Dodaj do ulubionych

tele bzdety

26.06.05, 22:30
Idzie sie normalnie załamac nad tym co proponuje nam TVP za nasze
pieniadze :] dzis tak sobie właczyłem moj odbiornik i co widze?? DYNASTIA!!
mysle sobie ze to jakis zart, jakas powtórka dla jaj. a to nie to tak juz
bedzie podobno przez pare tygodni :/ oby ktos sobie w tvp nie przypomniał ze
maja gdzies na składzie tasmy z "w kamiennym kregu" <sciana>
Obserwuj wątek
    • vrondi Re: tele bzdety 26.06.05, 23:57
      Hehe to nie wiedziałeś, że Dynastia jest nieśmiertelna, pewnie gdzies cichaczem
      nakręcili następne 2 tysiące odcinków:P
      Podobno są ludzie, którzy to jeszcze oglądają, hehe:P
      • krzysio.d Re: tele bzdety 27.06.05, 09:13
        Miejmy nadzieje że TVP nie wpadnie na pomysł puszczania "Mody na sukces" od
        początku, wtedy to chyba non stop na wszystkich kanałach TVP (chyba 4 ;)) przez
        całe wakacje musiał by lecieć ten jakże ciekawy film :P Czytałem kidyś w
        gazecie dla pań (nudziło mi się :]) że jedna postać była już grana przez 9
        aktorek :| Nie wspomne o tym że pan X (nieznam nikogo więc nie moge dac
        przykładu ;)) zdradził panią Y 3 razy z panią Z, a 5 razy z panią G, która
        spała z panem Ź, który z panią K był przez 5 lat, ale ciągle ją zdradzał :/
        (wszystko wiem od mojej cudownej babci, którą serdecznie pozdrawiam :])
        Chciałem jeszcze coś napisać, ale musze zanieś papiery do szkoły ;-)
        • beatrix07 Re: tele bzdety 28.06.05, 19:18
          Jak czasem wlaczam telewizje i widze jakis kolejny durny serial czy dziwaczny
          program to mnie krew zalewa. Juz nie maja czego wymyslac. W sumie to
          zastanawialiscie sie kiedys ile mozna wymyslec filmow? Ile mozna seriali
          nakrecic? Przeciez powoli wszystko zaczyna sie powtarzac i kolejne proby
          stworzenia czegos nowego okazuja sie jedynie powielaniem tego, co juz
          bylo...Czy telewizja moze sie kiedys przesycic?
    • danway1 Re: tele bzdety 03.07.05, 03:44
      Zauważyłem, że TVP pokazuje stare odcinki PRL-owskich filmów,jak: "07-Zgłoś
      Się", "Przygody Psa Cywila" itd.Przecież to już leciało tyle razy, że się już
      przejadło.
      Co do Dynastii, z tego co wiem, to był to dwuodcinkowy film. Więc Wojtek nie ma
      się co martwić. Z resztą Dynastia nigdy nie przebije nieśmiertelnej "Mody na
      Sukces" :D
    • kubatka Re: tele bzdety 11.07.05, 20:54
      wniosek z tego taki żeby nie oglądać tv tylko pójść na spacer, pojechać gdzieś
      na rowerze, poczytać książkę ;)
      Faktem jest że tv publiczna karmi nas powtórkami, dzięki którym można
      znienawidzić to co się ogląda...:D ale w sumie komercyjne stacje robia to samo...
    • ice_princess Re: tele bzdety 30.08.05, 21:41
      Wakacje się kończą. Niestety powrót ramówki jesiennej oznacza powrót okropnych
      seriali na antene i znowu wszystkie mamusie, babcie i córeczki bedą z wypiekami
      na twarzach oglądać m jak m, klan czy na dobre i na złe (btw zoska mogłaby
      umrzeć i byłoby po serialu :D) i wszędzię będa komentowac jakie to nieszcześćia
      na serialowe rodziny spadły... porażka.

Mam nadzieję że jednak oprócz dennych telenowel telewizje uraczą nas czymś
      bardziej ambitnym :)
      • jatotylko Re: tele bzdety 30.08.05, 22:00
        Z tego co mi wiadomo to na tvn powinna pojawić się druga część LOTR, na którą osobiście z wielką przyjemnością i niecierpliwością, czekam.
        • danway1 Re: tele bzdety 01.09.05, 11:37
          Dwie Wieże mają być na TVN-ie, ale mi osobiście nie podobała się ta część LOTR.
          Książka była o wiele lepsza :P
          • kubatka Re: tele bzdety 01.09.05, 22:04
            a ja się wyłamię i stwierdzę że o ile filmy dały się obejrzeć tak książki są nie
            do przeczytania ;P. Od ponad roku na półce stoi książka z zaznaczonym miejscem
            gdzie skończyłam czytać (2 tom, 3 rozdział) i nie ruszę tego :D
            • danway1 Re: tele bzdety 04.09.05, 19:15
              Nic na siłe, wszystko młotkiem ;) :P
              • kubatka Re: tele bzdety 05.09.05, 21:22
                Jasne ;P.
                Ja tam młotka uzywać nie będę bo się jeszcze uszkodze i pracować mogła nie będę
                a niestety moja praca wymaga pełni sił ;)
      • danway1 Re: tele bzdety 01.09.05, 11:37
        Klanu to ja mam osobiście dość. "Na dobre i na złe" jest raz w tygodniu, więc
        można jeszcze przeboleć. Z tego, co wiem to żadna z Tv nie ma jakiś bardzo
        ambitnych planów.
      • kubatka Re: tele bzdety 01.09.05, 22:09
        Każdy ma taką nadzieję, no może poza tymi wszystkimi miłośniczkami klanu czy
        mjm. Sama osobiście nie trawię tych dwóch seriali, zresztą jak większości
        polskich seriali :D. Na szczęście z oglądaniem tv nie mam większych problemów bo
        po prostu nie oglądam a jak już włączę sobie once in a blue moon to z góry mam
        już zaplanowane co oglądam :)
    • kubatka Sopot festival 05.09.05, 21:49
      Myślałam że ten festival będzie fajny, ale jakoś nie był... a najgorsze z tego
      wszystkiego to chyba to jak głosowali ludzie na Słowiki :(. Jury wybrało Piaska
      (za co??)
      Słowik publiczności - no cóż to było do przewidzenia że Doda zgarnie. IMHO nie
      zaśpiewała źle i nie dziwota że wygrała, ale ludziom chyba słoń na ucho nadepnął
      - jak można było głosować na największą szmirę i kicz czyli fałszującą mandarynę????
      Wielka przegrana tego festivalu to Ewelina Flinta - niedoceniona przez nikogo a
      szkoda :(
      Ogólnie sopot był miłym przerywnikiem w pisaniu pracy ale niedosyt został...
      • danway1 Re: Sopot festival 14.09.05, 21:08
        Mam podobne odczucia jak Ty, co do Sopotu. Jeśli chodzi o Piaska to Słowik
        należał mu się za sam staż na scenie, bo przeciwników nie miał za dobrych poza
        Łzami, Eweliną Flintą i Krzysztofem Kiljańskim.
        Doda zaśpiewała całkiem fajnie, z resztą ten kawałek mi się podoba, a Mandaryna
        to od zawsze był chłam :)
        • ice_princess Re: Sopot festival 16.09.05, 10:25
          Nie no Łzy w Sopocie też do bani były - laska fałszowała okropnie, może nie tak
          jak pomarańcza ale fałszowała :)
          • kubatka Re: Sopot festival 20.09.05, 15:49
            Zgadzam się z przedmówczynią ;) że Łzy też do kitu były. Za to festival byl
            rewią sztucznych biustów - doda, wyszkoni i grejfrut :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka