quarantina 12.05.05, 22:36 się czegoś nażarło i powoli zdycha. To nie żarty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facet.taki Re: Forum 16.05.05, 08:59 No, zdycha. Nie wiadomo dlaczego. Może namiętności brak? Albo innego ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 16.05.05, 12:19 Zawsze można zapalić ognisko w lesie i pogonić zwierzynę dziką. To znaczy upolować. Wzrośnie adrenalina i cholesterol. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 12:45 ono zdycha od kiedy zostało założone żyje tylko dzięki staraniom lekarzy- maniaków jak ci lekarze muszą zająć się innym pacjentem to to znów powraca do swego normalnego stanu śmierci klinicznej Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 16.05.05, 12:51 Jezdem maniakiem i wcale się tego nie wstydzę. Lekarzem nie jestem i też się tego nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 12:54 to powiedz mi maniaku po co reanimować trupa nie lepij pozwolić mu się całkiem rozłozyć to chyba zaoszczędzi mu cierpień Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 16.05.05, 12:56 Jak wspomniałam w poprzednim liście, nie jestem lekarzem. Nie reanimuję. Uczestniczę tylko w tym maniakalnym procederze. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 13:08 no to masz bez sensu sygnaturkę bo kto miałby cię stąd wywalać skoro zupełnie bezinteresownie przedłużasz agonię tego forum co zdaje się jest celem jego twórców Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 16.05.05, 13:12 Klawą mam sygnaturkę. Nie mam interesu, nie muszę zatem go przedłużać. Lubię to forum. Tylko nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 14:14 ja wiem? jak za mocno we wszystkim będziemy się zgadzać to o czym inteligędnie dyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 16.05.05, 22:27 ula.z.ula napisała: > ja wiem? jak za mocno we wszystkim będziemy się zgadzać to o czym inteligędnie > dyskutować? ------------------------------ Najbardziej lubię dyskutować o niczym. Dochodzi się wtedy do najciekawszych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 10:23 > Najbardziej lubię dyskutować o Niczem. Dochodzi się wtedy do najciekawszych > wniosków. też to lubię bo nigdy nie doszłam do tego czy w końcu umarł Bóg czy Nicze ale nawet bez tej wiedzy uważam że takie dyskusje są niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 17.05.05, 10:40 > też to lubię bo nigdy nie doszłam do tego czy w końcu umarł Bóg czy Nicze > ale nawet bez tej wiedzy uważam że takie dyskusje są niczego sobie ------------------------------ Umarł Bóg, niech żyje Bóg! W przeciwieństwie do Niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 10:46 mówisz umarł Nicze nie żyje Nicze w sumie trochę szkoda bo jakby umarł i żył nadal byłoby ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 17.05.05, 10:57 Myślisz, że może być jeszcze ciekawiej? Niż jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 11:04 a czy ja musze udzialać odpowiedzi na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 11:12 nie wiem czy warto odpowiadać na wszystkie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 17.05.05, 11:37 Ja, odpowiadam na wszystkie pytania. Przez szacunek dla pytającego. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 11:40 więc przez szacunek dla pytajcego opowiem nie Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 12:39 wydało mi się że tak więc odpowiedziałam nie Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 17.05.05, 12:54 Już zmieniłam temat, bez uprzedzenia. Patrz; ostatni post. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 12:58 ja nie zauważyłam żeby tu był jakiś temat więc i zmianę trudno mi dostrzec Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Forum 17.05.05, 13:02 Widzę, że pobyt w ulu ci szkodzi. Przejawia się to ulewającym jadem, zamiast miodem. Ale jeszcze nie mam wysypki. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 13:05 mieszkańcy ula robią miód dla siebie dla innych wyłącznie jad Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Też lubię to forum 16.05.05, 16:09 Maniakalnie wręcz je lubie. Nie chcę by zdechło. Niechh sobie bedzie gdziekolwiek i niech przyjmuje wędrowców internetowych. Szkoda, że jego twórcy chcą je zabić. I to w sytuaxcji gdy zbliża się do tajemnej liczby postów - 7777. Odpowiedz Link Zgłoś
anybody1 Re: Też lubię to forum 16.05.05, 17:23 ale jak to zabić? ja dopiero się rozkręcam :) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 09:44 Najbardziej lubię Kubusia Puchatka, z tego tematu. A właściwie Kłapouchego. Jest mi bliski charakterologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 10:23 nie lubię kubusia ani kłapouchego mimo że ten drugi i mnie jest bliski charakterologicznie ale to pewnie uraz do kreskówki gdzie kłapouchy był okropny Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 11:26 To spróbuj poczytać. Nie lubisz klasycznej kreskówki Disney'a??? Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 11:33 > To spróbuj poczytać. z tego co wiem to taka książka której jak się nie przeczytało w wieku do tego wskazanym to się właściwie docenić nie umie a mnie już wiek wskazany do zapoznania się z mieszkańcami stumilowego lasu minął juz jakiś czas temu a kreskówek nie lubię tak w ogóle przynajmniej tych adresowanych do dzieci animacje niebajkowe bywają niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 11:43 No co też Ty opowiadasz! Każdy wiek jest dobry do przeczytania Kubusia. Ja czytam Kubusia cyklicznie, w każdym swoim wieku. Nie przepadam natomiast za klonami Kubusia. Powinni tego zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 11:50 każdy wiek jest pewnie dobry do ponownego czytania Kubusia ale raczej nie każdy do zapoznawania sie z nim czytałam tao Kubusia Puchatka - Milne sie chyba w grobie przewrócił a jak do tego doszły już przeze mnie nie czytene te Prosiaczka i jakieś inne to już Milne pewnie cały cmentarz przeorał Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 08:36 Możemy kontynuować, chyba że bojkotujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 09:27 co mam bojkotować misia o małym rozumku czy forum które udaje że jest o dużym rozumku? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 10:42 Jeśli już chcesz bojkotować, możesz dowolnie wybrać. Forum niczego nie udaje, forum jest sobą samym. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 11:27 nazwa sugeruje ż ejest inteligętne choć opis już temu przeczy misia o małym rozumku bojkotuję konsekwentnie bo to konkurencja do miodu a ja nie lubię się dzielić tym co dobre Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 13:55 Misiu Puszatek jada miód oryginalny pszczeli z dziupli, a nie z ula. Możesz zatem spokojnie bzykać, nic ci nie zagraża. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 14:13 bzykać to ja wolę w realu tutaj poprzestaję na bzyczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 14:49 Czy bzyczenie to odgłos wydawany przy bzykaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 14:53 a takie rzeczy to już z własnych doświadczeń wiedzieć powinnaś Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 15:25 cóż za urzekająca niewinność...od razu widać, że z kol. Karolakiem niewiele miała do czynienia... Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 15:35 no to Ci odpowiem istoto nieowadzia: bzyczenie to odgłos jaki wydają pszczoły przy wszelkich czynnościach Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ula, 30.05.05, 13:47 jestem gdzieś czasem tu czasem gdzie indziej częściej jednak gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ula, 30.05.05, 13:58 skoro się czuje bardziej kobietą bądź pszczołą niż facetem a boi się iść do lekarza to już nie mój problem Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Ula, 30.05.05, 14:34 Nie wiem, kim się czuje facet. Ale skoro Ty się czujesz owadem, to on może też. Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: Ula, 30.05.05, 14:51 ja to raczej nie tyle czuje się owadem co czuję pociąg do miodu i lubię żądlić ale mój nick to raczej porównanie niż identyfikacja z obiektem Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Kurde, no 30.05.05, 17:17 dobrały sie do faceta. Mam pociąg jak cholera. Miód lubię, najlepiej trojniak. Owadem nie jestem w zadnym razie. Ale...., ..., eee tam ...nie będe gadał po próżnicy. Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś