czarna_pantera2 23.07.02, 15:06 spokoj, cisza, hmmm ciekawe czy sie na burze zbiera:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:10 Wszystko odsypia w pracy wczorajsze picie;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:11 ja knuje jak wymordowac pol swojego biura, wiec robie to po cichu, zeby sie nie wydalo;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:21 uffff to wy zyjecie!!!:) a juz myslalam ze diabli was wzieli:))))) ale ja tez jakos tak sie czuje mulęróż:) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:27 mnie tam dżordżu majkel z radyja przygrywa i jest mi sennie i błogo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:28 a mnie przygrywa moj szef opowiadajac o swoim SMIETNIKU !! on chyba bije wszystko na glowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:32 ludzie a ja jeszcze trzy dni i urlooooooop!!!!!!!!!! tralalalalala......:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:34 idz stad, cierpienie mi sprawiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:37 cmok cmok cmok juz nie bende wiencej<skruszona minka>:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:39 A co zamierzasz robić podczas urlopu, okrutna:)? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:40 Ronka chcesz zeby nas dobila doszczetnie? byczyc sie bedzie, to pewne!! Iwusia, chodz, pocaluj, tylko poczekaj, na stolek wleze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:41 Aile masz wzrosta bo ja Cię głównie siedzącą za stołem widziałam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:48 Ronja to zalezy os mojego stanu trzeźwości:) normalnie to tak 178 a przy pełnym wyproście nawet 180:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:46 Saqciu nie trudź sie przyklękne a co! taka będę szarmancka:) najpierw jade w góry i będę podziwiała górolskie ciupaski a potem nad morze i będę piekła tyłek w słońcu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Iwusia 23.07.02, 15:49 porzadna z Ciebie kobita:)) wiec Ci zycze PIEKNEJ pogody, super wypoczynku, opalenia itd. itd.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Saqqara 23.07.02, 15:52 dzieki o moja bogini nocy, będę tesknic za twymi ząbkami, a ma szyjka z utęsknieniem będzie czekac przez te dwa tygodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara O Piekna o Poranku 23.07.02, 15:59 znam taki maly sposob na Twe bolaczki, me zabki beda do Twej dyspozycji, beda sie zanurzaly w Twe biale dziewicze cialko co noc, wystarczy ze .... ...... zabierzesz mnie ze soba:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: O Piekna o Poranku 23.07.02, 16:06 mówisz jedziesz:)), mała mieścinka niedaleko Karpacza, pensjonat w lesie na wznisieniu całkowicie z dala od cywilizacji, ja będę miała pokój biały:)))będę miała podwójne łoze o Nocna Zjawo Rozkoszy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: jest cudownie..... IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 15:41 ...cześć Dziewczyny:)))...a mi jest tak, że nawet nie chce mi się pisać:((( ...znacie przyczynę?????????... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:42 eeeeeeee... bo też nie masz urlopu przed sobą? bo Tyrysek daleko? bo nie było Cię wczoraj w Warsaw City na piciu? Czesć, aroska!!!!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:44 ciesz sie ze nie lezalam, nawet bys nie wiedziala ze jestem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:48 A ja do Iwusi to pisałam, Ciebie stojącą widziałam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:53 o cholera! i jeszcze zyjesz?:)))trace urok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: jest cudownie..... IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 15:58 ...masz rację Ronka...wszystko się zgadza i dlatego jest mi tak źle:((((((((((( ........i zaraz się poryczę..........buuuuuuuuuuuuuuu...:(((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: jest cudownie..... 23.07.02, 16:03 nie nada aroska nie nada bo padac zacznie!!!:) cmokus, a randia ma urlop? ze jej na forum nie ma, chcialam ja pomolestowac zeby mi wreszcie jakies zdjatko przeslala:( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Aroska! 23.07.02, 16:04 Ale jutro już będzie do weekendu o cały dzień bliżej!:))))))))))) I środek tygodnia roboczego będzie za nami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska! IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:08 ...akurat praca mnie najmniej smuci...szczerze mówiąc nawet chce mi się pracować...chyba zgupiałam, nie??... ...i dalej buuuuuuuuuuuuuuuuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: jest cudownie..... IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:06 Cześć Panterko...przykro mi, ale nie mogę się powstrzymać:((((((((((( ...tak, Randia ma urlop...a dzisiaj jeszcze Tygrys był u niej (w tej chwili chyba już pojechał)...a zdjęcia niedługo będą...Randia zeskanuje i będzie rozsyłać... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Aroska 23.07.02, 16:09 Aroska jeśli to Cie pocieszy choć troszke to Tiger tęskni jeszcze bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska 23.07.02, 16:10 Ale jutro będzie o dzień bliżej do spotkania z Tygryskiem!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:13 ...wiem, że tęskni....i jeszcze bardziej mi smutno:((((((((((((( ...niby fakt...bliżej...ale ciągle bardzo daleko... ...a tak na marginesie...chyba nie powinnam robić sobie takich przerw (jak ten wyjazd), bo potem długo nie mogę wrócić do rzeczywistości:((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska 23.07.02, 16:16 Niby racja, ale takie chwile są najwazniejsze na świecie!!! Po co się konserwować w samoograniczaniu i powstrzymywaniu? W imię czego? Lepiej Ci będzie n aświecie? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:18 ...wiem, wiem...tak tylko napisałam...nie zrezygnowałabym z nich nawet gdybym później tygodniami wracała do rzeczywistości... ...w końcu właśnie dla nich warto żyć...:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:23 ...chyba już idę...posmucić się tym razem w domu...buziak!! pa Odpowiedz Link Zgłoś