pep-per 09.05.05, 20:11 Od razu uprzedzam, że to w sumie plagiat ;) Do założenia wątku zainspirował mnie post hm` w Herbaciarni. Napiszę tylko forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12124&w=14324705&a=23652185 Resztę dopiszmy sami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: Co się stało z... 09.05.05, 21:13 Jak to Luciferr napisał, główna przyczyna nieobecności niektórych osób na forum to brak czasu. Zresztą i teza hm` o znudzeniu się forum też jest bardzo dobra, no ale przeceż z drugiej strony nikt nikogo nie będzię ciągnąć za uszy i zmuszać do pisania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Co się stało z... 10.05.05, 17:48 Przeczytaj ostatni post z przypuszczeniami co się stało z konkretnymi osobami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Co się stało z... 10.05.05, 17:55 ze mną? Jakby czas mnie ktoś podpieprzył. Niby tyle go, co onegdaj, ale zawdy za mało. Wolniej się ruszam, być może? Wolniej myślę? O boszeeee! Czyżby pora odchodzić nadeszła? A jeszcze tyle spraw ważnych niezałatwionych, spotkań radosnych nieodbytych, lawina pięknych kobiet wokół i one już całkiem poza mną. :((( Gorzej! One już mnie praktycznie nie widzą. Ach ta kurzęca ślepota młodzieńcza !!! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Co się stało z... 12.05.05, 12:42 z ... ? zyja, tylko jak pisze lucy i dociek, nie ma czasu sie za przeporszeniem po tylku podrapac :/ do tego szkocja zaskakuje zadziwiajaco dobra pogoda ;) wiec po co marnowac czas przed kompem kraciascie z edinburgha pzdr mike Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Co się stało z... 13.05.05, 22:01 Co się stało z ciepłem i dlaczego jest tak zimno. Ja rozumiem, że wieczorny chłód może nastrajać do łóżkowej atmosfery, co w pewnych okolicznościach może byc zaletą ;), ale ja chętnie przywitałbym parę ciepłych dni. Ktoś wie jak długo ma utrzymywać sie taka pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Co się stało z... 13.05.05, 22:45 U mnie pogodynka świeci i pokazuje +17 w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Co się stało z... 14.05.05, 08:28 Przez okno wszystko wyglada jak najbardziej ślicznie i takie tam cudności tego świata.Ciekawa jestem jakie będzie zderzenie z temperaturą po wyjściu z domu.Ja chcę ciepła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Co się stało z... 14.05.05, 10:31 a ja jadę na spacer nad zalew. Jak nie wróce to znaczy, że zeżarła mnie Paskuda. Msza za moją biedną duszę wykluczona. Grób poproszę nie na Majdanku i bez "pomnika" - ma byc kopczyk ziemi na centarzu w Klementowicach. Na pogrzebie orkiestra denta ma zagrać motyw z pogrzebu Kwinty z "Va bank II". Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś