Gość: onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 15:46 nie byla laskawa nikogo zawiadomic o swoich zamiarach sobotnich.... bo ja jak na razie nic nie wiem a do jutra wieczor nie bede czekala.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aroska Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.Korbank.PL 18.07.02, 16:18 Hej!!!!!!!! Miała mnie zawiadomić, ale tego nie zrobiła do tej pory:((((((((( ...spróbuję zaraz do niej zadzwonić:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 16:29 to pozdrow ja ode mnie i powiedz zeby dalej mieszala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 16:33 to pozdrow ja ode mnie i powiedz zeby dalej mieszala.... bo z tego co wiem ty wiesz tyle samo co i ja czyli nic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 16:34 to pozdrow ja ode mnie i powiedz zeby dalej mieszala.... bo z tego co wiem ty wiesz tyle samo co i ja czyli nic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.Korbank.PL 18.07.02, 17:10 ...rozmawiałam z nią i raczej ta jej maskotka jedzie, więc my (Tygrysek i ja) chyba będziemy jechali z nimi, to Ty możesz chyba z Iwusią:)))))))))...a poza tym, podobno Lezio ma przyjechać wcześniej i pójść jutro w Czarownicy, więc chyba tam wszystko ostatecznie ustalimy...Randia z nim o tym rozmawiała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: 217.96.115.* 19.07.02, 11:15 Mialem byc w czarownicy ale nie bede,wiec radzcie sobie na razie beze mnie,z tego co wiem,Only moze sie tez zabrac z wamirem,wiec moj przyjazd do wawy mija sie z celem.No i koles Ukrainiec zaczal mi wymijajace odpowiedzi dawac.Jak sie czegos nowego dowiem,to zaraz zapodam. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:35 zawsze w ostatecznosci pozostaje mi wycieczka klusem za autobusem..... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:36 Only! Stopem! Będziesz szybciej od reszty wycieczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:39 to juz lepiej rowerkiem......treningowym..... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:40 A rowerkiem to by Ci troche dłużej zeszło:) I nie poprowadziłabyś egzystencjalnych rozmów o życiu z kierowcami TIRów:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:43 ooo, to brzmi interesujaca....nie pomyslalam o tym...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 11:44 ja mam jeszcze miotle i rolki:) moge pozyczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:45 a ja odkurzacz i narty....moge sie zamienic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 11:50 ooo to razem mamy niezly sprzet do sprzatania:) moze by tak jakos spoldzielnie zalozyc np. "szybko, czysto i po bolu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:53 no mozemy, ale moze tak inne haslo by rzucic : wyRolujemy sprawnie i szybko (to z racji twoich rolek).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 12:00 kurcze!! pytanie tylko czy ktos na to pojdzie?:( jak nie to na chama sie wepchniemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 12:01 kurcze!! pytanie tylko czy ktos na to pojdzie?:( jak nie to na chama sie wepchniemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 12:03 a od czego mamy narty???? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:46 No albo pozbawiłabyś się takich przeżyć, jakie ja kiedyś miałam podczas podróżowania stopem: wział mnie facet jakimś super wozem, grzał 160 na godzinę, w środku ciemne szyby, na cały regulator muzyka poważna, a gdy ja nieśmiało nadmieniałam, ze tu chcę wysiąść, to ryczał na mnie: Cicho!!! Prowadzę!!! W końcu mnie wariat wypuścił, ale co się wystraszyłam to moje:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:48 fajnie, fajnie, sie takich rzeczy mozna dowiedziec..... no a z drugiej strony to czego mnie straszysz niby, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:52 Only, nie straszę, a wykazuję mnogość róznorakich rozrywek i przeżyć, jakich możesz doznać podczas podróży stopem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:55 nie bede ja moze jednak stopowala bo siem bojem..... Odpowiedz Link Zgłoś