Gość: anka1 IP: 212.33.74.* 12.09.01, 12:32 Pytam zupełnie poważnie: czy w Gazecie też zaczął działać jakiś terrorysta? Znów mam straszliwe kłopoty z połączeniem. Co się u Państwa dzieje?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: PROBLEM 12.09.01, 17:54 Czy szanowny moderator wie, gdzie od wczoraj w mojej skrzynce znajduje się ikona pt "wyloguj"??????????? Gość portalu: anka1 napisał(a): > Pytam zupełnie poważnie: czy w Gazecie też zaczął działać jakiś terro > rysta? Znów mam > straszliwe kłopoty z połączeniem. Co się u Państwa dzieje?! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: PROBLEM 12.09.01, 19:32 a dlaczego z mojej skrzynki zniknela cala korespondencja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: PROBLEM IP: 213.76.59.* 12.09.01, 21:11 mario2 napisał(a): > a dlaczego z mojej skrzynki zniknela cala korespondencja? *** Ach joooo..... mruknal krecik...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: PROBLEM IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 21:21 a u mnie wczoraj i dziś ekstremalnie szybko - widocznie cała para idzie w mój modem... Czasem łączy bez problemu, a czasem otworzenie czegokolwiek idzie jak krew z nosa; cierpliwość + brzydkie słowa + parę piw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: PROBLEM IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 13.09.01, 09:26 mario2 napisał(a): > a dlaczego z mojej skrzynki zniknela cala korespondencja? z mojej tez! klawo jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: PROBLEM 13.09.01, 10:30 o kurcze z mojej tez wszystko zniknęło !!1 Gość portalu: m. napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > a dlaczego z mojej skrzynki zniknela cala korespondencja? > > z mojej tez! klawo jak cholera! > Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 08:57 wysłałam maila prosto do Gazety. jakaś miła Pani odpisała, że się tym zajmą! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 10:35 Wiara czyni cuda!!!- juz nie raz obiecywali- a robi sie coraz gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 10:37 a może nadzieja matką głupich... mario2 napisał(a): > Wiara czyni cuda!!!- juz nie raz obiecywali- a robi sie coraz gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 12:13 Mario zaczynam mieć paskudne podejrzenia po ilości tych załączników:))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 12:15 a o co mnie podejrzewasz? A moze zmienic tematyke na .... bardziej dla doroslych? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 12:42 rozmowa kontrolowana , rozmowa kontrolowana:)))) jak chcesz mieć mojego administratora na karku to zmieniaj:))) cały wydział będzie plotkował na mój temat... tu są sami plotkarze i tylko czyhają na okazje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: 212.33.74.* 13.09.01, 12:43 rozmowa kontrolowana , rozmowa kontrolowana:)))) jak chcesz mieć mojego administratora na karku to zmieniaj:))) cały wydział będzie plotkował na mój temat... tu są sami plotkarze i tylko czyhają na okazje... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 15:55 To gdzie Ty pracujesz na KUL-u? Bo tam nic oprocz plotkowania sie nie robi. Nawet zasad , ktorych sie tam uczy studenci nie stosuja w swoim zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 16:39 Mam dosyc tego parszywego ,ciagnacego sie jak katar laczenia z netem! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 17:47 Sprobuj antybiotyki! A moze oklady z meskiego cialka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:18 mario2 napisał(a): > Sprobuj antybiotyki! A moze oklady z meskiego cialka? *** Jak znajde odpowiednie cialko to Ci napisze! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 20:07 czatujesz na euglene zielona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 20:38 mario2 napisał(a): > czatujesz na euglene zielona? ***Nie,na jezowca! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 22:57 polecalbym raczej pelzaka - amebe- albo jesli juz to mrowkojada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:00 mario2 napisał(a): > polecalbym raczej pelzaka - amebe- albo jesli juz to mrowkojada! *** Bede obstawala przy swoim-jezowiec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:02 wiesz, ze jezowiec moze tylko przez lejek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:04 mario2 napisał(a): > wiesz, ze jezowiec moze tylko przez lejek? **A ameba wcale wiec wole przez lejek.Ponadto lubie czasami zdecydowane pieszczoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:06 no to w takim razie- jezozwierz tkrzyzowany z tarka- masz orgazm przy pierwszym dotknieciu gwarantowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:08 mario2 napisał(a): > no to w takim razie- jezozwierz tkrzyzowany z tarka- masz orgazm przy pierwszym > > dotknieciu gwarantowany! **jezowiec z gabka!Najpierw podrapie a pozniej pociapie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:11 Albo niedzwidz z wezem- wielkie cialo, gietki i rozdwojony...... jezyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:13 mario2 napisał(a): > Albo niedzwidz z wezem- wielkie cialo, gietki i rozdwojony...... jezyk! ***Hmmm...podoba mi sie ta krzyzoweczka! No,no... A jakby tak ....nie, nie,nie powiem bo jutro komentarze beda! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:17 Co moze zajaczek z jeleniem? Szary- z wielkimi jajami i porozem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:18 mario2 napisał(a): > Co moze zajaczek z jeleniem? Szary- z wielkimi jajami i porozem? **A po cholere mi te jaja i poroze??? Zajaczek?Nieeee ,bedzie cykal jak zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:26 To skrzyzuj leniwca z krokodylem! Powoli i z wielka geba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:27 mario2 napisał(a): > To skrzyzuj leniwca z krokodylem! Powoli i z wielka geba! Bardzo pomyslowy jestes .A Ty jaki typ reprezentujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:31 Samotnika ! A w sexsie smoka- co to na dziewice dybie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:33 mario2 napisał(a): > Samotnika ! A w sexsie smoka- co to na dziewice dybie! **tak tez myslalam ze to tylko o polowanko chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:34 No ale polowanko dla zaspokojenia glodu nie porzadania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:38 mario2 napisał(a): > No ale polowanko dla zaspokojenia glodu nie porzadania! **To Ty zresz je a nie...? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:40 a o glodzie sexualnym pani pedagog nie slyszala. Oj przepraszam - w klasach od 1-3 to zjawisko nie wystepuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:43 mario2 napisał(a): > a o glodzie sexualnym pani pedagog nie slyszala. Oj przepraszam - w klasach od > 1-3 to zjawisko nie wystepuje! Nie ma tego w programie ! Mariooo???Zjadlbys cos???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Moderatora raz jeszcze! 13.09.01, 23:46 Nie Samanto- dziekuje!!! po ostatnim razie mi sie jeszcze odbija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Moderatora raz jeszcze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:56 mario2 napisał(a): > Nie Samanto- dziekuje!!! po ostatnim razie mi sie jeszcze odbija! Swinia!Zebys tak niestrawnosci dostal! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mario i samanta 14.09.01, 10:04 Jak tak was czytam, to od razu dostaję wilczego apetytu!!!! Najchętniej jakaś krzyżówka wąsatego suma z gepardem: ja będę uciekać, on będzie mnie gonić, a potem pobawimy się wąsami...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 15:31 jak dlugo by Cie tak gonil to faktycznie moglabys sie tylko juz wasikami pobawic:).ja myslalam o kameleonie ,na pewno nie bylby jednostajny w swych poczynaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 14.09.01, 16:10 Dla bardziej wybrednych proponuje krzyzowke kreta z ryjowka! male za to ruchliwe i lubi penetrowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:40 taka meduza z wegorzem tez niezla ,dlugie ,gietkie i sie trzesie... Ps. Dylemat sam rozwiazales (przyjacielski?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:40 meduza z wegorzem! Dlugie,gietkie i sie trzesie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 14.09.01, 16:46 wabo wiewiorka z ryba- sliskie i sie orzeszkami bawi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:08 ostatecznie osmiornica ze sloniem, osiem raczek i duza traba. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 14.09.01, 17:11 ja to marze tylko o jakims jamochlonie - koniecznie z odwlokiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:21 I to chyba duzym bo z tego co widze to zaden cie nie zadawala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: mario i samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 17:26 ... szukacie ZELIGA .. czyli Woody Allena tak hihi ? Pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:48 mario2 napisał(a): > Nie musi byc duzy- byle dobrze ssal! ***Skorzystaj z odkurzacza! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 14.09.01, 20:31 Nie- wole lepkosc jamochlonow. No moze jeszcze urok Salamandry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:44 Ja bym skrzyzowala pszczolke,motylka i mrowke. Ciekawe polaczenie ssawki z zadelkiem a przy tym niewatpliwa pracowitosc! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 15.09.01, 02:49 a ja zyrafe za szpakiem.-mialbym kombajn do zrywania czeresni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 10:57 Zmieniasz przeznaczenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 15.09.01, 11:09 Nie zmieniam przeznaczenia- nazywam sie Mario, nie Chrytus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:12 Totez wolam : Och,Mario!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:24 mario2 napisał(a): > Glos wolajacego na pustyni! *** A najglupsze jest to ze czasami mam fatamorgane! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 15.09.01, 12:35 Widzisz wszystko powiekszone, czy pomniejszone? A moze to fatamorgana z bialymi myszkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 13:15 mario2 napisał(a): > Widzisz wszystko powiekszone, czy pomniejszone? > A moze to fatamorgana z bialymi myszkami? *** Nie z myszkami.....ale,ciii...nie moge powidziec! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 15.09.01, 15:29 Znowu sie czegos wstydzisz? Powiedz, co widujesz? Moze Z. Freud by sie ucieszyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:42 mario2 napisał(a): > Znowu sie czegos wstydzisz? Powiedz, co widujesz? Moze Z. Freud by sie ucieszyl > ? *** A wstydzilam sie juz czegos? Nie,Freud nie mialby z tego pozywki ,moze ktos inny.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 15.09.01, 16:09 no to moze H. Müller? Wiesz- ten od obscenicznych ksiazek, bala maz M. Monroe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 16:18 mario2 napisał(a): > no to moze H. Müller? Wiesz- ten od obscenicznych ksiazek, bala maz M. Monroe? *** Eeee....predzej jakis grafoman od seriali brazylijskich! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 15.09.01, 16:54 takie plytkie rzeczy Ci sie pokazuja? Cenilem Ci na o wiele wiecej- ale coz- typowa kobiecosc wieku XXI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:04 mario2 napisał(a): > takie plytkie rzeczy Ci sie pokazuja? Cenilem Ci na o wiele wiecej- ale coz- > typowa kobiecosc wieku XXI *** Na drzewo kore obgryzac jak Ci sie nie podoba!!!!! ;) Ps.czy na prawde musze Ci lufe do skroni przykladac??? Nie masz poczucia obowiazku??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 15.09.01, 18:44 moi przodkowie pozlazili z drzew przed kilkoma milionami lat- nie mam zamiaru sie uwsteczniac, zeby dorownac np. Mackiemu! P.S. przysiegam na glowe cory, ze wyslalem. Dla mnie tez bylo wazne Twoje zdanie na ten temat! Zreszta sproboje zrekonstruowac te epistole. Brakuje mi dluzszej wymiany pogladow z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:51 Na wszystko masz odpowiedz!!!! Pyskaty jestes ze nic tylko Cie kochac! Ps. A ja daje slowo ze nic nie dostalam! Nie mozesz sobie zapisywac postow zeby w razie czego kopiowac? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 16.09.01, 00:05 Moge , ale nie chce- i tak dostaniesz innego - lepszego!!!:o))) P.S. Le.... m....a....A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:10 mario2 napisał(a): > Moge , ale nie chce- i tak dostaniesz innego - lepszego!!!:o))) > > P.S. Le.... m....a....A *** teraz szyfrem gadasz? Czy w tym Ps.cos jest czy to chora wyobraznia???;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:06 mario2 napisał(a): > jest cos i to bardzo perwersyjnego!! ***Niestety nie dopatrzylam sie w tym ani uczuc ani perwersji.:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 16.09.01, 13:29 To pozwol, ze tym razem nie rozszyfruje- bo juz wytrzezwialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:39 Masz hustawke nastrojow jak moja dyrektorka w okresie klimakterium. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 16.09.01, 13:49 calöe szczescie, ze nie jestem baba- u faceta objawia sie to inaczej!!! Ale klimakterium nie przechodzi- jest ponad tym! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:54 mario2 napisał(a): > calöe szczescie, ze nie jestem baba- u faceta objawia sie to inaczej!!! Ale > klimakterium nie przechodzi- jest ponad tym! :o))) ***Ale objawy jak widze dokladnie te same!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 16:55 mario2 napisał(a): > skad wiesz o objawach?- autopsja? ***Obserwacja!Nie zapominaj ze pracuje w typowym "babincu"! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 17.09.01, 09:27 I takie rzeczy mozna tam zaobserwowac?- Gdzie te czasy gdzie ja bylem rodzynkiem wsrod 50 pan? :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 17:54 mario2 napisał(a): > I takie rzeczy mozna tam zaobserwowac?- Gdzie te czasy gdzie ja bylem > rodzynkiem wsrod 50 pan? :o((( *** Ho,ho ho!A moze i wiecej!!! Gdzie te czasy? Minely.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 17.09.01, 18:19 Ale milo je wspominam- wspaniale grono pedagogiczne...:o)) Najlepszy zawsze byl dzien kobiet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:22 mario2 napisał(a): > Ale milo je wspominam- wspaniale grono pedagogiczne...:o)) Najlepszy zawsze byl > > dzien kobiet!!! *** te czasy niestety minely wraz z upadkiem socjalizmu. Pozostal dzien nauczyciela ale ...rzadko w nim uczestnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 17.09.01, 18:45 rzadam powrotu socjalizmu z jego najpiekniejszym swietem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: 213.76.59.* 17.09.01, 18:58 mario2 napisał(a): > rzadam powrotu socjalizmu z jego najpiekniejszym swietem! *** Zadaj przez "Z" to moze bedzie efekt!!! Kocham Cie nawet jak piszesz z bledami!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 17.09.01, 22:13 moge pisac po niemiecku- w tym jezyku nie robie bledow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: 213.76.59.* 17.09.01, 22:22 Ocho! Ktos poczul sie dotkniety? Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 18.09.01, 00:54 dotkniety- pomysl tylko, ze jestes 12 lat poza krajem i nie piszesz w ojczystym jezyku- ciekawe, jak mogloby to wygladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 08:27 Przeprosilam..mam sie bic w piersi???:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 18.09.01, 09:10 i kleczec na grochu! Mozesz tez posypac glowe popiolem i wdziac wlosiennice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:58 mario2 napisał(a): > i kleczec na grochu! Mozesz tez posypac glowe popiolem i wdziac wlosiennice ***To od razu sie czuje ze darzysz mnie szczegolna sympatia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 18.09.01, 20:20 Ja tylko z sympatycznymi kobietami rozmawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 21:01 mario2 napisał(a): > Ja tylko z sympatycznymi kobietami rozmawiam! *** Nie jestem jak widzisz zbyt sympatyczna ale zeby tak zaraz groch,wlosienica...? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 19.09.01, 08:06 A jakie kary preferujesz, moze zamienimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 13:44 mario2 napisał(a): > A jakie kary preferujesz, moze zamienimy! **Kary rodza we mnie zacietosc i opor!Lepsze efekty gdy sie mnie nagradza! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 19.09.01, 18:23 Nie nagradza sie za cos, co kwalifikuje sie do kary- tak jak Twoje postepowanie :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 18:41 mario2 napisał(a): > Nie nagradza sie za cos, co kwalifikuje sie do kary- tak jak Twoje > postepowanie :o))) ***A wlasciwie to za co chcesz mnie karac ? Za to ze tak Cie koooocham? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario i samanta 20.09.01, 00:13 Za samowole, za flirtowafie z wszystkimi dookola, za picie bezeminie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 07:44 mario2 napisał(a): > Za samowole, za flirtowafie z wszystkimi dookola, za picie bezeminie! *** Nie ze wszystkimi,tylko z Crimenem ! Ani do mnie ani do butelki sie nie rwales!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 20.09.01, 19:41 A co Ty tu robisz skarbeńku???? Miało Cię nie być! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 20.09.01, 19:42 Zlotko- a kto Ci cos takiego naopowiadal?- juz wszystko skonczone- kolacja pyszna- ale jutro trzezwym trzeba wstawac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 19:46 czy mi sie wydawalo czy mowiles cos o zdradzie zlotko-skarbenku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 19:54 ...o nic ,taka drobna dygresja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 20.09.01, 23:25 Tylko nie trzymajaca sie ani... ani niczego! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: samanta IP: 194.181.38.* 20.09.01, 19:49 a to nasz skarbek kogoś tu zdradza?! Klin klinem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > czy mi sie wydawalo czy mowiles cos o zdradzie zlotko-skarbenku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 20.09.01, 19:48 Idź na pocztę skarbie! mario2 napisał(a): > Zlotko- a kto Ci cos takiego naopowiadal?- juz wszystko skonczone- kolacja > pyszna- ale jutro trzezwym trzeba wstawac! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 20.09.01, 19:50 Dziubdzius- znowu do pracy do mnie pisalas? :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 20.09.01, 19:51 Tak Prosiaczku.... I zmiękło mi serduszko więc lepiej tam zajrzyj.... mario2 napisał(a): > Dziubdzius- znowu do pracy do mnie pisalas? :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 20.09.01, 23:24 Ale bedac w domu nie potrafie odbierac korespondencji z kompa w pracy :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 21.09.01, 00:25 No to masz pecha! Jutro pewnie nie będę w takim dobrym humorze jak dziś! Twoja strata....:-))) mario2 napisał(a): > Ale bedac w domu nie potrafie odbierac korespondencji z kompa w pracy :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 21.09.01, 11:49 Tylko się nie zsiusiaj przy okazji! Mokra poduszka to nie to samo co mokre prze.cieradło :-))))) mario2 napisał(a): > ;o(((( Ide sie wyplakac w poduszke Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 21.09.01, 11:50 Mam pampersa, poza tym humor juz mi sie poprwail .O)))) od 9.45 czuje sie fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 21.09.01, 13:02 Mario! Upiłeś się o 9.45????? mario2 napisał(a): > Mam pampersa, poza tym humor juz mi sie poprwail .O)))) od 9.45 czuje sie > fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 21.09.01, 17:16 Gadasz sam do siebie?! mario2 napisał(a): > upoijem sie rozmowa... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 21.09.01, 17:41 Jak Ciebie i Samanty nie ma , to z kim mam gadac? Z Mackie? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 21.09.01, 18:21 Z Hanysem!!!!!!! mario2 napisał(a): > Jak Ciebie i Samanty nie ma , to z kim mam gadac? Z Mackie? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 21.09.01, 18:24 szkoda, ze Ci jezyka nie potrafie pokazac !!! Aha w weekend korespondencja- na adres gazety :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola17 Re: mario IP: 194.181.38.* 24.09.01, 10:10 Czy na Twój język również należy patrzeć przez różowe okulary?! mario2 napisał(a): > szkoda, ze Ci jezyka nie potrafie pokazac !!! Aha w weekend korespondencja- na > adres gazety :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mario i samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:40 mario2 napisał(a): > I to juz jest powod do zdrady? *** Niegdy nie zdradzam!jestem dzielna jak Szarik i wierna jak Lassie!:) Odpowiedz Link Zgłoś