dzidzia_bojowa 07.06.05, 08:50 Dialog Janeczki z Teodorem: -bardzo pani dziękuję -to ja panu dziękuję -nie, to JA bardzo pani dziękuje -to ja PANU bardzo dziękuję,...... itd, itp Ot, co najbardziej mi się rzuciło wczoraj na słuch w serialu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_muza Re: Wersal 07.06.05, 08:52 a taki wersal droga pani, to Teodora wraz z Janeczką do wersalki zaprowadzi... Wspomni pani moje słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Wersal 07.06.05, 09:00 kilkadziesiąt lat temu,gdy oglądałam jeszcze klan,aptekarka(chyba elżbieta jej było)też do zrzygania powtarzała dziekuje,proszę,przepraszam,kiedyś nawet zabawiłam się w liczenie ale wyniku nie pomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Wersal 07.06.05, 09:11 oby, oby! Musi być jakieś życie na osiedlu! a tu to narazie atmosfera cmentarna Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wersal 07.06.05, 09:17 ach, a jak ślicznie pani wygląda... no prześlicznie naprawdę bardzo ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wersal 07.06.05, 09:31 no a jak powabnie.. czuję się już od kilku odcinków spowabiony.. bardzo, bardzo szykownie... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Wersal 07.06.05, 09:38 a po co ci ta oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, zwykły ojej nie może być? udusić Krystynę, udusić. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Wersal 07.06.05, 09:40 Janeczka wszystko znosi, bo ona kulturalna jest, siostuni za łeb nie weźmie, nie ryknie bluzgiem, bo jakże by to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wersal 07.06.05, 10:18 no! a jak ślicznie wygląda... no pięknie, pięknie po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Wersal 07.06.05, 10:49 A propos - wiecie, że Joanna Jędryka jest starsza od Ewy Wncel o 15 lat. W serialu chyba też jest jej starszą siostrą, ale nieznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Wersal 07.06.05, 10:50 Teodor sadzi farmazony, ale że się Dżejn pofarbowała, to nie uwidził Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Wersal 07.06.05, 11:01 ach, a ten ser feta to po co? chyba na jakies swieta, bo FETA?! ... i normalnie zaniemowilem Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wersal 07.06.05, 11:30 gregpatter4 napisał: > ach, a ten ser feta to po co? chyba na jakies swieta, bo FETA?! > ... > i normalnie zaniemowilem Pewnie scenarzyści chcą się na pożegnanie ponapawac tą nazwą,którą niedobre Greki zastrzegły na drodze sądowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Wersal 07.06.05, 11:35 albo to wprowadzenie do nowego watku: Teodor zatruje sie serkiem (bo Janina nie spojrzala na date waznosci)... jego ruda ukochana bedzie go dogladac, zadziala syndrom pielegniarki i pacjenta:) Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Wersal 07.06.05, 11:39 niestety, sztuczna zastawka pana Teodora nie wytrzyma takiego finalu:( Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wersal 07.06.05, 11:27 invicta1 napisała: > Teodor sadzi farmazony, ale że się Dżejn pofarbowała, to nie uwidził Uwidził,uwidził.Na wychodne rzucił przecież :"pięknie,pięknie" na co głupia Krycha rzekła coś w stylu "no rzeczywiście ładnie" cały odcinek bewznadziejny,scenarzyści od jakiegoś czasu wyraźnie zew wakacji czują. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Wersal 07.06.05, 11:30 ja to nie wiem, czy oni już jakikolwiek zew czują bo nudzą że ech :( Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Wersal 07.06.05, 11:31 a widzisz-nie zauważyłam-ogólnie odjeżdżam w trakcie-nudy na pudy tylko pocałunek Rumunki i Sztefena jeszcze wyłapałam:) co za namientność:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: Wersal 07.06.05, 11:34 invicta1 napisała: > a widzisz-nie zauważyłam-ogólnie odjeżdżam w trakcie-nudy na pudy > tylko pocałunek Rumunki i Sztefena jeszcze wyłapałam:) co za namientność:) I jaka szybka.......od razu......okrakiem się na niego ładuje.......Co za temperament!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wersal 07.06.05, 11:35 a ja przegapilam, bo juz wymieklam i do konca nie wytrzymalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wersal 07.06.05, 12:13 no ..jak to TIRÓWA..ma refleks dziewczyna... a sztefenowi, to po tej akci chyba medal zabiorą... ale piękna jest...bardzo..bardzo... polski serek feta niewiele ma wspólnego z greckim..tyle że słony jest.. sałatka po grecku?....pfpfpfpfp... do tego potrzebne są warzywa ŚWIEŻE a nie zimowe...z Mysiadła i oliwki! o boże..przypomniało mi się.... w grecji będąc onegdaj, azaliż..zostałem zaproszony na sałatkie po grecku..ale była jazda....bożżżżżżżżżżż jak tam pachchchchcnie.... i jak smakuje wszystko....ach.. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Wersal 07.06.05, 15:04 w Grecyji nie wiedzom co to jest "ryba po grecku" serio Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wersal 07.06.05, 15:25 najn , kaje fisza!!! sałatka to sałatka...zielona musi być... Odpowiedz Link Zgłoś