suffron 18.07.05, 13:31 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2825941.html Mam nadzieje, że jego program bedzie pokazywany w godzinach, kiedy nie oglądam TV. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiodorop Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 14:01 ...i będzie prowadził program o sportach ekstremalnych hmmm,sportem ekstremalnym to jest dla mnie oglądanie prowadzących takich jak on lub dzisiejszego duo z pytania na śniadanie popek&sebastian jakiśtam.to nam powinni płacić za to że mogą się lansować w tv.paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
suffron Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 14:19 A jak będzie prowadził program w duecie ze swoją narzeczoną Koroniewską, to już będzie sport mega-ekstremalny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 14:29 najfajniesza to jest ta ankieta,w jakiej stacji chcialbys zobaczyc Dowbora i ma 88% na TV Trwam :D Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 14:43 rekordowym sportem extremalnym w wykonaniu Dowbora byłoby w końcu pozbycie sie tych polipów z nosa ( jednym sprawnym ciachnięciem) oraz sprawne wyjęcie tego wieszaka z nieśmiertelnego sweterka. Jago matuś tez raz prowadziła takie coś podobne w tiwi ( Apetyt na zdrowie sie nazywało) i ogólenie polegało na jezdzeniu po całej POlsce i pływaniu pontonem albo szusowaniu na nartach za pieiadze podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 14:47 no i niedaleko padło jabłko bo on też pewnie będzie ta samo raz w górkach ,raz na jeziorku Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 14:57 ja na szczeście ze wszystkich stacji najrzadziej ogladam polsat:-) ale Dowbora tez najchetniej zobaczyłabym w TV Trwam bo tego wcale nie oglądam:-) Nie wiem natomiast kto bardziej mi działa na nerwy on jego mamusia czy jego myszka, normalnie same tragedie Odpowiedz Link Zgłoś
suffron Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 15:33 A teraz wyobraźcie sobie dziecko Dowbora i Koroniewskiej.... I wyobrazcie sobie, że też bedzie pracować w telewizji.... Normalnie strach sie bać! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 15:58 razem z drugim dzieckiem dowborowej ? łojezu !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dowbor w Polsacie 18.07.05, 19:17 Nie straszcie, katastrofa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Dowbor w Polsacie 19.07.05, 08:56 Łomatko jak ja bym chciala tego dożyć ! Bo tak będzie, tak będzie !!! Hihihi, ale kino ! Odpowiedz Link Zgłoś