yapkovitz 28.06.05, 12:19 Czy ktos z was ogladal ten miodzio serial SF?:)Pare miesiecy temu obejrzalem sezon pierwszy, w lipcu startuje sezon 2:) jezeli bedziecie mieli szanse obejrzec, to polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: Battlestar: Galactica 28.06.05, 13:53 sorki, z tv jestem na bakier, moglbys mi napisac w jakim stylu BG jest (bardziej pod Star Trek, Star Wars, czy Starship Troopers?) Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Battlestar: Galactica 28.06.05, 19:07 To serial SCiFi...ja bym powiedziala ze raczej pod ST podchodzi, ale jak obejrzalam w kinie SW3 , tam byla scena jedna...gdzie statek zywcem wziety z Battlestar galactica:))) W kazdym badz razie w seralu chodzi o wojne ludzi z takimi androidami, przezyli tylko ci z BSG (bo Battlestar to taki statek) i kilka pomniejszych statkow...w sumie fajny serial ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Battlestar: Galactica 29.06.05, 09:30 dzieki, to juz wiem, ze bez pol litra nie podejde (znaczy da rade ogladac :D) Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Battlestar: Galactica 29.06.05, 13:43 Akcja "Battlestar Galactica" rozgrywa się w czasach, kiedy ludzie tocza wojnę z Imperium Cylońskim. "Galactica" to nazwa jedynego ziemskiego statku bojowego, który wyszedł cało z niszczącej wojny. Na jego pokładzie grupka ocalałych ludzi poszukuje nowego miejsca do zamieszkania. www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=94747#94747 www.scifi.com/battlestar/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Battlestar: Galactica 29.06.05, 15:34 no troche mi rozjasnilo we lbie, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś