humprey_bogart 22.06.05, 14:40 Na serialach jest fajny wątek na ten temat, jak do tej ilości zdrad dodamy jeszcze egoizm, chamstwo to wyjdzie nam, że ni kak nie jest to m jak miłość. ps. w dalszym ciągu nie wklejam bom ciemna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figurka_z_porcelany Re: kto komu dał dupy, czyli zdrady w mjm 22.06.05, 15:12 Proszę bardzo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=25501609 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond STRRRRRASNE ZECY... 22.06.05, 15:59 wyobraźta sobie,że wczoraj właśnie gdy Infigenia dawała ręcznik Chochołowi wyłączyli mi prunt...i ja nie wiem komu on dupy dał? Infigenii czy panu z administracji? Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: STRRRRRASNE ZECY... 23.06.05, 09:06 Też nie wiemy. Nie pokazali ratując resztki wartości rodzinnych, hehe. Sądząc z miny chochoła, to polski hydraulik go przeleciał... Ten z reklamy, śliczny jak Jon Bon Jovi prawie, co pomogło chochołowi wreszcie odkryć swoje prawdziwe preferencje. Stąd przerażenie na widok ślubnej... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: STRRRRRASNE ZECY... 23.06.05, 12:12 aaaaaaaa to dlatego un taki mokry do domu wpadł i się popłakał..bidulek... móóóóóóóóóóóój booooooże... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: STRRRRRASNE ZECY... 23.06.05, 12:18 i dlatego BB taka zrozpaczona byla...az dziw, ze do Owada nie wpadla do lozka.... walczyc mozna z rywalka ale z RYWALEM????? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: STRRRRRASNE ZECY... 23.06.05, 12:22 święte słowa...sie nie da ,no nie da... a może i da? jeśli da to we wrześniu... Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: STRRRRRASNE ZECY... 23.06.05, 14:44 że Chochoł posunął chętną panienkę to rozumiem , wypadek przy pracy , ale żeby zaraz bekliwym głosem opowiadać o tym własnej żonie?! To debil. no chyba ,że coś mu nie ten teges , to wtedy faktycznie jest powód do zmartwień i cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: STRRRRRASNE ZECY... 23.06.05, 15:54 mało tego on mówił ,że zaraz do niej zadzwonił- cześć kochanie własnie przeleciałem Infigenie in fragrantiii..a ona nie odebrała....pewnie przeczuwała coś, jak to kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś