men_ 10.07.02, 09:30 Znika nasza stara wersja graficzna forum !!!!!!!!!!!! Może stypa, hę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!!!!!!! 10.07.02, 09:31 Zrzucamy się na wieniec czy każdy sobie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!!!!!!! 10.07.02, 09:32 Może na kałasznikowa ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!!!!!!! 10.07.02, 09:33 Co by resztę rozwalić ? :) Szkoda to Mnie sie podoba................ Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!! 10.07.02, 09:33 zrzućcie się lepiej na środki ogólnie znieczulające, w końcu taki ból należy zagłuszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!! 10.07.02, 09:35 ale ja tej nowej nie lubie! ja nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!! 10.07.02, 09:38 BĘDZIE JAK W STERYLNYM SZPITALU :) saqqara napisał(a): > ale ja tej nowej nie lubie! ja nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!! 10.07.02, 09:59 aha, i trzeba bedzie mowic szeptem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!! 10.07.02, 10:08 prawie jak na cmentarzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!! 10.07.02, 10:48 na cmentarzu sie nalezy zachowywac jak nalezy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: NAJBLIŻSZY PIĄTEK DNIEM ŻAŁOBY NA FORUM !!!!! 10.07.02, 09:36 .. wole pic na pochybel tego co bedzie a nie tego co bylo ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Dodam jedynie, że to wiadomość sprawdzona: 10.07.02, 09:37 wywiad działa !:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Dodam jedynie, że to wiadomość sprawdzona: 10.07.02, 09:50 Wszystko bez sensu!!!!!!! Ja chcę stare, jak siem przyzwyczaję, to nie lubię zmieniać..........:( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Dodam jedynie, że to wiadomość sprawdzona: 10.07.02, 09:51 a nie lepiej zrobić tak jak z molami? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi smutno troche! 10.07.02, 09:53 Lubie nowoscie ale pod jednym jedynym warunkiem: ze sa lepsze niz to, co bylo :) Uwazam, ze w tym przypadku tak nie jest - Forum jest duzo mniej czytelne i kiepsko rozwiazane graficznie. Brakuje mi przejrzystosci w zwiazku z czym, z przyjemnoscia napije sie na pohybel tego, co stare. buziaczki starym piernikom ze starymi przyzwyczajeniami :) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: smutno troche! 10.07.02, 09:56 No i kto tutaj nie jest przyzwyczajony ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi men 10.07.02, 10:00 JA!!!! Przeciez pisalam, ze mi sie nie podoba :)) no co Ty? men_ napisał(a): > No i kto tutaj nie jest przyzwyczajony ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: men 10.07.02, 10:04 A Ja stoję i jak dzieciak tupię nóżkami.................ze złości :)))) Buuuuuuuuuu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Randia 10.07.02, 10:09 Bosymi nózkami ?:)) randia napisał(a): > A Ja stoję i jak dzieciak tupię nóżkami.................ze złości :)))) > Buuuuuuuuuu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia 10.07.02, 10:11 Buciki zdjęłam i bosymi nóżkami tupię!! A teraz jeszcze piąstkami w biureczko stukam........... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Randia 10.07.02, 10:17 Uważaj, żebyś sobie języczka ząbkami po złości nie przygryzła ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia 10.07.02, 10:34 Za późno, juz przygryzłam.................i boli. Chyba muszę siem troszkę uspokoić, bo inaczej cała poobijana będę :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Randia 10.07.02, 10:39 tylko główka w biureczko nie uderzaj ! I co bedzie z tym języczkiem, do wieczora sie zagoi ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia 10.07.02, 10:45 Nie uderzam................jeszcze :)))) A języczek...........mam nadzieję że się zagoi, przyda Mnie się jeszcze :))) Może znasz jakieś sposoby na szybkie gojenie???? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmine, 10.07.02, 10:05 a te stare pierniki, to było niby do Kitka ?:))) jasmina_tdi napisał(a): > JA!!!! Przeciez pisalam, ze mi sie nie podoba :)) no co Ty? > > men_ napisał(a): > > > No i kto tutaj nie jest przyzwyczajony ?:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi men 10.07.02, 10:07 Wczytaj sie uwaznie w to, co napisalam. Mialo to oznaczac mniej wiecej: my wszyscy, ktorzy lubimy stare forum. Men czy Tobie wszystko trzeba wkladac lopata do glowy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, 10.07.02, 10:08 Nie wszystko !!:) No dobra, jeszcze spię - zaraz dostanę kawusię, to przeczytam jeszcze raz ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, 10.07.02, 10:17 Dodatkowo proponuje soczek Hortexu z guarana o ile nie wycofali tej atrakcji z rynku :)) men_ napisał(a): > Nie wszystko !!:) > No dobra, jeszcze spię - zaraz dostanę kawusię, to przeczytam jeszcze raz ! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, 10.07.02, 10:19 A co po tym soczku dzieje sie z meNżczyzna ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, 10.07.02, 10:21 Mozgojad zdycha i meNzczyzna czyta, jak trzeba a nie jak mu wygodniej :) men_ napisał(a): > A co po tym soczku dzieje sie z meNżczyzna ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, 10.07.02, 10:22 AUff, bo sie przestraszyłe, że kobietki będa w firmie stroniły ode mnie !!:)ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, 10.07.02, 10:24 Nie bedzie tak zle - mozgojada do pewnego momentu nie widac! Dopiero jak zdechnie, ale wtedy, zapewniam Cie z cala szczeroscia na jak mnie stac - nic juz nie zauwazysz :)))) Uciekajacych lasek tez! men_ napisał(a): > AUff, bo sie przestraszyłe, że kobietki będa w firmie stroniły ode mnie !!:)ze > strachu Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, 10.07.02, 10:40 Powodzenia :))) Napisz jak bylo! men_ napisał(a): > No to ide to przetestowac !:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, 10.07.02, 10:40 men_ napisał(a): > No to ide to przetestowac !:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmine, 10.07.02, 10:19 No własnie !:) laelia napisał(a): > no przecież nie o mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Nowe idzie IP: 63.94.131.* 11.07.02, 04:23 Bez Paniki moze nowe bedzie z nowym nadzorem a moze bez, Wolnosc slowa dla Samanty i wolnosc obyczajow dla Czorta prosze Pozdrawiam Apollo Odpowiedz Link Zgłoś