Dodaj do ulubionych

jest cudownie.....

23.07.02, 15:06
spokoj, cisza, hmmm ciekawe czy sie na burze zbiera:)?
Obserwuj wątek
    • ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:10
      Wszystko odsypia w pracy wczorajsze picie;)
    • saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:11
      ja knuje jak wymordowac pol swojego biura, wiec robie to po cichu, zeby sie nie
      wydalo;)
      • czarna_pantera2 Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:21
        uffff to wy zyjecie!!!:) a juz myslalam ze diabli was wzieli:)))))
        ale ja tez jakos tak sie czuje mulęróż:) hihihihi
        • iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:27
          mnie tam dżordżu majkel z radyja przygrywa i jest mi sennie i błogo:))
          • saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:28
            a mnie przygrywa moj szef opowiadajac o swoim SMIETNIKU !! on chyba bije
            wszystko na glowe....
          • ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:28
            A ja chcę spaaaaać!
            • iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:32
              ludzie a ja jeszcze trzy dni i urlooooooop!!!!!!!!!! tralalalalala......:)
              • saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:34
                idz stad, cierpienie mi sprawiasz...
                • iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:37
                  cmok cmok cmok juz nie bende wiencej<skruszona minka>:)
                  • ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:39
                    A co zamierzasz robić podczas urlopu, okrutna:)?
                    • saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:40
                      Ronka
                      chcesz zeby nas dobila doszczetnie? byczyc sie bedzie, to pewne!!
                      Iwusia, chodz, pocaluj, tylko poczekaj, na stolek wleze:))
                      • ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:41
                        Aile masz wzrosta bo ja Cię głównie siedzącą za stołem widziałam?:)
                        • iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:48
                          Ronja to zalezy os mojego stanu trzeźwości:)
                          normalnie to tak 178 a przy pełnym wyproście nawet 180:)
                      • iwusia Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:46
                        Saqciu nie trudź sie przyklękne a co! taka będę szarmancka:)
                        najpierw jade w góry i będę podziwiała górolskie ciupaski a potem nad morze i
                        będę piekła tyłek w słońcu:)))))
                        • saqqara Iwusia 23.07.02, 15:49
                          porzadna z Ciebie kobita:)) wiec Ci zycze PIEKNEJ pogody, super wypoczynku,
                          opalenia itd. itd.... :))
                          • iwusia Re: Saqqara 23.07.02, 15:52
                            dzieki o moja bogini nocy, będę tesknic za twymi ząbkami, a ma szyjka z
                            utęsknieniem będzie czekac przez te dwa tygodnie:)
                            • saqqara O Piekna o Poranku 23.07.02, 15:59
                              znam taki maly sposob na Twe bolaczki, me zabki beda do Twej dyspozycji, beda
                              sie zanurzaly w Twe biale dziewicze cialko co noc, wystarczy ze ....

...... zabierzesz mnie ze soba:))))))
                              • iwusia Re: O Piekna o Poranku 23.07.02, 16:06
                                mówisz jedziesz:)), mała mieścinka niedaleko Karpacza, pensjonat w lesie na
                                wznisieniu całkowicie z dala od cywilizacji, ja będę miała pokój biały:)))będę
                                miała podwójne łoze o Nocna Zjawo Rozkoszy:))))))
                  • Gość: Aroska Re: jest cudownie..... IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 15:41
                    ...cześć Dziewczyny:)))...a mi jest tak, że nawet nie chce mi się pisać:(((
                    ...znacie przyczynę?????????...
                    • ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:42
                      eeeeeeee...
                      bo też nie masz urlopu przed sobą?
                      bo Tyrysek daleko?
                      bo nie było Cię wczoraj w Warsaw City na piciu?
                      Czesć, aroska!!!!!!:)))))))
                      • saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:44
                        ciesz sie ze nie lezalam, nawet bys nie wiedziala ze jestem;))
                        • ronja Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:48
                          A ja do Iwusi to pisałam, Ciebie stojącą widziałam:))))
                          • saqqara Re: jest cudownie..... 23.07.02, 15:53
                            o cholera! i jeszcze zyjesz?:)))trace urok...
                            • Gość: Aroska Re: jest cudownie..... IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 15:58
                              ...masz rację Ronka...wszystko się zgadza i dlatego jest mi tak źle:(((((((((((
                              ........i zaraz się poryczę..........buuuuuuuuuuuuuuu...:((((((((((((((((((((((
                              • czarna_pantera2 Re: jest cudownie..... 23.07.02, 16:03
                                nie nada aroska nie nada bo padac zacznie!!!:) cmokus, a randia ma urlop? ze
                                jej na forum nie ma, chcialam ja pomolestowac zeby mi wreszcie jakies zdjatko
                                przeslala:(
                                • ronja Aroska! 23.07.02, 16:04
                                  Ale jutro już będzie do weekendu o cały dzień bliżej!:)))))))))))
                                  I środek tygodnia roboczego będzie za nami!!!!!!!!!
                                  • Gość: Aroska Re: Aroska! IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:08
                                    ...akurat praca mnie najmniej smuci...szczerze mówiąc nawet chce mi się
                                    pracować...chyba zgupiałam, nie??...
                                    ...i dalej buuuuuuuuuuuuuuuuu......
                                • Gość: Aroska Re: jest cudownie..... IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:06
                                  Cześć Panterko...przykro mi, ale nie mogę się powstrzymać:(((((((((((
                                  ...tak, Randia ma urlop...a dzisiaj jeszcze Tygrys był u niej (w tej chwili
                                  chyba już pojechał)...a zdjęcia niedługo będą...Randia zeskanuje i będzie
                                  rozsyłać...
                                  • iwusia Re: Aroska 23.07.02, 16:09
                                    Aroska jeśli to Cie pocieszy choć troszke to Tiger tęskni jeszcze bardziej:)
                                    • ronja Re: Aroska 23.07.02, 16:10
                                      Ale jutro będzie o dzień bliżej do spotkania z Tygryskiem!:))))))))))
                                      • Gość: Aroska Re: Aroska IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:13
                                        ...wiem, że tęskni....i jeszcze bardziej mi smutno:(((((((((((((

...niby fakt...bliżej...ale ciągle bardzo daleko...

...a tak na marginesie...chyba nie powinnam robić sobie takich przerw (jak ten
                                        wyjazd), bo potem długo nie mogę wrócić do rzeczywistości:(((((((((((((
                                        • ronja Re: Aroska 23.07.02, 16:16
                                          Niby racja, ale takie chwile są najwazniejsze na świecie!!! Po co się
                                          konserwować w samoograniczaniu i powstrzymywaniu? W imię czego? Lepiej Ci
                                          będzie n aświecie?
                                          :))))))))))
                                          • Gość: Aroska Re: Aroska IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:18
                                            ...wiem, wiem...tak tylko napisałam...nie zrezygnowałabym z nich nawet gdybym
                                            później tygodniami wracała do rzeczywistości...
                                            ...w końcu właśnie dla nich warto żyć...:)))))))))))
                                            • ronja Re: Aroska 23.07.02, 16:19
                                              No:)
                                              • Gość: Aroska Re: Aroska IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 16:23
                                                ...chyba już idę...posmucić się tym razem w domu...buziak!! pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka