jagus2 25.05.05, 00:23 Trafiłem do Was przypadkiem. Przeczytałem troche i widze że żyłem w nieświadomośći. Jaki ja byłem ciemny. Banalność nad banalnościami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monellina Re: Teraz znam prawde 25.05.05, 00:26 To forum jest inteligentne inaczej. Tez zbłądziłam tu przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Teraz znam prawde 25.05.05, 08:14 Krytyka jest wskazana pod warunkiem, że jest konstruktywna. Samo stwierdzenie, że coś jest banalne czy inne niczego nie wnosi, ani nie zmienia. Pozdrawiam zbłąkanych wędrowców. Odpowiedz Link Zgłoś
monellina Re: Teraz znam prawde 25.05.05, 09:28 Każda krytyka cos wnosi.Nawet jeśli nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
monellina Re: Teraz znam prawde 25.05.05, 09:30 moja poprawiła frekwencję na tym chylącym sie do upadku forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jagus2 Re: Teraz znam prawde 27.05.05, 01:12 Ja nie krytykuje, ja gloryfikuje to forum! :) Banalnością nazywam moje życie ktore zmieniło się dobiero gdy wszedłem na "Inteligentne" forum... PS. Nie wydaje mi sie aby to forum chyliło się ku upadkowi. Wszyscy ida tu w jakość a nie w ilość. Pozdrawiam >>Inteligentóf<< Odpowiedz Link Zgłoś