Dodaj do ulubionych

Co się stało z...

09.05.05, 20:11
Od razu uprzedzam, że to w sumie plagiat ;) Do założenia wątku zainspirował mnie post hm` w Herbaciarni. Napiszę tylko

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12124&w=14324705&a=23652185
Resztę dopiszmy sami :)
Obserwuj wątek
    • zo_h Re: Co się stało z... 09.05.05, 21:13
      Jak to Luciferr napisał, główna przyczyna nieobecności niektórych osób na forum
      to brak czasu. Zresztą i teza hm` o znudzeniu się forum też jest bardzo dobra,
      no ale przeceż z drugiej strony nikt nikogo nie będzię ciągnąć za uszy i zmuszać
      do pisania na forum.
      • pep-per Re: Co się stało z... 10.05.05, 17:48
        Przeczytaj ostatni post z przypuszczeniami co się stało z konkretnymi osobami ;)
      • dociek Re: Co się stało z... 10.05.05, 17:55
        ze mną? Jakby czas mnie ktoś podpieprzył. Niby tyle go, co onegdaj, ale zawdy
        za mało. Wolniej się ruszam, być może? Wolniej myślę? O boszeeee! Czyżby pora
        odchodzić nadeszła? A jeszcze tyle spraw ważnych niezałatwionych, spotkań
        radosnych nieodbytych, lawina pięknych kobiet wokół i one już całkiem poza
        mną. :((( Gorzej! One już mnie praktycznie nie widzą. Ach ta kurzęca ślepota
        młodzieńcza !!! ;p
    • mike79 Re: Co się stało z... 12.05.05, 12:42
      z ... ?
      zyja, tylko jak pisze lucy i dociek, nie ma czasu sie za przeporszeniem po tylku
      podrapac :/ do tego szkocja zaskakuje zadziwiajaco dobra pogoda ;) wiec po co
      marnowac czas przed kompem
      kraciascie z edinburgha pzdr
      mike
    • zo_h Re: Co się stało z... 13.05.05, 22:01
      Co się stało z ciepłem i dlaczego jest tak zimno. Ja rozumiem, że wieczorny
      chłód może nastrajać do łóżkowej atmosfery, co w pewnych okolicznościach może
      byc zaletą ;), ale ja chętnie przywitałbym parę ciepłych dni.

Ktoś wie jak długo ma utrzymywać sie taka pogoda?
      • very_famous Re: Co się stało z... 13.05.05, 22:45
        U mnie pogodynka świeci i pokazuje +17 w niedzielę.
        • czarna33 Re: Co się stało z... 14.05.05, 08:28
          Przez okno wszystko wyglada jak najbardziej ślicznie i takie tam cudności tego
          świata.Ciekawa jestem jakie będzie zderzenie z temperaturą po wyjściu z domu.Ja
          chcę ciepła!!!
          • ryza_malpa1 Re: Co się stało z... 14.05.05, 10:31
            a ja jadę na spacer nad zalew.
            Jak nie wróce to znaczy, że zeżarła mnie Paskuda.
            Msza za moją biedną duszę wykluczona.
            Grób poproszę nie na Majdanku i bez "pomnika" - ma byc kopczyk ziemi na
            centarzu w Klementowicach.
            Na pogrzebie orkiestra denta ma zagrać motyw z pogrzebu Kwinty z "Va bank II".
            Dziękuję za uwagę.
            • pep-per Re: Co się stało z... 14.05.05, 17:40
              Ktoś mówił, że jest zimno?? :>
              • zo_h Re: Co się stało z... 14.05.05, 21:22
                A co niby nie jest zimno?? :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka