Gość: chrabinia von IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:35 i terozki od ciebie tylko zalezy - slac normalnym, czy poleconym????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: TIGER !!!! odzyskalam:))))) 13.08.02, 10:38 Czorciku Skarbie kochane!!!!!! :))) Jakże dawno Cię Me oczy nie widziały :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: TIGER !!!! odzyskalam:))))) IP: 212.244.252.* 13.08.02, 10:43 Tajger na urlop oszedł do konca sierpnia;( Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: TIGER !!!! odzyskalam:)))))RONJA....... 13.08.02, 10:50 Ronja vini, vidi, vici..............:))) Wiatr we włosach, do okoła łąki i pełna radość :)))) A jak było w Janowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: TIGER !!!! odzyskalam:)))))Czorciku... IP: 195.116.92.* 13.08.02, 10:53 ...ciekawe co się stało, że nie doszedł... ...ale wyślij mu jeszcze raz poleconym (to w zasadzie dla mnie)...myślę, że to pewniejsze...zawsze można złożyc reklamację...Tygrys na urlopie do końca sierpnia:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrabinia von rozyczko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:59 mloda, ty mi lepiej zapodaj na poczcie swoj adres, to moze tobie wysle, co? Gość portalu: Aroska napisał(a): > ...ciekawe co się stało, że nie doszedł... > ...ale wyślij mu jeszcze raz poleconym (to w zasadzie dla mnie)...myślę, że to > pewniejsze...zawsze można złożyc reklamację...Tygrys na urlopie do końca > sierpnia:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: rozyczko! IP: 195.116.92.* 13.08.02, 11:07 oki:))))))))...to już wysyłam...napisz potem czy doszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: TIGER !!!! odzyskalam:)))))RONJA....... IP: 212.244.252.* 13.08.02, 11:25 Randia, a jak miało być?:) Ja tam, w sieprniu, na Championat i Aukcje przez całe studia jeździłam jako obsługa do szykowania koni do championatów i aukcji z mojej stadniny:)))) Pierwszy raz od tej strony, od strony obserwatora, choć i tak głównie w stajni przy naszych arabkach siedziałam;))) Ech, to sa cuda, nie konie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: TIGER !!!! odzyskalam:))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:51 no, corcia, to zle czytasz:))) bywam i bywam:)) aha, mam twoja koldre jeszcze! ronka, a wyjdziesz do plota za 15 min??? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: TIGER !!!! odzyskalam:))))) 13.08.02, 10:54 A już myślałam, że poszła na handel :))) No mamuś ja czytam,czytam tylko czasami Ja nie mogę pisać. Pozdrowienia dla Sławcia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrabinia von Re: TIGER !!!! odzyskalam:))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:56 dobra, zapodam pozdrowienia:) a koldre nie wykorzystuje, chyba, ze jak imno przyjdzie, to mi posluzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: TIGER !!!! odzyskalam:))))) 13.08.02, 11:12 czesc kobialki:) mryg mryg ( to mialo znaczyc ze do was mrugam:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: TIGER !!!! odzyskalam:))))) 13.08.02, 11:20 Czorciku...wysłałam...napisz czy masz... Odpowiedz Link Zgłoś