Dodaj do ulubionych

SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-)

31.05.05, 10:02
DWA WĄTKI ostatniego emjotyzmu mnie powaliły..
1.PAPUGA
2.OLA zwana INFIGENIĄ

ad 1."och jak pięknie wygladasz,tylko zgrubłaś"..ja nie wiem czy każda kobieta
omdlewa po takim komplemencie? coś się zmieniło w naszej mentalności
społecznej? I to już kolejny raz taki tekścior...ja bym dał bez łeb chamowi...

ad 2.ten wątek mnie naprawdę żenuje....bożżż takie to naciągane...
jak wypadanie z autobusu w ramina chochoła...(INFIGENIA W LOCIE)
tym razem rąąączniczek żoneczki... błeeeeeeeeee
Najpierw INFIGENIA W DRZEMCE... a potem INFIGENIA w KĄPIELI...
coś czuję,że stanę się fanem tego wątku....
Obserwuj wątek
    • tw_muza Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:08
      do wątku 1. PAPUGA. Jacek w kawiarni wyglądał jak Grzegorz Halama. I ja jak
      sobie o tym pomyślałam, to już tylko czekałam na "a ja wiedziałem że tak będzie"
      • drzejms-buond Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:12
        no, taki ten teges..CZARRRRRRRRRNY TULIPAN
        a mnie zastanawia jeszcze jedno..skoro ona taka PAPUGA..to czemu nie potrafi
        jasno i wyraźnie powiedzieć po co idzie, gdzie? tylko temu Rybiemu Oko mąci...?
        • tw_muza Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:16
          bo ona swojej niezależności, niezawisłości i niepodległości broni. Nie będzie
          Rybie Oko pluł Papudze w twarz! Wychodzi i nie opowiada się. A co jej Rybiooki
          zrobi? Wózkiem ją będzie gonił?
          • drzejms-buond Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:19
            przy dzisiejszej technice..niewyklyczyłbym takiej posibilności..
            ale-ale... skoro ona się ma sprowadzać, to czemu On jej źwi rozztwierał..klucza
            jeszcze nie ma?
            i tekścior kolejny..
            "czasem łapię się na tym,że mam ochotę coś ci opowiedzieć..."(papuga)
            pulicer norrrrmalnie..pulicer...
            • tw_muza Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:23
              To tak na pewno w celu rechabilitacji. Wiesz, jak w domu jest inwalida na
              wózku, przyjęte jest nie mieć kluczy, co by nigdy nie znał dnia ani godziny,
              wyskakiwał (no może niezbyt szczęśliwe słowo) z wanny, przesiadał się do wózka,
              jechał otwierać, bijąc raz za razem rekord trasy.
              • drzejms-buond Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:25
                ;-D
                sąsiedzi z dołu mają ubaw popachi....
                i tylko łii,łiii, łiii po suficie.. łiii, łiii
                • tw_muza Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:34
                  > sąsiedzi z dołu mają ubaw popachi....

- zwłaszcza jak Rybiooki nie dostosuje prędkości do warunków jazdy, wjedzie za
                  szybko w zakręt na wyfroterowanym parkiecie i wyleci z trasy... oraz bolidu...
            • yoanna307 Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:27
              Rzeczywiście bjutiful to było:)))
              A ten Rybak taki zatroskany.....w pewnym momencie myślałam, że zacznie
              przygryzać wargi...
              • tw_muza Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:29
                toż gra aktorska Rybiookiego nie na zagryzaniu warg polega, tylko na tworzeniu
                siłą mięśni czaszki bruzdy midzybrwiowej....
                • yoanna307 Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 10:34
                  :)))
      • gazamate Re: SWIETLISTA AURA PAPUGI&INFIGENIAwKĄPIELI 8-) 31.05.05, 18:07
        Jacek ostatnio wyglada jak wokalista Depeche Mode. Poczekajmy troszkę a
        zaśpiewa Papudze porsonal dżizas czy endżoj de sajlens ;-)
    • invicta1 IFIGENIA please!!! n/t 31.05.05, 10:31

• mmk9 Re: IFIGENIA please!!! n/t 31.05.05, 15:23
        A ja sobie pomyślałam, ze to nie jest błąd tylko celowe to N, a zatem "in" jako
        zaprzeczenie by działalo ale czego to już nie zgadnę . Skądinąd przyda sie Oli
        ksywa taka czy siaka.
        • drzejms-buond Re: IFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 09:05
          ...a czerrrrrrrrrrwoną teczkę miała i wzrok zatroskany..
          wiedziała...że bez niej ten serial runie jak mury jerycha...
          dlatego mocno teczkę dzierżyła i patrzyła w dal za odchodzącym chochołem
          długo potem , gdy jej dalekosiężny wzrok wrócił do niej...postanowiła
          sprawdzić czy chochoł w domu...ale nie zadzwoniła wcześniej więc nikogo nie
          było...tylko nad wejściem unosił się jakiś dziwny dźwięk bzyczenia....
          myślała sobie- ja o słomianych włosach..on-chochoł musimy być dla siebie
          stworzeni ...czemu świat tego nie widzi??? Biednam..biednam
          okrutny świat ..biedny chochoł ..biedna infigenia...
          odeszła zatracając się w myślach..
          gubiąc po drodze atrybut władzy... teczkę...czerwoną jak jej ust korale...
          kurrrrrrrrrrrrtyna
          • dzidzia_bojowa Re: IFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 09:25
            nieobecnym wzrokiem tocząc po sadowych korytarzach, snuła mysli samobojcze.
            Nikt mnie nie kocha, myslała, nikt nie porząda. O ja biedna, opuszczona,
            sponiewierana. W wynajętym pokoiku na przedmieściu, znalazłszy sie tam
            niewiadomo kiedy, usiadła na brzeżku krzesła i ponownie oddała sie ponurym
            rozmyślaniom. Piotr, przyjaciel najlepszy, nie mój on ci jest, nie ma
            szans....Aż nagle po jej bladym licu przebiegł chytry uśmieszek. Fizjonomia
            nimfy zniknęła jak ręką odjął. w jej slicznej główce(ozdobionej wystającymi
            ząbkami) zalęgnął sie plan, który umożliwi realizację pragnień(te pragnienia,
            to rzecz jasna posiąść Piotra). Mam pomysł!-krzyknęła w duchu. Idę! I trzymając
            się nadziei, jak pijany płotu, poszła...
            • drzejms-buond Re: IFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 09:32
              po drodze, wypadła parę razy , zalotnie , z autobusu ale nikt jej nie
              złapał...nikt...zatroskała się ...
              w tym zatroskaniu nogi same ją poniosły do parku skaryszewskiego , gdzie
              siądłwszy przy źródełku..popadła w zadumę...
              -może będzie tędy przchodził..przypadkiem...to nic że zima i kaczek ni ma..
              poczekam...bom cierpliwą jest...nie w tym odcinku to w następnym...
              ale przjdzie do mnie, przyjdzie..chochoł jeden...
              • dzidzia_bojowa Re: IFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 09:48
                i wtedy pomyslała; nie mam wyjścia, muszę pójść do jaskini lwa. Raz kozie
                śmierć! Pewnym krokiem skierowała sie na Łowicką. Jak nie Mahomet do góry , to
                góra do Mahometa. Ale u wrót tej góry stał Cerber, który strzegł wejścia do
                upragnionego źródła jej miłości, jakim z pewnością okazałby się Chochoł( czemu
                wredni internauci nazywają mojego mena Chochołem?). Cerber vel Madzia okazał
                się przeszkodą nie do przejścia. Może by ją zabić?-pomyślała w rozpaczy...
                • drzejms-buond Re: IFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 09:56
                  zara..jaskinia lwa?????
                  przecież Lew wyszedł wczoraj? i już nie wróci...

odchodząc...spodedżwi rozwinęła araidny nić...rzucając do muchy , przez ramię..
                  IJL BI BEK!
                  kurrrrrrrrrrrtyna
                  8-D
                  • dzidzia_bojowa Re: IFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 13:44
                    co Ty Dżejms tylko kurtyna i kurtyna. Ja się powoli rozkręcam. Już miałam wątek
                    sensacyjny rozwijać a ty kurtyna. Całe podniecenie mi minęło...
                    • drzejms-buond INFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 13:51
                      niech ci nie mija podniecenie...
                      8-)

toż to tylko akta są..rozwijaj kolejny akt a na mię się nie obglądaj!!!
                      rozwijaj, rozwijaj tę nić ariadny....
                      • dzidzia_bojowa Re: INFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 14:01
                        teraz będzie antrakt. Idę na obiad.
                        • drzejms-buond Re: INFIGENIAzTECZKĄ 01.06.05, 14:50
                          o cholera przegapiłem zwonek....
                          "JA W TWYM WIEKU NIE JADŁAM"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          8-D )))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka