Dodaj do ulubionych

Pipa-njusy

17.07.02, 08:36
wyjazd w piatek jest niemozliwy, nie ma juz miejsc! zatem nawet jesli bardzo
chcielibysmy jechac to mozemy jechac i sie przespac pod krzakiem, co w sumie
tez moze byc jakims urozmaiceniem..;)))

jednym slowem wracamy do pierwotnego planu, wyjazd w sobote

Leziu!!!!

czy spranie mi dupska mokra witka sprawi Ci satysfakcje? poswiece sie,
trudno....;)
Obserwuj wątek
    • ronja Re: Pipa-njusy 17.07.02, 08:43
      Czytam Was i zasmiewam się do łez - najpiękniejsze jest to, że każdy od
      początku zakładał, ze 20-ty to piątek...:)))))))))
    • Gość: motor Re: Pipa-njusy IP: *.pkobp.pl 17.07.02, 08:43
      A na sobotę są miejsca?
      • saqqara kto na weekend wyjezdza w sobote???? 17.07.02, 08:46
        dziwie sie ze nie postanowilismy jechac w niedziele rano, byloby jeszcze
        smieszniej;)))

na sobote miejsca sa juz dawno zarezerwowane, Motor, nie rob kolejnego
        zamieszania!
        • motor Re: kto na weekend wyjezdza w sobote???? 17.07.02, 08:49
          Przepraszam - ale nie bylo mnie przez dwa tygodnie i już nie wiem na czym
          staneło - ale pomysł z jechaniem na jedną noc jest dość dziwny - ale co robić?
          • Gość: Aroska Re: kto na weekend wyjezdza w sobote???? IP: 195.116.92.* 17.07.02, 08:55
            ...no właśnie...też cały czas myślałam o dwóch nocach:))))))...nie wiem skąd mi
            się to wzięło...ale fakt...nic już nie możemy zrobić...
            • Gość: samanta ide palnac sobie w leb zaraz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 08:58
              ja juz nic nie rozumiem! Przeciez Laelia dzwonila tam i powiedzieli jej ,ze spokojnie mozna zjechac w
              piatek.Czy ten osrodek prowadzi jakis debil,czy co?
              • Gość: Aroska Re: ide palnac sobie w leb zaraz! IP: 195.116.92.* 17.07.02, 09:03
                ...też mi przykro, bo szkoda jechać tam tylko na jeden weekend, ale cóż...
                ...a czy to możliwe, żeby w tak któtkim czasie już komuś wynajęli????????:((((((
                • Gość: samanta Gdzie jezd laelia? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 09:05
                  Niech zapoda z kim wtedy rozmawiala! kto jej wciskal .ze mozna w piatek przyjechac?
                  Laeliaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odezwij siem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • iwusia Re: Gdzie jezd laelia? 17.07.02, 09:08
                    kurna, to w końcu kiedy jedziemy bo ja już zgłupiałam.
                    • Gość: samanta Re: Gdzie jezd laelia? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 09:11
                      Cos mi sie wydaje ze dopiero dowiemy sie w piatek;))) Gorzej, bo ja bede juz poza siecia;)
                      • Gość: Aroska Re: Gdzie jezd laelia? IP: 195.116.92.* 17.07.02, 09:13
                        ...ale ja muszę się dzisiaj dowiedzieć!!!!!!...w końcu mam kawałek drogi, żeby
                        tam dojechać, a poza tym urlop itp........
                    • saqqara Laelia rozmawiala w poniedzialek!! 17.07.02, 09:11
                      i miejsca byly, ale my jak te barany zbieralismy sie 2 dni zeby wymyslic wyjazd
                      i sie zebrac do kupy.

• kitek1 alez baby potrafia problemy robic.......... 17.07.02, 09:11
                      jezdzie juz dzisiaj,
                      jak nie w perkozie,
                      to gdzies blisko zawsze kwaterka sie znajdzie,
                      tylko ruszcie wreszcie dupska i przestancie biadolic:)
                    • motor Re: Gdzie jezd laelia? 17.07.02, 09:12
                      Wszystko na to wskazuje, że nie ma innego wyjścia niż sobota - bo jak tam nie
                      ma miejsc w piątek - to niby jak? Choć nie wydaje Wam się zastanawiające - że w
                      piątek nie ma a już w sobotę są? Komu by się chciało wracać w sobotę z
                      wywczasów?
                      • saqqara Re: Gdzie jezd laelia? 17.07.02, 09:25
                        moze bylo tam jakies szkolenie i ludzie byli w tygodniu a na weekend wracaja
                        home? nie wiem, wiem jendo ze nasze pokoje beda wolne w sobote rano.

ale burdel, szkoda gadac.....wiem, wiem, to ja zaczelam

• Gość: samanta proponuje wiec IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 09:34
                          Z powodu braku miejsc jedzmy w ta cholerna sobote ale wczesniej jak prponowal lezio. nie o 13 ale
                          ...moze o 10? Miejsce zbiorki to samo. Moze byc?
                          • iwusia Re: proponuje wiec 17.07.02, 09:40
                            wyjełaś mi to z ust samanta, też mysle że lepiej jechać wcześniej, ludzoska
                            całego dnia wtedy nie stracimy!!!:)
                            • Gość: laelia Re: proponuje wiec IP: 212.244.106.* 17.07.02, 09:48
                              zgadza się , jak dzwoniłam w poniedziałek powiedzieli, że miejsca jeszcze są,
                              ale że mogą je sprzedać jeśli się szybko nie zdecydujemy. Widać dwa dni to dla
                              nich nie jest szybko :)
                              Motor, a miejsca na sobotę są - bo Lezio je dla nas zarezerwował!!! więc nawet
                              jeśli tamci z piątku chcieli zostać dłużej to nie mogli i już.
                              • Gość: Aroska Re: proponuje wiec IP: 195.116.92.* 17.07.02, 09:49
                                ...a ja dalej nie wiem z kim, kiedy i gdzie:(((((((((((((((((
                                • Gość: samanta Re: proponuje wiec IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 09:54
                                  kurdeee...zacznijcie troche czytac do kurwy nedzy! toz zaproponowalam sobote,godz.10 ,to samo miejsce
                                  ,ktore rzucil leziak.Kongresowa czy jak tam to siem nazywa. Macie siem zameldowac z tygrysem i juz!
                            • Gość: randia Re: proponuje wiec IP: 195.205.73.* 17.07.02, 09:50
                              To może, co by nie tracić czasu wyjedźmy o 7 rano, napewno będzie
                              weselej!!!!!!!!!!
                              I w dodatku, napewno nic z dnia nie stracimy...........
                              • Gość: Aroska Re: proponuje wiec IP: 195.116.92.* 17.07.02, 10:12
                                ...to nie o to chodzi, że nie wiem...BO CZYTAM...a to było w przenośni...
                                ...tylko skoro jedziemy w sobotę to ja nie mogę być w Wawie wcześciej niż o
                                10:35, więc jak mam zdążyć na dziesiątą???????...z Wrocławia to nie tak hop
                                siup...poza tym pąciągów też nie ma tak dużo...
                                ...chyba, że przyjadę w piątek, ale wtedy muszę mieć jakiś nocleg w Wawie...to
                                samo odnośnie Tygryska...
                                • Gość: samanta Re: proponuje wiec IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 10:20
                                  poczekajmy az leziak siem wyspi.jesli on przyjedzie z kumplem w sobote to 7 rano i tak odpada ! Dla
                                  was i tak najlepiej byloby zjechac juz w piatek. Wiec: KTO MOZE PRZENOCOWAC AREOSKE I
                                  TYGRYSKA ???? ZAPODAWAC TU PREDZIUTKO!!!! :)
                                  • Gość: randia Re: proponuje wiec IP: 195.205.73.* 17.07.02, 10:31
                                    Aroska i Tygrys już mają nocleg :)
                                    Mam nadzieję, że Lezio siem odezwie i poinformuję wszystkich o której może
                                    być...........
                                    • Gość: onlyania Re: proponuje wiec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 10:35
                                      odezwie sie i powie zeby sie wszyscy pocalowali, no wlasnie gdzie......
                                  • Gość: onlyania Re: proponuje wiec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 10:32
                                    ja mogiem chiba......
                                    no chyba ze aroska boi sie pluskiew no ale tygrysek jest odwazny niech wiec
                                    walczy......
                                    ale nie mam spiworow......
                                    • Gość: Aroska Re: proponuje wiec IP: 195.116.92.* 17.07.02, 10:37
                                      ...dzięki Only, ale już mamy wszystko załatwione, więc jest oki:))))))))
                                      ...dzięki Randia:)))))))...z Tygryskiem już rozmawiałam i jest tak jak
                                      ustaliliśmy:)))))
    • saqqara kilka uwag!! 17.07.02, 10:37
      po pierwsze

Leziu,
      nie ma sie co wsciekac, widac ze ludziska z nas mocno nierozgarniete, ale mimo
      wszystko kazdy chcialby miec troche czasu na wypoczynek. pojechanie w sobote
      wieczor, impreza noca i spanie do 10-tej a nastepnie powrto na srednio trzeswym
      umysle do domu nie kazdemu kojarzy sie z super wypoczynkiem. jadac w sobote
      traci sie caly dzien.
      Razem z Laelia zauwazylysmy swoje gapiostwo, nie zajrzalysmy do kalendarza, ale
      nie robilysmy z tego problemu, spytalysmy sie Ciebie grzecznie, dostalysmy info
      ze rezerwacja jest od soboty i jesli chcialysmy jechac w piatek to nie
      robilysmy zamieszania na forum, chcialysmy to zalatwic we wlasnym zakresie. To
      Ty rzuciles na forum posta, ze niektorzy mysla ze wyjazd jest w piatek a to
      jednak jest w sobote no i sie zaczelo. Moze to i dobrze, bo wtedy ludzie
      naprawde by zglupieli, pojechali na te Mazury w piatek i spali po krzakach.
      teraz chociaz wiadomo na czym sie stoi. jedziemy w sobote i juz. nie ma co sie
      wsciekac, nauczka jest kolejna ze trzeba dokladnie sprawdzac co i jak i nie
      udawac, ze sie potrafi logicznie myslec. ja widac nie potrafie...

po drugie, nie ma sensu umawiac sie na sobote na 7 rano, czesc osob musi
      dojechac do wawki, noclegowanie ludzi spoza wawki to kolejny problem i
      ewentualne koszty, nie robmy dalszego zamieszania.

po trzecie,
      pytanie brzmi, o ktorej godzinie kto przyjezdza i wtedy zrobi sie spotkanie pod
      kongresowa, trzeba tez liczyc sie z godzina przyjazdu LEzia, on tez jest od
      kogos uzalezniony no i gotowy nam dupska porozrywac, wiec trzeba sie spytac czy
      wogole ma ochote nas ogladac...;))

po czwarte
      skoro i tak sobote mamy do tylu to proponuje wyjazd w okolicach 10-12, mysle ze
      uda sie wszystkim dojechac do wawki.

to na tyle...
      • motor Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:38
        Uważam, że spotykanie się pod Kongresową o jednej godzinie ma mały sens - a to
        z powodu, że i tak nie będziemy jechać jak w kondukcie pogrzebowym za sobą więc
        może lepiej umówić się już na miejscu - a kierowcy jedynie zatroszczą się o
        pasażerów i po kłopocie?
        • iwusia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:42
          wtedy każdy wyjedzie jak mu pasuje, motor nieżle Ci silnik pracuje hihihi:))
          • Gość: samanta Re: kilka uwag!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 11:45
            iwusia napisała:

> wtedy każdy wyjedzie jak mu pasuje, motor nieżle Ci silnik pracuje hihihi:))
            Oj,ja czuje ze my pojedziemy dupa po nieheblowanej desce,hahahahahaha
            • saqqara Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:51
              Gość portalu: samanta napisał(a):

> Oj,ja czuje ze my pojedziemy dupa po nieheblowanej desce,hahahahahaha

a Lezio bedzie nas zawijal w sreberka;)))
        • Gość: samanta Re: kilka uwag!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 11:44
          A ja uwazam ze powinnismy wlasnie jechac jak w kondukcie bo byloby smieszniej;))) Poza tym dobrze
          byloby jednak najpierw sie spotkach,chocby po to zeby ustalic jakies "menu" kielbasiane na impreze
          tudziez sprawdzic czy wszyscy maja czym jechac. A co ty Motorek taki anty spedowy? Nie wiesz ,ze w kupie
          i cieplej i wesolo?:)))))
          • onlyania Re: no fajnie!!!!! rezerwujemy kongresowke 17.07.02, 11:48
            to tak jak samoobrona....
            tyle ze teraz bedzie samanta.....:)))
          • motor Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:50
            Samciu - ja mam malucha - więc trudno by reszta towarzystwa na mnie czekała i
            wlekła się bez sensu!!! A nie mam ochoty dobijać do was z dużym opóźnieniem i
            tak mamy mało czasu na zabawę
          • iwusia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:52
            tylko błagam umówmy się wcześniej trzynasta toż to środek dnia, 10 ewentualnie
            jedenasta jest całkiem przyzwoita i jeżeli mamy jechać w kondukcie(w sumie
            Samanto to ze względu na pewne ustalenia hihihi zbóirka jest wskazana) to na
            przedzie poprosze kogoś kto nie ma ograniczenia na pedale gazu do 60 km/h!:)
            • saqqara Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:53
              hehehe, ja moge jechac na koncu, bede trabic i popychac, moge tez poakzac
              srodkowy palec i opuscic szybke;)))
              • iwusia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:56
                to ja będę jechać przedostatnia i co lepsze okazy będziemy łapać między siebie
                co saqqara? he he he
                • iwusia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:58
                  a tak w ogóle to juz mi wszystko jedno, o której ustalicie o tej pojade, ja tam
                  ma blisko więc mogę się dostosować, osoby które ze mną jadą proszę tylko o
                  wcześniejsze uprzedzenie. Jestem elastyczna jak guma w gaciach i moge nawet
                  jechać o 24 w piątek:))
                  • saqqara Re: kilka uwag!! 17.07.02, 12:01
                    lepiej nie proponuj bo znajac zycie i te forumowe akcje to by sie chetni
                    znalezli;))) gumko:))
                    • Gość: iwusia Re: kilka uwag!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.07.02, 12:14
                      ups! tak mi się wymskło:))))
              • onlyania Re: kilka uwag!! 17.07.02, 11:56
                oprocz samego opuszczenia szybki pewnie i cos wiecej chcesz opuscic, co???
                a z drugiej strony jak masz zamiar pluc przez szybe, co???
                • saqqara Re: kilka uwag!! 17.07.02, 12:00
                  pluc nie bede, zawsze robie to nieudolnie i potem musze sie myc;))

czy jesli chodzi o opuszczanie innych rzeczy to mialas na mysli moje majtki??
                  jesli to zmusi niektorych do wcisniecia gazu do predkosci 40/h to jestem gotowa
                  i to zrobic, powiesze je na patyku i beda powiewac jak flaga;))))
                  • onlyania Re: kilka uwag!! 17.07.02, 12:05
                    bialo-czerwona??????
                    • saqqara Re: kilka uwag!! 17.07.02, 12:13
                      jako ze ja wamper w zalobie jestem to bedzie czarna ze zlotym zebem z przodu...
                      • Gość: leziox Re: kilka uwag!! IP: *.arcor-ip.net 17.07.02, 13:02
                        No i po zamieszaniu.Trułem cały czas na forum o sobocie.Chcieliście piątku.Nie
                        dało rady.Posypuję czachę radioaktywnym popiołem z osiedlowej kotłowni,bo nie
                        pomyślałem,że niektórzy z was mają wolny piątek,a nie poniedziałek.
                        Ja tam mam cały czas wolne,więc może się człowiekowi przez te parę lat
                        popierdolić.
                        Pranie po tyłku wampira rózgą wcale nie przemawia mi do rozumu,ale jeśli dałoby
                        się to zamienić na klapsy w goły,zgrabnie wypięty tyłeczek,to czemu nie?
                        Aroska z Tygryskiem mówili mi o tym problemie z ich dojazdem,więc myślę,że tak
                        koło południa trzeba byłoby jechać.Ja postaram się dostosować do ogólnych
                        życzeń i jakby co,to mogę kolegę Ukraińca ściągnąć z wyra nawet nad ranem,tyle
                        że o tej porze to on na dźwięk dzwonka najpierw strzela,a potem pyta,kto
                        tam.No,moje ryzyko,kurwa.
                        Only,ty do samoobrony nikogo nie mieszaj,jeszcze nam Leppera i blokad brakuje
                        na balandze.
                        Motor,nie rób gnoju,dawno już jesteś na liście straceńców.Jak chcesz,możesz
                        nawet jechać sam,wcześniej,tylko zabierz swoich pasażerów i tyle.Każdy
                        rozumie,że kaszelek jest deko wolniejszy,ale to już od ciebie zależy,co
                        zdecydujesz.
                        O Yessce nic nie słyszałem i zakładam,że nie jedzie,chyba że osobiście zapewni
                        mnie o sytuacji odwrotnej.Osób postronnych nie będę na ten temat wysłuchiwać.
                        Obiecywałem zabrać Aroskę,Tygryska i córeczkę moją,inni mogą przecież też
                        dojechać indywidualnie,tylko ze swoimi pasażerami.Tym pasuje wcześniej,innym
                        później,nikt nikogo do urawniłowki tu nie zmusza.Tyle że razem rzeczywiście
                        bywa weselej,więc decydujcie się metanolki.
                        A'propos tego ostatniego-gdzie plądrujemy sklep?

• randia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 13:13
                          Leziu Ja mówiłam, że chcę zabrać ze sobą maskotkę. Maskota posiada samochodzik
                          i jakoś tam się byśmy dotelepali.
                          Co do sklepu to można w Olsztynku zoapatrzenie zrobić i tyle.
                          Teraz tylko zostaje ustalenie godziny spotkania lub zrobić to w piątek
                          w "Czarownicy"
                          • iwusia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 13:18
                            Leziu i tak wyszło na Twoje:), ja zabieram Samantę, kogoś tam jeszcze i podobno
                            ma z nami yesska jechać, ewentualnie mam jeszcze jedno miejsce w samochodzie
                            ale może być ciasno, niewiem jakich jesteście rozmarów, w sumie to samochód
                            pięciosobowy a ciasno to przyjazno:))))więc jedną osobę moge jeszcze
                            zaanektować. Zakupy myśle że najlepiej zrobić na miejscu po co to pchać tyle
                            kilometrów z Warszawy?
                            • Gość: leziox Re: kilka uwag!! IP: *.arcor-ip.net 17.07.02, 15:23
                              A co to ta maskotka i czy to czasem nie jest zaraźliwe?Jeśli chodzi o dodatkową
                              osobę,Randia,to już i tak trzeba będzie deko pokombinować z miejscami,żeby się
                              nagle nie zrobiło,że pojedzie 100 osób.
                              • onlyania Re: kilka uwag!! 17.07.02, 15:24
                                no a z kim w koncu jedzie aroska i tygrys bo oni nie wiedza?????
                                • Gość: leziox Re: kilka uwag!! IP: *.arcor-ip.net 17.07.02, 15:28
                                  KURWA!Bez komentarza!
                                  • czarna_pantera2 Re: kilka uwag!! 17.07.02, 15:29
                                    hahaha nie, nie czulo tu sie zlosci, wcale:)
                                  • ronja Re: kilka uwag!! 17.07.02, 15:29
                                    Ubaw jak stąd do Lublina:)
                                    • saqqara Re: kilka uwag!! 17.07.02, 15:32
                                      hehehe, Leziu
                                      to moze bicie mojego tylka zamienisz na bicie aroskowego?wiem, ze teraz masz
                                      wiele zapaplu;)))
                                      • saqqara ups, sorka 17.07.02, 15:33
                                        sama nie wiem co to jest "zapapl", mial byc zapal:))))
                                    • randia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 15:39
                                      Ku.wa jak moja maskota jedzie to Aroska i Tygrys mogą jechać ze Mną. Jak
                                      maskota nie jedzie to Ja siem muszę zabrać ze kimś.
                                      Cała cholerna filozofia !!!!!!!!!!
                                      Ja jestem od jutra na urlopie i jedyny kontakt ze Mną będzie telefoniczny, a Ja
                                      do was nie mam telefonów.
                                      Lezio jak możesz zadzwoń do Mnie, a i o pomieszczenie siem w łożach zadbamy na
                                      miejscu :))))
                                      • onlyania Re: kilka uwag!! 17.07.02, 15:52
                                        no wlasnie randia, i to tu jest wlasnie problem.....
                                        no albo jedzie albo nie jedzie.....
                                        czyli albo jada tygrys i aroska z toba albo nie....
                                        bo w tym momencie jesli lezio ma przyjezdzac tylko po jedna osobe czyli po mnie
                                        to sensu jakby brak, no chyba ze bedzie sam chcial sie przejechac w te i na
                                        zad.....wiec prosze cie randia zebys albo stwierdzila ( i to jak najszybcoej
                                        czy jedzie ta twoja osoba tak czy nie, bo sama stwierdzasz ze jak nie to
                                        bedziesz musiala dla siebie szukac miejsca.......i gdzie jest tu sens robic
                                        takie zamieszanie, bo nie wiem.......
                                        • randia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 15:58
                                          Jeszcze dziś będę wszystko wiedzieć, wiesz tu się wszystko zmienia jak w
                                          kalejdoskopie :))))
                                          Jak tylko będę wiedzieć od razu będę krzyczeć :))))
                                          • onlyania Re: kilka uwag!! 17.07.02, 16:04
                                            tak, a najlepiej sie zmieni jak ja nie bede miala z kim jechac, bo u was sie
                                            zmienia.......
                                            a najlepiej to jeszcze mieszac.....
                                            wiec mi powiedz w takim razie z kim ja mam jechac jak nie bede miala z kim
                                            jechac....a ja kurna do nikogo nie bede dzwonila bo nie mam na to ochoty.....
                                            dzis moge byc w necie a jutro moze mnie nie byc, pojutrze tez nie, i gowno bede
                                            wiedziala, i gowno ktos sie zainteresuje czy akurat mam z kim jechac.....
                                            dziekuje bardzo za zamieszanie.
                                            co do zmian to jeszcze jedno: teraz muwisz ze dzis bedziesz wiedziala na pewno
                                            a jeszcze pewnie dzis ci sie zmieni ze dopiero jutro bedziesz wiedziala, bo tak
                                            naprawde to nie wiesz.......
                                            • randia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 16:08
                                              Only będę wiedziała na 100 % !!!
                                              Ale jak ma Cię to uspokoić, to jedźcię wszyscy razem z Leziem, a Ja sobie jakoś
                                              poradzę.
                                          • Gość: Aroska Re: kilka uwag!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.07.02, 16:04
                                            oki...to jak Ty będziesz wiedzieć dzisiaj to ja dowiem się jutro, bo już
                                            znikam...pa pa:))))))))))))))))
                                            • onlyania Re: kilka uwag!! 17.07.02, 16:08
                                              a ja rzecz jasna wiedziec nie bede, wiec wszystko ustalone.......
                                              jak przez nastepne dwa dni nie bede na necie, czego rzecz jasna nie da sie
                                              zauwazyc, to bedzie przynajmniej jeden problem do dowozu mniej.......
                                              • Gość: Aroska Re: kilka uwag!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.07.02, 16:11
                                                ...a masz telefon??????????...jak tak to wyślij mi numer mailem
                                                (aroska@poczta.gazeta.pl) i jak już tu usatlimy to zadzwonimy do Ciebie:))))))))
                                            • Gość: Aroska Re: kilka uwag!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.07.02, 16:09
                                              Only...nie denerwuj się tak:))))))))))))))))...jakby co to Iwusia mówiła, że
                                              ewentualnie jeszcze może zabrać jedną osobę...
                                              ...mam nadzieję, że to się jak najszybciej wyjaśni...
                                              • onlyania Re: kilka uwag!! 17.07.02, 16:10
                                                do przyszlego tygodnia mam nadzieje ze tak....
                                              • onlyania Re: kilka uwag!!ps 2 17.07.02, 16:12
                                                poza tym nawet jesli iwusia ma wolne miejsce, to moze ma je teraz, a jutro moze
                                                nie miec.....
                                              • iwusia Re: kilka uwag!! 17.07.02, 16:12
                                                nie nerwujta się, miejscówka u mnie jedna jest więc jakby co albo only albo
                                                randia jedziecie ze mną w zalezności jak się tam sytuacja ułozy....bedzie
                                                dobrze:)
                                              • randia Re: kilka uwag!! ONLY 17.07.02, 16:12
                                                Mnie też chyba nie będzie w necie,dlatego w piątek spotykamy się w Czarownicy o
                                                20 i wtedy się do końca wszystko ustali :)
                                                • iwusia Re: kilka uwag!! ONLY, Randia 17.07.02, 16:14
                                                  ok randia ustalimy w piatek w czarownicy ale jak chcecie to miejsce trzymam dla
                                                  którejś z Was ok?
                                                  • randia Re: kilka uwag!! ONLY, Randia 17.07.02, 16:18
                                                    Dobrze :)))))
                                                    Ja spadam do domu i do piątku :))))
                                                  • onlyania Re: kilka uwag!! ONLY, Randia, iwusia 17.07.02, 16:24
                                                    no to jeszcze trzeba poinformowac lezia i jego kolege, zeby sobie do piatku lba
                                                    nie zawracali, bo gdzies tak pewnie kolo polnocy (jak sie uda) bede wiedzieli
                                                    czy maja przyjezdzac czy nie.......bo sie towarzystwo decyduje lub nie......
                                                    a iwusia, ok, dzieki za trzymanie miejsca, tylko ciekawe czy bedzie tam miejsce
                                                    dla 4 a nie dla jednej osoby jak tak wyjdzie.....
                                                    faktycznie, moze ostateczne spotkanie przelozyc na sobote poludnie...
                                                  • Gość: iwusia Re: kilka uwag!! ONLY, Randia, IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.07.02, 16:30
                                                    no przeca jutro będzie wiadomo czy randia ma kierowce czy nie jeśli tak to
                                                    Lezio moze sobie darować i jedziesz Only ze mną, jesli nie to przyjeżdża po
                                                    Ciebie Aroske i Tygryska jak było wcześniej ustalone a Randia jedzie ze mną.
                                                    Tylko kurna jak ja będę wiedziała że w czarownicy Wy to Wy przecież nie mam
                                                    bladego pojecia jak wygladacie!!!
                                                • onlyania Re: kilka uwag!! ONLY 17.07.02, 16:17
                                                  ciekawe czy kolega lezia tez bedzie w piatek w czarownicy i sie bedzie
                                                  decydowal czy on jedzie czy nie jedzie........
                                                  a jeszcze lepiej to przelozyc to spotkanie na sobote w poludnie, bedzie
                                                  najlepiej, wszystko na biezaco bedzie rozpatrywane...........
    • Gość: Aroska Re: Pipa-njusy IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.07.02, 16:13
      odpisz jak z tym numerem, bo ja już naprawdę muszę lecieć...
    • Gość: onlyania Re: NO WRESCIE CHCIALABYM SIE.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 13:28
      dowiedziec co do ustalen tego czy randia tak czy randia nie....
      mialo byc wiadomo wczoraj ponoc, wiec sie tak zastanawiam, czy odpowiedz randii
      juz jest i czy tylko lezy ona juz w zalakowanej kopercie i jutro o godzinie
      20.00 zostanie komisyjnie dopiero owa koperta otwarta??????
      • Gość: Aroska Re: NO WRESCIE CHCIALABYM SIE.... IP: *.Korbank.PL 18.07.02, 16:19
        :)))))))))))))))))))))))))...i nie wiadomo jeszcze czy komisja będzie
        odpowiednia...
        • Gość: onlyania Re: NO WRESCIE CHCIALABYM SIE.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 16:40
          trza bylo wiecej mieszac.....
          a teraz sie domyslajcie dalej jak dojedziecie.....:P
          • Gość: leziox Re: NO WRESCIE CHCIALABYM SIE.... IP: 217.96.115.* 19.07.02, 11:21
            No ,ja przejechalem niedawno ponad 1300 km,jestem w kraju,a wy dalej sie
            zastanawiacie nad tym,albo innym.Sytuacja sie powtarza,ludzie proszeni o szybka
            odpowiedz pierdola w dupe sytuacje,inni nie wiedza z kim maja jechac.A ja sie
            dowiedzialem wlasnie ze chyba na kolezke nie mam co liczyc,wiec jesli wersja o
            mozliwosci zabrania przez Wampira Only jest prawdziwa,to dobrze byloby to
            zorganizowac.Dzisiaj pojawie sie jeszcze kilka razy,moze cos sie jeszcze
            wzjasni.
            • motor Re: NO WRESCIE CHCIALABYM SIE.... 19.07.02, 13:18
              To niesamowita jak wiele się dzieje!!!
              • onlyania Re: NO WRESCIE CHCIALABYM SIE.... 19.07.02, 15:41
                samowita samowita....
                jade z szappara....
                • leziox Re: NO WRESCIE CHCIALABYM SIE.... 19.07.02, 18:42
                  no to jeszcze pozostaje kwestia zakupu browarka,ja tam sobie chyba w
                  Krzyzakowie zakupy porobie,a reszta jest w reku sil wyzszych.To do jutra w
                  takim razie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka