Dodaj do ulubionych

Czy szanowna RANDIA do tej pory...........

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 15:46
nie byla laskawa nikogo zawiadomic o swoich zamiarach sobotnich....
bo ja jak na razie nic nie wiem a do jutra wieczor nie bede czekala....
Obserwuj wątek
    • Gość: Aroska Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.Korbank.PL 18.07.02, 16:18
      Hej!!!!!!!! Miała mnie zawiadomić, ale tego nie zrobiła do tej pory:(((((((((
      ...spróbuję zaraz do niej zadzwonić:))))))))
      • Gość: onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 16:29
        to pozdrow ja ode mnie i powiedz zeby dalej mieszala....
      • Gość: onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 16:33
        bo z tego co wiem ty wiesz tyle samo co i ja czyli nic.....
      • Gość: onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 16:34
        bo z tego co wiem ty wiesz tyle samo co i ja czyli nic.....
        • Gość: Aroska Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.Korbank.PL 18.07.02, 17:10
          ...rozmawiałam z nią i raczej ta jej maskotka jedzie, więc my (Tygrysek i ja)
          chyba będziemy jechali z nimi, to Ty możesz chyba z Iwusią:)))))))))...a poza
          tym, podobno Lezio ma przyjechać wcześniej i pójść jutro w Czarownicy, więc
          chyba tam wszystko ostatecznie ustalimy...Randia z nim o tym rozmawiała:)))
          • Gość: leziox Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: 217.96.115.* 19.07.02, 11:15
            Mialem byc w czarownicy ale nie bede,wiec radzcie sobie na razie beze mnie,z
            tego co wiem,Only moze sie tez zabrac z wamirem,wiec moj przyjazd do wawy mija
            sie z celem.No i koles Ukrainiec zaczal mi wymijajace odpowiedzi dawac.Jak sie
            czegos nowego dowiem,to zaraz zapodam.
            • onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:35
              zawsze w ostatecznosci pozostaje mi wycieczka klusem za autobusem.....
              • ronja Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:36
                Only! Stopem! Będziesz szybciej od reszty wycieczki:)
                • onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:39
                  to juz lepiej rowerkiem......treningowym.....
                  • ronja Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:40
                    A rowerkiem to by Ci troche dłużej zeszło:)
                    I nie poprowadziłabyś egzystencjalnych rozmów o życiu z kierowcami TIRów:)
                    • onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:43
                      ooo, to brzmi interesujaca....nie pomyslalam o tym......
                      • Gość: hm Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 11:44
                        ja mam jeszcze miotle i rolki:) moge pozyczyc:)
                        • onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:45
                          a ja odkurzacz i narty....moge sie zamienic....
                          • Gość: hm Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 11:50
                            ooo to razem mamy niezly sprzet do sprzatania:) moze by tak jakos spoldzielnie
                            zalozyc np. "szybko, czysto i po bolu" :)
                            • onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:53
                              no mozemy, ale moze tak inne haslo by rzucic : wyRolujemy sprawnie i szybko
                              (to z racji twoich rolek)....
                              • Gość: hm Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 12:00
                                kurcze!! pytanie tylko czy ktos na to pojdzie?:(
                                jak nie to na chama sie wepchniemy:)
                              • Gość: hm Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 12:01
                                kurcze!! pytanie tylko czy ktos na to pojdzie?:(
                                jak nie to na chama sie wepchniemy:)
                                • onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 12:03
                                  a od czego mamy narty????
                      • ronja Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:46
                        No albo pozbawiłabyś się takich przeżyć, jakie ja kiedyś miałam podczas
                        podróżowania stopem: wział mnie facet jakimś super wozem, grzał 160 na godzinę,
                        w środku ciemne szyby, na cały regulator muzyka poważna, a gdy ja nieśmiało
                        nadmieniałam, ze tu chcę wysiąść, to ryczał na mnie: Cicho!!! Prowadzę!!!
                        W końcu mnie wariat wypuścił, ale co się wystraszyłam to moje:)
                        • onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:48
                          fajnie, fajnie, sie takich rzeczy mozna dowiedziec.....
                          no a z drugiej strony to czego mnie straszysz niby, co???
                          • ronja Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:52
                            Only, nie straszę, a wykazuję mnogość róznorakich rozrywek i przeżyć, jakich
                            możesz doznać podczas podróży stopem:))))
                            • onlyania Re: Czy szanowna RANDIA do tej pory........... 19.07.02, 11:55
                              nie bede ja moze jednak stopowala bo siem bojem.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka