Dodaj do ulubionych

Heloool, Zabusia:))

18.07.02, 08:37
Obserwuj wątek
    • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:37
      cze dupeczka:)
      • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:38
        Cycek, to Ty???;)zmieniles plec?
        • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:40
          Qrna...tak łatwo mnie przejrzeć?;)
          Witaj, najwieksze szczęście mojego życia...;)
          • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:42
            bo Ty taki niepowtarzalny jestes;))

najwieksze? oooo, chodz, pocaluje;)))
            • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:43
              ale z języczkiem?Z języczkiem?...no to od razu właź do łóżka...ja jeszcze
              troche rozespany jestem;)
              • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:44
                z jezyczkiem i z mlaskaniem..... a posuniesz sie czy sama mam to zrobic...;)))
                • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:45
                  ależ się sama nie posuwaj...ja Cie posunę;)
                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:48
                    kuszaca propozycja, tylko wiesz co, nie posun mnie/sie za daleko bo spadne;))
                    • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:51
                      Nie bój się, delikatnie Cię przytrzymam...zębami;)
                      • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:52
                        ciekawe za co.. ubrania juz nie mam ;))
                        • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:54
                          za ucho...
                          Gdyby każdy dzień mógł się zaczynac w ten sposób...
                          • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:01
                            szybko zaczelabym chodzic z kwiatami na Twoj grob;))
                            • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:02
                              eh, kokietka jak zwykle...
                              sił byś mi dodawała tylko;)
                              • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:04
                                lopatka przez plery? ;)
                                • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:12
                                  lubisz sex z rekwizytami?;)Jak dla mnie OK;)
                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:15
                                    szczegolnie na mnie dziala przemoc w rodzinie, nic mie tak dobrze nie robi jak
                                    sliwka pod okiem, niekonieczie moim;)))
                                    • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:21
                                      ależ Ty masz dzisiaj dziki nastrój;)
                                      • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:33
                                        wrrrrrr.... :))
                                        • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:36
                                          mmmmmmm...musyka dla moich uszu;)
                                          • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:50
                                            a kopa chce?;) to bedzie musyka dla Twojego tylka;))
                                            • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:53
                                              od ciebie wszystko wezmnę;)
                                              • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:54
                                                wszystko? to swedzenie rowniez?;)
                                                • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:01
                                                  wszystko...gruxlice śmiertelną tyż;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:12
                                                    czasu kiedy moglabys ode mnie gruzlice dostac juz nie dozyjesz.... razem z
                                                    frytkami poszlo;)))
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:14
                                                    ach!Niezapomniana ta chwila, gdy karmiłaś mnie frytką, a keczup zmysłowo
                                                    spływał mi po brodzie;))
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:17
                                                    fuego napisała:

> ach!Niezapomniana ta chwila, gdy karmiłaś mnie frytką, a keczup zmysłowo
                                                    > spływał mi po brodzie;))

...i po expresie:))))
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:21
                                                    trzeba było szybko działac;)Taka chętna to rzadko bywasz;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:23
                                                    wiesz, wyposzczona bylam;)))))
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:30
                                                    wiem wiem...żądzę w Twych oczach głębokich widziałam;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:35
                                                    Ci panowie w McD's sa tacyyyyyy przystojni:)))
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:42
                                                    a Ty się na mnie rzuciłaś...;)Niezly maczo ze mnie;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:57
                                                    rzucilam sie na Ciebie, bo mi frytki podbieralas, stara klępo;)
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:16
                                                    Ja Ci niczego niepodbierałam...sama mi do buzi wpychałas;))
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:24
                                                    ze co???!!!! ja nigdy nikomu nic do buzi nie wpycham! wypraszam sobie!!!:))
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:26
                                                    ...z wyjątkiem frytek w keczupie;) Nie zaprzeczaj! byłam tam;))))
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:49
                                                    nie przypominam sobie;)
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:59
                                                    w Twoim wieku to normalne;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 12:08
                                                    majac problemy z pamiecia wogole nie powinnam sobie przypomniec Twojej twarzy,
                                                    a jednak....;)
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 12:16
                                                    bo moja twarz jest jak światełko w tunelu..rzadko sie spotyka taki okaz piekna;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 12:20
                                                    i dobrze, wiecej byloby smierci bez konkretnego powodu;))
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 12:36
                                                    jak to bez powodu???zobaczyć mnie, to jak zobaczyc Rzym- to jak kres
                                                    poszukiwań...jak spełnienie...niczego więcej juz Ci w zyciu nie potrzeba i
                                                    możesz umrzeć w spokoju;)
    • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:54
      ledwo odlozylam sluchawke do biura wparowal szefuncio, nie ma nic do roboty o
      tej porze tylko do pracy przylazic?;)
      • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 08:58
        Co on?Nienormalny, czy jak?W wakacje pracuje?;)
        • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:01
          w tej firmnie nie ma normalnych,wiem co mowie;)
          • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:04
            przez grzeczność nie zaprzeczę;)
            • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:05
              o prosze, jaka kultjura u PAniusi, to pewnie po ostatniej wizycie w wawce, aj
              fink:)
              • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:08
                of kors...i te maniery tyz takie stołeczne;)
                Się bywa- się wie;)
                • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:14
                  a ja myslalam ze to slynne tradycyjne powiedzonka 'la Lodz fabryczna;))
                  no prosze, jednak kontakty z Toba cos mi daja, cos...:))
                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:19
                    no...rozwijam Twoją sprawność psycho- ruchową;))
                    I co Ty,..., możesz wiedzieć o Fabrycznej, jak nawet na Piotrkowską nie umiesz
                    trafić;))
                    • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:34
                      a jak moglo byc inaczej jak mnie jeden taki durny tubylec, co sam nie wiem
                      gdzie ta piotrkowska jest, w manowce wyprowadzil??;)
                      • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:35
                        tubylec dobrze prowadził...tyle ze żeby zroumieć przekaz trzeba dysponowac choc
                        jedną wolną komórką...a skoro rozmawiałaś ze mna, to ta jedyna Twoja była
                        zajęta...teraz rozumiem juz wszystko;)
                        • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:51
                          a Ty wiesz co oznacza przejscie na druga strone ulicy i iscie po swojej
                          lewej?;)) watpie....
                          • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:52
                            jakos pod Rotunde trafiłam...bez zdalnego sterowania;)
                            • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 09:54
                              jasne, pamietam, za pierwszym razem blagalny telefon " a jak wyglada
                              rotunda????":)))))
                              • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:02
                                Ty mnie tu nie oczerniaj;)chciałam, żebyś się jak prawdziwy gospodarz poczuła;)
                                • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:14
                                  ja to chociaz potrafilam opisac jak nalezy "okragle stoi na rogu" a Ty???
                                  glupiej piotrkowieskiej nie moglam znalezc!!!:)
                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:16
                                    Piotrkowską to znalazłas nawet...tylko treba naprawdę zdolnym być, żeby pójść w
                                    strone, gdzie ani jednego ogródka nie ma;)
                                    • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:21
                                      a skad moglam wiedziec ze ogrodki sa nie w te strone co ja ide...przeciez ja
                                      pierwszy raz bylam!!!:)
                                      • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:23
                                        a oczy wzięła ze soba?a język?Jak nie widziała, że idzie już 15 minut i nawet
                                        pół ogródka nie ma, to sie zapytac trzeba było...;)
                                        • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:24
                                          no to sie zapytala po tych 15 minutach i sie okazalo ze pol Lodzi przelazlam!:)
                                          • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:30
                                            i ani ćwierć ogródka, z których Piotrkowska słynie!Nie wydedukowałas
                                            nic?;))...wiem, że nie. Po Tobie się nie spodziewam;)
                                            • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:36
                                              alez tam byly ogrodki!!! ale bez ludzi i z praniem;)))
                                              • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:45
                                                eh, trzeba było Ci zakazać się ruszać i wózeczkiem na miejsce pzywieźć;)
                                                • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 10:58
                                                  nie maj Diiiiir, wystarczylo sie ze mne spotkac tam gdzie sie umowilysmy i
                                                  gdzie zaparkowalam samochod, a nie zmieniac plany, bo sie paniusi dupska nie
                                                  chcialo ruszac!;)
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:15
                                                    Ja ruszałam tyłkiem jak najeta!;)Trzy razy w te i nazad piotrkowska przeszłam!
                                                    az się ludzie gapili;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:25
                                                    ja sie nie dziwie, na taki! tylek ruszajacy sie w te i nazad tez bym sie
                                                    gapila... to juz wiem, dlaczego ludzie tak biegli jak oglupiali od Twojej
                                                    strony:)
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:27
                                                    uciekali?;)
                                                    Raczej szli do tramwaju po wizycie w ogródkach;))
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:50
                                                    nie wiem czy to co widzialam mozna nazwac "powrotem"... stado ludzi biegnace,
                                                    ogladajace sie za siebie i gubiace rozne przedmioty.... tak, to byl powrot;)))
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 11:55
                                                    he he, to nie stolica, zeby kubki po piwie do kosza wyrzucać;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 12:12
                                                    ooo, to sie u was wyrzuca torebki, telefony komorkowe? bo oni to wlasnie
                                                    gubili... ciekawe, moze ja zaczne tam sprzatac, niezle by sie czlowiek dorobil:)
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 12:20
                                                    tak tak, zostań piotrkowskim dziadem;)
                                                  • saqqara Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 12:24
                                                    jeszcze przyjdziesz do mnie po szluga i stara puszke po piwie, poczekaj!:)
                                                  • fuego Re: Heloool, Zabusia:)) 18.07.02, 12:30
                                                    no przecież...od czego siem ma kumpli, nie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka