Dodaj do ulubionych

heh, co z tą impreza??

07.07.05, 21:02
juz sie pospijaliscie i zgona zaliczyliscie;))??
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:11
      gdzie tam ;) trwa w najlepsze ;P nie mamy czasy podejsc do kompa ;)
      • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:29
        moze wsciekle psy porobimy?;)
        • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:35
          ??
          • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:41
            no nie mow ze nie piles wscieklych psow..;) soka malinowy, wodka i tabasko na
            wierzch..
            • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:42
              nie mialem okazji ;)
              no wiec mozesz robic, prosze <sok malinowy>, <wódka> (only Polmos Bia),
              <tabasko> :)))
              • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:47
                o własnie bad_habit zaliczyla zgon pod stołem, trzeba ją budzic ;)))
                zaraz, zaraz... gdzie ja schowałem moj paralizator...
                • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:48
                  może elektrody przynieść;))??
                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:55
                    jak bys była tak łaskawa...
                    w moim paralizatorze sie baterie wyczerpaly ;)
                    • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 21:57
                      no to trzymaj i podłaczaj: <katoda> ja mam anodę, tylko nie pamietam ktora ma
                      byc wyzej a ktora nizej;( eksperymentujemy;)?
                      • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:01
                        dobra, bo ja tez nie wiem ;))))
                        • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:03
                          to jak sie bad_habit ocknie to opowie nam wrażenia..;) byle by nam potem
                          cewnikow nie chciała zakładać...;)
                          • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:04
                            o masz, moze najpierw ja zwiazemy? :))))

dobra, bad_habit związana

pierwsza próba, katoda wyżej ;)))
                            • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:05
                              no podlaczylam anode niżej, coś się dzieje? jaki prąd puszczamy??
                              • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:06
                                normalny, z gniazdka 220 V ;)))
                                • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:08
                                  o kur..de;) nie za duzy?? wiesz te 5 mv u dzieci powoduje traumatyczne
                                  przeżycia:)
                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:09
                                    nie przesadzajmy, bad_habit to nie dzieciak ;))
                                    poza tym Okocim Ciemne nie przewodzi pradu, wiec napiecie rzeczywiste bedzie
                                    mniejsze ;)))
                                    • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:09
                                      ale to na twoja odpowiedzialnosc..
                                      • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:11
                                        dobra, dobra ;))
                                        • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:11
                                          no to dawaj
                                          • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:12
                                            o cholerka, korki wysadzilo :[

a bad_habit sie nie rusza :/
                                            to jednak był zly pomysł, teraz katoda nizej ;)
                                            • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:13
                                              nie widze gdzie po ciemno
                                              • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:14
                                                bo ciemno;)
                                              • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:14
                                                znazlem cos!
                                                a nie... to butelka po szampanie, a Ty znalazlas?
                                                • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:15
                                                  nie, bo nie wiem czego szukac juz mam, aauuuuu, prad mnie strzelil, ale
                                                  przeciez korki wysadzilo, to ja nie wiem co to
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:17
                                                    to pewnie moj paralizator! moze baterie znowu działają !

ide włączyc korki!
                                                    juz! swiatlosc...

o bad_habit posiniała jakby bardziej...
                                                  • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:18
                                                    no nareszcie cos widac, jeeezuuś ile tu butelek
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:18
                                                    ale puszek ile! pozbieram i zaniose do skupu :)
                                                • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:16
                                                  ożżż ty to twoj paralizator!!!
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:18
                                                    tak, to on! mozesz mi go oddac...
                                                  • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:19
                                                    bardzo prosze zwracam włąsność, a ty oddasz mi moja katode??czym bedę dzieci
                                                    straszyć jutrp w szpitalu??
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:19
                                                    ja jej nie mam, zapodziała sie :(
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:19
                                                    widzisz gdzies wsrod butele katode? :P
                                                  • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:19
                                                    nie:( masz szczescie jutro badan nie ma.. ale do poniedzialku ma wrocic...!!!
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:21
                                                    mam! pod stołem, obok bad_habit lezala! :)

to teraz: katoda niżej! :)
                                                  • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:22
                                                    anoda idzie nizej, tylko nie wysadz teraz korkow
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:24
                                                    dobra ;)

uwaga! poszło!!!
                                                    oho, dobry znak, nie wysadziłem korków! :)

i bad_habit sie budzi!!!
                                                    oj!... przepraszam, zwalilem butelke ze stołu na nią... chyba znowu śpi... :)
                                                  • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:25
                                                    wiesz co? to nich spi do rana co??
                                                    bo ja juz tez ide chyba, bo jutro w szpitalu bedzie zombie straszyl:(
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:26
                                                    haha ta sama myśl ;)
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:26
                                                    dobra zostawmy ją, jak sie obudzi to napisze cos na forum ;)))
                                                    ja ide spac ;))) papapapapa ;)
                                                  • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:28
                                                    no ja tez papapa, heh przygladam sie czatowi z leszkiem lichota, wiesz ten z na
                                                    wspolnej co gra grzeska usmiac sie mozna troche:) papa tez ide spac juz<Ziewa>
                                                    uaaa pa
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:28
                                                    hehe papapa ;)
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:28
                                                    ja zostane tu i troche posprzatam ;))
                                                  • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:29
                                                    no to milego sprzatania papatki
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:29
                                                    dzieki, papapa ;)))
                                                  • aniusia1983 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:29
                                                    postow tylko nie sprzataj bo ci frekwencje zmniejsza;)
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:35
                                                    dobra, mniej wiecej ogarniete - butelki w koszu, puszki w worku, bad_habit
                                                    przeniesiona na łóżko, papierowe kubki, talerzyki, sztucce w koszu :)

przyszykowane nowe szampany, wodka, piwa, ciasta, ciasteczka, napoje, soki oraz
                                                    papierowe sztucce, talerzyki i kubki przygotowane.

PROSZE SIE JUTRO SAMEMU OBSLUGIWAC ;) IMPREZA ZACZYNA SIE OD PRZYBYCIA
                                                    PIERWSZEGO GOSCIA ;)))) WSTEP WOLNY - WSZYSTKO DLA WSZYSTKICH :)
                                                  • nekroskop88 Re: heh, co z tą impreza?? 07.07.05, 22:35
                                                    wiem, wiem :D
    • bad_habit hmm,czego to ja się dowiedziałam...;) 08.07.05, 15:20

• nekroskop88 Re: hmm,czego to ja się dowiedziałam...;) 08.07.05, 17:35
        hehe a jednak zyjesz, elektrody Ci nie zaszkodziły ;D
        • bad_habit Re: hmm,czego to ja się dowiedziałam...;) 08.07.05, 21:54
          no coś Ty,żadne zwarcie mnie nie dobiło;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka