Dodaj do ulubionych

crimen ;-)))))

10.08.02, 16:36
nie podziekowalam za info, gdzie jest ul. Kopernika ;-))))) co niniejszym
czynie :-)))))))))
Obserwuj wątek
    • crimen Re: crimen ;-))))) 10.08.02, 20:21
      W razie czego służę za przewodnika:)))
      • ulalka Re: crimen ;-))))) 11.08.02, 14:53
        mhmmm.. serio serio? thxik :-)))) moze i skorzystam, tylko nie wiem czy w
        poniedzialek, czy we wtorek.. a Ty taki czasowy czlowiek? ;-))))))))
        • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 11.08.02, 19:37
          Serio, serio.Forumkom należy się relacja z realu, jak na żywo prezentują się
          najlepsze nogi forum:)))A chwilowo czasu mam w nadmiarze;)
          • ulalka Re: crimen ;-))))) 11.08.02, 20:14
            to ja juz funkcjonuje na forum, jako najlepsze nogi? ;-))))))))))))
            hi hihi... a to musze zadbac o ich wyglada szczegolnie do naszego spotkania ;-)
            pewnie we wtorek (potrzeba wiecej czasu na dbanie ;-))))
            spadam na piffko znow,
            do uslyszki pozniej, rycerzu :-)))))))))
            • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 11.08.02, 20:31
              Księżniczko, szczerze współczuję, albowiem słyszałem że dbanie o nogi jest
              bardzo bolesne;)O Twoich nogach wypowiadał się niekwestionowany autorytet forum
              Kituś:)))Na jego ocenie zawsze polegam;)Jestem do dyspozycji:)))
              • kitek1 crimenku ;-))))) nie zapomnij o dokumentacji..... 11.08.02, 20:44
                opublikujemy ulaleczkowe nozki:)
                • Gość: crimen Re: crimenku ;-))))) nie zapomnij o dokumentacji IP: *.smlw.pl 11.08.02, 20:52
                  Cały czas mam to na uwadze.Ty zadbaj o to samo w Poznaniu.Później wymienimy
                  wrażenia;)))
                  • kitek1 dobrze ze lato jest.............. 11.08.02, 21:06
                    szybko padne i z parterku,
                    bede robil dokumentacje:)
                    • Gość: crimen Re: dobrze ze lato jest.............. IP: *.smlw.pl 11.08.02, 21:12
                      Kituś, z tym padaniem to trochę poudawaj.Dokumentacja powinna być kompletna:)))
                    • ulalka Re: dobrze ze lato jest.............. 12.08.02, 11:46
                      kitus, nawet nie wiesz jaka przysluge robisz schodzac do parteru!.. ;-)))))
                      fotograf wzrostu siedzacego psa to sam skarb ;-)))))) wtedy nogi wychodza na
                      zdjeciu jeszcze dluzsze!.. :-))))))))))
              • ulalka Re: crimen ;-))))) 12.08.02, 11:43
                nie tak bardzo bolesne, rycerzu ;-))), ale dzieki za wspolczucie...
                poza tym trzeba by opracowac jakis zestaw garderoby dobrze eksponujacy ow detal
                mojej urody ;-))))))
                a co do dokumentacji...
                • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 12.08.02, 12:38
                  Nie przesadzaj z eksponowaniem, bo padnę na miejscu na serce:)))
                  • ulalka Re: crimen ;-))))) 12.08.02, 12:49
                    no, nie padaj ;-))))))) to moze wyeksponuje na poczatek tylko do kolan ;-)))))
                    a co do padania.. mhmm.. vacoo zobaczyl moja twarz i chiba padl.. bo go nie
                    widze.. ciekawe czemu? ;-))))))))))))))
                    • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 12.08.02, 13:01
                      Chyba masz porażającą moc;)Ale kolanka to trochę mało.W końcu mam złożyć
                      wyczerpujące sprawozdanie na forum:)))
                      • ulalka Re: crimen ;-))))) 12.08.02, 15:33
                        to chiba jestes masochista i chcesz pasc na serce skoro chcesz widziec wiecej ;-
                        )))) rycerzu :-))))))
                        • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 12.08.02, 17:58
                          Mam misję do wypełnienia i muszę dojść do celu choćby po trupach:)))
                          • ulalka Re: crimen ;-))))) 12.08.02, 22:29
                            sytuacja sie skomplikowala.. ;-((
                            moj bardzo wielki duszny Tato postanowil, ze pojedziemy do Jasla do ciotki.. i
                            podwiezie mnie po drodze do Rzeszowa.. mhmm.. chiba nie chcesz poznawac i ojca
                            i corki?..
                            jutro mnie w Rzeszowie nie ma.. opracowuje plan na srode ;-))))))
                            • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:31
                              Z ojca chyba zrezygnuję, ale o jakim planie mówisz?:)))
                              • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 09:39
                                no moze jakos sie tam przemyce bez tatki.. ;-))))) w srode, choc mamy niby
                                jechac do Jasla..
                                • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 13.08.02, 12:17
                                  Witaj Laleczko;)W środę zastawiam sidła:)))
                                  • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 13:16
                                    sidla na biedna ulalke ;-)))))) no nie, pewnie dobrowolnie przyjade na ta ulice
                                    Kopernika, skoro obiecali jeszcze i telefon w Idei.. ;-))))))))))
                                    • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 13.08.02, 13:21
                                      Księzniczko, jeśli przyjeżdżasz dobrowolnie, to żadne sidła nie są potrzebne:)))
                                      • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 13:33
                                        nie da sie ukryc, crimen ;-))))))))
                                        • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 13.08.02, 13:52
                                          W dalszym ciągu oferuję usługi jako przewodnik:)))
                                          • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 14:26
                                            :-)))))))))))))))))
                                            • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 13.08.02, 14:43
                                              Z okazji Twego przybycia nawet deszcz przestał padać:)))
                                              • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 17:07
                                                naprawde? a juz rozwazalam zdrade Idei i przejscie od Plusa ;-)))))
                                                • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.08.02, 20:30
                                                  Wygląda na to że Idea ma mocna układy w niebie:)))
                                                  • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 20:38
                                                    a wlazlam sobie na forum Rzeszow i tam ludzi tak kleli Idee.. ze jednak zdradze
                                                    i zostaje poki co w domku.. ;-((
                                                  • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.08.02, 20:40
                                                    To jesteś lepsza ode mnie.Ja tam całe wieki nie zaglądałem:)))
                                                  • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 20:47
                                                    a widzialam Cie tam pare dni temu przy moim pytaniu... ;-))))))))
                                                  • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.08.02, 21:39
                                                    To byl ten pierwszy raz.Gdy okazało się że jesteśmy sąsiadami, sprawdziłem czy
                                                    piszesz coś na regionalnym gumnie:)))
                                                  • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 21:52
                                                    o jak milo :-)))))))))))) no ale nie zawsze jestem taka nieslowna..
                                                    pewnie mnie zreszta wkrotce poniesie, to dam znac :-))))))))
                                                  • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.08.02, 22:47
                                                    Czekam z utęsknieniem:)))
                                                  • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 22:54
                                                    a Ty to jestes ostatnio jak... pojawiasz sie i znikasz :-))))))))) nawet nie na
                                                    sie cos konkretnego popisac.. chcesz, zebym zatesknila i przyjechala? ;-))))
                                                  • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.08.02, 23:00
                                                    Pewnie że chcę, ale mam wrażenie że nie możemy się zgrać w fazie:)))
                                                  • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 23:06
                                                    to moze trzeba zsynchronizowac zegarki? ;-))))) albo na gadu-gadu..
                                                  • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.08.02, 23:12
                                                    Moja gaduła nawet teraz jest czynna:)
                                                  • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 23:34
                                                    moja tez :-))))))))
                                                  • crimen Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 23:43
                                                    No to masz numer na poczcie:)))
    • Gość: kasiulek Re: crimen ;-))))) IP: 195.145.215.* 12.08.02, 23:41
      Ulka, cholera!!!
      Co Ty wygadujesz o jakims dbaniu o nogi?!?!?!?!
      One same z siebie takie ladne - moze nie???
      :)))
      • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:45
        Może tak, ale powiedz coś więcej:)))
        • derektor Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 00:35
          Gość portalu: crimen napisał(a):

> Może tak, ale powiedz coś więcej:)))

crimen, gdy kogoś ładujesz w dupe, to nic nie może wyartykuować! Powinieneś
          wiedzieć o tym.
          • Gość: crimen Re: crimen ;-))))) IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:39
            A poza tym jesteś zdrowy?
      • ulalka Re: crimen ;-))))) 13.08.02, 09:35
        no wiesz.. rozejrzyj sie po ulicach.. wiesz o czym mowie? jakos nie gustuje w
        sarenkach ;-)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka