klawikord 15.06.05, 22:59 Pilnie poszukuje kontaktu z mieszkańcami z Brwinowa. Szczegóły na priv. Z góry dziekuje i pozdrawiam. K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Brwinów - pilne!!! 15.06.05, 23:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11892 Odpowiedz Link Zgłoś
klawikord Re: Brwinów - pilne!!! 15.06.05, 23:29 Nie wysilaj się t-800 - to nie spam, a na prawde pilne! Jeśli nie możesz pomóc lub nie chcesz to Twoja sprawa, ale przynajmniej nie przeszkadzaj! To takie eskulapowe niepisane prawo. K. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Brwinów - pilne!!! 15.06.05, 23:49 Przepraszam, że dałem linka do forum Brwinów. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Brwinów - pilne!!! 15.06.05, 23:52 xhorowity jakis jestes ze chciales pomoc, tutaj nlezy klody rzucac pod nogi, wymsiwac, ponizac, to jest FT a nie normalne forum ... reszte dopisz sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Brwinów - pilne!!! 15.06.05, 23:57 Mam nadzieję, że nie wysłała skargi do abuse. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klawikord Re: Brwinów - pilne!!! 16.06.05, 00:10 Reputacja t-800 jest mi znana więc jeśli nawet zaoferuje mi swoją pomoc z czysto ludzkich pobudek to i tak z niej nie skorzystam, chyba że zabawi się w kameleona ale na tym może bardzo ucierpieć ktoś kto być może w tej chwili bardzo potrzebuje pomocy, no i oczywiście Ci, którzy z jeszcze bardziej ludzkich pobudek mi ją zaoferują. Więc z góry wszystkim dziekuję i sprawę uważam za zamkniętą mimo że może kosztować życie ludzkie. K. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Brwinów - pilne!!! 16.06.05, 00:21 Link podałem (wcześniej poświęciłem chwilę na jego wyszukanie), bo pomyślałem, że może w czymś pomóc. Nie kierowałem się przy tym żadnym pobudkami – czysto ludzkimi czy też innymi. Sprawa czysto techniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Brwinów - pilne!!! 16.06.05, 00:46 szkoda czasu, masz nauczke, nie pchaj nosa tam gdzie Ciebie nie prosza, bo Twoja reputacja nie ogolnie znana ... a tak miedzy nami to gdzie mozna sie dorobic "takich" znajomosci" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Brwinów - pilne!!! 16.06.05, 08:17 zosia.samoosia napisał: > szkoda czasu, masz nauczke, nie pchaj nosa tam gdzie Ciebie nie prosza, bo > Twoja reputacja nie ogolnie znana ... He, he! :-) Będę musiał popracować nad reputacją. ;-) > a tak miedzy nami to gdzie mozna sie > dorobic "takich" znajomosci" hehe Pojęcia nie mam. Nicka w ogóle nie kojarzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klawikord Re: Brwinów - pilne!!! 16.06.05, 00:47 Znam i ten link, więc dziękuję Ci t-800 za Twój trud i poświęcony czas. Niestety mój problem jest dość specyficzny i żaden link tu mi nie pomoże. I nie gniewaj sie za niezbyt pochlebną wypowiedź na twój temat, ale bywam nie od dziś na forach i mam pamięć fotograficzną więc sporo rejestruje. Jeszcze raz dziękuję za uwagę. Pozdrawiam.K. Odpowiedz Link Zgłoś
klawikord Re: Brwinów - pilne!!! 16.06.05, 02:22 Nie śpię, może ktoś z Brwinowa też nie śpi? K. Odpowiedz Link Zgłoś
klawikord Re: Brwinów - pilne!!! 17.06.05, 15:45 Podciagam bo sprawa nadal aktualna i nie cierpi zwloki. K. Odpowiedz Link Zgłoś