ofcia 05.06.05, 14:08 ...na wesele (i to chyba nie jedno w te wakacje:D) i nie szukam nikogo zeby ze mna poszedl:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue-eyed Re: a ja ide sama... 05.06.05, 16:24 I słusznie ! Idąc sama na pewno wzbudzisz większe zainteresowanie samotnych facetów, których kilku z pewnością się tam pojawi. Życzę Ci poznania tam kogoś naprawdę wyjątkowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofcia Re: a ja ide sama... 05.06.05, 16:47 dzieki :) Hmm... nie pomyslalam o tym zeby kogos tam poznac ale kto wie... :) Chociaz kazdy pewnie bedzie z kims ale to malo istotne, ja tam mam zamiar sie dobrze bawic :D:D:D:D:D:D pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: a ja ide sama... 06.06.05, 00:53 nie pękaj, wygląda na to że ja również lece sam na weselicho. Ale damy rade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ofcia Re: a ja ide sama... 06.06.05, 02:49 Pewnie ze damy rade :) i pewnie bedziemy sie bawic lepiej bo nikt nie bedzie nam marudzic np. ze jest zmeczony i chce juz wracac ;) Odpowiedz Link Zgłoś