12.05.05, 22:36
się czegoś nażarło i powoli zdycha. To nie żarty.
Obserwuj wątek
    • malwaaa Re: Forum 12.05.05, 23:56
      Czy jest tu może lekarz?
      • quarantina Re: Forum 13.05.05, 14:05
        Należy pytać: czy leci z nami pilot?
        • malwaaa Re: Forum 13.05.05, 18:32
          Oj leci Pani droga, leci.
    • facet.taki Re: Forum 16.05.05, 08:59
      No, zdycha. Nie wiadomo dlaczego. Może namiętności brak? Albo innego ognia.
      • quarantina Re: Forum 16.05.05, 12:19
        Zawsze można zapalić ognisko w lesie i pogonić zwierzynę dziką. To znaczy
        upolować. Wzrośnie adrenalina i cholesterol.
    • ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 12:45
      ono zdycha od kiedy zostało założone żyje tylko dzięki staraniom lekarzy-
      maniaków
      jak ci lekarze muszą zająć się innym pacjentem to to znów powraca do swego
      normalnego stanu śmierci klinicznej
      • quarantina Re: Forum 16.05.05, 12:51
        Jezdem maniakiem i wcale się tego nie wstydzę. Lekarzem nie jestem i też się
        tego nie wstydzę.
        • ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 12:54
          to powiedz mi maniaku po co reanimować trupa
          nie lepij pozwolić mu się całkiem rozłozyć to chyba zaoszczędzi mu cierpień
          • quarantina Re: Forum 16.05.05, 12:56
            Jak wspomniałam w poprzednim liście, nie jestem lekarzem. Nie reanimuję.
            Uczestniczę tylko w tym maniakalnym procederze.
            • ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 12:57
              poco?
              • quarantina Re: Forum 16.05.05, 12:58
                Kompletnie ponic.
                • ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 13:08
                  no to masz bez sensu sygnaturkę
                  bo kto miałby cię stąd wywalać skoro zupełnie bezinteresownie przedłużasz
                  agonię tego forum co zdaje się jest celem jego twórców
                  • quarantina Re: Forum 16.05.05, 13:12
                    Klawą mam sygnaturkę.
                    Nie mam interesu, nie muszę zatem go przedłużać. Lubię to forum. Tylko nie wiem
                    dlaczego.
                    • ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 13:19
                      ja też nie wiem dlaczego
                      • quarantina Re: Forum 16.05.05, 13:28
                        Fajnie, że się zgadzamy.
                        • ula.z.ula Re: Forum 16.05.05, 14:14
                          ja wiem? jak za mocno we wszystkim będziemy się zgadzać to o czym inteligędnie
                          dyskutować?
                          • quarantina Re: Forum 16.05.05, 22:27
                            ula.z.ula napisała:

> ja wiem? jak za mocno we wszystkim będziemy się zgadzać to o czym
                            inteligędnie
                            > dyskutować?
                            ------------------------------
                            Najbardziej lubię dyskutować o niczym. Dochodzi się wtedy do najciekawszych
                            wniosków.
                            • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 10:23
                              > Najbardziej lubię dyskutować o Niczem. Dochodzi się wtedy do najciekawszych
                              > wniosków.
                              też to lubię bo nigdy nie doszłam do tego czy w końcu umarł Bóg czy Nicze
                              ale nawet bez tej wiedzy uważam że takie dyskusje są niczego sobie
                              • quarantina Re: Forum 17.05.05, 10:40
                                > też to lubię bo nigdy nie doszłam do tego czy w końcu umarł Bóg czy Nicze
                                > ale nawet bez tej wiedzy uważam że takie dyskusje są niczego sobie
                                ------------------------------
                                Umarł Bóg, niech żyje Bóg! W przeciwieństwie do Niczego.
                                • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 10:46
                                  mówisz umarł Nicze nie żyje Nicze
                                  w sumie trochę szkoda bo jakby umarł i żył nadal byłoby ciekawiej
                                  • quarantina Re: Forum 17.05.05, 10:57
                                    Myślisz, że może być jeszcze ciekawiej? Niż jest??
                                    • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 10:58
                                      myślisz że jest ciekawie?
                                      • quarantina Re: Forum 17.05.05, 11:00
                                        Muszę zadać to pytanie: a nie jest??
                                        • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 11:04
                                          a czy ja musze udzialać odpowiedzi na to pytanie?
                                          • quarantina Re: Forum 17.05.05, 11:05
                                            A nie chcesz aby na pewno?
                                            • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 11:12
                                              nie wiem czy warto odpowiadać na wszystkie pytania
                                              • quarantina Re: Forum 17.05.05, 11:37
                                                Ja, odpowiadam na wszystkie pytania. Przez szacunek dla pytającego.
                                                • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 11:40
                                                  więc przez szacunek dla pytajcego opowiem nie
                                                  • quarantina Re: Forum 17.05.05, 11:46
                                                    A ktoś o coś pytał??
                                                  • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 12:39
                                                    wydało mi się że tak więc odpowiedziałam nie
                                                  • quarantina Re: Forum 17.05.05, 12:54
                                                    Już zmieniłam temat, bez uprzedzenia. Patrz; ostatni post.
                                                  • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 12:58
                                                    ja nie zauważyłam żeby tu był jakiś temat więc i zmianę trudno mi dostrzec
                                                  • quarantina Re: Forum 17.05.05, 13:02
                                                    Widzę, że pobyt w ulu ci szkodzi. Przejawia się to ulewającym jadem, zamiast
                                                    miodem. Ale jeszcze nie mam wysypki.
                                                  • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 13:05
                                                    mieszkańcy ula robią miód dla siebie dla innych wyłącznie jad
                                                  • facet.taki Re: Forum 17.05.05, 13:03
                                                    jesteście zakręcone.
                                                  • quarantina Re: Forum 17.05.05, 13:05
                                                    To chyba dobrze?
                                                  • ula.z.ula Re: Forum 17.05.05, 13:05
                                                    nie to bardzo dobrze
                                                  • facet.taki Re: Forum 17.05.05, 13:08
                                                    To po prostu rewelacyjnie.
    • facet.taki Też lubię to forum 16.05.05, 16:09
      Maniakalnie wręcz je lubie.
      Nie chcę by zdechło. Niechh sobie bedzie gdziekolwiek i niech przyjmuje
      wędrowców internetowych.
      Szkoda, że jego twórcy chcą je zabić. I to w sytuaxcji gdy zbliża się do
      tajemnej liczby postów - 7777.
      • anybody1 Re: Też lubię to forum 16.05.05, 17:23
        ale jak to zabić? ja dopiero się rozkręcam :)
    • quarantina Ulazula, lubisz miut? 17.05.05, 11:48

• ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 09:29
        lubię
        a Ty?
        • quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 09:44
          Najbardziej lubię Kubusia Puchatka, z tego tematu. A właściwie Kłapouchego.
          Jest mi bliski charakterologicznie.
          • ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 10:23
            nie lubię kubusia ani kłapouchego mimo że ten drugi i mnie jest bliski
            charakterologicznie ale to pewnie uraz do kreskówki gdzie kłapouchy był okropny
            • quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 11:26
              To spróbuj poczytać. Nie lubisz klasycznej kreskówki Disney'a???
              • ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 11:33
                > To spróbuj poczytać.
                z tego co wiem to taka książka której jak się nie przeczytało w wieku do tego
                wskazanym to się właściwie docenić nie umie a mnie już wiek wskazany do
                zapoznania się z mieszkańcami stumilowego lasu minął juz jakiś czas temu
                a kreskówek nie lubię tak w ogóle przynajmniej tych adresowanych do dzieci
                animacje niebajkowe bywają niezłe
                • quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 11:43
                  No co też Ty opowiadasz! Każdy wiek jest dobry do przeczytania Kubusia. Ja
                  czytam Kubusia cyklicznie, w każdym swoim wieku.
                  Nie przepadam natomiast za klonami Kubusia. Powinni tego zabronić.
                  • ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 18.05.05, 11:50
                    każdy wiek jest pewnie dobry do ponownego czytania Kubusia ale raczej nie każdy
                    do zapoznawania sie z nim
                    czytałam tao Kubusia Puchatka - Milne sie chyba w grobie przewrócił a jak do
                    tego doszły już przeze mnie nie czytene te Prosiaczka i jakieś inne to już
                    Milne pewnie cały cmentarz przeorał
                    • quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 08:36
                      Możemy kontynuować, chyba że bojkotujesz?
                      • ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 09:27
                        co mam bojkotować misia o małym rozumku czy forum które udaje że jest o dużym
                        rozumku?
                        • quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 10:42
                          Jeśli już chcesz bojkotować, możesz dowolnie wybrać. Forum niczego nie udaje,
                          forum jest sobą samym.
                          • ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 11:27
                            nazwa sugeruje ż ejest inteligętne choć opis już temu przeczy
                            misia o małym rozumku bojkotuję konsekwentnie bo to konkurencja do miodu a ja
                            nie lubię się dzielić tym co dobre
                            • quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 13:55
                              Misiu Puszatek jada miód oryginalny pszczeli z dziupli, a nie z ula. Możesz
                              zatem spokojnie bzykać, nic ci nie zagraża.
                              • ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 14:13
                                bzykać to ja wolę w realu tutaj poprzestaję na bzyczeniu
                                • quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 14:49
                                  Czy bzyczenie to odgłos wydawany przy bzykaniu?
                                  • ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 14:53
                                    a takie rzeczy to już z własnych doświadczeń wiedzieć powinnaś
                                  • quarantina Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 14:56
                                    Ależ ja nie jestem owadem.
                                    • wujo_mike Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 15:25
                                      cóż za urzekająca niewinność...od razu widać, że z kol. Karolakiem niewiele
                                      miała do czynienia...
                                    • ula.z.ula Re: Ulazula, lubisz miut? 20.05.05, 15:35
                                      no to Ci odpowiem istoto nieowadzia: bzyczenie to odgłos jaki wydają pszczoły
                                      przy wszelkich czynnościach
                                      • quarantina Ula, 30.05.05, 10:48
                                        Jesteś gdzieś?
                                        • facet.taki Re: Ula, 30.05.05, 11:41
                                          Jestem JA, facet. :-)))
                                        • ula.z.ula Re: Ula, 30.05.05, 13:47
                                          jestem gdzieś
                                          czasem tu czasem gdzie indziej częściej jednak gdzie indziej
                                          • quarantina Re: Ula, 30.05.05, 13:51
                                            Facet się pod Ciebie podszywa.
                                            • ula.z.ula Re: Ula, 30.05.05, 13:58
                                              skoro się czuje bardziej kobietą bądź pszczołą niż facetem a boi się iść do
                                              lekarza to już nie mój problem
                                              • quarantina Re: Ula, 30.05.05, 14:34
                                                Nie wiem, kim się czuje facet. Ale skoro Ty się czujesz owadem, to on może też.
                                                • ula.z.ula Re: Ula, 30.05.05, 14:51
                                                  ja to raczej nie tyle czuje się owadem co czuję pociąg do miodu i lubię żądlić
                                                  ale mój nick to raczej porównanie niż identyfikacja z obiektem
                                                  • quarantina Re: Ula, 30.05.05, 14:55
                                                    Wnioskuję, że facet też ma pociąg.
                                                  • ula.z.ula Re: Ula, 30.05.05, 14:58
                                                    ja tam woę facetów z samochodem
                                                  • monellina facet 30.05.05, 16:25
                                                    dziewczyny, jemu po prostu miodu brak!
                                                  • facet.taki Kurde, no 30.05.05, 17:17
                                                    dobrały sie do faceta. Mam pociąg jak cholera. Miód lubię, najlepiej trojniak.
                                                    Owadem nie jestem w zadnym razie.
                                                    Ale...., ..., eee tam ...nie będe gadał po próżnicy. Buziaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka