olka_19 02.08.05, 23:31 sluchajcie!! zakladajac, ze jest cos takiego jak milosc i druga polowa i trzeba sie tylko odnalez to jakie mam szanse, ze ja spotkam skoro swiat jest taki duzy?? jak jeden do ludzkosci!! a to malo optymistyczna opcja :((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albercik7 Re: polowka pomaranczy.........?????? 02.08.05, 23:43 szukaj albo czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: polowka pomaranczy.........?????? 02.08.05, 23:46 jesli mam szukac to musiala bym zalozyc naj mniej optymistyczny wariant czyli musze kupic bilety na grenlandie!!!!!!! kurcze a jak go tam nie bedzie. bo nie potrafie bezczynnie czekac . Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: polowka pomaranczy.........?????? 02.08.05, 23:49 Znajdziesz albo obok tej "polowki" przejdziesz na ulicy i pojdziesz dalej. Takie zycie. To juz chyba latwiej trafic kumulacje. Wtedy szybciutko ktos sie znajdzie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: polowka pomaranczy.........?????? 02.08.05, 23:50 no to szukaj Olenka Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: polowka pomaranczy.........?????? 02.08.05, 23:55 wiem co zrobie to niezawodny sposob mojej mamy : dam na msze w intencji odnalezienia polowki jesli ja nie moge czegos zrobic to sila wyzsza na pewno da rade Odpowiedz Link Zgłoś
mgliscie Re: polowka pomaranczy.........?????? 02.08.05, 23:57 zazdroszcze tej wiary :)poeodzenia w szukaniu lub w zarabianiu...na msze oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: polowka pomaranczy.........?????? 03.08.05, 00:01 nom dzieki, dzieki a moze poprostu usiade na rynku z napisem PILNIE POSZUKUJE POLOWKI (wezme jedynie swieza i nieuzywana) moze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: polowka pomaranczy.........?????? 02.08.05, 23:59 tylko ,zeby ta sila wyższa tą właściwą połówkę odnalazła.... Odpowiedz Link Zgłoś
mgliscie Re: polowka pomaranczy.........?????? 03.08.05, 00:01 ona już wie na pewno; Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: polowka pomaranczy.........?????? 03.08.05, 00:03 sila wyzsza to sila wyzsza wie najlepiej i nigdy sie nie myli jak ona cos znajdzie to musi byc dobre i wlasciwe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mgliscie Re: polowka pomaranczy.........?????? 03.08.05, 00:07 amen; tylko ola, zeby nie było tak, jak z tym kawałem o wygraniu w lotto; kup los :) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: polowka pomaranczy.........?????? 03.08.05, 08:19 .Rozcinam pomarańcze bólu.... ....Połowa bólu karmie Twoje usta.... ....Glodni tak dzielą chleb.... ....Spragnieni wodę.... czy temat to nawiązanie cenie sobie Poświatowską Odpowiedz Link Zgłoś