yamamoto 14.07.05, 12:42 Czy naprawde nie ma juz na Dolnym Slasku interesujacej kobiety ktora choc troche by mnie oczarowala? Ale ja to chyba zbyt wybredny jestem;o) No moze nie do konca bo gorna granica wieku to 39 :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neita33 Re: Szukam w legnickim 14.07.05, 12:53 Moja powyższa "wypowiedź" nieaktualna;) Odpowiedz Link Zgłoś
tricky8 Re: Szukam w legnickim 14.07.05, 13:44 ...w legnickim, jak to ladnie brzmi:-) bede tam wkrotce (w miescie z Aqua Parkiem) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Re: Szukam w legnickim 15.07.05, 06:34 tricky8 napisała: > ...w legnickim, jak to ladnie brzmi:-) > bede tam wkrotce (w miescie z Aqua Parkiem) > > pozdrawiam Hehe tak sie sklada ze mieszkam w tym miescie:o) A kiedy to nastapi? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rudaistalowy Re: do tricky8 15.07.05, 15:56 tricky8 napisała: > ...w legnickim, jak to ladnie brzmi:-) > bede tam wkrotce (w miescie z Aqua Parkiem) > > pozdrawiam czy nie masz przypadkiem imienia rozpczynającego się na literę A? RiS Odpowiedz Link Zgłoś
kobitka.24 Re: Szukam w legnickim 14.07.05, 14:32 Ja jestem z legnickiego (z miasta z aqua parkiem) i tez szukam. tyle ze FAJNEGO faceta w wieku do 30 lat :-) co mam na mysli fajny? zadbany, interesujacy, inteligentny, kochajacy zycie i stanu wolnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tricky8 Re: Szukam w legnickim 14.07.05, 15:04 kobitka, w miescie z aqua parkiem, faceta (wolnego) przed 30-tka, nie znajdziesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobitka.24 Re: Szukam w legnickim 15.07.05, 07:18 ... oj nie dramatyzuj ,badź co bądź miasto nie wymarło i nie zostało zabite dechami z napisem : MŁODE PIEKNE KOBIETY TAK, MEZCZYZN BRAK. Cos mi sie wydaje ze ty jestes osobnikiem szukającym kochanki... ale nie dziekuje jestem zbyt fajna kobitka aby sie godzic na tego typu trójkaciki szukam dalej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tricky8 Re: Szukam w legnickim 15.07.05, 12:23 hej kobitka, ..wyjechalam z tego miasta dosc dawno i widzac takie posty, zauwazam ze nic sie nie zmienilo. miasto nie wymarlo i nie umrze,zbyt duzo tam bogactw. chodzi mi o kulure ludzi, ktorzy tam mieszkaja. szybkie zwiazki, szybkie sluby, szybkie dzieci, szybkie"starzenie sie"....a potem rozwody, tragedie, rozstania ....bo sie za mlodu nie wyszaleli Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Re: Szukam w legnickim 15.07.05, 06:36 kobitka.24 napisała: > Ja jestem z legnickiego (z miasta z aqua parkiem) i tez szukam. tyle ze FAJNEGO > > faceta w wieku do 30 lat :-) > co mam na mysli fajny? zadbany, interesujacy, inteligentny, kochajacy zycie i > stanu wolnego :-) > Chyba sie nie lapie bo z powodu niespelnienia tylko pierwszego kryterium:o) Choc nigdy nie wiadomo...:o) (tez jestem z tego miasta) Odpowiedz Link Zgłoś
kobitka.24 Re: Szukam w legnickim 15.07.05, 07:21 w aptekarza sie nie bawie :-) wiec rok czy dwa nie ma znaczenia ...ale juz 10 to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Re: Szukam w legnickim 15.07.05, 09:27 kobitka.24 napisała: > w aptekarza sie nie bawie :-) > wiec rok czy dwa nie ma znaczenia ...ale juz 10 to co innego. > ....a co dopiero 20. Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Szukam w legnickim 15.07.05, 07:12 Jedna jest na 100% a podejrzewam, że może i więcej. Ja też z tamtych rejonów (teraz, wcześniej Poznań) i znam fajną, interesującą,która oczarowała i ciągla czaruje ;), i do górnej granicy wieku jeszcze nie dotarła, za to inne granice...Mmmm..... Już zajęta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka6 Re: Szukam w legnickim 15.07.05, 19:39 Niezły kobieciarz z tego Yamamoto, a kłamczuch!!! No i ma gubo po 40-stce. Acha, szuka kobiet z kasą!!! Uważajcie,bo ja juz go poznałam Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka6 Olaboga co sie stało..... 16.07.05, 21:44 O rany chyba nie wystraszylam wszystkich kobitek! Tak naprawde to mozna sie przy nim zatrzymac na chwilę:_))) Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Re: Olaboga co sie stało..... 18.07.05, 11:16 niebieskooka6 napisała: > O rany chyba nie wystraszylam wszystkich kobitek! Tak naprawde to mozna sie > przy nim zatrzymac na chwilę:_))) Za pozno. Juz wszystkie wystraszylas.Moglem sie spodziewac ze tutaj sie pojawisz A u Ciebie dalej nic? Posucha? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
tricky8 Re: Olaboga co sie stało..... 18.07.05, 11:50 niebieskooka, tez jestes z miasta z aqua parkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka6 Re: Olaboga co sie stało..... 18.07.05, 13:07 Do tricky8...Też było mi dane tam mieszkac a teraz mieszkam niedaleko. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka6 Re: Olaboga co sie stało..... 18.07.05, 12:55 A nawet zrobiłeś to celowo spodziewam się:_))) Bo nie wirzę,że jestes tak zdesperowany skarbie! Będę balować w Lubinie w weekend to moze dołączysz do Nas (bede ze swoim Panem), chetnie Ci go przedstawie. Nie martw sie cos znajdziemy dla Ciebie:_))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tricky8 Re: Olaboga co sie stało..... 18.07.05, 16:21 niebieskooka, co on ci zrobil???? tricky Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka6 Re: Olaboga co sie stało..... 18.07.05, 19:40 Oj, straszne rzeczy, straszne:((( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś