nanucha 17.07.05, 16:41 czy na wesele można pójść bez partnera? czy to totalny obciach? nie mam faceta i nie wiem czy lepiej zrezygnować z wesela czy pójść sama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwatorka_zycia83 Re: sama na wesele?? 17.07.05, 17:12 To żaden obciach!! Nie powinnaś rezygnować z wesela, tylko dlatego, ze nie masz chłopaka. Pójście samej wcale nie oznacza złej zabawy. Wręcz przeciwnie, może się okazać ciekawym doświadczeniem. Jeżeli tak bardzo przeszkadza Ci samej wyjśc na wesele zawsze możesz zaprosić dobrego znajomego z klatki, z pracy czy kolegę ze szkolnej ławy. Odpowiedz Link Zgłoś
nanucha Re: sama na wesele?? 17.07.05, 18:33 Moja koleżanka była ostatnio sama i twierdzi że to było najgorsze doświadczenie w życiu, bo towarzystwo było sparowane i nie miała się z kim bawić, dlatego nie chciałabym przeżyć tego co ona. Jesli natomiast chodzi o tych kolegów to jest mały problem,nie mam na tyle bliskich żebym mogła któregoś zaprosić bez zapadnięcia się pod ziemię ze wstydu;) ale dzięki za dobre rady Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: sama na wesele?? 17.07.05, 17:31 nanucha napisała: > czy na wesele można pójść bez partnera? tak, pewnie tam bedzie jeszcze ktos kto jest sam wiec bedziesz miala sie z kim bawic > czy to totalny obciach? nie niby dlaczego mialoby tak byc??? > nie mam faceta i nie wiem czy lepiej zrezygnować z wesela czy pójść sama? jezeli to nie jest nikt u kogo wypadaloby byc, to nie musisz isc sama na spokojnie mozesz isc ale jeszcze mozesz kogos zaprosic, np jakiegos kolege, albo tak jak ostatnio tutaj bywalo, poszukac kogos na forum (tylko nie zapomnij dodac gdzie to wesele) Odpowiedz Link Zgłoś
nanucha Re: sama na wesele?? 17.07.05, 18:41 > czy na wesele można pójść bez partnera? > tak, pewnie tam bedzie jeszcze ktos kto jest sam > wiec bedziesz miala sie z kim bawic niestety na wesela raczej panowie przychodzą sparowani, częściej dziewczyny same;) co do szukania partnerów na forum, to udało się tak komuś?? ale nie wiem czy bym się na to zdecydowała, bo przecież nigdy nie wiadomo na kogo się trafi i może być chyba jeszcze gorzej niż samemu;) albo suuuper, ale gwarancji nigdy nie ma;)... niestety a wesele w Warszawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: sama na wesele?? 17.07.05, 18:44 ja tez jestem z Warszawy, wiec jak cos to mozna sie jakos dogadac a zeby sie upewnic jaki jestem to po prostu mozemy sie spotkac tylko kiedy to wesele?? Odpowiedz Link Zgłoś
nanucha Re: sama na wesele?? 17.07.05, 18:51 tak lubisz wesela że z obcą dziewczyną jesteś w stanie pójść?;)tym bardziej że nawet nie wiesz jak wyglądam;) wesele jest 27.08 Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: sama na wesele?? 17.07.05, 18:52 liczylem na wczesniejsze poznanie sie ;) sprawdz @ Odpowiedz Link Zgłoś
nanucha Re: sama na wesele?? 17.07.05, 18:59 kusisz mnie;) a tak na marginesie to ile masz lat, bo ja 25. Odpowiedz Link Zgłoś
nanucha Re: sama na wesele?? 17.07.05, 19:05 można dojść że 25 lub że dobrze się trzymasz jak na 80;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: sama na wesele?? 17.07.05, 19:07 hehe ;) musze konczyc, bo za godz koncze prace i do domu, a jeszcze troche papierkowej pracy mam, wiec jak cos to odpisz na maila i podaj do siebie nr gg, a ja sie wieczorem ok 21 odezwe, chyba ze tak jak napisalem w mailu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanucha Re: sama na wesele?? 17.07.05, 19:13 współczuję pracy w niedzielę!!! odpiszę na maila;) Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: sama na wesele?? 17.07.05, 20:18 no ale dajcie znać czy się sprawka udała :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
justynella ISC 17.07.05, 22:37 ISC!!! Byłam raz sama na weselu- absolutnie nie uwazam tego za obciach, poza tym wybawilam sie wysmienicie, potanczylam z kazdym facetem ( i to nie ja ich prosilam, zeby nie bylo ..) teraz znowu czeka mnie wesele i to jedno z najwazniejszych w zyciu (siostry). Ale juz nie ide sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
arti1968 Re: sama na wesele?? 18.07.05, 01:26 mysle ze jeszcze nie jest za pozno na zmiane towarzysza ja tez lubie wesela a zabawa jest najwazniejsza hej Odpowiedz Link Zgłoś
acrania Re: sama na wesele?? 20.07.05, 16:25 heh... no właśnie mam ten sam problem... też nie mam z kim iść :( w połowie września mój przyjaciel się żeni. mam 23 lata, jestem z Krakowa, a wesele będzie nad morzem. chciałabym wcześniej kogoś poznać, żeby później dobrze wspominać imprezę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś