drzejms-buond 30.06.05, 10:36 "...Młodości! Ty nad poziomy wylatuj! ..." .......... i wyleciałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ed_norton Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 10:39 po ziomki , drogi dzemsie , to chypochopofcy chodza do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 10:42 A ja bylem na poziomkach ale wiele ich nie bylo :(( Straszna susza w lesie :( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 10:52 gregorz napisał: > A ja bylem na poziomkach ale wiele ich nie bylo :(( Straszna susza w lesie :( "susza wywarła straszne spustoszenie w tym roku..malyny sie konczą.." Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 10:56 malyny powiadasz, koncza sie :(( A ja nawet jednej nie zjadlem i juz ich nie ma :(( bueeeeeeeeee hlip hlip Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 10:42 Drzejms halunów wlesie nazbierał, to nas tu tera miesza tymy wpysami Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 10:45 Drzejms czy Ty aby z roboty nie wyleciałeś???!!! Pisz szybciutko co u Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 10:51 rid maj lips!!! rid maj lips!!! " MŁOOOODOOOŚCIIII ! TYYY NAAAD POOOZIOOOMY WYYYLAAATUJ !!! dla mniej wprawnych proponuję : minus osiem dioptrii albo wangog.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 10:56 ...o to, to!!! boll....ju noł..boll... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 11:29 ferszejen, fersztejen..tylko dlaczego ona tak szybko uleciała....? jak powietrze z dętki... śmig i już jej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 12:56 w sęsie że poziomka Ci uleciała? jak tylko jedna to jeszcze nie taka wielka strata ;) no chyba że to byla jedna jedyna poziomka... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 12:59 ta, bo poziomkę jedną ma się tylko w życiu... potem już tylko.... "liści jesiennych skowyt..." :-D )) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 13:11 co to drzjms, chcesz w ten nieco zawoalowany sposób powiedzieć ze właśnie skończyłeś jakąś okrągłą liczbe latek? jak tak to najlepszego, a narzekanie na wiek zostaw sobie do pięćdziesiątki co najmniej:) chyba że skończyłeś 50 lat :))?? Odpowiedz Link Zgłoś
arricia Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 13:35 ze ftronce niesmialo: 50 lat??? tyle ludzie nie zyja! no cos ty! Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 13:44 o :) a to mie do łba nie pszyjszło że to urodziny być mogom... to by fajosko było, nie? ech ale pewnie nawet jesli berfdej, to i tak nam sie agęt nie pszyzna ktury to jusz berfdej... DOROŚLI tak majom niestetysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POZIOMKI 8-( 30.06.05, 13:48 forumowicz_pospolity napisał: > co to drzjms, chcesz w ten nieco zawoalowany sposób > powiedzieć ze właśnie skończyłeś jakąś okrągłą liczbe latek? > > jak tak to najlepszego, a narzekanie na wiek zostaw sobie do > pięćdziesiątki co najmniej:) > > chyba że skończyłeś 50 lat :))?? > xoxoxoxoxox yętelygęt czy jak???????????paczpan rozszyfrował.... co do przyrodzin , to jeszszscze nie..29.07 będzie ta wiekopomna chwyla... (bo ja spodelwa jezdem) ale ja już przeżywam....taki..kryzysik wieku pośredniego.... a na wiek nigdy nie narzekałem ,jedynie na plany jakie miałem... że niby czego to ja w życiu nie osiagnę, gdzie nie będę..do wieku jakiegośtam.. a tu ..psińco... był kiedyś taki utwór lyryczny: "z brzytwą na poziomki"... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka pamientam! :) 30.06.05, 15:20 utfur a nawet pijosenka :) pamientam z niej mniej wiencej to: z brzytfom na poziomky wybiegam co rano costam costam costam costam costam costam myyyy, zielone fauny, na fujarkach grajmy! myyyy, zielone fauny, niszczyc mu nie dajmy! obrońmy poziomki pachnące, soczyste obrońmy poziomki, zabieszmy mu brzyyytfęęęęę czy jakos tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pamientam! :) 30.06.05, 15:49 dokładnie..JAKOŚ TAK :-D pięknie żeś nam to wyśpiewała pani sokowirufko, pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: pamientam! :) 30.06.05, 16:45 ano staram sie jak mogie Panie Drzejmsie :) to take moje prajwet "stolat" bendzie dla Pana, okej? nawet jezdem f stanie to pofturzyć 29 lypca rufniesz... tak z dedykacjom, z uczuciem i wogle :] pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pamientam! :) 30.06.05, 16:48 trenuj kobieto! we wtym roku wsparcie wszechstronne mile widziane. HOŁK! Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: pamientam! :) 30.06.05, 16:56 ja to nigdy chętniej - dla Drzejmsa fszysko :] nie wykluczam nawet włączenia do mego utforu harmonijki ustnej lup tesz wibrafonu czy kobzy ;D albo o! moze bym teledysk nagrała, co?? zatrudnie tego pszygłupa FilonFana od Kai Plaster i jej CziqCziqLinki i bendzie uroczo, nie? :] to git, to ja sie zabieram do roboty - olewam dostawanie sie na studia i zasiadam nat kartkom f pieńciolinie, dzwonie do Filona... jusz ja to tak zaaranżuje... ach szczenki Wam fszyskim pootpadajom!! :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun wybacz Sipińsko 30.06.05, 22:14 Nie widziałam cię już siedem miesięęęcy obliczyłam że to jakby pół wieku gaśnie lampka przygarbiona, zamglona i mrocznieje w człowieeekuuu dobrej wróżce rzucę złoooty pieniążek tylko przyjedź zanim całkiem się ściemni zanim mrooook się rozłoży na scieżkach zanim się ścieeemniiii... wieeem, pamięęętam, ty lubiłeś poziomki peeeełną garścią wybierałeś z koszyka w tamtym lesie gdzie gałęzie się plączą... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: wybacz Sipińsko 04.07.05, 12:39 bożżżżżżżżżż poezja urodzinowa... ta, ta.. najsamprzód.. poezja potem liryka a na końcu.. DRAMAT Odpowiedz Link Zgłoś