saqqara 04.07.02, 10:02 burza z piorunami, deszcz pada, ptice uprawiaja loty niekontrolowane...az milo popatrzec, przez okno:))) witam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:04 Czarno to mało powiedziane...........wieje jak cholera, a tu gdzie jestem leje jak z cebra............ Lece pobiegać po deszczu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:10 a ja mam sie lepiej!!!!:))))) ..na Śląsku przez ten smog w ogole nic nie widać!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Czarno w stolycy... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 10:14 a ja w kapielowkach sobie na balkonie stoje i delektuje sie przyjemnym chlodkiem... Bo wczoraj wlaczono chyba ogrzewanie... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:15 Wróciłam, jest super............:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:18 M2, przyznaj sie, ze wode wylaczyli;))) Randia a na pioruny uwazalas?;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:19 Po co ??? Przecież to sama przyjemność jak Cię co trzaśnie od rana.........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:30 witam....i ile energii za darmoche:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:33 aha, i na fryzjera nie trzeba juz wydawac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:35 Tego co mam teraz na głowie sam Laurent by się nie powstydził :))) Coś na wzór żony Frankensztajna...........:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:40 a nie mowilam, ze trzeba bylo na pioruny uwazac?;) ps. mam robic zbiorke na peruczke?;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 10:46 Załóż fundację, jak możesz bedem wdzięczna.........:))) Może nie tylko Ja padłam ofiarą piorunów........;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 11:26 fundacja? czy Ty chcesz sobie implanty co tydzien fundowac? naszym haslem jest: RAZ A DOBRZE!!!;)) co powiesz na wloczke w kolorze pink?;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 11:32 Lubie zmieniac fyz od czasu do czasu.............a co !!!! Mówisz raz a dobrze w kolorze pink.........a będą wstawki w innych kolorach, lubię mieć kilka...........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 12:27 beda, beda, moge jeszcze troche ptasich pior wcisnac, bedzie gratis;)) jeszcze jakies zyczenia? moze wlos na plecach? to podobno teraz modne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 12:34 No, dobra niech i bedom te pióra........;))) A plecy zrobili Mi, po ostatnim piorunie.............wiesz promocja była, to wzienam..........:))) Ale mniędzy pierwsiamy by siem przydało, pusto cosik.........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 12:39 aha, chcesz futro na piersiach?? hm, moge udziergac takie ze bedzie siegalo do kolan... wyobraz sobie takie cudo wylozone na koszulke, mniut:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 12:43 Czytasz w moich myślach............pientknie :))) A terozki jeszcze makijaż, tylko oridzinal................:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor stolice...... 04.07.02, 12:44 .... to juz dawno powinni zrownac z ziemia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: stolice...... 04.07.02, 12:47 .... tak, Krakow ma miec dostep do morza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: stolice...... 04.07.02, 12:48 to odwroc sie plecami i miej dostep do M. Srodzimnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: stolice...... 04.07.02, 12:55 .......i byc odrębnym państwem, żądzonym przez cesarza ???? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: stolice...... 04.07.02, 12:56 .......miało być rządzonym, literowka........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: stolice...... 04.07.02, 13:12 ... tak, o morzu srodziemnym pomysle jak bede mial baltyk:))) tak sie zastanawiam co z wami zrobie gdy bede was mial w niewoli:) na pewno bede chcial slyszec tylko jeden glos:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: stolice...... 04.07.02, 13:28 W trakcie rządzenia zawsze jest potrzebna wena twórcza.............:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: stolice...... 04.07.02, 13:53 hehehe, zeby slyszec tylko jeden glos to bedziesz musial reszte ludu ubic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 12:47 aha, original moze byc, wszystko na czarno, kajalem zrobi sie nawet roz na policzkach;)) czy nie zapomnialysmy o czyms? wiesz, wlosy na piersiach i nogach to normalka, ale takie zapuszczone bikini tez by sie przydalo, nie?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 12:52 Tak siem przeglądałam w lustrze i czegos Mi brakowało........... Rany,ja śliczna..............nikt Mi się nie oprze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 13:54 juz ja mam klopoty z zoladkiem kiedy patrze na swe dzielo... czy to milosc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 14:11 To musi być miłość :) A teraz jak już wpadłam w totalny samozachwyt, idę siem pokazać innym co by Mnie chwalili..........:))) Jak myślisz Wystawa Osobliwośi będzie dobra...........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 14:19 tja, tez wiedzialam ze to glebokie.. uczucie:))) moze byc i Wystawa Osobliwosci, tylko proponuje ochroniarzy paru zalatwic, moze Ci sie krzywda stac, nie daj Boze komus wpadnie do glowy, zeby na Ciebie zapolowac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 14:29 Dopóki jestem chodzącym dziełem sztuki jest pełen zakaz polowania.......... I skąd, Ja biedna teraz wezmę ochronę. Przeca to potrzeba kilku rosłych facetów, a takich niewiele.............:))) Chiba bendem musiała do profesjonalnej Agencji zadzwonić..............:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 14:53 obawiam sie ze bedzie taki popyt na polowanie na Ciebie ze zadna szanujaca sie Agencja nie podejmie sie ochrony Ciebie:))) ale sprobowac mozna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 15:15 Chciałam powiedzieć, że nie będzie chyba aż tak źle i w tym momencie zaczali strzelać....... Muszę wrócić do wcześniejszej postaci i zniweczyć takie dzieło.............ma artystyczna dusza cierpi.........;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Czarno w stolycy... IP: *.arcor-ip.net 04.07.02, 16:14 Pioruny napierdalały?Niejaki Bicz Boży powiedziałby,że to kara boska za zasmradzanie forum.Ja mówię i owszem,że to niebios sprawka,które zamierzały Saqqarę piorunkiem trafić za grzechy wampirze oraz wyłączanie telefonów w trakcie rozmowy i wymawianie się bulgotaniem.To teraz jak kurwa wawę całkiem zatopi,też będzie okazja pobulgotać sobie.Ten raz,ten jeden raz. a'propos-nikogo nie jebło? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czarno w stolycy... 04.07.02, 16:16 to jest potwarz!!!! Leziu, ja juz sie na watku "och jak milo" wytlumaczylam!!! dasz sie przeblagac?:))) nie jeblo, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Czarno w stolycy... IP: *.arcor-ip.net 04.07.02, 16:25 Za porównywanie do rury bardaszanej,w której bulgocze,nie ma wybaczenia. Chyba że na imprezce staniesz się bardziej miła,niż na codzień i nie będziesz seksualnie napastować,oraz zębów zatapiać w mięsku leziowym,to pomyślę może o złagodzeniu restrykcji. Może się zresztą i przydasz tam do czego konkretnego,bo na razie osobników nadprodukcja ludzkich jest.Tylko bierz się na początek za mordowanie samiczek. Odpowiedz Link Zgłoś