czarnaandzia 22.06.05, 09:06 Cos tam namieszałam w ustawieniach i kliknęłam nie wiem co i nie jestem już czarna33 bo za cholere nie wiem jakie mam hasło:((((((I jestem z tego powodu nieszczęśliwa:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaandzia Re: Buuuuu:( 22.06.05, 10:07 I chlip chlip:((( Napisałam do "góry" I teraz wypada czekac ruski rok na odpowiedź. A ja się tak do tej 33 przyzwyczaiłam:((((( I młopdsza byłam i wogóle:( A tak wogóle to czy mógłby mnie ktos w końcu pocieszyć?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Buuuuu:( 22.06.05, 10:16 Pocieszam :P .... przecież przed chwilką mówiłas mi że taką furorę zrobił nowy nick na salonie :P. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Buuuuu:( 22.06.05, 10:20 Furora furorą a pochlipać chyba sobie mogę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Buuuuu:( 22.06.05, 14:49 E tam, jak ktoś przeczytał czarna 33 a Cię nie znał, to mógł pomyśleś: jaka stara baba, a jak zobaczy czarną andzię to dopiero będziesz miała branie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Buuuuu:( 22.06.05, 17:08 Jesusmaria,że ja o tym wcześniej nie pomyślałam:)))Ty masz Lodbrok głowę :DD Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Buuuuu:( 22.06.05, 21:29 Heh, kobiety, kobiety, kobiety... i Lodbrok. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Buuuuu:( 22.06.05, 17:11 Napewno gdzies podpadlas i sie chowasz,he?? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Buuuuu:( 23.06.05, 09:55 Moze abonamentu za nicka nie zapłaciłaś i cię zablokowali? Zaraz ci na priva wyśle numer konta na który niezwłocznie nalezy dokonac wpłaty :] Odpowiedz Link Zgłoś
ejno O matko i córko hehehe 24.06.05, 23:31 Czarnaandzia hihihi i jak ja mam się przyzwyczaić? A może też nicka zmienię e? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Buuuuu:( 25.06.05, 09:28 Ale się chyba wjebłem... :( Rano się budzę, a na komórce: Witamy na stronach Plusa.... Rwa mać. RRrrrrrrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! :[ Jak kładłem komóre obok przed snem nic takiego nie włączałem. NIC! NIC! NIC! A może to tylko zajawka? I może nie było połączenia przez te qrewskie parę godzin?! Jesoooooooooo!!! Pirdlona technika! Ale mnie skasują! Jeszcze i to mnie musi dobić, a co!! A dlaczego nie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Buuuuu:( 25.06.05, 17:00 Z tego co wiem to chyba płaci się tam za ilośc przesłanych danych a nie za długośc połączenia. Tak wiec nie powinno być źle. Oby :). Odpowiedz Link Zgłoś