norma_jean 14.08.02, 15:03 Pomiędzy normą_jean a niewiernym Kaprikornem. Prosze o wyrazy współczucia dla zdradzonej niewinności..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:09 no chodz malenka:(( przytul sie mocno:(((( wujek cie pocieszy i wyleczy:(( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:19 Koteczku, na dwa dni przed ślubem mnie zdradził... Przytul mnie mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:31 no Slonko, nie przejmuj sie takim leszczem, wujek cie mocno przytuli i przerobi z toba ten temat bardziej "doglebnie" :)) norma_jean napisała: > Koteczku, na dwa dni przed ślubem mnie zdradził... > Przytul mnie mocno... > Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:10 Czy mogę jakoś pomóc załagodzić ten ból??? Proponuję ból psychiczny leczyć bólem fizycznym... Na powitanie jutro damy sobie ze dwa razy po buźkach???? Zakochany TV (i nie telewizor...) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:16 Tommy....nawet trzy buzi.... Teraz tylko Ty mi zostałeś.... Ale ten Kapri to od początku jakiś podejrzany był, gdzie ja miałam oczy???? Buuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:23 Buuuuuuczę razem z Tobą, moja Najdroższa... Mnie jakoś też się nie podobał od początku, jakiś taki mało kobiecy był... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:25 ale glos ma calkiem meski:) czesc robaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:29 No cześć Słodka, Głosu nie słysząłem, się poznamy to sie pewnie polubimy (tzn. spijemy he he he) Cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:30 stwierdilymy z norma ze ekonomiczne z nas kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:37 Hi hi hi, nie mów głośno :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:25 Tak jest. Kapri do dołu. Ech. Dobrze że rogaty od urodzenia jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Panterka!!... 14.08.02, 15:30 To sobie go weź!! Buuuuuu, wszyscy przeciwko mnie, buuuu!!! Tommy, gdzie jesteś, już trzymam w ręku żyletkę, ratuj!!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Noremka 14.08.02, 15:39 Słonko. Kochanie.(na kolanach) Przebaczysz? Weźmiemy ślub i będziesz mogła robić co będziesz chciała (i z kim). Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Noremka 14.08.02, 15:40 Noooo....to się zastanowię.....ale Ty zapomnij, ty tylko qrna ze mną!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Noremka 14.08.02, 15:44 No skarby moje. Oczywiście że tak właśnie myślałem. (biorę ją na ręce) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Noremka 14.08.02, 15:49 Ja nie wiem czy potrafię Ci wybaczyć. Wiesz, że ja zdrady nigdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 15:13 A cóż to za płacze ma niewierna narzeczono. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor ciagcie sie batony!!!! 14.08.02, 15:33 wujek bierze Noremke na intensywna terapie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 15:45 przyjedz szybko to wszystko bedzie w normie:))) PS: moze przedluzymy usmiechy tym perkozom? fajna zabawa!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 15:53 Noremko!!!!!!!! Ostrzegam, niewiele!!!!!! :))))) Znasz opowiastkę o krowie która dużo muczy ???????? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 15:58 Mnie też obiecał, i co ??? I nic !!!!!!! :)))) A Ja tak bardzo chciałam.......................:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 16:13 bo ty mialas bogow cudzych przedemna!!! :))))) randia napisała: > Mnie też obiecał, i co ??? I nic !!!!!!! :)))) > A Ja tak bardzo chciałam.......................:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 16:19 Kochany jak bym śmiała, ja tylko w Ciebie wierzyłam i wierzę nadal po wsze czasy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 15:54 jak to co? niebo rzuce do stop!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 15:57 O, to brzmi zachęcająco! Ale musisz być wierny, Wujciu, a Ty zdaje mi się problemy z tym masz :-)) A ja już kolejnej zdrady nie zniosę..... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 16:18 zadna ci sie nie moze rownac, po prostu only you:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Wujaszku!!! IP: *.saint 14.08.02, 16:23 To w końcu Only czy ja??? Buzi NJ Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 16:27 only jest jak siostra, ty jak marzenie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josua Re: Wujaszku!!! IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 16:29 Witaj Norma! To nie Twój styl tak rozpaczać . Zostaw te sprawę na kilka tygodni a zobaczysz jak przejrzy na oczy przy tej rybie dennej! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 16:32 Hej Skarbie!!! Cały wieczór wczoraj na Ciebie na czacie czatowałam i noc :-((( Zmieniłeś nicka? A jeśli chodzi o ten wątek, to nic na serio, my tu mamy swoją wirtualną rzeczywistość :-)) Dzisiaj mi się nie uda na czata wejść, dopiero w niedzielę, będziesz? Fajnie się ta flądre rozwalało!!! Bo w realu nie tak wesoło jak tu :-(( Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josua Re: Wujaszku!!! IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 16:53 Nareszcie Ty My Razem !!!!! Niestety na czacie bywam w pon. i środy. (jak dzisiaj!)najlepiej wieczorem Na szczęście zawsze mogę poszukać Twych łzawych śladów na forum!Buczku! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 17:02 Super :-)))) To czekam tu na Ciebie (od niedzieli bo na łykend wyjedżam spotkać to zakręcone towarzystwo z netu, parę ślubów wziąść, orgietkę zrobić :-))))))) A poniedziałek ide na czat :-)))) Małpeczkę masz na poczcie gazety, odebrałeś? Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
josua2 Re: Wujaszku!!! 14.08.02, 17:11 Odebrałem małpeczkę - dziękuję!!! Będę czekał w pon. na czacie zawsze ten sam nick!!! Całuję! Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 16:49 norma_jean napisała: > Pomiędzy normą_jean a niewiernym Kaprikornem. > Prosze o wyrazy współczucia dla zdradzonej niewinności..... > Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 16:56 JAAAAA??????? Nigdy!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
josua2 Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 17:07 Norma to najczystrza , najmilsza i najwierniejsza przyjaciółka zwłaszcza na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Zerwane zaręczyny... 14.08.02, 17:10 Mam prośbę, pobij nas jeszcze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Vacooś.. 14.08.02, 17:18 koteczku, może ja mam specyficzny spsób wierności? Randia, tylko spokojnie, mówiłam Ci że nerwy na urodę szkodzą :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Vacooś.. 14.08.02, 17:23 Nie chlipaj tylko się szykuj!! Viagrę kupił?? Bo pewnie nie tylko u mnie w karneciku miejsce sobie zarezerwowałeś :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Vacooś.. 14.08.02, 17:31 To walcz qrna!!!!! Czy ja Ci mam wszystko na talerzu podawać!!!! <walnięcie pięścią w stół> Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Vacooś.. 14.08.02, 17:32 QNA, NA TYM POTŁUCZONYM??? <trzask, świst pejcza> Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Vacooś.. 14.08.02, 17:50 Qrna Ty mi tu nie podskakuj, bo Ty wiesz do czego ja jestem zdolna!!!! <i w ryj> :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Vacooś.. 14.08.02, 17:59 Ty się nie chciej przekonać...... Ty mnie tu zaraz adoruj, bo ja za 15 minut z pracy wychodzę i musze być dobrze nastawiona na jutro :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Vacooś.. 14.08.02, 18:08 Ja w tej chwili na zapalkenie płuc wszystko kończę przed łykendem (jeszcze mi tak paluszki po klawiszach nie biegały) i moge jedynie przyjmować wyrazy uzania :-)) Odpowiedz Link Zgłoś