Dodaj do ulubionych

UWAGA WAŻNE PYTANIE

25.05.05, 12:48
a co z wątkami, które tu są?????????zostaną wywalone do kosza?
rozumiem że wartości jakie prezentuje Gianni są wartościowsze
dla Ojejka ale...........
szkoda niektórych wątków, które się tu uchowały....
z historycznego czy też humorystycznego punku widzenia...
więc jak je przenieść jeśli już???????????
acha..
I JESZCZE JEDNO
do widzenia wszystkim!!!!!!!!
SZKODA, ŻE ŚWIAT JEST PEŁEN OTTKÓW ALE CÓŻ... TAKA KARMA...
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:27
      A ja myslę, Dżejmsie, że sie gdzieś jeszcze spotkamy na jakimś forum tylko
      musimy spokojnie podejść do sprawy.
      Gianni nie potrafił znieść, że bez niego forum także może istnieć i wiadomo, że
      to jego sprawa z likwidowaniem tego forum.
      • zgredek_ojejku Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:28
        to jego sprawa z likwidowaniem tego forum

buahahahahahahahahahahahaha niezłe
        • drzejms-buond Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:30
          ?

a to ciekawe.. ale własciwie czemu ja się dziwię...
          fakt. za dużo mnie tu było...no to teraz będzie mieli spokój.
          ament
          i jak, lepiej ?
    • jj_krewetka Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:31
      po to miedzy innymi zgredek chce to zakopać, w archiwum jest wiele jego
      wypowiedzi jak sie łasił i wdzięczył do wszystkich i jakie pierdoły wypisywał,
      a on teraz chce być wiesz, na wyzszym poziomie, z fajnymi łobuziakami się
      zadawać i pisać o tym ile może wychlać broiwarów przed telewizorem no to mu
      przeszłość ciąży, boi się, że mu ktoś wyciągnie posty o piesku i o tym jakim
      jest wzorowym kanarem w autobusach i straci prestiż
      • invicta1 Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:32
        :D
        o co choo z tym kanarem?:D
        • jj_krewetka Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:34

o to, że zgredzio to kanar zawodowy kontroler biletowy znaczy sie, same orły i
          kiomandosi garną się do tego poważanego zawodu
          • kira_koslin Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:02
            nie wytrzymacie, tylko musicie sie posunać do najniższych argumentów i wyzwać.
            Hmmmmm ale to własnie swiadczy o wyzynach intelektualnych na które się
            wspinacie, co się z Wami stało?????????????????????????
            Bravo, bravo, bravo - gratulacje dla tak niskiego poziomu
            • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:14
              ale czemu Ty sie Kira znizasz do naszego poziomu? wspielas sie juz wyzej
              wiec ....
            • jj_krewetka Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:18

chodziło tylko o to, żeby nam kanarek nie zamykał forum, a że podatny jest na
              manipulacje to użyliśmy tego prostego sposobu i sam oddał, a do tego jeszcze
              pozostał w poczuciu że "ale numer im odwaliłem". A Ty Kira też chyba z tego
              wyższego poziomu intelektualnego jesteś to się tu nie zniżaj tylko idź gadać o
              opcjach na screwdrivera
              • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:26
                jj_krewetka napisał:

>
                > chodziło tylko o to, żeby nam kanarek nie zamykał forum, a że podatny jest na
                > manipulacje to użyliśmy tego prostego sposobu i sam oddał, a do tego jeszcze
                > pozostał w poczuciu że "ale numer im odwaliłem". A Ty Kira też chyba z tego
                > wyższego poziomu intelektualnego jesteś to się tu nie zniżaj tylko idź gadać
                o
                > opcjach na screwdrivera

buahahaha jakaś Ty przebiegła jj.... ehhhh żenada
                • jj_krewetka Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:32

głupio ci teraz co ? taki chciałeś być cwaniak, błysnąć chciałeś, żeby cię
                  pogłaskali, że taki Konrad Wallenrod, partyzant, uciekniesz sobie do tych
                  fajniejszych i wysadzisz w powietrze tych co zostali ? Ośmieszyłeś się tylko
                  człowieku i już żadne odszczekiwanie się tego nie zmieni.
                  • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:35
                    no to Ci teraz powiem troszkę mniej kulturalnie

CO TY PIERDOLISZ?? POJEBAŁO CIĘ?? ZROBIŁEM CO CHCIAŁEM I AKURAT TWOJA QRWA
                    PRZEBIEGŁOŚĆ MA TU GÓWNO DO RZECZY....

to tyle komentarza a teraz mozesz napisać żem prostak bo takich wyrazów używam
                    • jj_krewetka Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:36

a to ci już Kira napisze
                      • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:37
                        mnie?
                        juz sie, kurde, boje....
                    • invicta1 Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:37
                      spoko Zgredek nie pierwszy raz użyłeś
                      • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:38
                        uczę się od najlepszych :))))
              • kira_koslin Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:28
                no i po prostu rece opadają cały czas, staram sie Wam od początku wytłumaczyć
                że wszystko można, każdy ma prawo do podjęcia swojej decyzji ale NIE KAZDY MOJE
                DROGIE PANIE MA PRAWO WYZYWAĆ INNĄ OSOBĘ TEGO NIE POWINNO SIĘ BRONIĆ, czy Wy
                tego nie rozumiecie na listość boską??????????????????
                A wspomniałam i niskim poziomie intelektualnym - ponieważ odpowiadanie
                wyzwiskami na przeciwne argumenty o czym swiadczy O NISKIM POZIOMIE
                INTELEKTUALNYM MOJE PANIE nie ma co się oszukiwać!!!!
                A teraz proszę wyzywajcie ile wlezie,
                pozdrawiam serdecznie milego dlugiego weekendu zyczę:)
                • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:30
                  ale czemu na NASZYM forum wrzeszczysz, he?
                  • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:31
                    to bylo do Kiry, rzecz jasna... bo Romy ma moje pelne poparcie:))
                  • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:36
                    A po co na NASZE forum włazicie?? :P
                    • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:38
                      my na wasze? jak smiemy!!!! wstretne ottki, wstretne....

ale swoja droga to Wy tu piszecie....
                      • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:43
                        Zabronisz mi ?? spróbuj!! :P
                        • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:45
                          nie, to wasza bron, Zgredek....
                          • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:46
                            No tak.... WASZA to bluzgi i mieszanie z błotem......
                            Ciekawe co lepsze...
                            hm,mmmmm
                            • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:48
                              zgredek_ojejku napisał:
                              > No tak.... WASZA to bluzgi i mieszanie z błotem......
                              > Ciekawe co lepsze...
                              > hm,mmmmm

jesli juz o to chodzi to stosujesz obie metody.... nie bede Cie cytowac, chyba
                              sam wiesz co napisales....
                              • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:50
                                hmmm RAZ!!!!
                                a przeczytaj sobie od początku posty tylko z tego wątku i porównaj proszę...
                                • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 14:57
                                  czemu tylko z tego?
                                  nie chce mi sie marnowac czasu na liczenie kto kiedy i komu...
                                  zycze powodzenia na tamtym...
                                  • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:11
                                    A nie... a będę sobie pisał i tu i tu a co mi tam....
                                    • scoutek lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:12
                                      zgredek_ojejku napisał:
                                      > A nie... a będę sobie pisał i tu i tu a co mi tam....

to po co Ci to bylo?
                                      gwiazda chciales byc? trzeba bylo mowic....
                                      • zgredek_ojejku Re: lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:17
                                        Zaraz zaraz już daaawno mówiłem że będe pisał i tu i tu, al;e nie... lepiej
                                        było zbluzgać i dać możliwośc że kto nie z nami ten przeciwko nam
                                        • scoutek Re: lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:19
                                          yasne...
                                          a dzisiaj o 11.16
                                          zgredek napisal:
                                          > POzdrawiam i już nie będe tu pisał ani komentował...
                                          • zgredek_ojejku Re: lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:22
                                            takaś dokładna to sprawdź ile razy mówiłem że będę pisał i tu i tu, ale nie
                                            dano mi takiego wyboru?? he??
                                            • scoutek Re: lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:23
                                              do dzisiaj?
                                              czy w ogole?
                                              bo Ty, Zgredus, jakis chwiejny jestes.... to pewnie po tej nafcie.....
                                              • zgredek_ojejku Re: lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:24
                                                coście tak się nafty uczepili?? a może po pisaniu na forum Częstochowa, albo
                                                Katowice, albo Telewizja a może Seriale??

Do dzisiaj i wogóle mówiłem kilka razy
                                                • scoutek Re: lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:25
                                                  zgredek_ojejku napisał:
                                                  > coście tak się nafty uczepili??

nas jest raz
                                                  • zgredek_ojejku Re: lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:32
                                                    łoj nie mówię tylko o Tobie.... wiesz o czym mówię...
                                                    Was jest raz, ale macie zajebistego psa :)))
                                                  • drzejms-buond Re: lomatko, Zgredek.... 25.05.05, 15:34
                                                    zgredek_ojejku napisał:

> łoj nie mówię tylko o Tobie.... wiesz o czym mówię...
                                                    > Was jest raz, ale macie zajebistego psa :)))
                                                    to fakt! pies na kobiety ze mnie straszny..ale to by znaczyło,że reszta to
                                                    suki...
                                                    tak więc zważ pan sobie!!!..zważ...!!!
                                    • drzejms-buond Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:32
                                      zgredek_ojejku napisał:

> A nie... a będę sobie pisał i tu i tu a co mi tam....

ROMYYY??????????? MOŻE BY GO BLOKNĄĆ????
                                      • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:33
                                        buahahahahahaha noooo :)))
                                        • drzejms-buond Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:35
                                          a taki był miiiiiiiiiły
                                          że do rany przyłóż..a tu..GANGRENA
                                          ;-)
                                          • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:38
                                            i to taka, że paluchy odpadną i nie będzie jak pisać na klawiaturze :))
                                            • drzejms-buond Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:39
                                              zgredek_ojejku napisał:

> i to taka, że paluchy odpadną i nie będzie jak pisać na klawiaturze :))

O! czyli jakiś pozytyw rewolucji jezd!
                                              8-D
                                              • drzejms-buond Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:41
                                                pees..
                                                ale tak swojo drogo...
                                                likwidować forum po to żeby w nim pisać?
                                                przewrotny przewrót..
                                                kobiety ciężko zrozumieć ale ciebie?????? nijak..próbuję i próbuje
                                                hilfe

• scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:41
                                            007, on mowi o mojej suni, ktora jest cudna... rosnie podstepnie noca, bedzie
                                            duza (i wielka tez) i w koncu namierze Zgredkowego Bzika i go zezre, jak taki
                                            bedzie jego wlasciciel... w koncu nie moge dopuscic by pies tez taki byl...
                                            ;)))
                                            • zgredek_ojejku Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:46
                                              No i tu się zdziwisz.... sam się dziwię bo moje stworzenie szykuje się wielkie
                                              bydle :))))
                                              • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:52
                                                zgredek_ojejku napisał:
                                                > No i tu się zdziwisz.... sam się dziwię bo moje stworzenie szykuje się
                                                wielkie
                                                > bydle :))))

jak to jest? pies sie upodabnia do wlasciciela czy wlasciciel do psa?
                                            • drzejms-buond Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:47
                                              scoutek napisała:

> 007, on mowi o mojej suni, ktora jest cudna... rosnie podstepnie noca, bedzie
                                              > duza (i wielka tez) i w koncu namierze Zgredkowego Bzika i go zezre, jak taki
                                              > bedzie jego wlasciciel... w koncu nie moge dopuscic by pies tez taki byl...
                                              > ;)))

upssssssss
                                              • scoutek Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 15:51
                                                ale moglbys tak przy okazji 007, sprawdzic skrzynke, he?
                                                • drzejms-buond Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 16:49
                                                  scoutek napisała:

> ale moglbys tak przy okazji 007, sprawdzic skrzynke, he?

TA JEST>>>sprawdziłem
                                                  "...skrzyyyyyyyyyyyyynia jest pustaaaa"
                                                  • around_the_sun Re: ALEŻ WY WREDNE JESTEŚCIE 25.05.05, 16:52
                                                    może ma drugie dno :)
        • romy_sznajder Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:34
          właśnie, o co chodzi z kanarem??????????????????
          • romy_sznajder Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:37
            jezu i to tu było? to ja przeoczyłam.
            kanar! supeeeeeeeeeer. mnie się tam podoba.
            bileciki do kontroli, albo wysiadamy na nastepnym przystanku........
            to ja już cos rozumiem. był tu niedawno wątek "co trzeba zrobić własnemu
            dziecku [żeby marzyło o pracy komornika]"
            dla mnie to jest jakoś pokrewne psychologicznie: komornik, kanar, wndykator...
            zgredek poczuł się dotknięty i już. no nie?
            • around_the_sun Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:41
              jeszcze raz powiadam, Romy, Ty to myśląca kobieta jesteś !
            • zgredek_ojejku Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:42
              I tu się mylicie... Skoro czytacie czytajcie dobrze... NIe pracuję jako Kanar.
              PRACOWAŁEM PRZEZ 2 MIESIĄCE w WAKACJE na PRYWATNEJ LINII AUTOBUSOWEJ.
              • invicta1 Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:43
                ahaaaaaaaaaaaa to zmienia postać rzeczy:D
              • jj_krewetka Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:44

ej, miałeś już w swej pogardzie nic do nas nie mówić, nie wytrzymujemy
                ciśnienia czy jak ?
              • around_the_sun Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:44
                Zgredku, czy naprawdę uważasz, że jesteś w porządku wobec nas?
                I bardzo proszę o odpowiedź na post dotyczący naszych wpisów.
                • zgredek_ojejku Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:47
                  Już odpowiadam....

Po peirwsze postów z for prywatnych nie ma jak przenieść bo pytałem się kiedyś
                  głównego admina.
                  A co do pierwszegopytania może nie dokońca dlatego przeczytaj opis forum :))
            • invicta1 Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 13:43
              ja pindole
              współczuję Zgredowi mimo wszystko
              w pracy nie może se poklikać:)
              • dzidzia_bojowa Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 14:20
                ale o co chodzi? Pytam z rozpaczą! O co chodzi? Jakies dziwne rzeczy się
                dzieją, a ja nie wiem dlaczego? dopiero wróciłam, włączam, wchodzę a tu znowu
                zmiany. Lubię zmiany, ale od tych tutaj trochę kręci mi się w głowie.
                I gdzie jest Czesia z butiku?
                Drzejms a Ty jesteś?
                Bo ja jak dziecko we mgle...
                • scoutek Re: UWAGA WAŻNE PYTANIE 25.05.05, 14:22
                  wlasnie... Czesia??? 007?????
                • romy_sznajder Dzidzia, zgredek, sznajder 25.05.05, 14:30
                  -Nie wiem, gdzie czesia.
                  -Rozumiem Zgredka, mógł miec dość, każdy ma okresy niechęci do netu, a tu
                  obowiązek każe zaglądac codziennie i wszystko czytać.
                  -na forum 'nafciarstwo', z tego, co pamiętam, nie napisał "ale IM numer
                  wyciąłem", tylko "ale numer wyciąłem".

Odnoszę wrażenie, że ci, co chcieli tu zostać, właśnie się tu znajdują.

Dzidzia, ja nie dociekam, co za zmiany. Coś sie działo.
                  I fajnie, przynajmniej jestesmy forum po przejściach.
                  Niefortunnie przytoczyłam opcje formuły 'przekazania forum'i Zgredek
                  skorzystał, bo z ważnych dla siebie powodów nie chciał, żeby jego nick widniał
                  u góry.
                  Ja jestem raczej olewus i nie mam takich oporów.
                  Strasznie się cieszę, że nikt nie krzyczy: -Sznajder won!
                  • dzidzia_bojowa Re: Dzidzia, zgredek, sznajder 25.05.05, 14:36
                    No co Ty Romcia!!! Ja Cię podziwiam, bo to niewdzięczny kawałek chleba,że tak
                    powiem. Strasznie się cieszę,że mimo wszystko nadal tu mozna pisać, bo jakoś
                    nie widzę dla siebie miejsca gdzie indziej
                    • tw_muza SZNAJDER RULEZZZZZZZZZZ 25.05.05, 14:37
                      O!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka