Dodaj do ulubionych

ZAKALY NA STANOWISKA!!!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:44
Szanowne zakaly .Dzialajac z polecenia naszego prezesa pragne Was zjednoczyc w
nowym watku ,z nadzieja ze bedzie sie otwieral szybciej .Jako ze stanowimy
niewatpliwa sile i niepodwazalny urok ,bedacy duzym zagrozeniem dla "niezakal"
musimy byc zwarci i czujni. Prosimy sie meldowac na swoich stanowiskach i ...do
pracy!Viceprzewodniczaca:Samanta
Obserwuj wątek
    • Gość: Enancjo Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:05
      .. podskarbi meludje sie u PRYNCY PALow...
      Enancjo
      PS: skarbiec bedzie zamkniety od 1900 - 2100
    • Gość: Enancjo Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:07
      Enancjo
    • Gość: Enancjo Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:08
      Enancjo
      • Gość: Janek Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:19
        Minister zdrowia zgładza się ze stetoskopem i igłą zastrzykową.

Pozdrowienia
    • Gość: crimen Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 18:15
      Co tylko zechcesz skarbie.
      • Gość: Enancjo Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:18
        sry za SPAMKA .. cosik sie wieszalo i tak wyszlo!!!
    • Gość: 2001 Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 14.09.01, 18:22
      Nie pcham sie na zadne stanowiska, co najwyzej komputerowe.
      • Gość: samanta1 Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:29
        A gdzie ozdoba naszej firmy-Jasmina? Znowu brak dyscypliny!
      • Gość: crimen Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 18:31
        Teraz Ty jesteś zbyt skromna:))))
        • Gość: samanta1 Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:41
          Zawsze cechowala mnie skromnosc!:) A Ty co? judasza masz?Podgladasz?:))
          • Gość: ania1 Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:53
            Kochana vice...ja co prawda nie zrzeszona,ale skromnie wsadzam tu głowe
            pytając:moge? I pozdrawiam Cię serdecznie i cieplutko........A.
            • Gość: samanta1 Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:58
              nalezy spelniac warunki a Ty jak slimak w skorupie w jednym watku!prosze
              zajrzec tu i owdzie i wsadzc swoje trzy grosze!:))Pobadz zakala,zobaczysz jak
              fajnie!!!
          • Gość: jasmina Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: 194.181.38.* 14.09.01, 19:02
            Haj!
            Jasminka idzie na Quo Vadis! Zapomnieliście????
            Odmeldowuję się do poniedzaiłku....

Będę tęsknić!!!!!!!!! :-(((((((((((
            • Gość: samanta1 Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 19:26
              No prosze!Jasmina sie ukulturalnia,Mario wyjezdza ,Crimen chyba tez...znowu
              sama zostane..:(((
              • Gość: Janek Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 19:54
                No to zostaliśmy we dwójkę, Samanto. Zgaś światło!

Pozdrowienia
                • Gość: samanta1 Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!!Janek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:05
                  Gość portalu: Janek napisał(a):

> No to zostaliśmy we dwójkę, Samanto. Zgaś światło!
                  >
                  > Pozdrowienia
                  Jasku!!!! No cos Ty????? Ja taka porzadna dziewczynka a Ty....?:)))

• Gość: crimen Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!!Janek IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 18:36
                    Czy porz{ż?}ądna to od pożądania Samantko?
          • Gość: crimen Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 13:22
            Podglądać?Zawsze i z przyjemnością.Ale to było do 2001:)
    • mario2 Re: ZAKALY NA STANOWISKA!!! 14.09.01, 20:01
      Prezesa zaraz szlag jesny trafi!!! W Alpach mgla i deszcz leje. Od 3000 ponoc
      nawet snieg. Prezes bierze flache i pije. Dzis w programie Whysky. Jutro
      zobaczymy jaka pogoda!!!
      • ania1 ReSamanto! 14.09.01, 20:10
        Sprawdz skrzynke.....i do jutra A
        • mario2 Re: ReSamanto! 14.09.01, 20:12
          Ona ju nie moze- odplynela do krainy wiecznych lowow- woda ognista plynaca!
          • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:19
            Nigdy mnie nie doceniales prezesiku!!!!!! Wlasnie ze jestem!
            • mario2 Re: ReSamanto! 14.09.01, 20:21
              Trzezwa?- w sobote? Ty chyba chora jestes?
              • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:25
                mario2 napisał(a):

> Trzezwa?- w sobote? Ty chyba chora jestes?

***Umyslowo! A co? sama mam pic? :)
                • mario2 Re: ReSamanto! 14.09.01, 20:39
                  ja juz mam whysky otwarte- 2 za Twoje zdrowie
                  • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:41
                    Mam nadzieje ze zartujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: ania1 Re: ReSamanto! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:36
                    mario2 napisał(a):

> ja juz mam whysky otwarte- 2 za Twoje zdrowie
                    *******A ja?????Wiem że co prawda gdzie mi tam do uroku Samanty,ale .....
                    • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:44
                      Gość portalu: ania1 napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                      >
                      > > ja juz mam whysky otwarte- 2 za Twoje zdrowie
                      > *******A ja?????Wiem że co prawda gdzie mi tam do uroku Samanty,ale .....

***Ancia! Lojalnie uprzedzam ze dusze mam ukrainska,walcz czysto!!!! Co to za
                      porownania he???? :)) Konkurencja ma byc uczciwa!!!!!

• ania1 Re: ReSamanto! 14.09.01, 21:54
                        Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Gość portalu: ania1 napisał(a):
                        >
                        > > mario2 napisał(a):
                        > >
                        > > > ja juz mam whysky otwarte- 2 za Twoje zdrowie
                        > > *******A ja?????Wiem że co prawda gdzie mi tam do uroku Samanty,ale .....
                        >
                        > ***Ancia! Lojalnie uprzedzam ze dusze mam ukrainska,walcz czysto!!!! Co to za
                        > porownania he???? :)) Konkurencja ma byc uczciwa!!!!!
                        >
                        *******Hm, a prowadzimy wojne.....???????? :))))))))
                        • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:04
                          A co? nie bedziesz rwac Mariusia????:)))Bylby niepocieszony!!!
                        • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:04
                          A co? nie bedziesz rwac Mariusia????:)))Bylby niepocieszony!!!
                          • ania1 Re: ReSamanto! und Mario! 14.09.01, 22:09

> A co? nie bedziesz rwac Mariusia????:)))Bylby niepocieszony!!!
                            ******Nieee,no chyba że bardzo by nalegał......:)))))
                            • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: 213.76.59.* 14.09.01, 22:11
                              bedzie! To jego zycie!!!!;))
                              Ps.Jak tu zajrzy to jestem nieboszczyk!hi,hi!
                              • mario2 Re: ReSamanto! und Mario! 15.09.01, 02:40
                                Juz jestes nieboszczyk! Po tej ilosci alkoholu, ktory w siebie wlalas, nie
                                mozna przezyc! No chyba nie chcesz mi wmowic, ze to wszystko powyzej pisalas na
                                trzezwo!?
                                • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 10:55
                                  mario2 napisał(a):

> Juz jestes nieboszczyk! Po tej ilosci alkoholu, ktory w siebie wlalas, nie
                                  > mozna przezyc! No chyba nie chcesz mi wmowic, ze to wszystko powyzej pisalas na
                                  >
                                  > trzezwo!?
                                  ***Zalama!!!Bylam trzezwa jak swinia!!!!!!:((

• mario2 Re: ReSamanto! und Mario! 15.09.01, 11:05
                                    To po trzezwemu tez sie da takie glupoty wygadywac?
                                    • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:07
                                      mario2 napisał(a):

> To po trzezwemu tez sie da takie glupoty wygadywac?

*** A co ja takiego glupiego pisalam? No fakt ,to ze Cie kocham.....
                                      Ps.I tak Cie koooocham!:)
                                      • mario2 Re: ReSamanto! und Mario! 15.09.01, 11:16
                                        A co do Ani kochanie wypisywalas? Jednak nie bylas trzezwa, ze nie pamietasz!
                                        • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:19
                                          ***jak zwykle sie wyglupilam ,jesli urazilam Cie to sorki.:)
                                          • mario2 Re: ReSamanto! und Mario! 15.09.01, 12:29
                                            No i mam racje: nie dosc, ze po pijaku sie wpisuje na Forum, to jeszcze mysli,
                                            ze nie potrafie czytac. Oj Samanto, Samanto. I nie martw sie- mam poczucie
                                            humoru! :o)))
                                            • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 13:14
                                              mario2 napisał(a):

> No i mam racje: nie dosc, ze po pijaku sie wpisuje na Forum, to jeszcze mysli,
                                              > ze nie potrafie czytac. Oj Samanto, Samanto. I nie martw sie- mam poczucie
                                              > humoru! :o)))
                                              ***Dlatego pozwalam sobie czasami na takie glupoty!:)I jak tu Cie nie koooochac?;)

• Gość: ania1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 14:58

> mario2 napisał(a):
                                                >
                                                > > No i mam racje: nie dosc, ze po pijaku sie wpisuje na Forum, to jeszcze my
                                                > sli,
                                                > > ze nie potrafie czytac. Oj Samanto, Samanto. I nie martw sie- mam poczucie
                                                >
                                                > > humoru! :o)))
                                                > ***Dlatego pozwalam sobie czasami na takie glupoty!:)I jak tu Cie nie koooochac
                                                > ?;)
                                                > *******No tak ostrzegano mnie że tyle tu wielbicielek,że sie nie
                                                dopcham....lepiej sama znikne......Pa.....:))))) A.

• Gość: samanta1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:00
                                                  *** Nie przejmuj sie ,jak mi pomozesz to skrocimy kolejke do dwoch osob(Ty i
                                                  ja) .Potem urzadzimy pojedynek !:)))
                                                  • Gość: ania1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:10

> *** Nie przejmuj sie ,jak mi pomozesz to skrocimy kolejke do dwoch osob(Ty i
                                                    > ja) .Potem urzadzimy pojedynek !:)))
                                                    ******:))))))Oj,widze że ktoś tu lubi ryzyko...:))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:14
                                                    Gość portalu: ania1 napisał(a):

> Gość portalu: samanta1 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > *** Nie przejmuj sie ,jak mi pomozesz to skrocimy kolejke do dwoch osob(Ty
                                                    > i
                                                    > > ja) .Potem urzadzimy pojedynek !:)))
                                                    > ******:))))))Oj,widze że ktoś tu lubi ryzyko...:))))))

*** Jakie ryzyko??? jestem Bond...James Bond...( w zenskim wydaniu ozcywiscie!) .
                                                    A poniewaz lubie zaskakujace zakonczenia ,wiec moze sie zdarzyc ze zamiast na
                                                    pojedynku wyladujemy przy czerwonym winku( tym z winnic wielokropka!:))
                                                  • mario2 Re: ReSamanto! und Mario! 15.09.01, 15:14
                                                    A ja bede moal duzo zabawy- obserwujac Wasz pojedynek, jednoczesnie obejmujac
                                                    moja wybranke :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ReSamanto! und Mario! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:47
                                                    mario2 napisał(a):

> A ja bede moal duzo zabawy- obserwujac Wasz pojedynek, jednoczesnie obejmujac
                                                    > moja wybranke :o)))

**jednak jestes slepy jak Stepien!!!! Nie zauwazyles ze zamierzamy zakonczyc
                                                    imprezka? A wybranke sobie obejmuj ,jeszcze zatesknisz za mna!:-P
                                                  • Gość: Janek Do Samanty i Mario IP: *.ipartners.pl 15.09.01, 16:09
                                                    Takiemu Mario to dobrze. Kobiety się o Niego pojedynkują, walczą, a Ten tylko
                                                    przebiera i obejmuje raz jedną raz drugą.
                                                    Pozazdrościć, zmykam na inny wątek.

Pozdrowienia
                                                  • mario2 Re: Do Samanty i Mario 15.09.01, 16:48
                                                    One w glowie maja tylko pojedynki- albo chlanie czerwonego wina!
                                                    I jak tu potem innej, normalnej nie przytulic?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:01
                                                    mario2 napisał(a):

> One w glowie maja tylko pojedynki- albo chlanie czerwonego wina!
                                                    > I jak tu potem innej, normalnej nie przytulic?
                                                    ***Masz racje,idz przytul inna!

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 16.09.01, 00:01
                                                    veni vidi przytulici- jesztem znowu- kochanie!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:04
                                                    naprzytulany juz?
                                                  • mario2 Re: Do Samanty i Mario 16.09.01, 00:31
                                                    owszem- a masz cos przeciwko temu?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:33
                                                    .....noooo,....troche zal ze to nie ja...:-(
                                                  • mario2 Re: Do Samanty i Mario 16.09.01, 03:43
                                                    A kto powiedzial, ze Ty to nie mozesz byc?
                                                  • Gość: ania1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 09:48
                                                    mario2 napisał(a):

> A kto powiedzial, ze Ty to nie mozesz byc?
                                                    ****Ja też chce.............!!!!:)))))
                                                  • mario2 Re: Do Samanty i Mario 16.09.01, 10:16
                                                    Zalatwione- wpisana na liste!!!! :o)))
                                                  • ania1 Re: Do Samanty i Mario 16.09.01, 10:28
                                                    mario2 napisał(a):

> Zalatwione- wpisana na liste!!!! :o)))
                                                    *Na liste oczekujących rozumiem ?:)) Oj chyba nie o to mi chodziło,nie umiem
                                                    czekać :)))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:13
                                                    mario2 napisał(a):

> A kto powiedzial, ze Ty to nie mozesz byc?

*** Nie zalezy mi ogolnie na przytulaniu ,usytasfakcjonowaloby mnie przytulanie
                                                    przez Ciebie , ale poniewaz przytulasz kogos innego wiec.....smutno...:(
                                                  • mario2 Re: Do Samanty i Mario 16.09.01, 13:41
                                                    ja tam w przytulaniu lubie plodozmian stosowac!!! i zasade rotacyjnosci!! A
                                                    moze same liste spoleczna utworzycie?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:57
                                                    mario2 napisał(a):

> ja tam w przytulaniu lubie plodozmian stosowac!!! i zasade rotacyjnosci!! A
                                                    > moze same liste spoleczna utworzycie?
                                                    *** To juz raczej beze mnie. Wyznaje zasade -wszystko albo nic! Nie lubie
                                                    zadawalac sie namiastka gdy mam apetyt na calosc. jakos odzaluje przyjemnosc
                                                    przytulania. Oddam swoja porcje jakiejs chetnej ,milej dziewczynie. Jak widzisz
                                                    egoizm ze mnie wylazi ,wszystko chce dla siebie:)

• Gość: ania1@po Re: Do Samanty i Mario IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 15:05
                                                    Hm.....jakby to powiedzieć.....nie umiem sie dzielić......strasznie zaborcza
                                                    jestem......
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 15:07
                                                    Kurcze! Juz mnie cytuja!!!!;)
                                                  • jasmina_tdi Re: Do Samanty i Mario 16.09.01, 16:27
                                                    A ja się wypisuję z tej listy :-)))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • mario2 Re: Do Samanty i Mario 17.09.01, 09:25
                                                    To pozostaje Wam turniej lub losowanie!
                                                  • anka1 Re: Do Samanty i Mario 17.09.01, 10:18
                                                    jak mawiał pewien ślepy : bijta się chłopaki ( w tym wypadku dziewczyny), bijta a ja
                                                    popatrzę:)))!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 17:56
                                                    mario2 napisał(a):

> To pozostaje Wam turniej lub losowanie!
                                                    *** Zapomnij o losowaniu ale powalczyc o cos w co sie wierzy..... I tak Cie
                                                    kooocham!:)

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 17.09.01, 18:28
                                                    juz zacieram rece na wspaniale widowisko. Chleba i Igrzysk!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 19:26
                                                    mario2 napisał(a):

> juz zacieram rece na wspaniale widowisko. Chleba i Igrzysk!!!
                                                    ***Nie mowilam o Tobie! Walczyc o to w co sie wierzy a Ty nie chcesz zebym
                                                    uwierzyla!

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 17.09.01, 22:15
                                                    to o co bedziesz walczyc- o honor?- I co Ci z tego przyjdzie?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: 213.76.59.* 17.09.01, 22:24
                                                    mario2 napisał(a):

> to o co bedziesz walczyc- o honor?- I co Ci z tego przyjdzie?
                                                    ***A co mam z walki o Ciebie?

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 18.09.01, 00:55
                                                    Satysfakcje lub nagrode w niebie!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:08
                                                    mario2 napisał(a):

> Satysfakcje lub nagrode w niebie!
                                                    ***satysfakcja to zbyt malo a na nagrode w niebie nie licze bo mnie tam nie
                                                    bedzie.tak wiec z walki nici.Nie bedziesz mial zabawy.

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 18.09.01, 09:21
                                                    Dlaczego pozbawiasz mnie przyjemnosci?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:30
                                                    mario2 napisał(a):

> Dlaczego pozbawiasz mnie przyjemnosci?
                                                    ***Bo i tak Ci zbyt wiele jej dostarczylam!!! Nie badz pazera!:)

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 18.09.01, 12:29
                                                    Nie chwal sie , ze cokolwiek dostarczalas!- sam sie obslugiwalem!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 17:18
                                                    mario2 napisał(a):

> Nie chwal sie , ze cokolwiek dostarczalas!- sam sie obslugiwalem!
                                                    ***Taaak? Ciekawe! A kto mowil ze lubi jak mu milosc wyznaje? To jest
                                                    samoobsluga? A kto hymny na Twoja czesc pisal? A kto Ci ciagle powtarzal ze
                                                    jestes najwspanialszy w calym ukladzie slonecznym, a kto....? I co ?Samoobsluga?
                                                    Niewdziecznik! A ja tak Cie kooocham!

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 18.09.01, 20:37
                                                    Internat i papier sa bardzop cierpliwe, poza tym musialem te wyznania z Ciebie
                                                    wydusic!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 21:19
                                                    mario2 napisał(a):

> Internat i papier sa bardzop cierpliwe, poza tym musialem te wyznania z Ciebie
                                                    > wydusic!
                                                    ***Nieprawda! Wyznania plyna z glebi mojego serca !Podejdz do mnie to powiem Ci
                                                    to samo! Wydusic? Czy ja jestem podobna do cytryny?KooochamCie!

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 18.09.01, 23:27
                                                    a skad mam wiedziec do czego jestes podobna. A podejsc sie boje, bo juz raz
                                                    obiecywalas, ze mi prawym sierpowym przylozysz!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: 213.76.59.* 18.09.01, 23:42
                                                    mario2 napisał(a):

> a skad mam wiedziec do czego jestes podobna. A podejsc sie boje, bo juz raz
                                                    > obiecywalas, ze mi prawym sierpowym przylozysz!
                                                    *** Nie wiem do czego jestem podobna ale na pewno nie do cytryny.czasami ludzie
                                                    dziwnie z obrzydzeniem sie ode mnie odwracaja ale to tylko czasami! Mowilam ze Ci
                                                    wleje???? Musialam w pijanym widzie takie bzdury gadac.Jak moglabym moj skarb
                                                    nokautowac? Zapomniales ze Cie kocham????????

• Gość: jasmina Re: Do Samanty i Mario IP: 194.181.38.* 18.09.01, 23:44
                                                    Ściemka Gołąbki!
                                                    Co tu robicie tak późno?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: 213.76.59.* 18.09.01, 23:49
                                                    Gość portalu: jasmina napisał(a):

> Ściemka Gołąbki!
                                                    > Co tu robicie tak późno?
                                                    Czesc zakalo! Ja wyznaje milosc a On sie broni!:))Cos malo Cie ostatnio widac?:)

• Gość: jasmina Re: Do Samanty i Mario IP: 194.181.38.* 18.09.01, 23:53
                                                    Ostatnio moją uwagę absorbuje praca i jeszcze taki jeden czynnik :-))))))
                                                    Daj mu szansę i zacznij uciekać - zobaczy co traci, głupi nie jest! (chyba:-))))))

> Gość portalu: jasmina napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Ściemka Gołąbki!
                                                    > > Co tu robicie tak późno?
                                                    > Czesc zakalo! Ja wyznaje milosc a On sie broni!:))Cos malo Cie ostatnio widac?:
                                                    > )
                                                    >

• Gość: Janek Do Jasminy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:04
                                                    To ja się snuję po nocy, a Ty tutaj......
                                                    Gwiazdy nam będą cichym świadkiem, księżyc też nic nie powie. Będą milczeć,
                                                    więc.........

Pozdrawiam
                                                  • Gość: jasmin Re: Do Janek IP: 194.181.38.* 19.09.01, 00:10
                                                    Więc co?!
                                                    Oświeć mnie.

Gość portalu: Janek napisał(a):

> To ja się snuję po nocy, a Ty tutaj......
                                                    > Gwiazdy nam będą cichym świadkiem, księżyc też nic nie powie. Będą milczeć,
                                                    > więc.........
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam

• Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: 213.76.59.* 19.09.01, 00:09

> Ostatnio moją uwagę absorbuje praca i jeszcze taki jeden czynnik :-))))))
                                                    > Daj mu szansę i zacznij uciekać - zobaczy co traci, głupi nie jest! (chyba:-)))
                                                    >
                                                    Pracy nie zazdroszcze ,natomiast widzac ten usmieszek czynnik jest pozytywny!:))
                                                    Probowalam ale zasiadl w fotelu ,zapalil fajeczke i stwierdzil ze nie chce mu sie
                                                    ganiac!A w ogole to jakis obled panuje z tym uciekaniem!Co to ?Jakis nowy rytual
                                                    milosny?Cos na ksztalt tanca godowego????:))

• Gość: jasmina Re: Do Samanty i Mario IP: 194.181.38.* 19.09.01, 00:12
                                                    To nie moda! To zew natury!
                                                    zabierz mu fajkę, spal fotel: coś będzie musiał robić!

>
                                                    > > Ostatnio moją uwagę absorbuje praca i jeszcze taki jeden czynnik :-))))
                                                    > ))
                                                    > > Daj mu szansę i zacznij uciekać - zobaczy co traci, głupi nie jest! (chyba
                                                    > :-)))
                                                    > >
                                                    > Pracy nie zazdroszcze ,natomiast widzac ten usmieszek czynnik jest pozytywny!:)
                                                    > )
                                                    > Probowalam ale zasiadl w fotelu ,zapalil fajeczke i stwierdzil ze nie chce mu s
                                                    > ie
                                                    > ganiac!A w ogole to jakis obled panuje z tym uciekaniem!Co to ?Jakis nowy rytua
                                                    > l
                                                    > milosny?Cos na ksztalt tanca godowego????:))
                                                    >

• Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:15

> To nie moda! To zew natury!
                                                    > zabierz mu fajkę, spal fotel: coś będzie musiał robić!

> > Nawet wiem co! Wezmie papierosa i przesiadzie sie na sofe!:(
                                                    >

• Gość: jasmina Re: Do Samanty i Mario IP: 194.181.38.* 19.09.01, 00:17
                                                    Może wymień go na jakiś nowszy model!

>
                                                    > > To nie moda! To zew natury!
                                                    > > zabierz mu fajkę, spal fotel: coś będzie musiał robić!
                                                    >
                                                    > > > Nawet wiem co! Wezmie papierosa i przesiadzie sie na sofe!:(
                                                    > >
                                                    >

• Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:27
                                                    Kiedy ja z tych stalych w uczuciach!:( Jeszcze poczekam troche .
                                                  • Gość: jasmina Re: Do Samanty i Mario IP: 194.181.38.* 19.09.01, 00:30
                                                    Samanto! No kto jak kto, ale Ty kota w worku... Widziałaś choć jego wiosła?!

> Kiedy ja z tych stalych w uczuciach!:( Jeszcze poczekam troche .

• Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:32
                                                    Matko swieta!To kogo ja tu wielbie? Co on lodka?????
                                                  • Gość: jasmina Re: Do Samanty i Mario IP: 194.181.38.* 19.09.01, 00:38
                                                    No nie, ale wiosła ma fajne!

> Matko swieta!To kogo ja tu wielbie? Co on lodka?????

• Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:42
                                                    Biore z wioslami !Pagaje na jachcie czasami sa przydatne a jak mowisz ze ma
                                                    fajne?! Ide lulu! rano musze wstac!Milych snow ,do jutra!:)))
                                                  • mario2 Re: Do Samanty i Mario 19.09.01, 08:30
                                                    Przezucilem sie na zeglowanie, bo mi sie wioslowac nie chce!
                                                  • Gość: jasmina Re: Do Samanty i Mario IP: 194.181.38.* 19.09.01, 09:30
                                                    A kto dzierży ster????

mario2 napisał(a):

> Przezucilem sie na zeglowanie, bo mi sie wioslowac nie chce!

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 19.09.01, 12:29
                                                    czy to pytanie retoryczne?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 18:11
                                                    Coz,ja na balast raczej sie nie nadaje!:)
                                                  • mario2 Re: Do Samanty i Mario 20.09.01, 00:08
                                                    to bedziesz kiperem!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Do Samanty i Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 07:40
                                                    mario2 napisał(a):

> to bedziesz kiperem!
                                                    ***Jasne!Zawsze mozna pozniej powiedziec ze schlala sie ,bomem w czache dostala i
                                                    poszla karmic ryby!:)

• mario2 Re: Do Samanty i Mario 20.09.01, 19:37
                                                    Na lajbie nie wolno pic! Chyba , ze uczylas sie zeglarstwa u kapt.
                                                    Baranowskiego na "Pogorii"!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka