po tym, jak wręczył kopertę Santa Marii. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:08 Santa Maryja to swoja wredota w dniu dzisiejszym nadrobila chyba wszystkie odcinki do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:12 Dla mnie odcinek bez Kamila to odcinek stracony! Kolana mi nie miękną i ziewam z nudy. Jutro będzie lepiej, widziałam jak walił do drzwi .. chyba pokoju Owada. Moze byc gorąco (martwię się o moje kolana) :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:23 też jestem ciekawa co znowu owad nawyrabiał. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:27 A ja dzisiaj przegapiłam początek, czy Pavulon już ozdrowiał i wyniósł się od gościnnego profesora? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:30 juz. Nawet spakowal jakies mienie jak sie wynosil, ciekawe kiedy je zdazyl przygotowac. Pewnie przeczuwal chorobe i trzymal wszystko pod reka. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 22:40 bm_ka napisała: > Dla mnie odcinek bez Kamila to odcinek stracony! Kolana mi nie miękną i ziewam > z nudy. Jutro będzie lepiej, widziałam jak walił do drzwi .. chyba pokoju Owada > . > Moze byc gorąco (martwię się o moje kolana) :-(( Jutro to będzie Jaś Fasola a nie Rydżu :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:37 gupia ta Maryśka! jakby tak do mnie Santana startował, to ja od razu! Cała jego jestem , kurde bez wyjątku cała! A jakby tak puścił coś Mozarta, np "Wesele Figara" w samochodzie i ja bym w tym samochodzie była z nim, to i tam nie wykluczam , no wiecie, .... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:41 Acha , i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, jak Maryja dostała premię, to nawet nie zająknęła się w sprawie oddania straconych przez nią pieniędzy, (no wtedy, co dała nabrać się oszustowi).Moim zdaniem powinna oddać! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:47 może premia była okrojona o te 8.000 ? albo i nie - przecież Maryja składała zeznania na policji Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:47 dzidzia_bojowa napisała: > Acha , i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, jak Maryja dostała premię, to > nawet nie zająknęła się w sprawie oddania straconych przez nią pieniędzy, (no > wtedy, co dała nabrać się oszustowi).Moim zdaniem powinna oddać! Przecież ta przychodnia ma takie obroty że co tam dla Januszka jakieś marne 8 tysiecy. Potrącił a resztę dał Maryji. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:52 dzidzia_bojowa napisała: > Acha , i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, jak Maryja dostała premię, to > nawet nie zająknęła się w sprawie oddania straconych przez nią pieniędzy, (no > wtedy, co dała nabrać się oszustowi).Moim zdaniem powinna oddać! Też o tym pomyślałam, ale przecież Gazela "prawie" złapał złodzieja więc co Maryja ma mieć jakieś wyrzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:55 > przecież Gazela "prawie" złapał złodzieja więc co > Maryja ma mieć jakieś wyrzuty. znaczy się premia okrojona o 4.000 :PP Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 21:58 ja się obawiam najgorszego gazel chce wziąć robotę za pięciu czyli spaprze ją po pięćkroć co za tym idzie zawał murowany,a jak zawał to znowu wszyscy mu przebaczą jego wrodzone nieudacznictwo i jak zwykle to bywa rodzinną już tradycją uniknie odpowiedzialności finansowej Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 22:00 Najwyzsza pora żeby Batman mu się odwdzięczył. Teraz Gazela bedzie sie wylegiwał w szpitalu a Batman mu chałupe postawi. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Santana i Santa-MjM 03.05.05, 22:14 gryfb napisał: > Teraz Gazela bedzie sie wylegiwał w szpitalu a Batman mu chałupe postawi i pofruuuuuuuuuuunie pilnując wstawiania okien połaciowych ;) (bo biznesmen od szczepionek prowadzi hurtownię "blachy na dachy") Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr BUTA I PYCHA MARYI 04.05.05, 08:46 Niestety, coraz bardziej widać prawdziwe cechy Santa Maryi.Jest butna, zarozumiała, uważa się za cud świata, a tak naprawdę to nudna gospodyni domowa.Co widzą w niej Santana i Doktorek - Bóg raczy wiedzieć.Bo, że prymitywny i coraz bardziej pazerny Gazela może być dumny z tak podbijającej mu męskie ego żony, nie trzeba pisać, ani być psychologiem, żeby to dostrzec.Ujawnienie nowych cech Maryi idzie w parze ze zmianą rysów jej twarzy.Stała się ona nalana na buzi, co jest akutat odwrotne do mikrego biustu, który mimo to wisi jak wałek w biustonoszu nr1.A Santana taki przystojny!I oczywiście młodszy, dlaczego tak lata za Maryją?! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: BUTA I PYCHA MARYI 04.05.05, 08:51 mnie ciagle zastanawia, co z zona Santany?? co?? czy sobie rezyserzy i scenarzysci zapomnieli czy mysla, ze my sobie zapomnielismy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: BUTA I PYCHA MARYI 04.05.05, 08:52 troszkę ikarr przesadziłeś, bo nie wiesz chyba wszystkiego. My tu Maryję traktujemy z łagodną pobłażliwością(tak jak wszystkich w Mjm), a co do wyglądu aktorki, to spowodowany jest chyba walką z chorobą... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: BUTA I PYCHA MARYI 04.05.05, 09:11 ikarr napisała: > Niestety, coraz bardziej widać prawdziwe cechy Santa Maryi.Jest butna, > zarozumiała, uważa się za cud świata, a tak naprawdę to nudna gospodyni > domowa.Co widzą w niej Santana i Doktorek - Bóg raczy wiedzieć.Bo, że > prymitywny i coraz bardziej pazerny Gazela może być dumny z tak podbijającej mu > > męskie ego żony, nie trzeba pisać, ani być psychologiem, żeby to > dostrzec.Ujawnienie nowych cech Maryi idzie w parze ze zmianą rysów jej > twarzy.Stała się ona nalana na buzi, co jest akutat odwrotne do mikrego biustu, > > który mimo to wisi jak wałek w biustonoszu nr1.A Santana taki przystojny!I > oczywiście młodszy, dlaczego tak lata za Maryją?! Ostro pojechałaś ikarr po Sancie! Oj, ostrrrrrrrro ...! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: BUTA I PYCHA MARYI 04.05.05, 10:20 no i stanie się maryja będzie się całować z rogowskim ponoćbędzie jej pomagał załatwiać sanatorium dla ojca i w drodze do grabiny,w samochodzie spotkają się ich usta.no nie mówiłam że franca.może ktoś ma dostęp do streszczeń,bo nie wiem czy w to wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: BUTA I PYCHA MARYI 04.05.05, 13:38 Tak będzie! Zajrzyj na wątek "Streszczenia nowych odcinków". Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: BUTA I PYCHA MARYI 04.05.05, 13:41 dzięki serdeczne już znalazłam .ale jestem dziś ślepa Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: BUTA I PYCHA MARYI 04.05.05, 16:10 ikarr napisała: A Santana taki przystojny!I > oczywiście młodszy, dlaczego tak lata za Maryją?! A za kim ma latac? Za Kotowiczem???? A na silowni same babochlopy pewnikiem. No to tylko jeszcze Janeczka zostala. Ale tu juz Teodorrr swoj szpon zakrzywil. Odpowiedz Link Zgłoś